2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
laderimmm masallahhh dipcikk kimin olmuss damatcegizimm.. kızz senin bebe kac haftalık kücük galiba benim kızdan-rgulu yoksam sen benden soora mıı dogurcan??ayy bende bebemi özledimm zaman gelsin de gideyim artıkın-ciko-ciko-ciko

sabahtan beri yatıyorumm cok uykum varr ama uyuyamıyorum ütüleri işleri düsünmekten.. dügüne gidicek gibiyiz aksama .. ayyyy elbise de hiç içime sinmedi ama napim yani bi gece bu. göbegimin tek kötü tarafı bu.. o kadar elbisem var hiçbirine giremiyorum:lala::lala::lala:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızlar bugün hastanede kadının biri lavaboda ağlıyodu çıktı hamilemisin dedi evet dedim kaç ay dedi 7 ye girdim dedim maşallah dedi devam etti gözyaşları akıyo pıt pıt 2 gebeliğimiş ilki düşük olmuş bununda kalp atışlarını duyamıyorlarmış o kadar üzgündüki çok kötü oldum allah yardımcın olsun dedim bilinçli bişekilde tedaviyle hamile kalmam gerekiyomuş eşimle aramız iyi değil diyodu yanımdada komşum vardı beraber gittik oda ulen şu kocasını görsemde ağzını burnunu dağıtsam didi ne zor durum yaaa :uzgun:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
ne gelini ne adayı yaaaaa :lala:

geçende kuzenim diyoki sen yakışıklı oğluna kız da beğenmezsin
kızz mııııııııı, ne kız, kız derkennnnnn kimselere vermem ben oğlumu yolarım o kızları diye cevap verdim :cokkomik: :cokkomik:

anamm bi bakk cadı kaynana olacan sen dimek..babasını alırken iyiydi demii ama:cokkomik:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
laderimmm masallahhh dipcikk kimin olmuss damatcegizimm.. kızz senin bebe kac haftalık kücük galiba benim kızdan-rgulu yoksam sen benden soora mıı dogurcan??ayy bende bebemi özledimm zaman gelsin de gideyim artıkın-ciko-ciko-ciko

sabahtan beri yatıyorumm cok uykum varr ama uyuyamıyorum ütüleri işleri düsünmekten.. dügüne gidicek gibiyiz aksama .. ayyyy elbise de hiç içime sinmedi ama napim yani bi gece bu. göbegimin tek kötü tarafı bu.. o kadar elbisem var hiçbirine giremiyorum:lala::lala::lala:

benim bebeim daha 24+6da 25i yarın doldurcak dünürr küçük o daha ama boya posa bak yetişiyo senin kıza :3: benim bi dahaki randevum 6 kasım salı doktorumu çok sevdimmm yeni bir yere gitmiştim geçen ayy eski doktorum hastaneyi bıraktı die çok şeker güler yüzl bıcır bıcır bir kadın çok ısındım çatır çatır doğurasım geldi :cokkomik:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
kızlar bugün hastanede kadının biri lavaboda ağlıyodu çıktı hamilemisin dedi evet dedim kaç ay dedi 7 ye girdim dedim maşallah dedi devam etti gözyaşları akıyo pıt pıt 2 gebeliğimiş ilki düşük olmuş bununda kalp atışlarını duyamıyorlarmış o kadar üzgündüki çok kötü oldum allah yardımcın olsun dedim bilinçli bişekilde tedaviyle hamile kalmam gerekiyomuş eşimle aramız iyi değil diyodu yanımdada komşum vardı beraber gittik oda ulen şu kocasını görsemde ağzını burnunu dağıtsam didi ne zor durum yaaa :uzgun:

:( Allah sabır versin

anamm bi bakk cadı kaynana olacan sen dimek..babasını alırken iyiydi demii ama:cokkomik:

aba ben babasını alırken anasının pek umrunda değildi
hala da değil
nasıl ana anlamadım uyuz :mad:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
benim bebeim daha 24+6da 25i yarın doldurcak dünürr küçük o daha ama boya posa bak yetişiyo senin kıza :3: benim bi dahaki randevum 6 kasım salı doktorumu çok sevdimmm yeni bir yere gitmiştim geçen ayy eski doktorum hastaneyi bıraktı die çok şeker güler yüzl bıcır bıcır bir kadın çok ısındım çatır çatır doğurasım geldi :cokkomik:

6 aralık dimi

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Yazık ya Allah yardımcısı olsun. Ben de ikili testi beklerken bayanlar vardı, kan vermek için bekleyen.Birbirlerini tanıyorlardı.
Konuşuyorlardı, ben de dahil oldum.
Ayaküstü sohbet ettik. Ben çok heyecanlıyım stres yaptım ikili teste giricem ama ilk bebeğim düştü ondan çok korkuyorum dedim.Sizin de mi ikili test dedim sonra, hayır biz tüp bebek için bekliyoruz dediler, yeni tedavileri başlıyormuş. Kızlardan biri 7 kez denemiş, düşmüş hep bebekler.O kadar üzüldüm ki orda, hamdettim, kendimden utandım....

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

benimki 21 i tammm 10 gün kaldıı.. ey evett kücükmüşş senin oglan ama kız büyük olunca zengin olurlar derler:cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik: teorde senin oglan benim kızı gecmiş görünüyo tabe hafta bazında bakınca.. benimki 24+0 da 32 cm di.. daha da o gün bugünn görmedimm kızcemii ne halde acep:iyyyy::gulbis::besik::besik::besik: kesin giricem 4 e kesinnn:zuzu:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

allahb yardımcısı olsun yaaa çok üzücü ciddende..benimde geçen ki kontrolümde kadın 9.ayına girmiş doktorun kapısında ağlıyordu elindede bir sürü kağıt parçaları vardı yanına gittim hemen su verdik eşimle kadın anlatmaya başladı kocası geçen ay terk etmiş bunu 5 parasız kalmış ortada üstelik adamın sevgiliside hamileymiş ondan bırakmış kaıncağızıda..hiç bir hak iddia edemiyorum dedi nasıl yaa diye kaldık eşimle doktordan yardım istemek için gelmiş hastane özel olunca doğum ücreti vermeyim diyordu yazık..bizimde günlerce aklımızda o kadın kalmıştı..rabbim yardımcıları olsun çok zor gerçektende

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
allahb yardımcısı olsun yaaa çok üzücü ciddende..benimde geçen ki kontrolümde kadın 9.ayına girmiş doktorun kapısında ağlıyordu elindede bir sürü kağıt parçaları vardı yanına gittim hemen su verdik eşimle kadın anlatmaya başladı kocası geçen ay terk etmiş bunu 5 parasız kalmış ortada üstelik adamın sevgiliside hamileymiş ondan bırakmış kaıncağızıda..hiç bir hak iddia edemiyorum dedi nasıl yaa diye kaldık eşimle doktordan yardım istemek için gelmiş hastane özel olunca doğum ücreti vermeyim diyordu yazık..bizimde günlerce aklımızda o kadın kalmıştı..rabbim yardımcıları olsun çok zor gerçektende

Of ne hikayeler var ya.Rabbim darda olan hamilelere yardım etsin şu mübarek günün hürmetine.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
:( Allah sabır versin

aba ben babasını alırken anasının pek umrunda değildi
hala da değil
nasıl ana anlamadım uyuz :mad:

benimkinin anasıı habire agladıydıı.. evlendikk hala aglıyodu.. yatagına bakıyorum aglıyorumm , aksam zili calmasını bekliyorum aglıyorum diye dert yanıp duruyoduu.. o öyle dedikce gıcık oluyodum bende.. ama öylesi daha zevkli oluyoo birbirinize gıcık olmaya baslayınca-rgulu-rgulu-rgulu-rgulu

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

ay kadınınn karısı nasıl hak iddia edemez.. hatta sevgilisi oldugu üstüne bide hamile oldugu içinn donuna kadan alırdı bence. ama allah varr dert üzüntü ayrı bişeyde o kadar zor durumda isen de özel hastanede para vermeden dogum istemek de cok normal degil bence. devletin hastanesi de bu işi gayet güzel yapabilirr kimseninn agız kokusunu da cekmezsin. sahsi fikrim tabe.:eek:ys::eek:ys:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
benimkinin anasıı habire agladıydıı.. evlendikk hala aglıyodu.. yatagına bakıyorum aglıyorumm , aksam zili calmasını bekliyorum aglıyorum diye dert yanıp duruyoduu.. o öyle dedikce gıcık oluyodum bende.. ama öylesi daha zevkli oluyoo birbirinize gıcık olmaya baslayınca-rgulu-rgulu-rgulu-rgulu

Dimi azcık rekabet iyidir :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar