2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
yarıldım beee. genç irisiymiş. kızım senın boyun kaç kilon ne yaa genç irisi deyıp duruyosun kendıne...

kanka bildiğin gibi değil bunalımım ya. tamam yeniyim bu alemde ama 63 kilo ne demek 1.60 boylarında bi zamanlar minyonların gralıçası bi kadın için? 63... yazıyla altmışüç!!! pehhh pehhh. 70'e varır o. 10 kilosu gider 60 kilo kalırım artık bu boya :(

Boydan da enden de sana + 12-13 basarım babuş hiç acımam :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Boranı kerimle kıyasladığına inanamıyorum babuş.
yok artık lebron ceymsss demek istiyorum sana :eek:ky:

ay çöreği bence çirkin bişey. hamurunu sevmem ben.
tatlının öyle hamuru olmamalı.
içinde kakaolu bi dolambaç filan.
ı-ıh.

di mi şu an bende yerin dibindeyim utancımdan. böyle bi kıyaslama yapmamalıyım. ya gerçekten o kerim nedir? insan mısın demek istiyorum kendisine. adamı gördüğüm an bana bişi oluyor ya. hayır kiminle konuşsam alayımız böyle bi de :)

erkeklerin jenıfır lopet'in kalçasını gördüklerindeki yüz ifadesinin nedenini kerimi tanıdıktan sonra anladım babuş. hak verdim onlara.

sana insan diyenin kerim... sana insan diyenin kerimmm.

niye kız yemedim hiç güzel değil mi? bence süper gibi duruyo.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
di mi şu an bende yerin dibindeyim utancımdan. böyle bi kıyaslama yapmamalıyım. ya gerçekten o kerim nedir? insan mısın demek istiyorum kendisine. adamı gördüğüm an bana bişi oluyor ya. hayır kiminle konuşsam alayımız böyle bi de :)

erkeklerin jenıfır lopet'in kalçasını gördüklerindeki yüz ifadesinin nedenini kerimi tanıdıktan sonra anladım babuş. hak verdim onlara.

sana insan diyenin kerim... sana insan diyenin kerimmm.

niye kız yemedim hiç güzel değil mi? bence süper gibi duruyo.

Ben bi ara kocayı boşayıp bu kerimi alsam dedimdi.Sorna caydım,yazık şimdi benim adama da.
Hayır nasıl bi zevkim var, kerime bak esmer karagözlü,boylu.
Benim adama bak sarışın,yeşil gözlü,minnak.
Standardım da belli diil anasını satim :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ben bi ara kocayı boşayıp bu kerimi alsam dedimdi.Sorna caydım,yazık şimdi benim adama da.

ahh be yavrum kerim hoş çocuk çokta yakuşuklu ama kulakları fena saçlarıda o yüzden uzatıyo sanırsam:kahkaha:
bende oldum bittim tarık akan hastasıyım 70 yaşındamı artık kaçsa bu yaşta evlenme teklifi etse kaçarım adama hastasıyım hele gençliği bayılıyorum onun filmlerine bakmaya esmer yeşil gözlü uzun :panter:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
dumurlara gark oldun dey miiiiiii :D
Ahahahahahahah :D
:zonk::hihi::dill::kahkaha:

Bi ara ben 80leri zorlamıştım da tutunamadım o eksende pek :D

yok olmadım da ahahahhha sana +12 13 basarım lafına yarıldım. ajaajajajaa.

bambaşka bişi o. off offf.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
günaydınn kızlaaarrrr.. dün gece sonundaa burnumm tam olarakk tıkanmadıı. bende deligin kıyısından kösesindenn azcık azcık nefes almayı basardımm:kahkaha: burnumunn damarları zedelenmişş zaarr kan geliyy hapsırınca. dudaklarımdaa cıkarırr modda kuruduu ve catladı.. baksann fişşne gibi oldu rengi emmee yüzyy itibari ilee krater gibi:kahkaha::kahkaha: gece ne yicegimi sapıttım bi ara.. tatmin olmadım ama maalesef cnmınn ne isteedigini bulamadım..koca bi dilim tiramisu,2 mandalina, 2 avuc tuzlu leblebi, yesil zeytin yediklerimden bazılarııı:zonk::zonk:kızımm da apık sapık hareketler yapiyyy.. sagdann sola dogruu vuruyooo sonra o neresiyle vuruyosa orayıı ölee tepede tutuyoo. sonra pıt bırakıyo. sonra bi daha:kahkaha::kahkaha: gidp bugünde 3_5 bişi alayım mı diyorum. aksam kociş maca gitcek yemek yemicek cünkülüm. fırsat bu fırsat emme kararsızımm:zonk::zonk: haberlerii sundukkk zıbıtık kızımlaa gün içinde yeni gelişmelerlee birlikte oluciikkkkk:zonk::zonk::zonk::kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ahh be yavrum kerim hoş çocuk çokta yakuşuklu ama kulakları fena saçlarıda o yüzden uzatıyo sanırsam:kahkaha:
bende oldum bittim tarık akan hastasıyım 70 yaşındamı artık kaçsa bu yaşta evlenme teklifi etse kaçarım adama hastasıyım hele gençliği bayılıyorum onun filmlerine bakmaya esmer yeşil gözlü uzun :panter:

O kadar kusur kadı kızında da olur lidirım :hihh::hihh:
Kulakları da kepçe oluversin yane nolmuş :hihh::hihh:

yok olmadım da ahahahhha sana +12 13 basarım lafına yarıldım. ajaajajajaa.

He basarım, özellikle kiloda basarım. Kaç okka basıyorum görsen sen :D
İlk başlarda bulantım oldu da verdim, bi de şekerim olmasa üç basamaklıları mı zorlıcaktım acabadan :ajan::ajan::ajan:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
günaydınn kızlaaarrrr.. dün gece sonundaa burnumm tam olarakk tıkanmadıı. bende deligin kıyısından kösesindenn azcık azcık nefes almayı basardımm:kahkaha: burnumunn damarları zedelenmişş zaarr kan geliyy hapsırınca. dudaklarımdaa cıkarırr modda kuruduu ve catladı.. baksann fişşne gibi oldu rengi emmee yüzyy itibari ilee krater gibi:kahkaha::kahkaha: gece ne yicegimi sapıttım bi ara.. tatmin olmadım ama maalesef cnmınn ne isteedigini bulamadım..koca bi dilim tiramisu,2 mandalina, 2 avuc tuzlu leblebi, yesil zeytin yediklerimden bazılarııı:zonk::zonk:kızımm da apık sapık hareketler yapiyyy.. sagdann sola dogruu vuruyooo sonra o neresiyle vuruyosa orayıı ölee tepede tutuyoo. sonra pıt bırakıyo. sonra bi daha:kahkaha::kahkaha: gidp bugünde 3_5 bişi alayım mı diyorum. aksam kociş maca gitcek yemek yemicek cünkülüm. fırsat bu fırsat emme kararsızımm:zonk::zonk: haberlerii sundukkk zıbıtık kızımlaa gün içinde yeni gelişmelerlee birlikte oluciikkkkk:zonk::zonk::zonk::kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha:

dünür sabah sabah güldürdün beni :kahkaha: zıbıtık kızın he gelinime ne hakaret ediyon yavuklusu duyarsa sana kğser bak heee:zonk:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Günaydın canım.Tramisu mu yidin. :acep::acep::acep:
Ben de isterim :acep::acep:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
O kadar kusur kadı kızında da olur lidirım :hihh::hihh:
Kulakları da kepçe oluversin yane nolmuş :hihh::hihh:

He basarım, özellikle kiloda basarım. Kaç okka basıyorum görsen sen :D
İlk başlarda bulantım oldu da verdim, bi de şekerim olmasa üç basamaklıları mı zorlıcaktım acabadan :ajan::ajan::ajan:

yıh yıh yıhh... o zaman sana iri gömüklü agır abla diyebilirüz...

bu arada leader hadi ordan be kepçeymiş. hiçte bilesi. tamam kabul yakışıklı değil zati ama bişi.

işte o bişi ne o'nu bulamıyorum ben. çekim gücü fazla o adamın. ayrıca fatmagüloyla da acayip bi sinerji yaratıyolar... canlarım benim. bi öpüşseler de rahatlasam.

(ahahaha ayşen grudanın "kepçe" filmindeki repliği geldi aklıma. hani bu domates guzelı mı ne seçiliyor da roprtajında nasıl filmler seversini dıye soran gazetecıye dıyo ya; aşk filmlerin bayılırım... oğlan kızı öperken, beni öpüyormuş gibi olurum, kendimden geçerimmm") ahahahha

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar