2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
aa belki benımkılred de düşer kızzz.... valla çirkın gozukmeye başladı ya. yayılmalarından korkuyorum bı de. gencecik yaşımda cildim yaşlı kaduınlarınkı gıbı benlendi yaa:(((

Ben de korktuydum da, sanırım hormonlardan felan oldu, çıktı gitti sonra.Benim boynumda bi tane kahverengi var zate, başka gerek yok -rgulu-rgulu

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
azelya

ablamda bi büyük markasını bilmiyorum mama sandalyesi var
bi tane de o büyük masaya yanaşmadığı için İkeadan aldıkları düz beyaz var daha küçük
onlar ucuz oluyo istersen onlara da bak

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ben yanına gelirim arkadaş olaraktan, birlikte gideriz doğuma yuvarnak şekilde :D

eet yicem gitsin :D

Aynen bende.Alımda geçemem toplamda geçerim.
Halterciler gibin :D
hahaah oldu o saman arkadaşım hazırrr
ben 98,5 kilo ile doğuma gittim kuzular..tam 30 kiloo dile kolay.hepsinide vermiştim cok sükür.hamileyken alınan kilolar cabuk gidiyo yada bi şekilde gidiyor.mühim olan doğumdan sonra kilo almamak ahanda onlar azcık kalıyo..
nazo ciddimisin kız sen ? :saskin:
Haklısın..Doğumdan sonra almayı düşüneyim bari..İlk aylar lazım olmaz dimi oturana kadar..
Sahi bebekler ne zaman oturtuluyor?

taklım bebekler normalde 5 ayda biraz biraz oturma çabasındalar ama tavsiye edilen oturtturma zamanı 6.ay da rahatlıkla oturabliyolar o zaman alırsın sandelyeyi ama ben pek teşarruatlı bişi almayı düşünmüyorum kazulet gibi evin orta yerini kaplıyor gıcık oluyorum küçük bişi alcam ikeada vardı bi tane ucuz hemde çok az yer kaplıyo
Ekli dosyayı görüntüle 9163

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

aha bak bu

Evet baktım canım ama minderini biz mi yapıcaz, rahat değil gibi geldi :(

ahahaha azommm avatarını yediğim... tipine gurban...

Çok tatlıyım dimi :D Ahh gençlik ahhh...

taklım bebekler normalde 5 ayda biraz biraz oturma çabasındalar ama tavsiye edilen oturtturma zamanı 6.ay da rahatlıkla oturabliyolar o zaman alırsın sandelyeyi ama ben pek teşarruatlı bişi almayı düşünmüyorum kazulet gibi evin orta yerini kaplıyor gıcık oluyorum küçük bişi alcam ikeada vardı bi tane ucuz hemde çok az yer kaplıyo
Ekli dosyayı görüntüle 9163

Heaaa tamam canım 5. aya kadar alırım ben onu kasmıyım o zaman :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ikea evinizin herşeyi:zonk: gökçem 47 tl bişi fiyatı hemide

aa süpermiş... alınır ki bu!

Evet baktım canım ama minderini biz mi yapıcaz, rahat değil gibi geldi :(

Çok tatlıyım dimi :D Ahh gençlik ahhh...

Heaaa tamam canım 5. aya kadar alırım ben onu kasmıyım o zaman :D

kız yok acayip kullanışlı... ay altına yaptırıver bi minder ne olmuş... a aaaaaaaa

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
İkeayı seviyom zaten ben yaaaa, odayı da ordan aldık memnun kaldım..
Doğru sandalyede güzeldir kesin..
Ne de olsa ikeaaaaa evimizin hirşeysiiii :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
aynen öle minder yaptırmaya ne gerek var otursun biraz da tahtada sıpalar

yok anam bizim azonun prensinin şeyleri altından zaar.

veliahttt gibi çocuk valla. maaşallah. var ya bu kesin yavrusu dondurma yerken "az ılınsın da öyle ye annem hasta olursun" dıyen annelerden olacak aha yazdım şuraya.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
İkeayı seviyom zaten ben yaaaa, odayı da ordan aldık memnun kaldım..
Doğru sandalyede güzeldir kesin..
Ne de olsa ikeaaaaa evimizin hirşeysiiii :D

harbiden güsel şeyler yapıyolar en azından kullanışlı bak azom ben büyüsün azcık 1 yaşını geçsin bu salıncaktan alcam evin ortasına tavandan delik yaptırcam istersen çıkarıyosun kullanışlı sallansın dursun
Ekli dosyayı görüntüle 9174

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
yok anam bizim azonun prensinin şeyleri altından zaar.

veliahttt gibi çocuk valla. maaşallah. var ya bu kesin yavrusu dondurma yerken "az ılınsın da öyle ye annem hasta olursun" dıyen annelerden olacak aha yazdım şuraya.

valla hiç mıymıntı alıştırmaya niyetim yok kuzucuk sonra yine biz uğraşcaz nasıl alıştırsan öle gidiyolar cevremden biliyorum çocuk üşüycek die lahana gibin giydiriyolar sonra çocuk kapı dışarı çıktımı hasta sen nasıl giyiniyosan üstüne bir süeter bir yelek tamam dondurma konusundada dondurma çocuğu hasta etmez eğer terliyse hasta olur arkasından biraz ılık su içtimi tam aksine şifadir boğazdaki mikropları öldürür dondurma süt teknikeri olarak tavsiye ederim hatta boğazları şiş birine dondurma yedirin görceksiniz ki 2 güne kalmaz bişeyi kalmıyo azom bence yapmaz ama yasık napsın kızz şehzade kuzey geliyo anammm bide yakuşuklu olcak ki tey gidin nazonun kız şanslı:lilav:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
valla hiç mıymıntı alıştırmaya niyetim yok kuzucuk sonra yine biz uğraşcaz nasıl alıştırsan öle gidiyolar cevremden biliyorum çocuk üşüycek die lahana gibin giydiriyolar sonra çocuk kapı dışarı çıktımı hasta sen nasıl giyiniyosan üstüne bir süeter bir yelek tamam dondurma konusundada dondurma çocuğu hasta etmez eğer terliyse hasta olur arkasından biraz ılık su içtimi tam aksine şifadir boğazdaki mikropları öldürür dondurma süt teknikeri olarak tavsiye ederim hatta boğazları şiş birine dondurma yedirin görceksiniz ki 2 güne kalmaz bişeyi kalmıyo azom bence yapmaz ama yasık napsın kızz şehzade kuzey geliyo anammm bide yakuşuklu olcak ki tey gidin nazonun kız şanslı:lilav:

nazo'nun kızı şanslı mı şanssız mı?
böyle yetişen şehzadenin karısı zçtı yani
anammm el bebek gül bebek kız 2 güne kaçar :deli:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar