2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Çeşke ben de ünlü olaydım da ekşide hakkımda yazılanları okuyaydım :D

ahahahahhaha hakkat feci sallıyolar ya. gerçi benim de salladıklarım var ama bazıları hakikaten acayip sallıyor:))

ahahaha azo düşünsene o malum insanların o sözlükte yazdıklarını. yeminle ne yapar eder bu sefer ssg ile kanka olup yine atarlardı kız bizi ordan. kim haklarında sallıyorsa:)))

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ahahahahhaha hakkat feci sallıyolar ya. gerçi benim de salladıklarım var ama bazıları hakikaten acayip sallıyor:))

ahahaha azo düşünsene o malum insanların o sözlükte yazdıklarını. yeminle ne yapar eder bu sefer ssg ile kanka olup yine atarlardı kız bizi ordan. kim haklarında sallıyorsa:)))

Niye kııı oranın da sahibi sorunlu mu :D

Kucakta yedircem :D Ya masraf yapmak istemiyorum artık nasıl yırtsam diye bakıyorum, çocuğu kumaşla sandalyeye bağlasam olmaz mı :D

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
ben şu misafir olaylarını anlayamadım biri açıklayabilir mi? ben üye olmadan yazdıklarınızı okuyamamıştım, onlar nasın okuyorlar?

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
boşversene babuşum. bu gözler 90 kiloyu kaldırdım diyen hatunları da gördü. varsın olsun sen 80 kilo gel.

ağırlık yok kanka sözlerinle tartılıyorsun nazarımda ...

;)

ben 98,5 kilo ile doğuma gittim kuzular..tam 30 kiloo dile kolay.hepsinide vermiştim cok sükür.hamileyken alınan kilolar cabuk gidiyo yada bi şekilde gidiyor.mühim olan doğumdan sonra kilo almamak ahanda onlar azcık kalıyo..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
[

Şuraya girin faceden, prima yeniden paket yolluyor..Beğenin sayfayı, sonra formu doldur yazan yerden formu doldurun.[/QUOTE]

Doldurdum bakalım...ama benim fake bi facebook adresi vardı ordan doldurdum kendime ait facebookum olmadığından bakalım kabul etceklermi :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ben şu misafir olaylarını anlayamadım biri açıklayabilir mi? ben üye olmadan yazdıklarınızı okuyamamıştım, onlar nasın okuyorlar?

Onu ben de anlayamadım..

ben 98,5 kilo ile doğuma gittim kuzular..tam 30 kiloo dile kolay.hepsinide vermiştim cok sükür.hamileyken alınan kilolar cabuk gidiyo yada bi şekilde gidiyor.mühim olan doğumdan sonra kilo almamak ahanda onlar azcık kalıyo..

Abboooooo 98,5 :1: Sen İrem değil, bir Nazo daha doğurmuşsun dünürüm :D yıh yıh ay başıma gelecek olan farksız ama benimde :D:D

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

Kucakta yedircem :D Ya masraf yapmak istemiyorum artık nasıl yırtsam diye bakıyorum, çocuğu kumaşla sandalyeye bağlasam olmaz mı :D

canım öyle ama mama sandalyesinde alıştımı da çok rahat oluyo
öbür türlü kıçlarının üstüne oturmuyolar
oturtuyon sandalyeye
açıyon baby tv
hebele hübele yiyolar

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
oturtuyon sandalyeye
açıyon baby tv
hebele hübele yiyolar

Haklısın..Doğumdan sonra almayı düşüneyim bari..İlk aylar lazım olmaz dimi oturana kadar..
Sahi bebekler ne zaman oturtuluyor?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
boşversene babuşum. bu gözler 90 kiloyu kaldırdım diyen hatunları da gördü. varsın olsun sen 80 kilo gel.

ağırlık yok kanka sözlerinle tartılıyorsun nazarımda ...

;)

Tabe 90 kiloyu kaldırır onlar. Silkmede 150, koparmada 250 bile kaldırır toplamda hepimizi de geçer.Gralıça kızım :dill:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

al bak bebişim. benim meşhur yengem bundan almış evde mama sandalyesi olduğu halde. onunla mı uğraşacam gokçe aldım bundan normal sandalyeye gıydırıyorum ohh mis dedi.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
oturtuyon sandalyeye
açıyon baby tv
hebele hübele yiyolar

bencede mama sandelyesi büyük kurtarıcı hatta en çok kullandığım eskitebildiğim bebek eşyası hanımların en çok mutfakta geçiyoya zamanı bebegi oturtturuyorsun önüne yiyecek veye oynayacak bişeyler ver sen rahat rahat işini yap tavsiye ederim

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
al bak bebişim. benim meşhur yengem bundan almış evde mama sandalyesi olduğu halde. onunla mı uğraşacam gokçe aldım bundan normal sandalyeye gıydırıyorum ohh mis dedi.

Bunu ben de gördüm kuşum ama alçak gelmez mi bu sandalyeler? Mama sandalyeleri az yüksek.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Onu ben de anlayamadım..

Abboooooo 98,5 :1: Sen İrem değil, bir Nazo daha doğurmuşsun dünürüm :D yıh yıh ay başıma gelecek olan farksız ama benimde :D:D
:1:allahtan topaç gibiydi doğduğunda 3960 gr dı da biraz insan yüzüne bakacak halim olduydu.30 kiloya 2 kilo falan doğsaydı utanırdım:ilknur: doğumdan sonra 40 ımız cıktı gezmeye gidecektik ben 40 beden pantolon giyebiliyordum düşün.normaldede 38 giyerim gerci.sonra 4-5 ay içinde tüm eski pantolanlarım oldu.sadece sütten ötürü memişler biraz büyüktü tek sıkıntı oydu..
oturtuyon sandalyeye
açıyon baby tv
hebele hübele yiyolar

:1::1::1: sen öle umut et kuzum öle dua et doğum anından doğru düzgün yemek yiyen iştahlı bebem olsun diye.yoksa baglasan durmaz o sandalyede yemeyecekse:1: sebze corbalarını içirirken ben iremi değil sandalyede zapetmek bacaklarımın arasına sıkıstırıyordum tek elimle cenesini sıkıp tek elimle tıkıyordum ağzına.ağzını aca aca mama bekleyen cocuklara hastayımdır.bu sefer doğururken unutmazsam öle dua etcem..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar