2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
iyi olmuş valla içimin yağları eriyo şimdi

bu arada malkoçoğlu da tam malkoçççççç gibi maşallahhhhh
,

ayyy deme yaaa. taş taş... böyle baka baka doyulmaz o adama.

kızım senin kaynana al diyomuş sen almıyomuşun
benim ki almayan sormayan cinsinden
zorla yaptırcan bazı şeyleri

haklısın. :) iyi yapmışın kız o zaman.

Vayyyyyy, fantezilereee gelll ...Sen ne yere bakan yürek yakanmışsın meğersem :deli:

ne sandıydın. :eek:ky: gençken hızlıydım ben azoomm.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
anamm hayatıma bak sen. ne yırtıkmışsın kız...

ben ne bohça istedim, ne bişey. bi gun zorla kaynanam benı bı dukkana soktu bana dıyo ki iç çamaşırı beğen.

ben begenıyorum ama üstünde mikiler falan penye pazen şeyler. en son, gokçe ilk gecende penye pıjama gıymıcen herhalde dedi bana. çok pis olmuş idim...

yahu akıl var mantık var ben senın yanında nasıl alayım seksi şeyler? di mi ama! halbukisi bızım de var evımızde 3-5 kırbaçımız, ponponlu donumuz...

hatta geçen itfaiye borusu yaptırmayı düşündüm böyle üstten aşağıya döne döne inerim seksi olur diye dedim dur gokçe bu dana gibi halinle o boru kırılır dedimdi.

ahuuuuuuuahauahuahuauahuhaua.

Vayzzzz olaylara gel :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
benimm babam anneme pırlanta yüzük tkmış ben doğdum diye.bizde isteyek öyle şeyler biz haketmiyozmu yaaaaaaaaa:durbun::durbun:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Keçe için yanıt gelmiş:
"Ürünlerimizin fiyatları web sayfamızda mevcuttur.
EFT ödeme yaparak ürün kodlarını ve adetlerini e-maille bildirerek kargoyla alabilirsiniz veya Ümraniye satış depomuzdan da gelip alabilirsiniz" demişler.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Keçe için yanıt gelmiş:
"Ürünlerimizin fiyatları web sayfamızda mevcuttur.
EFT ödeme yaparak ürün kodlarını ve adetlerini e-maille bildirerek kargoyla alabilirsiniz veya Ümraniye satış depomuzdan da gelip alabilirsiniz" demişler.

ee sen napmayı düşünüyon

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
anamm hayatıma bak sen. ne yırtıkmışsın kız...

ben ne bohça istedim, ne bişey. bi gun zorla kaynanam benı bı dukkana soktu bana dıyo ki iç çamaşırı beğen.

ben begenıyorum ama üstünde mikiler falan penye pazen şeyler. en son, gokçe ilk gecende penye pıjama gıymıcen herhalde dedi bana. çok pis olmuş idim...

yahu akıl var mantık var ben senın yanında nasıl alayım seksi şeyler? di mi ama! halbukisi bızım de var evımızde 3-5 kırbaçımız, ponponlu donumuz...

hatta geçen itfaiye borusu yaptırmayı düşündüm böyle üstten aşağıya döne döne inerim seksi olur diye dedim dur gokçe bu dana gibi halinle o boru kırılır dedimdi.

ahuuuuuuuahauahuahuauahuhaua.

abooooww konu yine evliliğe bohçaya gelmiş müthiş bende bu konuda şanslıyım sanırım kayınvalidem görümcelerim beraber çamaşırcıya girdik çatlak bir görümcem var küçük olanı kopardı gülmekten nerde sexu bişey var tuğba al kız bunuda diyip durdu bi saten gecelik takımı vardı set halinde krık beyaz onu aldım ve diğerlerini anlatmıyım en az 10 tane sexu gecelik filan almışızdır kayınvalidemde kız bunlar ne allah canını almaya oğlum seni böle görünce işe filanda gitmez demez mi çamaşırcı kadınlar yerlerde ama biraz da farklı bir söyleyiş tarzı var çorumca gözlerimizden yaş gelmişti kız ne alışverişti o yaaa senelik çamaşırlar almışız gelinlik parası kadar para harcadık orda bol elli benim kaynanacım ama herşeyi eskittim ben napcaz bu arada mevlutte gecelik olarak saten mi alcaz ?

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Kızlar slam... deminden beri su tickerla ugrasıyorum.. sagolsun leader cok guzel anlatmıs... daha oncede bende aynılarını yapmıstım zaten ama biturlu buyuk olarak cıkmadı... IMG eki cıkmıyo bende resim ekle diyince [SIGPIC]http://lbdf.lilypie.com/wp4Rp2.png[/SIGPIC] gibi bişey oluyor.................:1::1:

neyse cok sıkıcı zaten..:zonk:

sizler nasılsınız şekerler? :huhuu:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
O zarda pozisyonlar yok mu kızzz Çok süper zar o :D

O zaman pırlanta anasının gözü değilmiş :D Şimdi elalem çeyrek takarsa şükredicem :p

yok kız ben kocadan bahsediyom elalem çeyrek bile takmaz sanmam ben en çok kayınvalidem ne yapacak onu merak ediyordum ..erkek torun bulana 5 bilezik dediydi en son ben ve büyük eltim bulamadık şimdi küçük eltim hamile bakalım 4 gözle onu bekliyorum :durbun:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
abooooww konu yine evliliğe bohçaya gelmiş müthiş bende bu konuda şanslıyım sanırım kayınvalidem görümcelerim beraber çamaşırcıya girdik çatlak bir görümcem var küçük olanı kopardı gülmekten nerde sexu bişey var tuğba al kız bunuda diyip durdu bi saten gecelik takımı vardı set halinde krık beyaz onu aldım ve diğerlerini anlatmıyım en az 10 tane sexu gecelik filan almışızdır kayınvalidemde kız bunlar ne allah canını almaya oğlum seni böle görünce işe filanda gitmez demez mi çamaşırcı kadınlar yerlerde ama biraz da farklı bir söyleyiş tarzı var çorumca gözlerimizden yaş gelmişti kız ne alışverişti o yaaa senelik çamaşırlar almışız gelinlik parası kadar para harcadık orda bol elli benim kaynanacım ama herşeyi eskittim ben napcaz bu arada mevlutte gecelik olarak saten mi alcaz ?

Ohhhhh sefan olsun kız :D
Mevlütte ben gecelik giymicem..Çünkü mevlüt 40ında olcak..Tuhaf gelir bana misafirleri gecelikle karşılamak :D
Şıkır şıkır giyincim saçımı da fönlicimm :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
zor takarlar çeyreği.herkes don mon getircek gör bak :D

Aynen :D Olsun eli boş gelmesinler de :p

yok kız ben kocadan bahsediyom elalem çeyrek bile takmaz sanmam ben en çok kayınvalidem ne yapacak onu merak ediyordum ..erkek torun bulana 5 bilezik dediydi en son ben ve büyük eltim bulamadık şimdi küçük eltim hamile bakalım 4 gözle onu bekliyorum :durbun:

Aboooo kız senin eltin olaydım götürdüydüm 5 bileziği :deli:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kızlar slam... deminden beri su tickerla ugrasıyorum.. sagolsun leader cok guzel anlatmıs... daha oncede bende aynılarını yapmıstım zaten ama biturlu buyuk olarak cıkmadı... IMG eki cıkmıyo bende resim ekle diyince [SIGPIC]http://lbdf.lilypie.com/wp4Rp2.png[/SIGPIC] gibi bişey oluyor.................:1::1:

Selam tatlım.
Png'li olan linkin başına
yapıştır.O zaman oluyo.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Hoşgeldin canım iyiyiz bizler, sen nasılsın?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Tabe ilerde isimli kolye almak gerekir, ne bileyim künye almak gerekir...Hep o günleri düşündüm ben :1:
sen varya babuş az uyanık değilsin heee :D
benimm babam anneme pırlanta yüzük tkmış ben doğdum diye.bizde isteyek öyle şeyler biz haketmiyozmu yaaaaaaaaa:durbun::durbun:

ohh valla sefam olsun ama ben şey istiyorum çok içten yani eşimin benim ve eymenin adının yazılı olduğu kolye sarı altın olaraktan düşünüpte yaptırır mı bilmem ama ağzımla asla demem:lilav:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar