2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
selam arkadaşlar, merak konusu olmuşum ama anca gördüm, çünkü tüm topiği baştan okumakla meşguldüm :)) ben de diğer topiktendim ama fazla paylaşım yapanlardan değilim, çoğunlukla okumayı tercih ediyorum, belki hatırlayanlarınız olur, rosesss...

Anaaa rosesss hoşgeldin :D
Ben seni başka biri sandım valla ilk günahını alanlardanım :D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
selam arkadaşlar, merak konusu olmuşum ama anca gördüm, çünkü tüm topiği baştan okumakla meşguldüm :)) ben de diğer topiktendim ama fazla paylaşım yapanlardan değilim, çoğunlukla okumayı tercih ediyorum, belki hatırlayanlarınız olur, rosesss...

Hoşgeldin rosess ben hatırladım..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
İyiyim kuşum iyiyim.Tedarikçi denetleme toplantısı vardı, müşterilerimizden birileri geldiydi, onlarla görüşmeye gittim, bi geldim tozu dumana katmışınız :D
Ama aşkolsun hep ben yokken olay çıkarıyonuz :nanik:
Şaka şaka, valla sallamayalım artık, beklesin 2. üyelikle gidip kendisine prim vermemizi.
Reklamını yapıyoruz, yazık boşverin.

iyi de kim 2. üyeliğini alıp geldi ortalık karıştırdı pardon? insanları şüphe altında bırakıyo. manyak mı ne. rahatsız ya. isim ver desen onu da veremez... anca laf. anca bakın kızlar ben kötüleri attım siteden siz konuşmanıza devam edın bol bhol reklamlara da tıklayın ki cebıme para gırsın peşinde.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

hosgeldinn valla bende kendi adıma merak edenlerdendim..yanlıs anlamazsan bişey sorucam arkadasım kimden haber aldın bu topiği? ben kendi adıma bi arastırma icindeyimde :D

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Anaaa rosesss hoşgeldin :D
Ben seni başka biri sandım valla ilk günahını alanlardanım :D

teşekkür ederim, gördüm gördüm :) gökçe de üç kez vur demiş :gulegule: selam herkese, valla ne çok yazmışsınız anca bitirebildim saatlerdir, iki tarafı da takipteydim gerçi ama pek eş zamanlı olamadı, okumaktan yazmaya bile fırsatım olmadı.:cokkomik:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

ahh canım ya kusura bakma. malum siteden zevk için şutlanınca altta yazmayan ama okuyan herkesi bizi zevk için şikayet edip uçuranladan sanıyoruz.

valla hakkını helal et bende seni o ispiyonculardan biri sandım.

ve hoşgeldin.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
hosgeldinn valla bende kendi adıma merak edenlerdendim..yanlıs anlamazsan bişey sorucam arkadasım kimden haber aldın bu topiği? ben kendi adıma bi arastırma icindeyimde :D

azelya nın diğer topikte kızlar başka yerde diye yazdığını gördüm, gerçi onun olduğunu sonra öğrendim ya, sonra baktım nerede olabilirsiniz diye gugıla aratınca çıktınız hemen....:eek:ys:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
teşekkür ederim, gördüm gördüm :) gökçe de üç kez vur demiş :gulegule: selam herkese, valla ne çok yazmışsınız anca bitirebildim saatlerdir, iki tarafı da takipteydim gerçi ama pek eş zamanlı olamadı, okumaktan yazmaya bile fırsatım olmadı.:cokkomik:

Olsun bundan sonra yazarsın artık :D Maşallah tüm sayfaları okumakta sabır işi :)

azelya resimleri nereye ekliyim bi de nasıl ekliyim acele civap

Çoksa 30dan fazla resimde konu aç, değilse cicişler topiğine ekle yavrum.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
zati gerginim. dün geceki olay uykusuzluk, bugun gulonun yazdıkları peşine şu topıktekılerın tavrı dellendırdı beni.

delırtmeyın beni bak dellendıgım vakıt çok gıcık olurum ben bak. azo bu lkafım sana çıkışta bekle beni.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
zati gerginim. dün geceki olay uykusuzluk, bugun gulonun yazdıkları peşine şu topıktekılerın tavrı dellendırdı beni.

delırtmeyın beni bak dellendıgım vakıt çok gıcık olurum ben bak. azo bu lkafım sana çıkışta bekle beni.

Tamam yalnız gel :D
Artı olarak benim bir de midem ekşiyor, yanıyor, ayrıca saçımı da boyatıp güzelleşmedim, hala çingen gibiyim :böö:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
azelya nın diğer topikte kızlar başka yerde diye yazdığını gördüm, gerçi onun olduğunu sonra öğrendim ya, sonra baktım nerede olabilirsiniz diye gugıla aratınca çıktınız hemen....:eek:ys:

saolasın :) ben beni sipirikleyeni bulmadan rahat etmicem..durun hele bi şüphelim var iz üstündeyim :)) yeniden hosgelmişsin lilacs..

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
iyi akşamlar kızlar bana bukadar ekşınnn yeterde artar bile bugünlük yarın görüşürüzzz:)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar