2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Tatlım cok fena imis senin kayınvalide cocuk gibi ya.... gülsem mi sinir mi olsam bilemedim.......

Evet evet insan gülse mi kızsa mı bilemiyo, o cinsten benimki :D

kesinlikle hayatım söylenenler kendileriydi boş yere okadar safya ilerliyor geriye bakalım desek bulamıyoruz diye ahanda bulsunlar işte ağır ağır içlerine işleye işleye okusunlar hahahahahahahahaaaaaa süperrrr zevklendim şimdiiiiiii

Ahahahahah aynen aynen, çok fenayız he-ciko-ciko-ciko

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
benim_olan işten çıkarılan.
ama o da bizden çok hoşlaşmıyordu sanki, yada ben mi öyle hissettim bilmiyorum artık.

valla bana o kız sakinmiş gibi geldi etliye sütlüye pek karışmadı.olayların olduğu zamanlardada yoktu bilmiyorumki siz daha eski tanıyorsunuz

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bişi dicem dellenip ortalığı yıkan kimdi? cevap vermiyonuz diye
bennebileyim
hadi yaaaa ohhh olsun işte evet bak gördülermi şimdi aslınlar boş cümleleri tövbe bişey diyecm şimdi.hani sayfalar boşa ilerliyordu şimdi çakılı kalmış işte ne güzel bol bol geriye dönüp eskiyi yad etsinlerrr:cokkomik::cokkomik:
aynen öle geriye dönüp dönüp baksınlar önemli sorular sorsunlar konuşsunlar a.b de onlara yanıt versin boşverin kızlarr biz burdaki muhabbetimize bakalım mutlumuyuz eet mutluyuz gerisi :vecihi:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
valla bana o kız sakinmiş gibi geldi etliye sütlüye pek karışmadı.olayların olduğu zamanlardada yoktu bilmiyorumki siz daha eski tanıyorsunuz

Yok yok olay çıkarmadı.Ama bizden ziyade ayşeye sempati duyuyodu sanki ama tabi bu sebeple ona bişi diyemem,antipati de asla duymam.Çığırın kız gelsin, kalmasın yalnız :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Valla ben bilmem,İsterseniz haber verin.
Ab’sini bırakamamış da olabilir ama :D

evet evet gerekli konuları konuşsunlar işte hadi :D
eleferanın şeker yüklemesi gayet gerekli bi konu mesela cevap yazan yok.
gerekli şeyler konuşulmuyo diyenler debelene debelene yuvarlansınlar şimdi bomboş topiklerinde :D

ayyy herkesin ismini yazarktann vedalasmıstı yaa.. cok duygusal kız o ya kıyamam.. du ben cagırayım onu.. tartısmalara da katılmadıydı.. ama kazen özel msjları okuyo yahu galiba. sona dırtlamasın benii:cokkomik::cokkomik::cokkomik: nese

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
hi girls, how r u?
derste çocuklarla ingilizce konuşcam diye çatlıyorum bari acısını sizden çıkarıyım. 2 kelime ingilizceyse bir tercihlerini mutlaka türkçeden kullanıyor sıpalar :deli:
hava çok soğumuş. dondum donduuum.
bugün anakucağını aldığımız mağazaya ateş püskürüyorum.adama şikayet edicem diyorum. ne isterseniz onu yapın diyor, manyak ettiler yine beni :3:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bennebileyim

aynen öle geriye dönüp dönüp baksınlar önemli sorular sorsunlar konuşsunlar a.b de onlara yanıt versin boşverin kızlarr biz burdaki muhabbetimize bakalım mutlumuyuz eet mutluyuz gerisi :vecihi:

Burdaki muhabbet koyulaşıyor, canlar burda zaten,kalan birkaçı da gelecek inşallah...
Ama daha bitmedi, herşey otursun burda bikaç çift sözüm olcak benim, dur hele :alsana:-zebani

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
hi girls, how r u?
derste çocuklarla ingilizce konuşcam diye çatlıyorum bari acısını sizden çıkarıyım. 2 kelime ingilizceyse bir tercihlerini mutlaka türkçeden kullanıyor sıpalar :deli:
bugün anakucağını aldığımız mağazaya ateş püskürüyorum.adama şikayet edicem diyorum. ne isterseniz onu yapın diyor, manyak ettiler yine beni :3:

Hoşgeldin canım...
Noldu anakucağıyla alakalı sorun ne?

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Evet evet insan gülse mi kızsa mı bilemiyo, o cinsten benimki :D

Ahahahahah aynen aynen, çok fenayız he-ciko-ciko-ciko

valla napalım biz böyle değildik bizi onlar fenaaa yaptılar...mikrobuz biz mikrobuz mikrobuzzzzzzzz böyle bir reklammı vardı ne aklıma geldi birden:)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ayyy herkesin ismini yazarktann vedalasmıstı yaa.. cok duygusal kız o ya kıyamam.. du ben cagırayım onu.. tartısmalara da katılmadıydı.. ama kazen özel msjları okuyo yahu galiba. sona dırtlamasın benii:cokkomik::cokkomik::cokkomik: nese

Çağır kız hakkat...
Özel mesajları okuyosa msn.versin yazalım ordan

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Kızlar burada da kiyafet ti odaydi öyle topikler varmı? yoksa hersey burada mı? ay cok yeniyim... daha tam anlamadım biraz kurcalamam gerekiyor anlasılan... ama bir oturup bir kalkıyorum bilgisayar basindan .. neyse zamanla ögrenirim artık......

buarada kızlar ben pikepolat, bilmeyenlere.... polat soyisim diye lazmak istemedim buraya da öbür taraftada degistirmek istiyorum........

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kızlar burada da kiyafet ti odaydi öyle topikler varmı? yoksa hersey burada mı? ay cok yeniyim... daha tam anlamadım biraz kurcalamam gerekiyor anlasılan... ama bir oturup bir kalkıyorum bilgisayar basindan .. neyse zamanla ögrenirim artık......

buarada kızlar ben pikepolat, bilmeyenlere.... polat soyisim diye lazmak istemedim buraya da öbür taraftada degistirmek istiyorum........

Ben de daha diğer topiklere hiç bakmadım canım ama azoş açtı galiba kıyafet topiği....

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Burdaki muhabbet koyulaşıyor, canlar burda zaten,kalan birkaçı da gelecek inşallah...
Ama daha bitmedi, herşey otursun burda bikaç çift sözüm olcak benim, dur hele :alsana:-zebani
hayurdur kız benlemi sorunun var de bakem bana tey gdin bana taş atın siz ben bi laf ettim orda ortalık karıştıydı :cokkomik:

ooooww hoşgeldin cancağazım sizleri buralarda görmek şüper şüper

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
bennebileyim

aynen öyle bacımmm biz burda mutluyuz gerisini onlar düşünsün hain domdomlar

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
hi girls, how r u?

fine thanks... and u? hehe di ket is kılaymbing tu dı tiriiiiiiiii...........hahah...
bende yapmistim birara ingilazca örtmenligi kücük veletlere zor is valla.........

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
işten çıkartılan hangisiydi benim olansa o masum:lilav::lilav:

masum demiş ya :cokkomik:

yok son olayı bennebileyim çıkardı.
benim_olan başka biri.

pis beni de katmıştı :böö:

o bilmezse biz nerden bilcez
bi de cevap vermeyince kızmıştı :3:

hi girls, how r u?

hayırdır

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Çağır kız hakkat...
Özel mesajları okuyosa msn.versin yazalım ordan

valla yazdım artıkın kazen okuyosaa bana hemen geri döner zaten sagolsun:cokkomik::cokkomik: virüs virüs cıkmasın diye site adı hanımefendi,sonrada 2012 subat topigi yazdım. bakalım girince döner

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar