2012 Şubat Anneleri

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kızlarr ben gider irem sultanı almayaa..dizide pek heyecanlı yerinde bitti beee :( ölcekmi ki cakma türkan soray isabellaa
hepinizi öperimm.iyi aksamlarrrr.mucuksss...

oyelken

Yeni Üye
Tepki
1
kızlar ben yavaştan kaçıyorum oğlum bırakmıyo hadiii hadiii bilg.ver diyip duruyor
jokerden oyuncak bakçakmışız ona netten :))

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
hehe evet valla. dil işi zor. öğrenmek öğretmekten kolaymış :cokkomik:
benimkilere sıpa dediğime bakma, eşşek kadarlar. anadolu öğretmen öğrencileri
buarada hoşgeldin sen de canım. daha önce rastlaşamamıştık... bu platformda tabiii :vecihi:
hosbulduk sekercim... bukün daha yeni ögrendimden ondan bayramda internetten uzak tuttum kendimi......:eek:ys:

evet taklum 2012 şubat bebeklerinin odaları ve cicileri die azoş aştı birde ben koydum bişiler başka kimsede faliyet yok
hmm.. benim bebükün kiyafetlerinin cogu istanbulda.. burda pek bisey yok.. bi hastane cikisları birde bikacparca body.... annem 1ay sonra gelicek o getirecek....insallah o zaman bende fotograflarını ceker koyarım.......

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
kızlarr ben gider irem sultanı almayaa..dizide pek heyecanlı yerinde bitti beee :( ölcekmi ki cakma türkan soray isabellaa

iyi akşamlar canıııım.

biz de yemek yiyelim kızlar, geçe kalınca azar işitiyoz kocişten. kiloları hep o yüzden alıyormuşum :eek:ys: öptük hepinizi...

oyelken

Yeni Üye
Tepki
1
kızlar ben buraya zor girerim eskisi gibi anneme de gelip gitmiyorum azoşa öm attım mail adresimi halimi hatrımı sormak isteyenler ulaşabilirler hepinizi çok öpüyorum kendinize çok iyi bakın

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
ay ben yürüyemiyorum little yaa
yarın çarşıya gitcez bakalım ne etcem :sinifsinif:

ya herkesin bebeğine aldığı şeylere bakıyorum da ne kadar çok
çoraplar patikler hırkalar yelekler battaniyeler sayılarca
ben niye hiçbişi almıyorum doru düzgün acaba

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ay ben yürüyemiyorum little yaa
yarın çarşıya gitcez bakalım ne etcem :sinifsinif:

ya herkesin bebeğine aldığı şeylere bakıyorum da ne kadar çok
çoraplar patikler hırkalar yelekler battaniyeler sayılarca
ben niye hiçbişi almıyorum doru düzgün acaba

Niye almıyon :D Liste yapıp alışverişe çık istersen daha kolay olur.Ben bir polar battaniye, 1 günlük penye battaniye, 1 tane de kadife battaniye aldım.

aa gönderdim ama sen bana atsan ben cvp yazsam

Tamam yolladım.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
ben 10 kilo aldım ve aynen standart kilomdan 17 kilo fazlayım. kemiklerim de narindir benim. bel ağrısı erkenden başladı şekerleer :uzgun: ama azimliyim. gece ve sabahları-fırsat buldukça- egzersiz yapıyorum. gerçekten işe yarıyor. hele kramplar için olanlar var yaaaa, hayat kurtardı resmen :nanik:

hmmmm.. bende 10 kilo aldım 64 kiloyum suan...... dalga gecmeye basladılar benle hafiften..... ama doktorum pek kızmadı cok almıssın dedi biraz dikkat et dedi vs.............

Helal olsun valla, ben hep yürücem diyorum yok yağmur yağdı, yok soğuk bahaneleriyle kaytarıyorum hep :(

kendi sesimi duyar gibi oldum bende kedim agladi, yok sıcaktır simdi.. diyorum...:vecihi:

kızlar ben buraya zor girerim eskisi gibi anneme de gelip gitmiyorum azoşa öm attım mail adresimi halimi hatrımı sormak isteyenler ulaşabilirler hepinizi çok öpüyorum kendinize çok iyi bakın
tatlım selamlar, kolay gelsin sekercim.. özletme kendine gel arada da olsa......

oyelken

Yeni Üye
Tepki
1
cnm bu site filtreli girmem çok zor öteki siteye gelenler le orda görüşürüz gelmeyip halimi hatrımı sormak isteyenlere azoşa mail adresimi bıraktım
sizde özletmeyin kendinizi

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Niye almıyon :D Liste yapıp alışverişe çık istersen daha kolay olur.Ben bir polar battaniye, 1 günlük penye battaniye, 1 tane de kadife battaniye aldım.

Tamam yolladım.

ne bilim ya hala bişi alırken korkuyorum manyak mıyım neyim
gerçi şöyle benim battaniye olayım

1 tane benim kendi bebeklik battaniyem var (mavi)
yeni evlendiğimde Bim'e bebek battaniyesi gelmişti bi elime mavi bi elime pembe almıştım sonra pembeyi bırakıp maviyi almıştım
2 tane aplikeli böle ördekli tavşanlı falan annem dikti
yeter dimi

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
iyi akşamlar cnm kendine ii bak bye
kızlar ben yavaştan kaçıyorum oğlum bırakmıyo hadiii hadiii bilg.ver diyip duruyor
jokerden oyuncak bakçakmışız ona netten :))
bak sen bakın bakalım oyuncak :)
hosbulduk sekercim... bukün daha yeni ögrendimden ondan bayramda internetten uzak tuttum kendimi......:eek:ys:

hmm.. benim bebükün kiyafetlerinin cogu istanbulda.. burda pek bisey yok.. bi hastane cikisları birde bikacparca body.... annem 1ay sonra gelicek o getirecek....insallah o zaman bende fotograflarını ceker koyarım.......

iyi bakalım çekte resimleri gerekiyosa 1 ay sonra koyyy
iyi akşamlar canıııım.

biz de yemek yiyelim kızlar, geçe kalınca azar işitiyoz kocişten. kiloları hep o yüzden alıyormuşum :eek:ys: öptük hepinizi...

hoşçakal ben her akşam 8 den önce yiyemiyorum yaptım ettim diyene kadar hep geç oluyo ama ne yapayım 7de işten çıkıyorum
:uzgun:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kızlar ben kacarr.. kuaföre gidiyorumm dügüne gidicizzz ya.. oyhh insallah makyajı güzel yapar kadınn.. neyse öpt siziii-ciko-ciko-ciko-ciko

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
azoş geldimi mesajım

Geldi canım bu kez ;)

ne bilim ya hala bişi alırken korkuyorum manyak mıyım neyim
gerçi şöyle benim battaniye olayım

1 tane benim kendi bebeklik battaniyem var (mavi)
yeni evlendiğimde Bim'e bebek battaniyesi gelmişti bi elime mavi bi elime pembe almıştım sonra pembeyi bırakıp maviyi almıştım
2 tane aplikeli böle ördekli tavşanlı falan annem dikti
yeter dimi

Yok daha napcan battaniyeyi yeter 3 tane.
İhtiyaç olursa ki sanmıyorum doğumdan sonra alırsın..
Çorap desen 10 tane yeter..Yelek 2-3 tane yeter.Hırka al polar olabilir 2 tane felan..Alt üst takımlardan al eşofman gibi..
Resimleri çekerken saydım 10 tane alt almışım renk renk, kimisi ayaklı kimisi ayaksız..
Aynı sayıda üst almışım..Sen de aynı şekilde yapabilirsin.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar