Daha önce benim arkadaşım kaldığı oteli şikayet etti ve hatalarını telafi etmek için 3 gün ücretsiz tatil hediye etti firma.
Ben de taşıma şirketini şikayet ettim, evimi taşıyan; aylarca alamadığım kırdıkları abajurumun ücretini ancak öyle tahsil edebildim canım.
Birkaç ufak tefek gsm hattı, telefon filan sorunlarım da çözülmüştü ondan dedim…
Ama tabi büyük şirketler daha çok önemsiyor bu şikayet olayını….
Garantisi yok mu peki ürünün?
Dünyam o tarafta online oldu, buraya gelmiyo mu ya?Allallaaaaaa:sinifsinif:
Gelmem mi canımmmmmmmmmmmmmmm
Sizi bırakır mıyım ben -ciko
var var olmaz olur mu... oraya da şikayet edeyim bakalım. nerden bir sonuç çıkarsa. burası da Ankarada bir bebek mağazası canım. birçok yerde şubeleri var...
var var olmaz olur mu... oraya da şikayet edeyim bakalım. nerden bir sonuç çıkarsa. burası da Ankarada bir bebek mağazası canım. birçok yerde şubeleri var...
Ooooo büyük misafirrrrrr
hoşgeldin
oo hosgeldinn oyelkencimm...dizimin son bölümü kaldıı.geliorum kızlarrr...
aaaaaa sonundaaa hossgelddiinnnn:besik::besik:
owwwww oyelken kız utandırdınys: beni aferin sana hoşgeldin
hoşbulduk ARkamdan sallamışsın okudum
güle güle cancağazımmm byeee
selam kızlarrrrrrrrrrrr
Azoş da online yazmıyo ama.
Nie yazmıyon kız diziye mi daldın, iş mi var?
Dünyam o tarafta online oldu, buraya gelmiyo mu ya?Allallaaaaaa:sinifsinif:
kızlar benim 2 gündür belim çok ağrımaya başladı siz de var mı?
Abooooo hoşgeldin kız![]()
hoşbulduk kıssss özledim sizi
hoşbuldum cnm nAber
canımm ett sikayet ett..ben baska bişiy sorcam sen ankaradamısın? ben ankaradayım da ondan merak ettim
leADER arkamdan sallamışsın gözümden kaçmadı
Benim genelde iş yaptığımda oluyor, kalçama doğru..
Ağırlık göbekte artınca belde ağrı normalmiş..
Oooooooo benim de çekmem lazım kız o zaman, eksik kalamam vallaAbooooo hoşgeldin kız![]()
Yettim gari, işten 15:30da çıktım eve geldim, bütün odanın resimlerini, hastane çantamı neyin çektim geldim, haftasonuna bırakmayayım dedim, işyerinden eklerim size yarın..
Bu arada iyi kaynatmışınız he