2012 Şubat Anneleri

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
aynen öle bizde bu adet var mesela böle beyaz beyaz giyinirler ama gecelik gibide değil daha farklı şıkırdaklı birşey tüylü terlikler bir tek bebeği mevlutte hoca okurken anne kalkar bebeği hocaya verir o kadar sonra hep yatakta:lilav:

bizde de bebeği hocaya bebeği olmayan bebek isteyen kişi götürür

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
bende iyiyim canım muhabbetlerden uzak kaldım biras........... yakalamaya calısıyorum ama yetişemedim daha..
en iyisi gordugum yerden dalayımmmmmmmmmmmmm:deli::deli:

Dal canım dalll, okuması uzun iş :D:D

gökçe bak sana bunlardan alak dgününde :D:D

Anaaaaa :cokkomik: Ay benim herüf zayıfla sana hemşire kostümü alıcam diyor..:deli:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Ben de eşime hedaye alayım içime tohum ektiği içün :D Nasıl yalakalık he Ebru Gündeş gibi :deli:

aa oyle mi yapmış kız? ahahaha yalaka.

ay çok safsın sen yaaaa o büyülü uyanıklığının altında

ay aman istememmmm :zonk:

valla ılk defa duydum ya. ne gıbı şeyler. bızde oyle bı şey aldıran hiç oılmadı. sülalecek bi gerzeklik var bizde di mi:)

Niye geçti ya, daha bebem doğmadı..:deli: Ayy çok açım ben.

baştan dıyecektın o'nu. babuş baştan gökçe olacak dedi sonra vazcaydı.

biizmkiler hepsi birer ceyrek takar annem belki farklılık yapıp isim yazılı bir bileklik takabilir ama bence çeyrek takmaları daha ii olur bebeğin eksiği gidini alırım bozdurup yada oğlumun bankadaki hesabına:lilav:

aynen öle bizde bu adet var mesela böle beyaz beyaz giyinirler ama gecelik gibide değil daha farklı şıkırdaklı birşey tüylü terlikler bir tek bebeği mevlutte hoca okurken anne kalkar bebeği hocaya verir o kadar sonra hep yatakta

yok kız takarlar annemde diyoki kızın olsa neler yapardık die gıcık oluyorum oğlanımıda süsle ne var:zonk:

valla bacım eskittim bişicik kalmadı benim herüf severde bende hep süslenirim yatağa girerken
:lilav:

maşallah maşallah. sanki o işi yaparken adamın gözü üstündekini görüyo. konuştıurtmayın beni şurda ayıpçı ayıpçı...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
sen varya babuş az uyanık değilsin heee :D

Tabe ne sandın sen beni, varyemez amcayla akrabayız biz :D

ee yakına hiç uğraşma git hem yakından görmüş olursun belki burdaki gibi güzel ve şirin değildir bile bellimi olur

Eğer çok alengirli bi yerde değilse yerleri gideyim o zaman, size de haber veririm.

Bazı adetlere göre yataktan da çıkmııyormuşsun mevlütte..Gelen odana gelip seni görüp gözaydınlığı verip geçiyormuş :D
Garip geldi bana bu, daha doğrusu pek samimi gelmedi..

Ben hiç görmedim öyle bizde yok sanırsam o adet….

benimkide bişey takmayacak malum kız yaaa ne saçma torun torundur geri kafalılar

Bizimki oğlan olsa da takmazdı bence :deli:

öyle deme babuş. altın takarlar. erkek tarafının şanıdır takılanlar.

hem adı gökçe olaydı bende bi cumhuriyet takardım... :eek:ky: yazık oldu!

Düğünde bana takacakları da onların şanıydı ama:dill:
Eğer cumcum takcaksan soyadını da değiştirebiliriz-ciko

Ben de eşime hedaye alayım içime tohum ektiği içün :D Nasıl yalakalık he Ebru Gündeş gibi :deli:

Eşinin de sana villa alması lazım yalnız azoş o zaman :D

anammmmmmmmmmmm bacımmmmmmm sagol bak nasılda olduu

onuda denemiştim aslında ama [/img] kısmında ki / işaretini koymayı unutmusum meger.. neyse Allah Razı olsun gulummm

Süper kahramanım ben pikoş. Ne sandın sen beni
:cokkomik::cokkomik:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
aa oyle mi yapmış kız? ahahaha yalaka.

valla ılk defa duydum ya. ne gıbı şeyler. bızde oyle bı şey aldıran hiç oılmadı. sülalecek bi gerzeklik var bizde di mi:)

baştan dıyecektın o'nu. babuş baştan gökçe olacak dedi sonra vazcaydı.

maşallah maşallah. sanki o işi yaparken adamın gözü üstündekini görüyo. konuştıurtmayın beni şurda ayıpçı ayıpçı...

valla güselim sen aldır öyle bir adet var elin boş gelme ayıp olur de:cokkomik:
bu arada o işi yaparken görmüyolarda seni öle görünce o işi yapası geliyor adamların:eek:ys:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

gökçe bak sana bunlardan alak dgününde :D:D

a aaaaaaaaaa... ayıpçılar bee. kızlar valla çok ayıpçısınız. annem olsa ha şuna bak şuna o el kada donla ben toz bile almam be derdi valla.

yok yok anam inanmam sendeki o ışığı aldım ben bikeremmmm var sende bir şeyler hadi hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:halay

kız valla yok. ahahahhaha üstüme gelmeyin yaaaaaaaa

Dal canım dalll, okuması uzun iş :D:D

Anaaaaa :cokkomik: Ay benim herüf zayıfla sana hemşire kostümü alıcam diyor..:deli:

puahuahuahuahauhauh... neler duyuyorum neler goruyorum rabbım sen koru aklımı.

çok ayıpçısınız bakın..

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
maşallah maşallah. sanki o işi yaparken adamın gözü üstündekini görüyo. konuştıurtmayın beni şurda ayıpçı ayıpçı...[/QUOTE]

hee valla kücükken konuşurdu annemin gününde kadıncağızlar ayyy kızz okadar süsleniyon püsleniyonda 5 dk üzerinde kalsa derlerdi ozaman anlamazdım meğer doğruymuş:huhuu::huhuu:bende ayıpçı oldum

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
a aaaaaaaaaa... ayıpçılar bee. kızlar valla çok ayıpçısınız. annem olsa ha şuna bak şuna o el kada donla ben toz bile almam be derdi valla.

çok ayıpçısınız bakın..

hee valla kücükken konuşurdu annemin gününde kadıncağızlar ayyy kızz okadar süsleniyon püsleniyonda 5 dk üzerinde kalsa derlerdi ozaman anlamazdım meğer doğruymuş:huhuu::huhuu:bende ayıpçı oldum[/QUOTE]

hahahahhahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ölüyom

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
pikecim velkam bebiş.

kurtar beni. bi yatak odasından geçen kalorifer borusu patlamış bi gece bakayım nerden patlamış da sızdırıyor diye boruya tırmandığımı aşağıya ınerken de döne döne ındıgımı anlattım adım ayıpçıya, bad gırl'e çıktı:(

çok üstüme geldiler pikem. babuş da yok hepsi üstüme geliyor. döv onları.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Kapatın şu konuyu, biz rejimdeyiz, seks rejimi..Ayıp oluyur litfen :lilav::dertli:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
pikecim velkam bebiş.

kurtar beni. bi yatak odasından geçen kalorifer borusu patlamış bi gece bakayım nerden patlamış da sızdırıyor diye boruya tırmandığımı aşağıya ınerken de döne döne ındıgımı anlattım adım ayıpçıya, bad gırl'e çıktı:(

hadi hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:cikolata::cikolata:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
pikecim velkam bebiş.

Burdayım babuşum.
Kendileri ayıpçı bunların senin üstüne atıyolar.
Kırıcam kemiklerini hepisinin sen tırsma.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

çok ayıpçısınız bakın..

ayyy annneannem aklıma geldi şimdi benim iç çamaşırlarından birini makinadan çıkanları katlarken bulmuş çöpe atmışş anneanne naptın sen dedim makina sıkıştırmış kızım yırtılmış iplikleri kalmış sadece demez mi ayy yarıldım güldüm de güldüm noldu be kızanım ne var ki neye gülüyon dedi yok be anneannem sennde haklısın dedim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar