2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
bak yerim ha. azonun şarkısı geldi aklıma azo neydı kız o. yerim ha yerim ha ha... gıbı bişeydi.

alak mı kız? doğumdan sonra zayıflayıp özel bi gecede sereriz:))

Ayy yarabbim ezberle şunu artık, yerim değil, YARIM HA :D

Ben daha nevresime o kadan para vermem, bak taçtan evlenirken tanesi 150tl.dan 3 nevresim aldım..
Ama şu an daha sonradan aldığım 60tl.lık olanları seriyom :D Sıkılıyorum çabucak nevresimden, sonra verdiğim paraya yanıyom..

bendekide bu nevresim takımı

Çok güzelmiş..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ay dimiii gördüm bikaç kişide topaklı ayakkabııııı...Ay ben de katılayım barisi yarışmaya :D

Böreği verme kimseye börek benim, zırnık koklatmam :1:

Gir gir, bize de versinler ayakkap,eşarp ne varsa artıkın :D
Ben asilzadeliğe alışığım de, süper kürk taşırım felan de, kesin verirler o zaman :D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
ne yaptın bacım yemek olarak? o na gore ben hesaplıyacam ne yıyecegımı bak şimdi?

dedimya nazom gelecek diye akşamdan harika tiremusu yaptım lezzetini bizzzat test ettim sabahta hani diger sitede kıymalı börek tarifi vermiştimya onu yaptım yanına salata zeytinyağlı pırasa yeterlimi gülommm

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
dedimya nazom gelecek diye akşamdan harika tiremusu yaptım lezzetini bizzzat test ettim sabahta hani diger sitede kıymalı börek tarifi vermiştimya onu yaptım yanına salata zeytinyağlı pırasa yeterlimi gülommm

Bak ben kıymalı börek+tramisu kesin yerim.
Pırasadan da alırım.
Salatayı da doymazsam yerim.
Çay içmem ama, çayı siz için :D

Aneee days in colors soldu mu? Benimkilerde daha tık yok, kıpkırmızı olan bile solmadı.

benimkiler de hafif renk attı...hemde açık sarı olmalarına rağmen...

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

naptın laylamm yaa.nerdeyse iroşun boğazına sarılcam kalk cabuk iyileş diye :) sabah sulugöz modundaki anne aç anneye dönüştüüü...kısmette yokmus diyeyim de memem neyim şişmesin..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Aneee days in colors soldu mu? Benimkilerde daha tık yok, kıpkırmızı olan bile solmadı.

vallah azom rezalat ben sevmiyom daysin coloursları
bir tane normal birtane pamuklu saten aldım biri kahverengide bir garip renge döndü biride siyahlı pembeli saten olan oda pamuklandı ki ben bunları yıkama talimatına göre yıkıyorum ama taçın var 2 danede biri normal biri pembiş onlar taş gibin ne renk ne ruh aynen aldığım gibi duruyo işte şanss

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Bi biskrem mi alsam napsam ki bilemedim şimdi, nasıl tatmin etsem kendimi :cikolata:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Konuyu toplam 19 üye okuyor. (11 kayıtlı üye ve 8 misafir)
aZeLYa55, adengokce+, asliyrt+, bblau+, bebikommm, demetmania+, layla55+, leader+, lilacs, nazo06+, _HaYaTiM_+

Düşmanlar çatlasın inşallah :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
vallah azom rezalat ben sevmiyom daysin coloursları
bir tane normal birtane pamuklu saten aldım biri kahverengide bir garip renge döndü biride siyahlı pembeli saten olan oda pamuklandı ki ben bunları yıkama talimatına göre yıkıyorum ama taçın var 2 danede biri normal biri pembiş onlar taş gibin ne renk ne ruh aynen aldığım gibi duruyo işte şanss

Heee ben yazmamışım kız solmadı dediklerim de taç :D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Bak ben kıymalı börek+tramisu kesin yerim.
Pırasadan da alırım.
Salatayı da doymazsam yerim.
Çay içmem ama, çayı siz için :D

benimkiler de hafif renk attı...hemde açık sarı olmalarına rağmen...

sana taze meyve suyu sıkarım en saglıklısından:lilav:bende önermem days in colorsu dört mevsim nevresi takımım soldu fabrikaya gitti daha sonra aldıgım nevresiminde renkleri birbirine karıştı onuda iade ettim

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
günaydın kızlaaarr....dışarda bi kaç işim war o yüzden çıkıcam birasdann bi selam weriyim dedim nasılsınızz:sirin:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar