2012 Şubat Anneleri

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
ya kızlar şu omuz bezi dedikleri ne yaa ne işe yarıyo

aynen azosun dediğinden.ve cok kullanıslı seylerr.uzun dikdörtgen olanlarını kendinizde yapabilirsiniz.bebek emdikten sonra peynir kıvamında bişeyler yapıcak her kıyafetinizde beyaz izler olmasından sa bu bezler cok iyi oluyordu.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
geçmiş zati bebişim kampanya süresi. eheheh bize gelmez öyle nimetlerden yarlanmak falan.:) gider bişi alırım ertsı gun %50 indirime girer.

ya o değil de boyun kısmımda benlenme başladı benim. minik minik et benleri yayılıyor bi de. napıcan ben???

Bende de olduydu başlarda.Çok benik bi insanımdır zate.

Zooooorrrttttt yanlış tahmin..
Şuymuş omuz bezi ;

Bebeğin kucakta yüzünü dayayabileceği yumuşacık organik pamuktan omuz bezi.

pro_r_81.jpg

Çüş.zart bezi zurt bezi. herşeyin bezi çıkmış :durbun:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Bana da gereksiz geldi :D Düşünsene misafir gelmiş bebeği kucağına alacak, dicez "durun ben önce omuz bezini sereyim çocuum yumuşak yere koysun kafasını" :D:D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Bi de tülbent lazım ince dimi, o da totişini temizlerken altına sermek için alt değiştirme şeysi batmasın diye, bi de ıslak mendille temizledikten sonra azcıcık kurulamak lazımmış o tülbentle uşağın dötü donmasın diye :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
napıcan bilmiyorum ama hiçbişekilde oynama,kopartmaya calısma.bi uzmana danısmakta fayda varr..?

evet ikimizede iyi gelcek ama uyumuyor cadı yavrusu..

:( korkuyorum nazo. ayrıca o irem cadısını da yerim guzelliğe bak kızzzzz. minnoşşşşşşş

heeeaa olabülü galiba :D

ne çıktı kız kaçırdım ben

nazo
bak bunu senin yeni bebişe al

:D:D

boyun kısmımda benlenme başladı hayatım. yaşlı kadınlar gibi. li iğrenirim ben benden falan. yaaaaaaaaaaaa kuğu boynuma nazar değdiii. (ahahah bana da bulaşmış biraz kendini beğenme diğer topıkten zaar)

Bende de olduydu başlarda.Çok benik bi insanımdır zate.

Çüş.zart bezi zurt bezi. herşeyin bezi çıkmış :durbun:

yaa sonra noldular? ben aldıracam kanka sevmıyorum ben falan ben:(

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Zooooorrrttttt yanlış tahmin..
Şuymuş omuz bezi ;

Bebeğin kucakta yüzünü dayayabileceği yumuşacık organik pamuktan omuz bezi.

pro_r_81.jpg
dettttt halt etmiş onlarr.omuz bezi aynen senin tahmin ettiğin benim 9 sene önce kullandıklarım işte.kaynat kaynat kullan.
Bana da gereksiz geldi :D Düşünsene misafir gelmiş bebeği kucağına alacak, dicez "durun ben önce omuz bezini sereyim çocuum yumuşak yere koysun kafasını" :D:D

kuzum yumusak yere koymasını gec.zaten milletin kucağına vermeye basladığında o da peynir üretmeye baslıcak.ayrıca milletin kirlimi temiz mi kıl kıpır varmı üstünde ne düşünecen.koy bezi almak isteyenin omzuna alan öle alsın kucağına..hani eskiden ütü bezleri vardı çift kat yumusak tülbente benzerler.biz iremde onlardan yaptık dikdörtgen seklinde uzun uzun.yüksek dercede kaynatmayada geliyodu.miss gibinn..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Bi de tülbent lazım ince dimi, o da totişini temizlerken altına sermek için alt değiştirme şeysi batmasın diye, bi de ıslak mendille temizledikten sonra azcıcık kurulamak lazımmış o tülbentle uşağın dötü donmasın diye :D

kızlar saçmalamayalım pilizzz..

çingen bebelerini görmuyo msunuz ya? karda kışta terlikle gezıyolar. bişi de olmuyo hiçbirine. osuruktan nem kaptıracaz boyle gıderse yavrularımıza.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
dettttt halt etmiş onlarr.omuz bezi aynen senin tahmin ettiğin benim 9 sene önce kullandıklarım işte.kaynat kaynat kullan.

kuzum yumusak yere koymasını gec.zaten milletin kucağına vermeye basladığında o da peynir üretmeye baslıcak.ayrıca milletin kirlimi temiz mi kıl kıpır varmı üstünde ne düşünecen.koy bezi almak isteyenin omzuna alan öle alsın kucağına..hani eskiden ütü bezleri vardı çift kat yumusak tülbente benzerler.biz iremde onlardan yaptık dikdörtgen seklinde uzun uzun.yüksek dercede kaynatmayada geliyodu.miss gibinn..

Evet ben de öyle yaptırcam birkaç tane, doğru diyorsun nazom..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kızlar saçmalamayalım pilizzz..

çingen bebelerini görmuyo msunuz ya? karda kışta terlikle gezıyolar. bişi de olmuyo hiçbirine. osuruktan nem kaptıracaz boyle gıderse yavrularımıza.

Gökçem akşam evde bi dene totona ıslak mendil sür iki dakka açık bırak nasıl üşüyor :D
El kadar bebe üşümez mi, kurulamak lazım diyorum hala :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Bakın bi bişe sorcam, benle ilgilenin hemen.
Benim hastane terliğim yok.Nasıl olcak o, sabolar gibi filan mı?

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

sen nasıl giymek istersen hepsi olur tatlım.corapla giyebileceğin uygunlukta olsun yeter..doğumdan sonra belki dolaştıracaklar,lavaboya giderken falan lazım olabilir.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Kuruyup gittiler...Boynumda çok vardı, uçları kurudu düşüp gittiler....

aa belki benımkılred de düşer kızzz.... valla çirkın gozukmeye başladı ya. yayılmalarından korkuyorum bı de. gencecik yaşımda cildim yaşlı kaduınlarınkı gıbı benlendi yaa:(((

Gökçem akşam evde bi dene totona ıslak mendil sür iki dakka açık bırak nasıl üşüyor :D
El kadar bebe üşümez mi, kurulamak lazım diyorum hala :D

kız üşür de o kadar da değil. elbet çocuğun popopsunu ıslak bırakmıyacaz da ne bılım bazen abartıyoruz gibi gelıyor bana.

terlik mi???

benimde iki koltuk altımda 1er tane var

aiyyy o daha da zor...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
sen nasıl giymek istersen hepsi olur tatlım.corapla giyebileceğin uygunlukta olsun yeter..doğumdan sonra belki dolaştıracaklar,lavaboya giderken falan lazım olabilir.

Olur hepsi diyosun yani.Ev tipi bişi olmaz o zaman lavaboya filan gidilirken giyilmez onlar.
Tuvalet terliği alayım naylon :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar