- #2.301
bende de şu var, üstelik 69a aldıydım
l][/QUOTE]Bu da çok güzel..Zaten ...n:[/QUOTE]Selam canım, iyiyiz sen nasılsın?
bende de şu var, üstelik 69a aldıydım
l][/QUOTE]Bu da çok güzel..Zaten ...n:[/QUOTE]Selam canım, iyiyiz sen nasılsın?
günaydın kızlaaarr....dışarda bi kaç işim war o yüzden çıkıcam birasdann bi selam weriyim dedim nasılsınızz:sirin:
günaydın kızlaaarr....dışarda bi kaç işim war o yüzden çıkıcam birasdann bi selam weriyim dedim nasılsınızz:sirin:
sana taze meyve suyu sıkarım en saglıklısından:lilav:bende önermem days in colorsu dört mevsim nevresi takımım soldu fabrikaya gitti daha sonra aldıgım nevresiminde renkleri birbirine karıştı onuda iade ettim
biskirem yeme tutku ye :zonk: yada fındıklı HOŞBEŞ:deli:Bi biskrem mi alsam napsam ki bilemedim şimdi, nasıl tatmin etsem kendimi :cikolata:
Konuyu toplam 19 üye okuyor. (11 kayıtlı üye ve 8 misafir)
aZeLYa55, adengokce+, asliyrt+, bblau+, bebikommm, demetmania+, layla55+, leader+, lilacs, nazo06+, _HaYaTiM_+
valla öle kıskananlar çatlasınnn -ciko misafirler buyrun sizide üye yapalım öle sessiz islemeyin bizi canınız çeker
Düşmanlar çatlasın inşallah
Heee ben yazmamışım kız solmadı dediklerim de taç
O 8 misafirin arasında vardır kesin çatlıycaklar
Ah
biskirem yeme tutku ye :zonk: yada fındıklı HOŞBEŞ:deli:
Ayyyyy hepsini birden alasım geliyor, az acı bana cumaya kontrol var
Hatta 3 tanesi şu an çatlayarak evlerine döndüler
Hatta 3 tanesi şu an çatlayarak evlerine döndüler![]()
ahkikohkohhgüle güle gitsinler
Ayyyyy hepsini birden alasım geliyor, az acı bana cumaya kontrol var
gofredo yu da tavsiye ederim
gofredo yu da tavsiye ederim
Evet mesela bi tanesi var, ben ruh durumumu iyi bişeye değiştirirsem kendisi benimkinin ultrasına değiştiriyo
şimdi çok yorulursun sen hamile hamile yollarda kargoya vereyim iş yerine getirirlerSelam canım iyilik senden?
Ayyy canım ya,şimdi cumhuriyet ekspresine binsem, eskişehirden de hızlı trene binsem akşam yemeğine yetişirim ben
Ayy yarabbim ezberle şunu artık, yerim değil, YARIM HA
Ben daha nevresime o kadan para vermem, bak taçtan evlenirken tanesi 150tl.dan 3 nevresim aldım..
Ama şu an daha sonradan aldığım 60tl.lık olanları seriyomSıkılıyorum çabucak nevresimden, sonra verdiğim paraya yanıyom..
Çok güzelmiş..
Gir gir, bize de versinler ayakkap,eşarp ne varsa artıkın
Ben asilzadeliğe alışığım de, süper kürk taşırım felan de, kesin verirler o zaman
Aneee days in colors soldu mu? Benimkilerde daha tık yok, kıpkırmızı olan bile solmadı.
dedimya nazom gelecek diye akşamdan harika tiremusu yaptım lezzetini bizzzat test ettim sabahta hani diger sitede kıymalı börek tarifi vermiştimya onu yaptım yanına salata zeytinyağlı pırasa yeterlimi gülommm
Konuyu toplam 19 üye okuyor. (11 kayıtlı üye ve 8 misafir)
aZeLYa55, adengokce+, asliyrt+, bblau+, bebikommm, demetmania+, layla55+, leader+, lilacs, nazo06+, _HaYaTiM_+
Düşmanlar çatlasın inşallah
iiyiyim kızlaar..iyi olmaya çalışıoumm...eşimle küsüştüm biraazz ondan canım sıkkınn...gece de ağladım biras üstüne üstlük kızımda hiç uyutmadı top gibi sürekli bi yere toplanıoo..bikini bölgeme wuruoo pasoo
Aman yarabbiiiiiii :1: Siz benim 80le doğuma gitmemi mi istiyorsunuz kuzum![]()
Hahah hakkat yaaaaa
demoş aynen dün bende ağladım durduk yere. dün ağlama günümüzdü sanırım. yavrum da toplanıyor açılıyor ordan oraya kayıyor dalgalanıyor falan.
Goa goa.
Şekerim olmasa ben onu yerim.
Ay bunu her yazışta kendime bi acıyasım geliyo benim ya.Yazık kız bana :uzgun:
Evet mesela bi tanesi var, ben ruh durumumu iyi bişeye değiştirirsem kendisi benimkinin ultrasına değiştiriyo
aman azoşş ye gitsin kızz can boğazdan gelir biz hamileyizz dün fena çozuttum bugünde canım kestane istiyo
aman billmiyorum gökçeem benim halim bu aralar çok kötü boşa koysam dolmuo doluo koysam almıoo..çok bunaldımm bu aralar düzelemioumm hiçç
Aman yarabbiiiiiii :1: Siz benim 80le doğuma gitmemi mi istiyorsunuz kuzum