Hoşgeldin canım iyiyiz bizler, sen nasılsın?
bende iyiyim canım muhabbetlerden uzak kaldım biras........... yakalamaya calısıyorum ama yetişemedim daha..
en iyisi gordugum yerden dalayımmmmmmmmmmmmm:deli::deli:
Hoşgeldin canım iyiyiz bizler, sen nasılsın?
ah kız yok be ne borusu... ot geldim ot gıdiyorum işte.
aynen öle bizde bu adet var mesela böle beyaz beyaz giyinirler ama gecelik gibide değil daha farklı şıkırdaklı birşey tüylü terlikler bir tek bebeği mevlutte hoca okurken anne kalkar bebeği hocaya verir o kadar sonra hep yatakta:lilav:
bende iyiyim canım muhabbetlerden uzak kaldım biras........... yakalamaya calısıyorum ama yetişemedim daha..
en iyisi gordugum yerden dalayımmmmmmmmmmmmm:deli::deli:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
gökçe bak sana bunlardan alak dgününde
AnaaaaaAy benim herüf zayıfla sana hemşire kostümü alıcam diyor..:deli:
Ben de eşime hedaye alayım içime tohum ektiği içünNasıl yalakalık he Ebru Gündeş gibi :deli:
ay çok safsın sen yaaaa o büyülü uyanıklığının altında
ay aman istememmmm :zonk:
Niye geçti ya, daha bebem doğmadı..:deli: Ayy çok açım ben.
biizmkiler hepsi birer ceyrek takar annem belki farklılık yapıp isim yazılı bir bileklik takabilir ama bence çeyrek takmaları daha ii olur bebeğin eksiği gidini alırım bozdurup yada oğlumun bankadaki hesabına:lilav:
aynen öle bizde bu adet var mesela böle beyaz beyaz giyinirler ama gecelik gibide değil daha farklı şıkırdaklı birşey tüylü terlikler bir tek bebeği mevlutte hoca okurken anne kalkar bebeği hocaya verir o kadar sonra hep yatakta
yok kız takarlar annemde diyoki kızın olsa neler yapardık die gıcık oluyorum oğlanımıda süsle ne var:zonk:
valla bacım eskittim bişicik kalmadı benim herüf severde bende hep süslenirim yatağa girerken
:lilav:
sen o zaman doğururken dikkat et de herif hastanedeki hemşireleri gözetlemesin :1: :1:
sen varya babuş az uyanık değilsin heee
ee yakına hiç uğraşma git hem yakından görmüş olursun belki burdaki gibi güzel ve şirin değildir bile bellimi olur
Bazı adetlere göre yataktan da çıkmııyormuşsun mevlütte..Gelen odana gelip seni görüp gözaydınlığı verip geçiyormuş![]()
Garip geldi bana bu, daha doğrusu pek samimi gelmedi..
benimkide bişey takmayacak malum kız yaaa ne saçma torun torundur geri kafalılar
öyle deme babuş. altın takarlar. erkek tarafının şanıdır takılanlar.
hem adı gökçe olaydı bende bi cumhuriyet takardım...ky: yazık oldu!
Ben de eşime hedaye alayım içime tohum ektiği içünNasıl yalakalık he Ebru Gündeş gibi :deli:
anammmmmmmmmmmm bacımmmmmmm sagol bak nasılda olduu
onuda denemiştim aslında ama [/img] kısmında ki / işaretini koymayı unutmusum meger.. neyse Allah Razı olsun gulummm
aa oyle mi yapmış kız? aha yalaka.
valla ılk defa duydum ya. ne gıbı şeyler. bızde oyle bı şey aldıran hiç oılmadı. sülalecek bi gerzeklik var bizde di mi![]()
baştan dıyecektın o'nu. babuş baştan gökçe olacak dedi sonra vazcaydı.
maşallah maşallah. sanki o işi yaparken adamın gözü üstündekini görüyo. konuştıurtmayın beni şurda ayıpçı ayıpçı...
gökçe bak sana bunlardan alak dgününde
yok yok anam inanmam sendeki o ışığı aldım ben bikeremmmm var sende bir şeyler hadi hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:halay
Dal canım dalll, okuması uzun iş![]()
AnaaaaaAy benim herüf zayıfla sana hemşire kostümü alıcam diyor..:deli:
valla ılk defa duydum ya. ne gıbı şeyler. bızde oyle bı şey aldıran hiç oılmadı. sülalecek bi gerzeklik var bizde di mi
:deli: Hastanedeki hemşireler pantolon giyiyor, benim kostüm fena :1:
Hem tocam bakmaz onlara -kizgin
a aaaaaaaaaa... ayıpçılar bee. kızlar valla çok ayıpçısınız. annem olsa ha şuna bak şuna o el kada donla ben toz bile almam be derdi valla.
kız valla yok. ah
üstüme gelmeyin yaaaaaaaa
puahuahuahuahauhauh... neler duyuyorum neler goruyorum rabbım sen koru aklımı.
çok ayıpçısınız bakın..
maşallah maşallah. sanki o işi yaparken adamın gözü üstündekini görüyo. konuştıurtmayın beni şurda ayıpçı ayıpçı...
pikecim velkam bebiş.
kurtar beni. bi yatak odasından geçen kalorifer borusu patlamış bi gece bakayım nerden patlamış da sızdırıyor diye boruya tırmandığımı aşağıya ınerken de döne döne ındıgımı anlattım adım ayıpçıya, bad gırl'e çıktı![]()
çok üstüme geldiler pikem. babuş da yok hepsi üstüme geliyor. döv onları.
pikecim velkam bebiş.
kurtar beni. bi yatak odasından geçen kalorifer borusu patlamış bi gece bakayım nerden patlamış da sızdırıyor diye boruya tırmandığımı aşağıya ınerken de döne döne ındıgımı anlattım adım ayıpçıya, bad gırl'e çıktı![]()
çok üstüme geldiler pikem. babuş da yok hepsi üstüme geliyor. döv onları.
a aaaaaaaaaa... ayıpçılar bee. kızlar valla çok ayıpçısınız. annem olsa ha şuna bak şuna o el kada donla ben toz bile almam be derdi valla.
kız valla yok. ah
üstüme gelmeyin yaaaaaaaa
puahuahuahuahauhauh... neler duyuyorum neler goruyorum rabbım sen koru aklımı.
çok ayıpçısınız bakın..