2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
hapşuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Çok sev dicektim de azoş kapmış :dertli:

çok acıktım ya ben bugun... aa aaaaaaaa öyle böyle değil hemde.

Aynen ya komadayım!

şimdi size ne yaptığımı anlatıyım nazom gelecekti bana bende börek yaptım tiremisu yaptım :incim:ama irem sultan hasstalandı gelemeyecek bende oturup kendim yiyecem 5 kilo daha alacam:1:

Ben gelsem?:lilav:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
şimdi size ne yaptığımı anlatıyım nazom gelecekti bana bende börek yaptım tiremisu yaptım :incim:ama irem sultan hasstalandı gelemeyecek bende oturup kendim yiyecem 5 kilo daha alacam:1:

ay bi de anlatıyo yaaaaaaaaaaaaaa.... deli edecek bu kadın beni deli...

Çok sev dicektim de azoş kapmış :dertli:

Aynen ya komadayım!

Ben gelsem?:lilav:

sağol ebişim sende çok sev... çok acıktım valla ya öyle boyle değil.

bana gel gökçe yaptıklarımı yiyelim neeeee olurrrrrr yalnız olmuyor hemde neler hazırladım kop gel kop gellll

geliyim mi kız? bak gelırım bişi bırakmam ortada. hepımız gelelim utanırım ben yalnız o kadar şeyi yemeye :(

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
aa herkeste var bende yok. ben de sarevin siyah beyaz sarmalı var. sevıyorum ama şunun kadar değil. bundan alsanıza bana doğum hedıyesı olaraktan:))

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
çakalll. eskiden eski topikte de bu saatlerde geliyodun. ama meğersem geçmişi okuyomuşsun. tabi o zamanlar kürkün var görünmezlik kalkanın vardı havalardayudın. şimdi ikisi de yok ohhhhhhhhh

Bu sırrımı çözdüğün için seni kınıyorum :D
Parasızlığın gözü kör olsun, kürk düştü kuku göründü maskara olduk size :dertli:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
ay bi de anlatıyo yaaaaaaaaaaaaaa.... deli edecek bu kadın beni deli...
geliyim mi kız? bak gelırım bişi bırakmam ortada. hepımız gelelim utanırım ben yalnız o kadar şeyi yemeye :(

utanma kız ye yiyebildiğin kadar ben yapıp yedirmeyi severim sen ye ben takviye yaparım

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Şıklık yarışına gir kız burda da.1.ye pembe ayakkap veriyolar, hem de topuklu :D

Ay dimiii gördüm bikaç kişide topaklı ayakkabııııı...Ay ben de katılayım barisi yarışmaya :D

valla çok ciddiyim keşke gelebilme imkanınız olsa ben sizi doyururdum kız artık ne kadar yeriz düşünemiyorummmm:1:

Böreği verme kimseye börek benim, zırnık koklatmam :1:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Bu sırrımı çözdüğün için seni kınıyorum :D
Parasızlığın gözü kör olsun, kürk düştü kuku göründü maskara olduk size :dertli:

kuku mu? ahuuuuuuuuu ahu ahu ahu nıhahah ahahayehheyyyllala

utanma kız ye yiyebildiğin kadar ben yapıp yedirmeyi severim sen ye ben takviye yaparım

bak yerim ha. azonun şarkısı geldi aklıma azo neydı kız o. yerim ha yerim ha ha... gıbı bişeydi.

Uvvv çok seksiymiş kız, kaç para?

bencede seksi. bilmıyorum ki, sureklı ındırıme gırıyo bu markafonıde falan bı almak nasip olmadı anam kart borcumu eritemıyorum ki her ay üstüne üstüne eklenıyor valla. ama 200'lü rakamlardan 160 lara falan iniyor genlde.

alak mı kız? doğumdan sonra zayıflayıp özel bi gecede sereriz:))

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar