hosbulduk sekercim... bukün daha yeni ögrendimden ondan bayramda internetten uzak tuttum kendimi......hehe evet valla. dil işi zor. öğrenmek öğretmekten kolaymış
benimkilere sıpa dediğime bakma, eşşek kadarlar. anadolu öğretmen öğrencileri
buarada hoşgeldin sen de canım. daha önce rastlaşamamıştık... bu platformda tabiii
hmm.. benim bebükün kiyafetlerinin cogu istanbulda.. burda pek bisey yok.. bi hastane cikisları birde bikacparca body.... annem 1ay sonra gelicek o getirecek....insallah o zaman bende fotograflarını ceker koyarım.......evet taklum 2012 şubat bebeklerinin odaları ve cicileri die azoş aştı birde ben koydum bişiler başka kimsede faliyet yok
kızlarr ben gider irem sultanı almayaa..dizide pek heyecanlı yerinde bitti beeeölcekmi ki cakma türkan soray isabellaa
hepinizi öperimm.iyi aksamlarrrr.mucuksss...
kızlarr ben gider irem sultanı almayaa..dizide pek heyecanlı yerinde bitti beeeölcekmi ki cakma türkan soray isabellaa
azoş öm attım geldi mi
Yok gelmemiş canım.
ay ben yürüyemiyorum little yaa
yarın çarşıya gitcez bakalım ne etcem :sinifsinif:
ya herkesin bebeğine aldığı şeylere bakıyorum da ne kadar çok
çoraplar patikler hırkalar yelekler battaniyeler sayılarca
ben niye hiçbişi almıyorum doru düzgün acaba
aa gönderdim ama sen bana atsan ben cvp yazsam
ben 10 kilo aldım ve aynen standart kilomdan 17 kilo fazlayım. kemiklerim de narindir benim. bel ağrısı erkenden başladı şekerleer :uzgun: ama azimliyim. gece ve sabahları-fırsat buldukça- egzersiz yapıyorum. gerçekten işe yarıyor. hele kramplar için olanlar var yaaaa, hayat kurtardı resmen :nanik:
Helal olsun valla, ben hep yürücem diyorum yok yağmur yağdı, yok soğuk bahaneleriyle kaytarıyorum hep
tatlım selamlar, kolay gelsin sekercim.. özletme kendine gel arada da olsa......kızlar ben buraya zor girerim eskisi gibi anneme de gelip gitmiyorum azoşa öm attım mail adresimi halimi hatrımı sormak isteyenler ulaşabilirler hepinizi çok öpüyorum kendinize çok iyi bakın
Niye almıyonListe yapıp alışverişe çık istersen daha kolay olur.Ben bir polar battaniye, 1 günlük penye battaniye, 1 tane de kadife battaniye aldım.
Tamam yolladım.
bblau leader size de gönderdim gelmedi mi öm
iyi akşamlar cnm kendine ii bak byekızlarr ben gider irem sultanı almayaa..dizide pek heyecanlı yerinde bitti beeeölcekmi ki cakma türkan soray isabellaa
bak sen bakın bakalım oyuncakkızlar ben yavaştan kaçıyorum oğlum bırakmıyo hadiii hadiii bilg.ver diyip duruyor
jokerden oyuncak bakçakmışız ona netten)
hosbulduk sekercim... bukün daha yeni ögrendimden ondan bayramda internetten uzak tuttum kendimi......ys:
hmm.. benim bebükün kiyafetlerinin cogu istanbulda.. burda pek bisey yok.. bi hastane cikisları birde bikacparca body.... annem 1ay sonra gelicek o getirecek....insallah o zaman bende fotograflarını ceker koyarım.......
iyi akşamlar canıııım.
biz de yemek yiyelim kızlar, geçe kalınca azar işitiyoz kocişten. kiloları hep o yüzden alıyormuşumys: öptük hepinizi...
azoş geldimi mesajım
ne bilim ya hala bişi alırken korkuyorum manyak mıyım neyim
gerçi şöyle benim battaniye olayım
1 tane benim kendi bebeklik battaniyem var (mavi)
yeni evlendiğimde Bim'e bebek battaniyesi gelmişti bi elime mavi bi elime pembe almıştım sonra pembeyi bırakıp maviyi almıştım
2 tane aplikeli böle ördekli tavşanlı falan annem dikti
yeter dimi