Yazık ya Allah yardımcısı olsun. Ben de ikili testi beklerken bayanlar vardı, kan vermek için bekleyen.Birbirlerini tanıyorlardı.
Konuşuyorlardı, ben de dahil oldum.
Ayaküstü sohbet ettik. Ben çok heyecanlıyım stres yaptım ikili teste giricem ama ilk bebeğim düştü ondan çok korkuyorum dedim.Sizin de mi ikili test dedim sonra, hayır biz tüp bebek için bekliyoruz dediler, yeni tedavileri başlıyormuş. Kızlardan biri 7 kez denemiş, düşmüş hep bebekler.O kadar üzüldüm ki orda, hamdettim, kendimden utandım....
benim 4 kez tüp bebek deneyen arkadaşım hamile kaldı çok şükür ikiz maşallah
allahb yardımcısı olsun yaaa çok üzücü ciddende..benimde geçen ki kontrolümde kadın 9.ayına girmiş doktorun kapısında ağlıyordu elindede bir sürü kağıt parçaları vardı yanına gittim hemen su verdik eşimle kadın anlatmaya başladı kocası geçen ay terk etmiş bunu 5 parasız kalmış ortada üstelik adamın sevgiliside hamileymiş ondan bırakmış kaıncağızıda..hiç bir hak iddia edemiyorum dedi nasıl yaa diye kaldık eşimle doktordan yardım istemek için gelmiş hastane özel olunca doğum ücreti vermeyim diyordu yazık..bizimde günlerce aklımızda o kadın kalmıştı..rabbim yardımcıları olsun çok zor gerçektende
ben anlamadım olayı
benimkinin anasıı habire agladıydıı.. evlendikk hala aglıyodu.. yatagına bakıyorum aglıyorumm , aksam zili calmasını bekliyorum aglıyorum diye dert yanıp duruyoduu.. o öyle dedikce gıcık oluyodum bende.. ama öylesi daha zevkli oluyoo birbirinize gıcık olmaya baslayınca-rgulu-rgulu-rgulu-rgulu
ay yok be ne ağlaması
biz eğer aramazsak veya gitmezsek
yolda da karşılaşmazsak 6 ay hiççç aramaz merak bile etmez oğlunu
aman ne diyorum yawww evet 6 aralık tatlım ben muhasebciyim ya biz bir ay geriden geliyoruz fatura girme konusunda kafam hala ekimi giriyorum önümüzdeki ay kasım gibi görüyorum kafa bi milyonnnn