ben de fazla yazmıyorum, okumak da eğlenceli...
aynen bencede
ben de fazla yazmıyorum, okumak da eğlenceli...
Çeşke ben de ünlü olaydım da ekşide hakkımda yazılanları okuyaydım
Ben mama sandalyesi almıcam.
ahah
hakkat feci sallıyolar ya. gerçi benim de salladıklarım var ama bazıları hakikaten acayip sallıyor
)
aha azo düşünsene o malum insanların o sözlükte yazdıklarını. yeminle ne yapar eder bu sefer ssg ile kanka olup yine atarlardı kız bizi ordan. kim haklarında sallıyorsa
))
neden nası yapcan
boşversene babuşum. bu gözler 90 kiloyu kaldırdım diyen hatunları da gördü. varsın olsun sen 80 kilo gel.
ağırlık yok kanka sözlerinle tartılıyorsun nazarımda ...
ben şu misafir olaylarını anlayamadım biri açıklayabilir mi? ben üye olmadan yazdıklarınızı okuyamamıştım, onlar nasın okuyorlar?
ben 98,5 kilo ile doğuma gittim kuzular..tam 30 kiloo dile kolay.hepsinide vermiştim cok sükür.hamileyken alınan kilolar cabuk gidiyo yada bi şekilde gidiyor.mühim olan doğumdan sonra kilo almamak ahanda onlar azcık kalıyo..
Niye kııı oranın da sahibi sorunlu mu![]()
Kucakta yedircemYa masraf yapmak istemiyorum artık nasıl yırtsam diye bakıyorum, çocuğu kumaşla sandalyeye bağlasam olmaz mı
canım öyle ama mama sandalyesinde alıştımı da çok rahat oluyo
öbür türlü kıçlarının üstüne oturmuyolar
oturtuyon sandalyeye
açıyon baby tv
hebele hübele yiyolar
boşversene babuşum. bu gözler 90 kiloyu kaldırdım diyen hatunları da gördü. varsın olsun sen 80 kilo gel.
ağırlık yok kanka sözlerinle tartılıyorsun nazarımda ...
oturtuyon sandalyeye
açıyon baby tv
hebele hübele yiyolar
Niye kııı oranın da sahibi sorunlu mu![]()
Kucakta yedircemYa masraf yapmak istemiyorum artık nasıl yırtsam diye bakıyorum, çocuğu kumaşla sandalyeye bağlasam olmaz mı
oturtuyon sandalyeye
açıyon baby tv
hebele hübele yiyolar
al bak bebişim. benim meşhur yengem bundan almış evde mama sandalyesi olduğu halde. onunla mı uğraşacam gokçe aldım bundan normal sandalyeye gıydırıyorum ohh mis dedi.
Tabe 90 kiloyu kaldırır onlar. Silkmede 150, koparmada 250 bile kaldırır toplamda hepimizi de geçer.Gralıça kızım :dill:
Haklısın..Doğumdan sonra almayı düşüneyim bari..İlk aylar lazım olmaz dimi oturana kadar..
Sahi bebekler ne zaman oturtuluyor?
Haklısın..Doğumdan sonra almayı düşüneyim bari..İlk aylar lazım olmaz dimi oturana kadar..
Sahi bebekler ne zaman oturtuluyor?
Ben de almıcaktım, almak mı lazım diosun yane...
al bak bebişim. benim meşhur yeng...lmişti o zaman şu an fiyatlara bakmadım henüz
:1:allahtan topaç gibiydi doğduğunda 3960 gr dı da biraz insan yüzüne bakacak halim olduydu.30 kiloya 2 kilo falan doğsaydı utanırdım:ilknur: doğumdan sonra 40 ımız cıktı gezmeye gidecektik ben 40 beden pantolon giyebiliyordum düşün.normaldede 38 giyerim gerci.sonra 4-5 ay içinde tüm eski pantolanlarım oldu.sadece sütten ötürü memişler biraz büyüktü tek sıkıntı oydu..Onu ben de anlayamadım..
Abboooooo 98,5 :1: Sen İrem değil, bir Nazo daha doğurmuşsun dünürümyıh yıh ay başıma gelecek olan farksız ama benimde
oturtuyon sandalyeye
açıyon baby tv
hebele hübele yiyolar