- #2.261
hadiii canımmmm
mavi kahve sarev nevresim takımım var bi kere yatağımın en nadide parçası ve bi kerem çokkkkk uyumludur
Anaaa benim de var kız mavi kahve nevresimim :1: Hakkaten süper duruyor.
hadiii canımmmm
mavi kahve sarev nevresim takımım var bi kere yatağımın en nadide parçası ve bi kerem çokkkkk uyumludur
hapşuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
çok acıktım ya ben bugun... aa aaaaaaaa öyle böyle değil hemde.
şimdi size ne yaptığımı anlatıyım nazom gelecekti bana bende börek yaptım tiremisu yaptım :incim:ama irem sultan hasstalandı gelemeyecek bende oturup kendim yiyecem 5 kilo daha alacam:1:
çok acıktım ya ben bugun... aa aaaaaaaa öyle böyle değil hemde.
günaydın azoşşş kız nerdesin sen? bende burdayımda yoğunum kızlar yazamadım
Anaaa benim de var kız mavi kahve nevresimim :1: Hakkaten süper duruyor.
Çok sev dicektim de azoş kapmış :dertli:
Aynen ya komadayım!
Ben gelsem?:lilav:
şimdi size ne yaptığımı anlatıyım nazom gelecekti bana bende börek yaptım tiremisu yaptım :incim:ama irem sultan hasstalandı gelemeyecek bende oturup kendim yiyecem 5 kilo daha alacam:1:
Çok sev dicektim de azoş kapmış :dertli:
Aynen ya komadayım!
Ben gelsem?:lilav:
bana gel gökçe yaptıklarımı yiyelim neeeee olurrrrrr yalnız olmuyor hemde neler hazırladım kop gel kop gellll
ahanda bende de var mavi kahve sarevin en çok sevdiğim nevresimim yumuşacık saten-pamuk
Burdayım bebeeemm..Saat 11e kadar geçmiş okuyom işte
sende gel hepimize yeter elim hiç aza varmaz bol kepçe:cikolata:
çakalll. eskiden eski topikte de bu saatlerde geliyodun. ama meğersem geçmişi okuyomuşsun. tabi o zamanlar kürkün var görünmezlik kalkanın vardı havalardayudın. şimdi ikisi de yok ohhhhhhhhh
ay bi de anlatıyo yaaaaaaaaaaaaaa.... deli edecek bu kadın beni deli...
geliyim mi kız? bak gelırım bişi bırakmam ortada. hepımız gelelim utanırım ben yalnız o kadar şeyi yemeye
aa herkeste var bende yok. ben de sarevin siyah beyaz sarmalı var. sevıyorum ama şunun kadar değil. bundan alsanıza bana doğum hedıyesı olaraktan)
h Uvvv çok seksiymiş kız, kaç para?
Bu sırrımı çözdüğün için seni kınıyorum![]()
Parasızlığın gözü kör olsun, kürk düştü kuku göründü maskara olduk size :dertli:
Doktorumdan da izin çıktı siler süpürürüm bak :1:
valla çok ciddiyim keşke gelebilme imkanınız olsa ben sizi doyururdum kız artık ne kadar yeriz düşünemiyorummmm:1:
Şıklık yarışına gir kız burda da.1.ye pembe ayakkap veriyolar, hem de topuklu
valla çok ciddiyim keşke gelebilme imkanınız olsa ben sizi doyururdum kız artık ne kadar yeriz düşünemiyorummmm:1:
Bu sırrımı çözdüğün için seni kınıyorum![]()
Parasızlığın gözü kör olsun, kürk düştü kuku göründü maskara olduk size :dertli:
utanma kız ye yiyebildiğin kadar ben yapıp yedirmeyi severim sen ye ben takviye yaparım
Uvvv çok seksiymiş kız, kaç para?