laaa servisi kaçırcammmmm lafa tutuyonuz beniiii
ben kaçar öptüm hepiciğiniziiiiiiii
Haydin byezzzz o zaman :gulegule:
laaa servisi kaçırcammmmm lafa tutuyonuz beniiii
ben kaçar öptüm hepiciğiniziiiiiiii
aynen güselim allah yardımcın olsunohhh senin süpermiş. ben 35-40 km kadar gidiyorum eve, bi de trafik oluyo...
imzayı düzenleden önce kısa şekilde hhtp ile başlayan kısmını kesip ekliyosun imza ekle bölümüne sonra siliyosun sonra tickerini yukarda msj yazma kısmında resim ekle görcen sonra resim ekle var yukarda pano şeklinde ordan o kısa linki ekliyosun kaydediyosun hepsi bu başında olcak ve sonunda [IMG] arada o kısa hhpp ile ilgili o link olcakKızlar birsey sorucam burada bebis tickerlarını Ayarlar bölümündeki imzayı düzenle bölümünde mi yapıyoruz? yoksa nerede?
Kızlar ben de çıkayım evden yazarım :gulegule:
Kızlar ben de çıkayım evden yazarım :gulegule:
aynen güselim allah yardımcın olsun
imzayı düzenleden önce kısa şekilde hhtp ile başlayan kısmını kesip ekliyosun imza ekle bölümüne sonra siliyosun sonra tickerini yukarda msj yazma kısmında resim ekle görcen sonra resim ekle var yukarda pano şeklinde ordan o kısa linki ekliyosun kaydediyosun hepsi bu başında olcak ve sonunda [IMG] arada o kısa hhpp ile ilgili o link olcak
kendine ii bak byeee[/QUOTE]
tatlım bisey anlamadım ben....... :oys::oys:
tatlım bisey anlamadım ben.......ys:
ys:
ne komik oldu.. bi kücücük var .. bide tıklayınca acılan.......hehehee
ne komik oldu.. bi kücücük var .. bide tıklayınca acılan.......hehehee
pikecim şimdi sırayla adım adım gidelim olar mı?
1.profilime gir tukarda sol köşeden
2.imzayı düzenle bölümüne gir sol sutundan
3.resim için url ekle die bir sutun var ordan bilgileri silZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.bu bilgini gir oraya kaydet butonuna bas imzan çıkcak yanı ordan görcen tickerini
4.gördükten sonra imzayı kaydet diycen yukarki msj bölümüne şu şekilde yazması gerek http://lbdf.lilypie.com/Cfknp2.png[IMG] bunu kaydedicen olcak bitcek bebişim tekrardan denersen sevinirim bi bakalım olcekmi?olmadı yarın yöneticilerden rica ederiz[/QUOTE]
yemek pişireyimde ben de bi bakayım şu ticker işine hele
aaa ben ne zamandır görselleri yalamadım
Heeee atalım o zaman, ben de yıkanayım gidince
Ben hiçbirini almadım canım battaniyelerin, hep hediye.
1 tane bile almadım.
hmmm..... cevap icin saol tatlım......bilen arkadaslarlarrrrrrrrr??:3::3: nirdesiniz???????
yemek pişireyimde ben de bi bakayım şu ticker işine hele
h yaladın mı bari
bilseydim keşke ama leader anlatmış -ciko
bu saatte yemek mi pişiriyon yoksa yarına mı
of ecrin şu resmi kaldırsan
her baktığımda
aşk kaç beden giyer
kaç diye soruyorum
tik oldu yaaaa :zuzu:
Oh ne güzelÇok oynama bebişi sallama çok, hadi iyi eğlenceler tatlım muckkkk
Günaydın hatunlarr umarım herkes iyidir sabah sabah güne kötü başladım :acep:
günaydın tuğbamm..hayırdır ne oldu canımm??umarım büyük bişey değildir
günaydın canımın içi yok ya büyük bişi değil ama uzun zamandır böyle midem bulanıp kusmamıştım içim dışıma çıktı resmen
günaydın güselimgünaydın şekerler.
geçmiş olsun leader. mide bulantısı düşüncesi bile tüylerimi diken diken ediyor. üstelik sadece bir gün yaşadım :acep:
günaydın güselim
sağol cnm nie oldu anlamadım tatlı tatlı kahvaltı ediyodum halbuki birden bir öğürtüyle geldi analam veremedim ama halsiz kaldım:acep:
günaydın canımın içi yok ya büyük bişi değil ama uzun zamandır böyle midem bulanıp kusmamıştım içim dışıma çıktı resmen