2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
günaydın kızlaaarr....dışarda bi kaç işim war o yüzden çıkıcam birasdann bi selam weriyim dedim nasılsınızz:sirin:

Selam canım iyilik senden?

sana taze meyve suyu sıkarım en saglıklısından:lilav:bende önermem days in colorsu dört mevsim nevresi takımım soldu fabrikaya gitti daha sonra aldıgım nevresiminde renkleri birbirine karıştı onuda iade ettim

Ayyy canım ya,şimdi cumhuriyet ekspresine binsem, eskişehirden de hızlı trene binsem akşam yemeğine yetişirim ben :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Bi biskrem mi alsam napsam ki bilemedim şimdi, nasıl tatmin etsem kendimi :cikolata:
biskirem yeme tutku ye :zonk: yada fındıklı HOŞBEŞ:deli:
Konuyu toplam 19 üye okuyor. (11 kayıtlı üye ve 8 misafir)
aZeLYa55, adengokce+, asliyrt+, bblau+, bebikommm, demetmania+, layla55+, leader+, lilacs, nazo06+, _HaYaTiM_+
valla öle kıskananlar çatlasınnn -ciko misafirler buyrun sizide üye yapalım öle sessiz islemeyin bizi canınız çeker

Düşmanlar çatlasın inşallah :D

Heee ben yazmamışım kız solmadı dediklerim de taç :D

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
iiyiyim kızlaar..iyi olmaya çalışıoumm...eşimle küsüştüm biraazz ondan canım sıkkınn...gece de ağladım biras üstüne üstlük kızımda hiç uyutmadı top gibi sürekli bi yere toplanıoo..bikini bölgeme wuruoo pasoo

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ya varya 5 dakıka ya 5 dakıka boş bırakmaya gelmıyo 3-4 sayfa yazıyosunuz 5 dakıkada bee... ,,

Ayy yarabbim ezberle şunu artık, yerim değil, YARIM HA :D

Ben daha nevresime o kadan para vermem, bak taçtan evlenirken tanesi 150tl.dan 3 nevresim aldım..
Ama şu an daha sonradan aldığım 60tl.lık olanları seriyom :D Sıkılıyorum çabucak nevresimden, sonra verdiğim paraya yanıyom..

Çok güzelmiş..

aynen bende nevresımden sıkılırım hemen. ahh ahh taçtan evlenırken biri ekru biri kan kırmızısı ıkı adet saten (bıldıgın saten) nevresım aldım. ekruyu ılk gecemde serdım adam yatakta beni bulamadı ordanb oraya kaydım durdum... kırmızı olanı da bi kere serdim adam gece kalkıp "ehhhhhhh başlıcam haaa" deyip yastığının kılıfını sokup attı. terletmesi de cabası. ne kadar para verdiğimi hatırlamıyorum bile pahalıydı baya.

Gir gir, bize de versinler ayakkap,eşarp ne varsa artıkın :D
Ben asilzadeliğe alışığım de, süper kürk taşırım felan de, kesin verirler o zaman :D

ahahahah yarıldım be. garlıçayım de kız o zaman nedenini bilmediğimiz bi güce sahip oluyosun. :)

Aneee days in colors soldu mu? Benimkilerde daha tık yok, kıpkırmızı olan bile solmadı.

aynen bende çok memnunum daysiniss kalırslarımdan... hatta bayılıyorum ütü bile istemıyorlar.

dedimya nazom gelecek diye akşamdan harika tiremusu yaptım lezzetini bizzzat test ettim sabahta hani diger sitede kıymalı börek tarifi vermiştimya onu yaptım yanına salata zeytinyağlı pırasa yeterlimi gülommm

anammm 2 dılım tiroş yerım. 5 dilim borek. pırasadan aalırım. salataya hayır demem. 5-6 bardak çay içerim.
tamam gelıyorum.

Konuyu toplam 19 üye okuyor. (11 kayıtlı üye ve 8 misafir)
aZeLYa55, adengokce+, asliyrt+, bblau+, bebikommm, demetmania+, layla55+, leader+, lilacs, nazo06+, _HaYaTiM_+

Düşmanlar çatlasın inşallah :D

ahahahahha kimden gördün kız bu taktiği???

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
iiyiyim kızlaar..iyi olmaya çalışıoumm...eşimle küsüştüm biraazz ondan canım sıkkınn...gece de ağladım biras üstüne üstlük kızımda hiç uyutmadı top gibi sürekli bi yere toplanıoo..bikini bölgeme wuruoo pasoo

demoş aynen dün bende ağladım durduk yere. dün ağlama günümüzdü sanırım. yavrum da toplanıyor açılıyor ordan oraya kayıyor dalgalanıyor falan.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Aman yarabbiiiiiii :1: Siz benim 80le doğuma gitmemi mi istiyorsunuz kuzum :D

Hahahahah hakkat yaaaaa :hihi::hihi::hihi:

ben 80küsürle doğuracağım için yanıma bir kaç tane adam arıyorum ehehehee de hadi kızlar ben kaçar tıkınmaya ne yesem ne yesem eve gidiyim dolabı bir açayım gözlerim hangine takılcak bakalımmmm bide ayran içesim varrr bakın çok kaynatıyosunuz yetişemiyoz size haaa :zonk:

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
demoş aynen dün bende ağladım durduk yere. dün ağlama günümüzdü sanırım. yavrum da toplanıyor açılıyor ordan oraya kayıyor dalgalanıyor falan.

aman billmiyorum gökçeem benim halim bu aralar çok kötü boşa koysam dolmuo doluo koysam almıoo..çok bunaldımm bu aralar düzelemioumm hiçç

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Evet mesela bi tanesi var, ben ruh durumumu iyi bişeye değiştirirsem kendisi benimkinin ultrasına değiştiriyo :D

ezikkk kızım ezikkkkkkk...

(bkz:milyar dolara foto makinesi alıp bayramda kurbana giremeyen ezik... )
(bkz:milyar dolara foto makinesi alıp bayramda kurbana giremeyen ve okuldan kızlar kendisine dana hem de kuşbaşı et getrdi mi çocuk gibi sevinen zengin... )

ahahauahuaha ekşiye başlık açıcam boyle :)

aman azoşş ye gitsin kızz can boğazdan gelir biz hamileyizz dün fena çozuttum bugünde canım kestane istiyo

bayılrıım kestane kebaba.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar