işten çıkartılan hangisiydi benim olansa o masum:lilav::lilav:
benim_olan işten çıkarılan.
ama o da bizden çok hoşlaşmıyordu sanki, yada ben mi öyle hissettim bilmiyorum artık.
yok son olayı bennebileyim çıkardı.
benim_olan başka biri.
Tatlım cok fena imis senin kayınvalide cocuk gibi ya.... gülsem mi sinir mi olsam bilemedim.......
kesinlikle hayatım söylenenler kendileriydi boş yere okadar safya ilerliyor geriye bakalım desek bulamıyoruz diye ahanda bulsunlar işte ağır ağır içlerine işleye işleye okusunlaraaaaa süperrrr zevklendim şimdiiiiiii
benim_olan işten çıkarılan.
ama o da bizden çok hoşlaşmıyordu sanki, yada ben mi öyle hissettim bilmiyorum artık.
karıştırdım demekki ne biliyim rumuzlar yakın:uzgun:
bennebileyimbişi dicem dellenip ortalığı yıkan kimdi? cevap vermiyonuz diye
aynen öle geriye dönüp dönüp baksınlar önemli sorular sorsunlar konuşsunlar a.b de onlara yanıt versin boşverin kızlarr biz burdaki muhabbetimize bakalım mutlumuyuz eet mutluyuz gerisihadi yaaaa ohhh olsun işte evet bak gördülermi şimdi aslınlar boş cümleleri tövbe bişey diyecm şimdi.hani sayfalar boşa ilerliyordu şimdi çakılı kalmış işte ne güzel bol bol geriye dönüp eskiyi yad etsinlerrr
valla bana o kız sakinmiş gibi geldi etliye sütlüye pek karışmadı.olayların olduğu zamanlardada yoktu bilmiyorumki siz daha eski tanıyorsunuz
Valla ben bilmem,İsterseniz haber verin.
Absini bırakamamış da olabilir ama
evet evet gerekli konuları konuşsunlar işte hadi
eleferanın şeker yüklemesi gayet gerekli bi konu mesela cevap yazan yok.
gerekli şeyler konuşulmuyo diyenler debelene debelene yuvarlansınlar şimdi bomboş topiklerinde
bennebileyim
aynen öle geriye dönüp dönüp baksınlar önemli sorular sorsunlar konuşsunlar a.b de onlara yanıt versin boşverin kızlarr biz burdaki muhabbetimize bakalım mutlumuyuz eet mutluyuz gerisi
hi girls, how r u?
derste çocuklarla ingilizce konuşcam diye çatlıyorum bari acısını sizden çıkarıyım. 2 kelime ingilizceyse bir tercihlerini mutlaka türkçeden kullanıyor sıpalar :deli:
hava çok soğumuş. dondum donduuum.
bugün anakucağını aldığımız mağazaya ateş püskürüyorum.adama şikayet edicem diyorum. ne isterseniz onu yapın diyor, manyak ettiler yine beni :3:
Evet evet insan gülse mi kızsa mı bilemiyo, o cinsten benimki
Ah aynen aynen, çok fenayız he-ciko-ciko-ciko
ayyy herkesin ismini yazarktann vedalasmıstı yaa.. cok duygusal kız o ya kıyamam.. du ben cagırayım onu.. tartısmalara da katılmadıydı.. ama kazen özel msjları okuyo yahu galiba. sona dırtlamasın beniinese
Kızlar burada da kiyafet ti odaydi öyle topikler varmı? yoksa hersey burada mı? ay cok yeniyim... daha tam anlamadım biraz kurcalamam gerekiyor anlasılan... ama bir oturup bir kalkıyorum bilgisayar basindan .. neyse zamanla ögrenirim artık......
buarada kızlar ben pikepolat, bilmeyenlere.... polat soyisim diye lazmak istemedim buraya da öbür taraftada degistirmek istiyorum........
hayurdur kız benlemi sorunun var de bakem bana tey gdin bana taş atın siz ben bi laf ettim orda ortalık karıştıydıBurdaki muhabbet koyulaşıyor, canlar burda zaten,kalan birkaçı da gelecek inşallah...
Ama daha bitmedi, herşey otursun burda bikaç çift sözüm olcak benim, dur hele :alsana:-zebani
Kızlar burada da kiyafet ti odaydi öyle topikler varmı? yoksa hersey burada mı? ay cok yeniyim... daha tam anlamadım biraz kurcalamam gerekiyor anlasılan... ama bir oturup bir kalkıyorum bilgisayar basindan .. neyse zamanla ögrenirim artık......
buarada kızlar ben pikepolat, bilmeyenlere.... polat soyisim diye lazmak istemedim buraya da öbür taraftada degistirmek istiyorum........
bennebileyim
aynen öle geriye dönüp dönüp baksınlar önemli sorular sorsunlar konuşsunlar a.b de onlara yanıt versin boşverin kızlarr biz burdaki muhabbetimize bakalım mutlumuyuz eet mutluyuz gerisi
hi girls, how r u?
derste çocuklarla ingilizce konuşcam diye çatlıyorum bari acısını sizden çıkarıyım. 2 kelime ingilizceyse bir tercihlerini mutlaka türkçeden kullanıyor sıpalar :deli:
bugün anakucağını aldığımız mağazaya ateş püskürüyorum.adama şikayet edicem diyorum. ne isterseniz onu yapın diyor, manyak ettiler yine beni :3:
yok son olayı bennebileyim çıkardı.
benim_olan başka biri.
bennebileyim
hi girls, how r u?
Çağır kız hakkat...
Özel mesajları okuyosa msn.versin yazalım ordan