2012 Şubat Anneleri

oyelken

Yeni Üye
Tepki
1
İyilik nolsun, takılıyoruz işte yeni topiğimizde :D
Senden naber?

Bizimki sizinki gibi deel, öyle günde 3-5 sayfa ilerlemiyo, herkes burada
:3::3::3::3:

bizim işyerinden bu siteye girilmiyor filtreli
bilgiişleme rica ettim açsın diye ama talep açman lazım dedi onun içinde direktör onaylaması lazım oda onaylamayacağı için açmadım ne işin var nette dicek adam nerden bilcek
zaten aralıkta da işi bırakıcam yerime biri alınırsa ona işi öğretirken takılamam fazla ama sizi özledim valla

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Abooooo hoşgeldin kız :D

Yettim gari, işten 15:30da çıktım eve geldim, bütün odanın resimlerini, hastane çantamı neyin çektim geldim, haftasonuna bırakmayayım dedim, işyerinden eklerim size yarın..
Bu arada iyi kaynatmışınız he :D

azoşş kuzum şimdi diğer mahalleden hani sabah arkadasına mesaj yollamıstık ya ondan cevap geldi.sana burdan özelden yazayım onun mesajını ama doğurmamıs daha.mecburen okudum kusura bakma canım :) bu arada bu sitenin adını yazdım com falan yazmadan umarım cıkar senin nerde olduğunu sormus yani nasıl ulaşcagını.

oyelken

Yeni Üye
Tepki
1
bende bugün dr gittim erken çıktım iş yerinden kızlar dr idrarda yanma ve kaşıntı çok önemli dedi aklınızda bulunsun

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
ee senin oluyo mu bizim aramız az
gerçi ben 5 kg aldım ama
yıllardır standart kgdan 23 kg fazlayım şu an

ben 10 kilo aldım ve aynen standart kilomdan 17 kilo fazlayım. kemiklerim de narindir benim. bel ağrısı erkenden başladı şekerleer :uzgun: ama azimliyim. gece ve sabahları-fırsat buldukça- egzersiz yapıyorum. gerçekten işe yarıyor. hele kramplar için olanlar var yaaaa, hayat kurtardı resmen :nanik:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ee senin oluyo mu bizim aramız az
gerçi ben 5 kg aldım ama
yıllardır standart kgdan 23 kg fazlayım şu an

Ben işte canım iş yaptığımda ya da çok ayakta kaldığımda oluyor.14 kilo aldım ekstradan.

Oooooooo benim de çekmem lazım kız o zaman, eksik kalamam valla :D

Tabi kiiiiiii hemen haftasonu çek, bak bizbizeyiz diye odayı bilem eklicem 9. aya kadan bekliyemicem :D

azoşş kuzum şimdi diğer mahalleden hani sabah arkadasına mesaj yollamıstık ya ondan cevap geldi.sana burdan özelden yazayım onun mesajını ama doğurmamıs daha.mecburen okudum kusura bakma canım :) bu arada bu sitenin adını yazdım com falan yazmadan umarım cıkar senin nerde olduğunu sormus yani nasıl ulaşcagını.

Canım benim sağolasın valla..Ne kusura bakıcam kız :D Ay 4tickerında 4 günü olduğu yazıyor, bugün yarın doğurur :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bende bugün dr gittim erken çıktım iş yerinden kızlar dr idrarda yanma ve kaşıntı çok önemli dedi aklınızda bulunsun

ben onu sormadım tiiii gördün mü bak bende fena bir kaşıntı var çok kaşıyıncada kızarıyo ve idrarımda yanma yapıyo acaba dedim kendi kendime mantar mı oldum...?

oyelken

Yeni Üye
Tepki
1
hımmm peki o saman hep öle olsun cnm benimde öyleydi bir zamanlar taki orda köpürene kadar... ne tutmuşum içimde birden patlayıverdim :lilav: napıyo kızçeler gittinmi bu ara kontrole...

evet bugün gittim doktora
kızlar çok iyiymiş allaha şükür ama ben 6 kg almışım
bi bağırdı bi bağırdı doktor hastane inledi nerdeyse

oyelken

Yeni Üye
Tepki
1
ben onu sormadım tiiii gördün mü bak bende fena bir kaşıntı var çok kaşıyıncada kızarıyo ve idrarımda yanma yapıyo acaba dedim kendi kendime mantar mı oldum...?

mutlaka sor doktoruna

Hayırdır var mıydı sende yanma kaşıntı?

bende yoktu ama bunlar çok önemli olursa hemen gel dedi
bir de mutlaka su iç ve limon sık içine dedi
limon idrardaki enfeksiyonu fln alırmış hemde c vitaminiymiş

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Anammmm ne diyorsun 6 kiloya mı bağırdı? Kız o zaman benim Mükerrem yine insaflı :D
Sen o doktora benden bahset :zuzu:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
ben 10 kilo aldım ve aynen standart kilomdan 17 kilo fazlayım. kemiklerim de narindir benim. bel ağrısı erkenden başladı şekerleer :uzgun: ama azimliyim. gece ve sabahları-fırsat buldukça- egzersiz yapıyorum. gerçekten işe yarıyor. hele kramplar için olanlar var yaaaa, hayat kurtardı resmen :nanik:

Ben işte canım iş yaptığımda ya da çok ayakta kaldığımda oluyor.14 kilo aldım ekstradan.

Tabi kiiiiiii hemen haftasonu çek, bak bizbizeyiz diye odayı bilem eklicem 9. aya kadan bekliyemicem :D

Canım benim sağolasın valla..Ne kusura bakıcam kız :D Ay 4tickerında 4 günü olduğu yazıyor, bugün yarın doğurur :D

ben bütün gün oturuyorum
ama napıyım kalkıp dolaşmaya da üşeniyorum
belki de ondan mı ağrıyor

egzersiz ne hareketi yapıyon little

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bizim işyerinden bu siteye girilmiyor filtreli
bilgiişleme rica ettim açsın diye ama talep açman lazım dedi onun içinde direktör onaylaması lazım oda onaylamayacağı için açmadım ne işin var nette dicek adam nerden bilcek
zaten aralıkta da işi bırakıcam yerime biri alınırsa ona işi öğretirken takılamam fazla ama sizi özledim valla

söylediler iş yerinden girilmiyomuş, olsun evde müsait oldukça takılırsın, yada annenlerden filan?
Hoşgeldin tekrardan :)

Kesinlikle egzersiz çok işe yarıyo.
Benim de şekerim ancak egzersizle düşüyo...

Maşallah gözün aydın.
Yalnız 6 kg çok iyi değil mi, ikiz yani seninkiler.
Tek için bile gayet iyi yani, nesine bağırıyomuş?

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
egzersiz ne hareketi yapıyon little

bir kitap almıştım. doğum koçlüğü yapan bir bayanın. orda bir sürü var. ne işe yaradıkalrı falan da yazıyor. hepsini yapmak mümkün değil ama işime gelenleri yapmaya gayret ediyorum. ve kesinlikle ben çok yürüyorum. günde en az bir saat. ne kadar hareketli olursan o kadar rahat doğurursun dediler. canım acıyor bazen, ayaklarım, belim vs ama yürümeyi hiç bırakmadım tatlım...

oyelken

Yeni Üye
Tepki
1
Anammmm ne diyorsun 6 kiloya mı bağırdı? Kız o zaman benim Mükerrem yine insaflı :D
Sen o doktora benden bahset :zuzu:

hee manyak işte :)

beni ve azoşu hiç görmesin o zaman senin doktor :nanik: kapısından içeri sokmaz herhalde. ay ikiz doğuracak olsam şimdi... ay düşününce bile ürperdim. :eek:ys:

ne bilim kesinlikle tatlı bisküvi yasak dedi
ayran iç bolbol dedi

söylediler iş yerinden girilmiyomuş, olsun evde müsait oldukça takılırsın, yada annenlerden filan?
Hoşgeldin tekrardan :)

Maşallah gözün aydın.
Yalnız 6 kg çok iyi değil mi, ikiz yani seninkiler.
Tek için bile gayet iyi yani, nesine bağırıyomuş?

sağaol canım hoşbulduk

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
yok artık 6-8kg buaylarda almak çok normalmiş benimkide öle dedi diyet vermiycem bu yüzden iyisin 5 kg almışın normalde ideal dedi
mutlaka sor doktoruna

bende yoktu ama bunlar çok önemli olursa hemen gel dedi
bir de mutlaka su iç ve limon sık içine dedi
limon idrardaki enfeksiyonu fln alırmış hemde c vitaminiymiş
geçti artık ama nie olduğunu bilmiyorum bugün öyle yapayım bari suya limon sıkıp içeyim

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
bir kitap almıştım. doğum koçlüğü yapan bir bayanın. orda bir sürü var. ne işe yaradıkalrı falan da yazıyor. hepsini yapmak mümkün değil ama işime gelenleri yapmaya gayret ediyorum. ve kesinlikle ben çok yürüyorum. günde en az bir saat. ne kadar hareketli olursan o kadar rahat doğurursun dediler. canım acıyor bazen, ayaklarım, belim vs ama yürümeyi hiç bırakmadım tatlım...

Helal olsun valla, ben hep yürücem diyorum yok yağmur yağdı, yok soğuk bahaneleriyle kaytarıyorum hep :(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar