Aboooooo :1:
noldu kızzzz :1:
Aboooooo :1:
kız masraftan kaçmak için kısa isimler bulmuş
,iyi olmuş valla içimin yağları eriyo şimdi
bu arada malkoçoğlu da tam malkoçççççç gibi maşallahhhhh
kızım senin kaynana al diyomuş sen almıyomuşun
benim ki almayan sormayan cinsinden
zorla yaptırcan bazı şeyleri
Vayyyyyy, fantezilereee gelll ...Sen ne yere bakan yürek yakanmışsın meğersem :deli:
anamm hayatıma bak sen. ne yırtıkmışsın kız...
ben ne bohça istedim, ne bişey. bi gun zorla kaynanam benı bı dukkana soktu bana dıyo ki iç çamaşırı beğen.
ben begenıyorum ama üstünde mikiler falan penye pazen şeyler. en son, gokçe ilk gecende penye pıjama gıymıcen herhalde dedi bana. çok pis olmuş idim...
yahu akıl var mantık var ben senın yanında nasıl alayım seksi şeyler? di mi ama! halbukisi bızım de var evımızde 3-5 kırbaçımız, ponponlu donumuz...
hatta geçen itfaiye borusu yaptırmayı düşündüm böyle üstten aşağıya döne döne inerim seksi olur diye dedim dur gokçe bu dana gibi halinle o boru kırılır dedimdi.
ahuuuuuuuahauahuahuauahuhaua.
noldu kızzzz :1:
benimm babam anneme pırlanta yüzük tkmış ben doğdum diye.bizde isteyek öyle şeyler biz haketmiyozmu yaaaaaaaaa
Keçe için yanıt gelmiş:
"Ürünlerimizin fiyatları web sayfamızda mevcuttur.
EFT ödeme yaparak ürün kodlarını ve adetlerini e-maille bildirerek kargoyla alabilirsiniz veya Ümraniye satış depomuzdan da gelip alabilirsiniz" demişler.
anamm hayatıma bak sen. ne yırtıkmışsın kız...
ben ne bohça istedim, ne bişey. bi gun zorla kaynanam benı bı dukkana soktu bana dıyo ki iç çamaşırı beğen.
ben begenıyorum ama üstünde mikiler falan penye pazen şeyler. en son, gokçe ilk gecende penye pıjama gıymıcen herhalde dedi bana. çok pis olmuş idim...
yahu akıl var mantık var ben senın yanında nasıl alayım seksi şeyler? di mi ama! halbukisi bızım de var evımızde 3-5 kırbaçımız, ponponlu donumuz...
hatta geçen itfaiye borusu yaptırmayı düşündüm böyle üstten aşağıya döne döne inerim seksi olur diye dedim dur gokçe bu dana gibi halinle o boru kırılır dedimdi.
ahuuuuuuuahauahuahuauahuhaua.
O zaman pırlanta anasının gözü değilmişŞimdi elalem çeyrek takarsa şükredicem
O zarda pozisyonlar yok mu kızzz Çok süper zar o![]()
O zaman pırlanta anasının gözü değilmişŞimdi elalem çeyrek takarsa şükredicem
abooooww konu yine evliliğe bohçaya gelmiş müthiş bende bu konuda şanslıyım sanırım kayınvalidem görümcelerim beraber çamaşırcıya girdik çatlak bir görümcem var küçük olanı kopardı gülmekten nerde sexu bişey var tuğba al kız bunuda diyip durdu bi saten gecelik takımı vardı set halinde krık beyaz onu aldım ve diğerlerini anlatmıyım en az 10 tane sexu gecelik filan almışızdır kayınvalidemde kız bunlar ne allah canını almaya oğlum seni böle görünce işe filanda gitmez demez mi çamaşırcı kadınlar yerlerde ama biraz da farklı bir söyleyiş tarzı var çorumca gözlerimizden yaş gelmişti kız ne alışverişti o yaaa senelik çamaşırlar almışız gelinlik parası kadar para harcadık orda bol elli benim kaynanacım ama herşeyi eskittim ben napcaz bu arada mevlutte gecelik olarak saten mi alcaz ?
ee sen napmayı düşünüyon
zor takarlar çeyreği.herkes don mon getircek gör bak
yok kız ben kocadan bahsediyom elalem çeyrek bile takmaz sanmam ben en çok kayınvalidem ne yapacak onu merak ediyordum ..erkek torun bulana 5 bilezik dediydi en son ben ve büyük eltim bulamadık şimdi küçük eltim hamile bakalım 4 gözle onu bekliyorum
Kızlar slam... deminden beri su tickerla ugrasıyorum.. sagolsun leader cok guzel anlatmıs... daha oncede bende aynılarını yapmıstım zaten ama biturlu buyuk olarak cıkmadı... IMG eki cıkmıyo bende resim ekle diyince [SIGPIC]http://lbdf.lilypie.com/wp4Rp2.png[/SIGPIC] gibi bişey oluyor.................:1::1:
neyse cok sıkıcı zaten..:zonk:
sizler nasılsınız şekerler?
Kızlar slam... deminden beri su tickerla ugrasıyorum.. sagolsun leader cok guzel anlatmıs... daha oncede bende aynılarını yapmıstım zaten ama biturlu buyuk olarak cıkmadı... IMG eki cıkmıyo bende resim ekle diyince [SIGPIC]http://lbdf.lilypie.com/wp4Rp2.png[/SIGPIC] gibi bişey oluyor.................:1::1:
neyse cok sıkıcı zaten..:zonk:
sizler nasılsınız şekerler?
AynenOlsun eli boş gelmesinler de
![]()
Aboooo kız senin eltin olaydım götürdüydüm 5 bileziği :deli:
Ohhhhh sefan olsun kız
Mevlütte ben gecelik giymicem..Çünkü mevlüt 40ında olcak..Tuhaf gelir bana misafirleri gecelikle karşılamak![]()
Şıkır şıkır giyincim saçımı da fönlicimm
sen varya babuş az uyanık değilsin heeeTabe ilerde isimli kolye almak gerekir, ne bileyim künye almak gerekir...Hep o günleri düşündüm ben :1:
benimm babam anneme pırlanta yüzük tkmış ben doğdum diye.bizde isteyek öyle şeyler biz haketmiyozmu yaaaaaaaaa