2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kızlar ben geldimmmmm :lilav: oğlumu gördüm çok mutluyum sıpam tocuman olmuşş kıpır kıpırdı yine o vurduğu yer elleriymiş ayaklarını çok oynatmıyo 900 gr olmuş boy35cm teyzeleri buda yeni fotosu
Ekli dosyayı görüntüle 9122

Ekli dosyayı görüntüle 9123

Yerim onun suratını ben maşallah 41 kere...Ne güzel yatmış annesi yaaaa :cokkomik: Maşallahı var boyunun ama he, Kenan İmirzalıoğlu mu doğurcan ne kız :D
Hay soyadına tükürdümünün ne zor adamın soyadı :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
1 ADINI FERİHA KOYDUM 33 SHOW TV
4 AY TUTULMASI 11 STAR
3 BİR ÇOCUK SEVDİM 5 KANAL D
4 BİZİM YENGE 5 KANAL D
5 FATMAGÜL’ÜN SUÇU NE 49 KANAL D
6 İFFET 6 STAR
7 KALBİM SENİ SEÇTİ 21 ATV
8 KUZEY GÜNEY 9 KANAL D
9 MUHTEŞEM YÜZYIL 31 SHOW
10 ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ 48 KANAL D
11 SENSİZ OLMAZ 7 SHOW
12 TÖVBELER TÖVBESİ 29 ATV
14 ZEHİRLİ SARMAŞIK 10 FOX

benim izlediğim dizi listesi :3:

birinin karısı diğeri de o kıza aşık
oğlunlar öz kardeş bu arada

Oyyyyyy anam gibisun, her güne bir dizi, hatta bazen aynı güne 2 dizi :cokkomik::zuzu:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Yerim onun suratını ben maşallah 41 kere...Ne güzel yatmış annesi yaaaa :cokkomik: Maşallahı var boyunun ama he, Kenan İmirzalıoğlu mu doğurcan ne kız :D
Hay soyadına tükürdümünün ne zor adamın soyadı :D

sağol taklummm hepimize maşallah 2,80 yatar benim oğlan sıkıntıya gelemez hep rahat olcak içerde
boyunu bende bilmiyorum ama bu gidişle 55 cm min olcak galiba
felaket uzun dayılarına benzeyecek sanırsam 1,95 dayıları baba 1,86 kısa olmaz sanırsam ben o adamın delisiyim eşimde ona benziyo burnu daha düzgün sadece ama kıvancın sıyah saçlısı olsa on nomara olur:lilav:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
evet taklum kocuman olmuş en son gittiğimde 387 grdı 20+5de 25cmdi şimdi epey büyümüş buyna bak yirim onu dudakları bana benziyi şapırdatıyodu sıpa :cokkomik:

amoooonnnn şapırdattığı ağzını öpeyimmmmm kızzz bal onlar yaaa kurban olurum hepsine hepsi ne kadar savunmasız.maşallah sübhanekeallah iyi büyümüş bacımmm küçük tosuncuk olma aday adayı mahmut eymennnnnn:):):)

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kızlar ben geldimmmmm :lilav: oğlumu gördüm çok mutluyum sıpam tocuman olmuşş kıpır kıpırdı yine o vurduğu yer elleriymiş ayaklarını çok oynatmıyo 900 gr olmuş boy35cm teyzeleri buda yeni fotosu

canım masallahhhh oğluşunaa...darısı kucağına aldığında güzel yüzünü görmeye insallahh :)
kızlarrr tesekkür ederimm sayfalar için su yemeğimi koyayımda gül yüzlü melek hürremimi seyredeyim bii -ciko

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
amoooonnnn şapırdattığı ağzını öpeyimmmmm kızzz bal onlar yaaa kurban olurum hepsine hepsi ne kadar savunmasız.maşallah sübhanekeallah iyi büyümüş bacımmm küçük tosuncuk olma aday adayı mahmut eymennnnnn:):):)

aynen o kadar masumlarki ölece duruyolar orda şükürler olsun rabbime ye teyzesi bende denin kızını yirim hepinizin bebelerini hammm yapayımm... tosuncuk olarrrsa ben normal doğuramam :uzgun: 3,5 kgda geçmesin 3kgdan az olmasın doğum kolaycacık oluversin inşallah

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
srne46.jpg

Heee evet bak bunlardan alabilerim ben.Pembiş pembiş.

Maşallah canım kuzun kocaman olmuş :) Gözün aydın.

1 ADINI FERİHA KOYDUM 33 SHOW TV
4 AY TUTULMASI 11 STAR
3 BİR ÇOCUK SEVDİM 5 KANAL D
4 BİZİM YENGE 5 KANAL D
5 FATMAGÜL’ÜN SUÇU NE 49 KANAL D
6 İFFET 6 STAR
7 KALBİM SENİ SEÇTİ 21 ATV
8 KUZEY GÜNEY 9 KANAL D
9 MUHTEŞEM YÜZYIL 31 SHOW
10 ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ 48 KANAL D
11 SENSİZ OLMAZ 7 SHOW
12 TÖVBELER TÖVBESİ 29 ATV
14 ZEHİRLİ SARMAŞIK 10 FOX

benim izlediğim dizi listesi :3:

birinin karısı diğeri de o kıza aşık
oğlunlar öz kardeş bu arada

Oh maşallah, günde 2 dizi :D
Ben görmeden evlenmişler demek. Evet öz kardeşler onu biliyom :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
aynen o kadar masumlarki ölece duruyolar orda şükürler olsun rabbime ye teyzesi bende denin kızını yirim hepinizin bebelerini hammm yapayımm... tosuncuk olarrrsa ben normal doğuramam :uzgun: 3,5 kgda geçmesin 3kgdan az olmasın doğum kolaycacık oluversin inşallah

Geçmez canım sanmam.Benim bebeğim 25+2de 827 gramdı, biraz az yani 4 kg tosun olmaz bu merak etme dediydi doktur :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

bende fazla kg dan açıkçası korkuyorum ama geçenki topişte azoş kızlar daha az kg doğuyorlar demişti aslına bakarsan sağlıklı olsunlarda ben öyle tosun gibi heryeri yağ sarkan bebeklerden hoşlanmıyorum ne kucağa alınıyor neden kolay taşınıyorlar birde sağlık içinde fazla kg iyi değil dediğin gibi 3 3,5 arası ideal bana görede ..rabbim hayırlısını versin bebişlerimizinde bizimde hakkımızda inşallah

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ayyyy yerim onun suratını bennnn maşallah sübanallah
Sağolasın teyzesi yee onu hamm yap durmuyo yerinde yineee dürtüklüyo elleriyle
canım masallahhhh oğluşunaa...darısı kucağına aldığında güzel yüzünü görmeye insallahh :)
kızlarrr tesekkür ederimm sayfalar için su yemeğimi koyayımda gül yüzlü melek hürremimi seyredeyim bii -ciko

amin nazocum inşallah rabbim kucağımıza alacağımız günüde tez zamanda getirir.
seyret baaklım ben pazar günü izliyorum hürremi sabah kahvaltıda pcyi tvye bağlıyorum koca ekranda eyi oluyo
kuzey güneyide gününde izliyorum :utan:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bende fazla kg dan açıkçası korkuyorum ama geçenki topişte azoş kızlar daha az kg doğuyorlar demişti aslına bakarsan sağlıklı olsunlarda ben öyle tosun gibi heryeri yağ sarkan bebeklerden hoşlanmıyorum ne kucağa alınıyor neden kolay taşınıyorlar birde sağlık içinde fazla kg iyi değil dediğin gibi 3 3,5 arası ideal bana görede ..rabbim hayırlısını versin bebişlerimizinde bizimde hakkımızda inşallah

haklısın ama bebektede böle boğumboğum bacaklar çok seviliyo normal doğsun ben onu tosuncuk yaparım

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
yok güselim yaa haber yok msnde yok iyidir inşallah işten izin aldı sanırsam bugünde gelmedi :uzgun:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar