2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ohhh senin süpermiş. ben 35-40 km kadar gidiyorum eve, bi de trafik oluyo...
aynen güselim allah yardımcın olsun
Kızlar birsey sorucam burada bebis tickerlarını Ayarlar bölümündeki imzayı düzenle bölümünde mi yapıyoruz? yoksa nerede?
imzayı düzenleden önce kısa şekilde hhtp ile başlayan kısmını kesip ekliyosun imza ekle bölümüne sonra siliyosun sonra tickerini yukarda msj yazma kısmında resim ekle görcen sonra resim ekle var yukarda pano şeklinde ordan o kısa linki ekliyosun kaydediyosun hepsi bu başında olcak ve sonunda [IMG] arada o kısa hhpp ile ilgili o link olcak
[QUOTE="_HaYaTiM_, post: 708525"]laaa servisi kaçırcammmmm lafa tutuyonuz beniiii
ben kaçar öptüm hepiciğiniziiiiiiii :panter:[/QUOTE]

kendine ii bak byeee

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
aynen güselim allah yardımcın olsun

imzayı düzenleden önce kısa şekilde hhtp ile başlayan kısmını kesip ekliyosun imza ekle bölümüne sonra siliyosun sonra tickerini yukarda msj yazma kısmında resim ekle görcen sonra resim ekle var yukarda pano şeklinde ordan o kısa linki ekliyosun kaydediyosun hepsi bu başında olcak ve sonunda [IMG] arada o kısa hhpp ile ilgili o link olcak

kendine ii bak byeee[/QUOTE]

tatlım bisey anlamadım ben....... :oys::oys:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ne komik oldu.. bi kücücük var .. bide tıklayınca acılan.......hehehee:cokkomik::cokkomik:

pikecim şimdi sırayla adım adım gidelim olar mı?
1.profilime gir tukarda sol köşeden
2.imzayı düzenle bölümüne gir sol sutundan
3.resim için url ekle die bir sutun var ordan bilgileri sil bu bilgini gir oraya kaydet butonuna bas imzan çıkcak yanı ordan görcen tickerini
4.gördükten sonra imzayı kaydet diycen yukarki msj bölümüne şu şekilde yazması gerek
Cfknp2.png[IMG] bunu kaydedicen olcak bitcek bebişim tekrardan denersen sevinirim bi bakalım olcekmi

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
pikecim şimdi sırayla adım adım gidelim olar mı?
1.profilime gir tukarda sol köşeden
2.imzayı düzenle bölümüne gir sol sutundan
3.resim için url ekle die bir sutun var ordan bilgileri sil bu bilgini gir oraya kaydet butonuna bas imzan çıkcak yanı ordan görcen tickerini
4.gördükten sonra imzayı kaydet diycen yukarki msj bölümüne şu şekilde yazması gerek http://lbdf.lilypie.com/Cfknp2.png[IMG] bunu kaydedicen olcak bitcek bebişim tekrardan denersen sevinirim bi bakalım olcekmi?olmadı yarın yöneticilerden rica ederiz[/QUOTE]

yemek pişireyimde ben de bi bakayım şu ticker işine hele

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
aaa ben ne zamandır görselleri yalamadım :D

Heeee atalım o zaman, ben de yıkanayım gidince :D
Ben hiçbirini almadım canım battaniyelerin, hep hediye.
1 tane bile almadım.

hahah yaladın mı bari :cokkomik:

hmmm..... cevap icin saol tatlım......bilen arkadaslarlarrrrrrrrr??:3::3: nirdesiniz???????

bilseydim keşke ama leader anlatmış -ciko

yemek pişireyimde ben de bi bakayım şu ticker işine hele

bu saatte yemek mi pişiriyon yoksa yarına mı

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
günaydın şekerler.
geçmiş olsun leader. mide bulantısı düşüncesi bile tüylerimi diken diken ediyor. üstelik sadece bir gün yaşadım :acep:
günaydın güselim
sağol cnm nie oldu anlamadım tatlı tatlı kahvaltı ediyodum halbuki birden bir öğürtüyle geldi analam veremedim ama halsiz kaldım:acep:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
günaydın güselim
sağol cnm nie oldu anlamadım tatlı tatlı kahvaltı ediyodum halbuki birden bir öğürtüyle geldi analam veremedim ama halsiz kaldım:acep:

mideni rahatlatacak birşeyler atıştır canım. yağsız ve hafif tuzlu. inşallah çabuk geçer...

kızlar hepiciinize bir soru: kordon kanıyla ilgili araştırma yapan var mı içinizde? ben düşünüyorum da bir iki yerden bilgi istedim. bakalım netice ne olacak...

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
günaydın canımın içi yok ya büyük bişi değil ama uzun zamandır böyle midem bulanıp kusmamıştım içim dışıma çıktı resmen

ayy inanırmısın 2 gündür bende sabah kalktığımda bulantı ile uyanıyorum canım ama kusmadım hiç şükürler olsun ilk 3 ay zaten yeterince kepaze olmuştum zaman mekan dinlemiyordu çünkü miğdem:(geçmiş olsun yaa acaba üşüttünmüki hayatım dün ayaklarım benimde üşüyor diyordun

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar