2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
hayurdur kız benlemi sorunun var de bakem bana tey gdin bana taş atın siz ben bi laf ettim orda ortalık karıştıydı :cokkomik:

ooooww hoşgeldin cancağazım sizleri buralarda görmek şüper şüper

Yok kız, o tarafta etcem lafımı ben, senlen derdim olurmu yavruşum :D-hmm
Burda huzursuzluk yokkkkkkkkkk :lilav:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Hoşgeldin canım...
Noldu anakucağıyla alakalı sorun ne?

hoşbulduk canım, ya gaflet anıma denk geldi paketi açıp kontrol etmedim. kayınvalideme göstericem diye açtım bir hafta kadar sonra. müzik barı sallanıyor, lekesi var, ve mp3 çalara giriş yapılan kablo arızalı. ses cızırtılı çıkıyor. ve adam ne dese beğenirsin: adres vereyim firmaya gönderin. ama hangi firma: puset vs tamirat ltd şirketi. gidecekmiş bakacaklarmış, TAMİR EDİLİYORSA edeceklermiş, yoksa yeni parça vereceklermiş. ürünü kullanmadım ki ben -zebani mağazada açsaydık yine oraya mı göndercektiniz dedim. hayır başka bir paket verecektik size dedi. e niye açtırmadınız, yada uyarmadınız dedim. önce kem küm etti :lala: sonra asabileşti. ben de asabileştim. öyle işte. tüketici haklarına şikayet edicem pazartesi

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ben çıkıyorum kızlarrr ayacıklarım üşüdü az kalorifere dayayım yoksa evin yolunu bulamam buz kestiler..öptüm sizi çok bybybybyb

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
valla yazdım artıkın kazen okuyosaa bana hemen geri döner zaten sagolsun:cokkomik::cokkomik: virüs virüs cıkmasın diye site adı hanımefendi,sonrada 2012 subat topigi yazdım. bakalım girince döner

Gelsin gelsin, doplaşın doplaşın :cokkomik::cokkomik:

fine thanks... and u? hehe di ket is kılaymbing tu dı tiriiiiiiiii...........hahah...
bende yapmistim birara ingilazca örtmenligi kücük veletlere zor is valla.........

ay em going tu dı sinema.
aym e sütudınt. :D:D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
hoşbulduk canım, ya gaflet anıma denk geldi paketi açıp kontrol etmedim. kayınvalideme göstericem diye açtım bir hafta kadar sonra. müzik barı sallanıyor, lekesi var, ve mp3 çalara giriş yapılan kablo arızalı. ses cızırtılı çıkıyor. ve adam ne dese beğenirsin: adres vereyim firmaya gönderin. ama hangi firma: puset vs tamirat ltd şirketi. gidecekmiş bakacaklarmış, TAMİR EDİLİYORSA edeceklermiş, yoksa yeni parça vereceklermiş. ürünü kullanmadım ki ben -zebani mağazada açsaydık yine oraya mı göndercektiniz dedim. hayır başka bir paket verecektik size dedi. e niye açtırmadınız, yada uyarmadınız dedim. önce kem küm etti :lala: sonra asabileşti. ben de asabileştim. öyle işte. tüketici haklarına şikayet edicem pazartesi

Terbiyesize bak. Zaten 10 gün içinde iade hakkı yok mu.
Hayret bişey.
şikayetvar.com diye bi site var oraya da et canım, ordan çok iyi sonuçlar çıkıyor.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
fine thanks... and u? hehe di ket is kılaymbing tu dı tiriiiiiiiii...........hahah...
bende yapmistim birara ingilazca örtmenligi kücük veletlere zor is valla.........

hehe evet valla. dil işi zor. öğrenmek öğretmekten kolaymış :cokkomik:
benimkilere sıpa dediğime bakma, eşşek kadarlar. anadolu öğretmen öğrencileri
buarada hoşgeldin sen de canım. daha önce rastlaşamamıştık... bu platformda tabiii :vecihi:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
masum demiş ya :cokkomik:

pis beni de katmıştı :böö:

o bilmezse biz nerden bilcez
bi de cevap vermeyince kızmıştı :3:

hayırdır
valla heç babuş ya bunlar delüüü biz ayrı bi delüüü
valla yazdım artıkın kazen okuyosaa bana hemen geri döner zaten sagolsun:cokkomik::cokkomik: virüs virüs cıkmasın diye site adı hanımefendi,sonrada 2012 subat topigi yazdım. bakalım girince döner
k...n isim yazmak yok bacım ne gıcık bir isimdir yaaa nese bizim yöneticilerimiz süslü hatunlarımız var birtek adminimiz bay saygılar
Yok kız, o tarafta etcem lafımı ben, senlen derdim olurmu yavruşum :D-hmm
Burda huzursuzluk yokkkkkkkkkk :lilav:
hımmm olmasında saten çürük yumurta varsa kırılsın başında deymüüü?
evek acmis olabilir azoscuk... bakarım sonra ins....

hosbulduk tatlım.. evek bayram arasından sonra geldim artıkkkkkkkk

evet taklum 2012 şubat bebeklerinin odaları ve cicileri die azoş aştı birde ben koydum bişiler başka kimsede faliyet yok
ben çıkıyorum kızlarrr ayacıklarım üşüdü az kalorifere dayayım yoksa evin yolunu bulamam buz kestiler..öptüm sizi çok bybybybyb

kendine ii bak aslıcann bende donuyom yaaa ayağımın altına halı aldım töbeler olsunnn

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

ayyy cnm cektiiii... ben hepp biyerimi kalorifere soaya dayarım yani kedi cinsi. babamlarda taslar sıcak direk o daha güzel oluyo wc bile zevk yani:cokkomik::cokkomik: ama bizde klima var hiçbiyre yaslanamıyorum.. :eek:ys: sıcak su torbası koycam bende ayagımın altına:cokkomik:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Terbiyesize bak. Zaten 10 gün içinde iade hakkı yok mu.
Hayret bişey.
şikayetvar diye bi site var oraya da et canım, ordan çok iyi sonuçlar çıkıyor.

ay şekercim sorma. yanımda çooocuklarım olmasa küfrü bile basmıştım
işin kötüsü de ne biliyormusun tam 10.gün aradım. bayramdan sonra arayın dediler. ve o zaman da 10 günü geçmiş oldu. şikayetvar.com'a daha önce mobilyacımı şikayet etmiştim. bir sonuç alamadım. en iyisi tüketici hakları galiba :uzgun:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
valla heç babuş ya bunlar delüüü biz ayrı bi delüüü

k...n isim yazmak yok bacım ne gıcık bir isimdir yaaa nese bizim yöneticilerimiz süslü hatunlarımız var birtek adminimiz bay saygılar

hımmm olmasında saten çürük yumurta varsa kırılsın başında deymüüü?

evet taklum 2012 şubat bebeklerinin odaları ve cicileri die azoş aştı birde ben koydum bişiler başka kimsede faliyet yok

kendine ii bak aslıcann bende donuyom yaaa ayağımın altına halı aldım töbeler olsunnn

ben o ismi cok sorguladım.. neden diye.. karısı ve kendisinin isim bası olabilir diye düsündüm. kazım_endam, kasım_zennure, kaan_zenan gibi eslesmelerde bulundum.. keske bu kadar kafamı yorcagına ona sorsadım amacın ne diye:cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ay şekercim sorma. yanımda çooocuklarım olmasa küfrü bile basmıştım
işin kötüsü de ne biliyormusun tam 10.gün aradım. bayramdan sonra arayın dediler. ve o zaman da 10 günü geçmiş oldu. şikayetvara daha önce mobilyacımı şikayet etmiştim. bir sonuç alamadım. en iyisi tüketici hakları galiba :uzgun:

Daha önce benim arkadaşım kaldığı oteli şikayet etti ve hatalarını telafi etmek için 3 gün ücretsiz tatil hediye etti firma.
Ben de taşıma şirketini şikayet ettim, evimi taşıyan; aylarca alamadığım kırdıkları abajurumun ücretini ancak öyle tahsil edebildim canım.
Birkaç ufak tefek gsm hattı, telefon filan sorunlarım da çözülmüştü ondan dedim…
Ama tabi büyük şirketler daha çok önemsiyor bu şikayet olayını….
Garantisi yok mu peki ürünün?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar