2012 Şubat Anneleri

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Yazık ya Allah yardımcısı olsun. Ben de ikili testi beklerken bayanlar vardı, kan vermek için bekleyen.Birbirlerini tanıyorlardı.
Konuşuyorlardı, ben de dahil oldum.
Ayaküstü sohbet ettik. Ben çok heyecanlıyım stres yaptım ikili teste giricem ama ilk bebeğim düştü ondan çok korkuyorum dedim.Sizin de mi ikili test dedim sonra, hayır biz tüp bebek için bekliyoruz dediler, yeni tedavileri başlıyormuş. Kızlardan biri 7 kez denemiş, düşmüş hep bebekler.O kadar üzüldüm ki orda, hamdettim, kendimden utandım....

benim 4 kez tüp bebek deneyen arkadaşım hamile kaldı çok şükür ikiz maşallah

allahb yardımcısı olsun yaaa çok üzücü ciddende..benimde geçen ki kontrolümde kadın 9.ayına girmiş doktorun kapısında ağlıyordu elindede bir sürü kağıt parçaları vardı yanına gittim hemen su verdik eşimle kadın anlatmaya başladı kocası geçen ay terk etmiş bunu 5 parasız kalmış ortada üstelik adamın sevgiliside hamileymiş ondan bırakmış kaıncağızıda..hiç bir hak iddia edemiyorum dedi nasıl yaa diye kaldık eşimle doktordan yardım istemek için gelmiş hastane özel olunca doğum ücreti vermeyim diyordu yazık..bizimde günlerce aklımızda o kadın kalmıştı..rabbim yardımcıları olsun çok zor gerçektende

ben anlamadım olayı

benimkinin anasıı habire agladıydıı.. evlendikk hala aglıyodu.. yatagına bakıyorum aglıyorumm , aksam zili calmasını bekliyorum aglıyorum diye dert yanıp duruyoduu.. o öyle dedikce gıcık oluyodum bende.. ama öylesi daha zevkli oluyoo birbirinize gıcık olmaya baslayınca-rgulu-rgulu-rgulu-rgulu

ay yok be ne ağlaması
biz eğer aramazsak veya gitmezsek
yolda da karşılaşmazsak 6 ay hiççç aramaz merak bile etmez oğlunu

aman ne diyorum yawww evet 6 aralık tatlım ben muhasebciyim ya biz bir ay geriden geliyoruz fatura girme konusunda kafam hala ekimi giriyorum önümüzdeki ay kasım gibi görüyorum kafa bi milyonnnn

:cokkomik:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kızlar bugün hastanede kadının biri lavaboda ağlıyodu çıktı hamilemisin dedi evet dedim kaç ay dedi 7 ye girdim dedim maşallah dedi devam etti gözyaşları akıyo pıt pıt 2 gebeliğimiş ilki düşük olmuş bununda kalp atışlarını duyamıyorlarmış o kadar üzgündüki çok kötü oldum allah yardımcın olsun dedim bilinçli bişekilde tedaviyle hamile kalmam gerekiyomuş eşimle aramız iyi değil diyodu yanımdada komşum vardı beraber gittik oda ulen şu kocasını görsemde ağzını burnunu dağıtsam didi ne zor durum yaaa :uzgun:

kıyamam yaa.. biz bebek erken oldu diye bi üzülmüştük bian.. ama bende cok duyuyorum böyle hikayeler. biide sitede cocuk sahibi olmaya calısanları normaldede takip ederdim. o nedenle yaa erken aslında diye düsünsemde cok sükür diyorum hep. cünkü saglık probleminden deli gibi istesede cocuk sahibi olamaynalr var.. allah ım yardım etsin hepsine.. bi komsumuzun akrabası gelmişti.. ben ortaokula gidiyodum o da o zaman 25 lerinde falandı. zaten tedavi görüyodu cocukları olmadıgı için ama izmire gelmişken susuzdede bilmemne dede gezdi durdu bi umut. besikler bagladı agaca falan.. dr dr gezdigi gibi hoca hoca da geziyodubenim bildigim artık son umut.. 2 yıl önce 30 lu yaslarında vee hala cocuk sahibi olmaya calısırken vefat etti nur içinde yatsın. kalp krizi demişler sabah esi uyandıramamıs.. ilacların etkisinden falan demişlerdi. cok üzücü gercektenn.. :uzgun::uzgun::uzgun:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

ben anlamadım olayı

ay yok be ne ağlaması

Maşallah inşallah sağlıklı alır kucağına :)
Buarada senin kaynana en sevdiğim kaynana tipidir :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
kıyamam yaa.. biz bebek erken oldu diye bi üzülmüştük bian.. ama bende cok duyuyorum böyle hikayeler. biide sitede cocuk sahibi olmaya calısanları normaldede takip ederdim. o nedenle yaa erken aslında diye düsünsemde cok sükür diyorum hep. cünkü saglık probleminden deli gibi istesede cocuk sahibi olamaynalr var.. allah ım yardım etsin hepsine.. bi komsumuzun akrabası gelmişti.. ben ortaokula gidiyodum o da o zaman 25 lerinde falandı. zaten tedavi görüyodu cocukları olmadıgı için ama izmire gelmişken susuzdede bilmemne dede gezdi durdu bi umut. besikler bagladı agaca falan.. dr dr gezdigi gibi hoca hoca da geziyodubenim bildigim artık son umut.. 2 yıl önce 30 lu yaslarında vee hala cocuk sahibi olmaya calısırken vefat etti nur içinde yatsın. kalp krizi demişler sabah esi uyandıramamıs.. ilacların etkisinden falan demişlerdi. cok üzücü gercektenn.. :uzgun::uzgun::uzgun:

:uzgun::uzgun::uzgun::uzgun::uzgun::uzgun::uzgun:
Ben de hemen ister istemez bebek sahibi olamadım.Eylül ayında korunmayı bıraktık ve Aralıkta hamile kaldım, Ocakta düştü bebeğim.
Sonra Mayısta hamile kaldım.Belki çok uzun süre değil ama ben hemen olacak sandığım ve çok tez canlı olduğum için inanılmaz stres yaptım, üzüldüm, kafama taktım.
O yüzden bir nebze de olsa anlayabiliyorum evlat hasreti çekenlerin hislerini...

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Maşallah inşallah sağlıklı alır kucağına :)
Buarada senin kaynana en sevdiğim kaynana tipidir :D

evet aslında böyle iyi ama insan sinir oluyo hiçbişey merak etmemesi sormaması yardımcı olmaması

Ben de hemen ister istemez bebek sahibi olamadım.Eylül ayında korunmayı bıraktık ve Aralıkta hamile kaldım, Ocakta düştü bebeğim.
Sonra Mayısta hamile kaldım.Belki çok uzun süre değil ama ben hemen olacak sandığım ve çok tez canlı olduğum için inanılmaz stres yaptım, üzüldüm, kafama taktım.
O yüzden bir nebze de olsa anlayabiliyorum evlat hasreti çekenlerin hislerini...

hemen hemen aynı dönemlere denk geliyoruz

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
dizideki saçmalığa bak
derin kendi kendine kürtaj olmaya gidiyo
herkes drun kartını arıyo ki dr arasınlar engel olsunlar
evli kadın tek başına kürtaj olamıyo ki

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Dimi azcık rekabet iyidir :D

evet evett accık lazımmmmmm :kayris:
ben anlamadım olayı
ay yok be ne ağlaması

bizimkide al accık sende kalsın desen üstüne yatarr ölüyo ogluna bes kızımın 1 oglu diye diye:nanik::nanik: evliyiz bizz sözde bi sene oldu gecti.. ama evdeki halini bile düsünüyo. boxer ı varmı ,atlet giydi mi, ceket aldı mı, ramazan ayında corba yaptın mı hep soru sual.. ilk zaman böyle haftasoonu kahvaltıdaydık.. kayınvalidemle kayınpedrimm cok asıklardı birbirlerine genclik hikayeleri meshurr. kayınpederimin ayagını öpermiş. onu anlattı sende öpebilirsin didiydi laf arasıı.. beni gectim bütün masa koptu gülmekten. görümcelerim yuh artık didi. sen sakın yapma ecrincim erkek annesi ya ondan öle konusuyo o didiler.. kayınvalidem de ama ben de yaptım kötü bişi yok bunda hep kazandımm didi.. görümcem sende yapmasaydınn bide gurur duyuyo didi. :cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik: bende o gece kocişee ayagımı öpebilirsinnn bak annen ne dedii kaybetmezsinn kazanırsınn dedimm.. :cokkomik: kocişimm alllahh varr öpüverdi valla o anı resmedipp kaynanayıı catlatmak vardıı yaa nesee uykuları kacardı kadınınnnn:kayris::kayris::kptmya::kptmya::kptmya:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

bizimkide al accık sende kalsın desen üstüne yatarr ölüyo ogluna bes kızımın 1 oglu diye diye:nanik::nanik: evliyiz bizz sözde bi sene oldu gecti.. ama evdeki halini bile düsünüyo. boxer ı varmı ,atlet giydi mi, ceket aldı mı, ramazan ayında corba yaptın mı hep soru sual.. ilk zaman böyle haftasoonu kahvaltıdaydık.. kayınvalidemle kayınpedrimm cok asıklardı birbirlerine genclik hikayeleri meshurr. kayınpederimin ayagını öpermiş. onu anlattı sende öpebilirsin didiydi laf arasıı.. beni gectim bütün masa koptu gülmekten. görümcelerim yuh artık didi. sen sakın yapma ecrincim erkek annesi ya ondan öle konusuyo o didiler.. kayınvalidem de ama ben de yaptım kötü bişi yok bunda hep kazandımm didi.. görümcem sende yapmasaydınn bide gurur duyuyo didi. :cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik: bende o gece kocişee ayagımı öpebilirsinnn bak annen ne dedii kaybetmezsinn kazanırsınn dedimm.. :cokkomik: kocişimm alllahh varr öpüverdi valla o anı resmedipp kaynanayıı catlatmak vardıı yaa nesee uykuları kacardı kadınınnnn:kayris::kayris::kptmya::kptmya::kptmya:

hahaha seninki de betermiş yaaaaa
öylesine de insan sinir olur ben çekemezdim o kadar soru
galiba gerçekten dağına göre kar veriyor Allah
hehe resmi yollasaydın süper olurdu yaaaaaaaaaaaa

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

işte rabbim herkesi farklı farklı denyorr.. cok isteyeni zorluyorr, kiminede haketten gereksiz cocuk veriyorr onlarda konteynırlara atıyorr:zopa::zopa:
ben de hap kullanıyordum.. işte reglden bi kac gün önce bitiyor ya. regl olunca baslıcaktım.. hap bittikten 3 gün sonra regl oldum normal. hapa baslamadım.. mayısın 5 inde reglim bitti mayısın 25 inde hamiştimm ben.. cok dogası varmıs bebiginn.. dr da tarihte uyumsuzluk var heralde falan dediydi. sans iştee ne oldugunu bile anlamadım:eek:ys::eek:ys:
rabbim bu sefer saglıkla bebegini kucagına almayı nasip etsin cnm benim

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ay kadınınn karısı nasıl hak iddia edemez.. hatta sevgilisi oldugu üstüne bide hamile oldugu içinn donuna kadan alırdı bence. ama allah varr dert üzüntü ayrı bişeyde o kadar zor durumda isen de özel hastanede para vermeden dogum istemek de cok normal degil bence. devletin hastanesi de bu işi gayet güzel yapabilirr kimseninn agız kokusunu da cekmezsin. sahsi fikrim tabe.:eek:ys::eek:ys:

bende öyle düşündüm ama riskli bir durum olmuş olabilir doğum için yaşadığı tramva kolay değil canım amannn ne biliyim allah yardımcısı olsun darda olanın inşallah başka ne denirki

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

bende 7.ayımda hamile kaldım sen gibi düşünüyordum bende bırakırım korunmayı hoooppp hemen o ay hamile kalırım öyle olmuyormuş meğer onu anladım o yüzden rabbim kimseyi evlatla evlat hasretiyle sınamasın

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
allahb yardımcısı olsun yaaa çok üzücü ciddende..benimde geçen ki kontrolümde kadın 9.ayına girmiş doktorun kapısında ağlıyordu elindede bir sürü kağıt parçaları vardı yanına gittim hemen su verdik eşimle kadın anlatmaya başladı kocası geçen ay terk etmiş bunu 5 parasız kalmış ortada üstelik adamın sevgiliside hamileymiş ondan bırakmış kaıncağızıda..hiç bir hak iddia edemiyorum dedi nasıl yaa diye kaldık eşimle doktordan yardım istemek için gelmiş hastane özel olunca doğum ücreti vermeyim diyordu yazık..bizimde günlerce aklımızda o kadın kalmıştı..rabbim yardımcıları olsun çok zor gerçektende
allah herkesin yardımcısı olsun tatlım moralim epeyce bozuldu bugün...
Of ne hikayeler var ya.Rabbim darda olan hamilelere yardım etsin şu mübarek günün hürmetine.

amin yarabbim yardım et cümlemize...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Kaynanaya her zaman sinir olunur zaten, her şart altında :)

evet bencede allah günah yazmasın da dogal bi dürtü bu.. isterse melekk olsunn aaa yanıma gelirken kafaya hare takmıss bana laf sokuyo galiba dersin:cokkomik: ama eminimm onlarda da oluyodurr.. esimin amcası o gece bana süreklii sunu istermisin bunu istermisin diye sordu.. usura bakmayın simdi en kıymetli o didiydi. allah var görümcemler falan hepsi öle davranıyo da.. bakıyorumm kaynanamda hiç ses yok.. o ses cıkarmadıkca amcada bişi istiyomusunn bakk en önmli sensinn artık dedi durdu:cokkomik::cokkomik:
hahaha seninki de betermiş yaaaaa
öylesine de insan sinir olur ben çekemezdim o kadar soru
galiba gerçekten dağına göre kar veriyor Allah
hehe resmi yollasaydın süper olurdu yaaaaaaaaaaaa

bencedee süper olurduu valla.. ama iyi niyetliyimm ordada kaynanamı düsündümm. :cokkomik::cokkomik::cokkomik: cünküü meslea anlatıyorumm bana hiç derdi yok ki gece acıkınca yemegini ısıtıyo yiyiyo, yedigini içtigini topluyo falan diyorum.. eskiden yapsın ben seviniorum diodu ilk zamanlar, simdi yalann dünya iste bana hiç yapmazdı diyo:cokkomik::cokkomik::cokkomik: ama kayınvalidem de geysa ruhlu cok calıskan allah var.. suyunu bile koyup koyup getiriyodu önüne. ayakkabılarını silip öyle koyuyomus önüne. cayının sekerini bile karıstırıyo hala

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
işte rabbim herkesi farklı farklı denyorr.. cok isteyeni zorluyorr, kiminede haketten gereksiz cocuk veriyorr onlarda konteynırlara atıyorr:zopa::zopa:
ben de hap kullanıyordum.. işte reglden bi kac gün önce bitiyor ya. regl olunca baslıcaktım.. hap bittikten 3 gün sonra regl oldum normal. hapa baslamadım.. mayısın 5 inde reglim bitti mayısın 25 inde hamiştimm ben.. cok dogası varmıs bebiginn.. dr da tarihte uyumsuzluk var heralde falan dediydi. sans iştee ne oldugunu bile anlamadım:eek:ys::eek:ys:
rabbim bu sefer saglıkla bebegini kucagına almayı nasip etsin cnm benim

amin canım inşallah, hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin yüce Rabbim.
Seninkinin gerçekten nasibi varmış demek ki :D

benim kaynananın da vardır bu tarz zevzeklikleri.
aslında eşimin 1 abisi, 2 ablası var, en küçükleri.
ama anası nedense eşime çok düşkündür. bi de en büyüklerine, ortancaları fazla sallamaz :D
ilk zamanlar çok yersiz kıskançlıklar yaptı. "karına tv aldın bana da alıcaksın" mı demedi eşime, bana "oğlum senden önce bana harçlık verirdi hep, hem oğlumu aldın elimden hem para kaynağımı" mı demedi :)
zorla eşşek kadar adamı kucağına oturtmaya mı kalkmadı :D
neler neler,anlatsam roman olur :D

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
evet bencede allah günah yazmasın da dogal bi dürtü bu.. isterse melekk olsunn aaa yanıma gelirken kafaya hare takmıss bana laf sokuyo galiba dersin:cokkomik: ama eminimm onlarda da oluyodurr.. esimin amcası o gece bana süreklii sunu istermisin bunu istermisin diye sordu.. usura bakmayın simdi en kıymetli o didiydi. allah var görümcemler falan hepsi öle davranıyo da.. bakıyorumm kaynanamda hiç ses yok.. o ses cıkarmadıkca amcada bişi istiyomusunn bakk en önmli sensinn artık dedi durdu:cokkomik::cokkomik:

bencedee süper olurduu valla.. ama iyi niyetliyimm ordada kaynanamı düsündümm. :cokkomik::cokkomik::cokkomik: cünküü meslea anlatıyorumm bana hiç derdi yok ki gece acıkınca yemegini ısıtıyo yiyiyo, yedigini içtigini topluyo falan diyorum.. eskiden yapsın ben seviniorum diodu ilk zamanlar, simdi yalann dünya iste bana hiç yapmazdı diyo:cokkomik::cokkomik::cokkomik: ama kayınvalidem de geysa ruhlu cok calıskan allah var.. suyunu bile koyup koyup getiriyodu önüne. ayakkabılarını silip öyle koyuyomus önüne. cayının sekerini bile karıstırıyo hala

ay o ne öle yaa
belki evde olsam yapardım bilmiyorum ama çalışırken de bunları yapamam

kızlar kasım annelerini okuyorum da
okurken içim daralıyo
nstler çatı muayeneleri oyyyy
bugün biri doğurmuş
11-11-2011 :)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
kızlar bi gidip bakayım dedim ıssız ada gibi kalmış resmen :kahkaha:

Evet ya bi de kendileri de söylüyolar kimse yazmıyo diye.
Kızlar pasaportu olan biri gidip açıktan yazsa ya, bizde başka topikte yazıyoruz hıh :dill::hihh::hihh: minvalinde :D
Ama üyelik gidebilir sonradan bana kızmayın :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar