Anaaa benim de var kız mavi kahve nevresimim :1: Hakkaten süper duruyor.
valla çok ciddiyim keşke gelebilme imkanınız olsa ben sizi doyururdum kız artık ne kadar yeriz düşünemiyorummmm:1:
Böreği verme kimseye börek benim, zırnık koklatmam :1:
bak yerim ha. azonun şarkısı geldi aklıma azo neydı kız o. yerim ha yerim ha ha... gıbı bişeydi.
alak mı kız? doğumdan sonra zayıflayıp özel bi gecede sereriz)
bendekide bu nevresim takımı
Ay dimiii gördüm bikaç kişide topaklı ayakkabııııı...Ay ben de katılayım barisi yarışmaya![]()
Böreği verme kimseye börek benim, zırnık koklatmam :1:
benimde var ahkikohkoh güsel duruyodu renkleri solmadan önce dayin colors :zonk: kahve mavi
Gir gir, bize de versinler ayakkap,eşarp ne varsa artıkın
Ben asilzadeliğe alışığım de, süper kürk taşırım felan de, kesin verirler o zaman
ne yaptın bacım yemek olarak? o na gore ben hesaplıyacam ne yıyecegımı bak şimdi?
dedimya nazom gelecek diye akşamdan harika tiremusu yaptım lezzetini bizzzat test ettim sabahta hani diger sitede kıymalı börek tarifi vermiştimya onu yaptım yanına salata zeytinyağlı pırasa yeterlimi gülommm
Aneee days in colors soldu mu? Benimkilerde daha tık yok, kıpkırmızı olan bile solmadı.
dedimya nazom gelecek diye akşamdan harika tiremusu yaptım lezzetini bizzzat test ettim sabahta hani diger sitede kıymalı börek tarifi vermiştimya onu yaptım yanına salata zeytinyağlı pırasa yeterlimi gülommm
Aneee days in colors soldu mu? Benimkilerde daha tık yok, kıpkırmızı olan bile solmadı.
vallah azom rezalat ben sevmiyom daysin coloursları
bir tane normal birtane pamuklu saten aldım biri kahverengide bir garip renge döndü biride siyahlı pembeli saten olan oda pamuklandı ki ben bunları yıkama talimatına göre yıkıyorum ama taçın var 2 danede biri normal biri pembiş onlar taş gibin ne renk ne ruh aynen aldığım gibi duruyo işte şanss
Bak ben kıymalı börek+tramisu kesin yerim.
Pırasadan da alırım.
Salatayı da doymazsam yerim.
Çay içmem ama, çayı siz için
benimkiler de hafif renk attı...hemde açık sarı olmalarına rağmen...
naptın laylamm yaa.nerdeyse iroşun boğazına sarılcam kalk cabuk iyileş diyesabah sulugöz modundaki anne aç anneye dönüştüüü...kısmette yokmus diyeyim de memem neyim şişmesin..
Konuyu toplam 19 üye okuyor. (11 kayıtlı üye ve 8 misafir)
aZeLYa55, adengokce+, asliyrt+, bblau+, bebikommm, demetmania+, layla55+, leader+, lilacs, nazo06+, _HaYaTiM_+
Düşmanlar çatlasın inşallah