2012 Şubat Anneleri

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Daha önce benim arkadaşım kaldığı oteli şikayet etti ve hatalarını telafi etmek için 3 gün ücretsiz tatil hediye etti firma.
Ben de taşıma şirketini şikayet ettim, evimi taşıyan; aylarca alamadığım kırdıkları abajurumun ücretini ancak öyle tahsil edebildim canım.
Birkaç ufak tefek gsm hattı, telefon filan sorunlarım da çözülmüştü ondan dedim…
Ama tabi büyük şirketler daha çok önemsiyor bu şikayet olayını….
Garantisi yok mu peki ürünün?

var var olmaz olur mu... oraya da şikayet edeyim bakalım. nerden bir sonuç çıkarsa. burası da Ankarada bir bebek mağazası canım. birçok yerde şubeleri var...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

oyelken

Yeni Üye
Tepki
1
OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
canımm ett sikayet ett..ben baska bişiy sorcam sen ankaradamısın? ben ankaradayım da ondan merak ettim :)

yok tatlım. yakın bir şehirde olduğum için alışverişi Ankaradan yapıyorum. burda çok çeşit bulamıyorum :uzgun: ama yine şanssızlığımla karşı karşıyayız. şikayet edicem, 160 liralık şey için bile olsa canlarına okuycam :sinir:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Abooooo hoşgeldin kız :D

Yettim gari, işten 15:30da çıktım eve geldim, bütün odanın resimlerini, hastane çantamı neyin çektim geldim, haftasonuna bırakmayayım dedim, işyerinden eklerim size yarın..
Bu arada iyi kaynatmışınız he :D
Oooooooo benim de çekmem lazım kız o zaman, eksik kalamam valla :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar