oldu ama ben uzağı göremiyorum :kahkaha::kahkaha:
ay evet ya şey kadan çıktı
töbeeeeee
ay biri bana da yardım etsin, neden beninki olmuyo ayarlarım mı bozuk, yöneticiler imdaaaatttttt -yardim
oldu ama ben uzağı göremiyorum :kahkaha::kahkaha:
Bebişimin beyin hücreleri Pais hilton ve nicky Hilton'un toplam beyin hücresinden daha fazlaymış onu diyor
Babuş minnak olmuş imzan..
ya kalbim seni seçti'yi seyreden var mı
hayatımda şu derin kadar uyuzzzzz, gudubetttt, salağını görmedim
ya kalbim seni seçti'yi seyreden var mı
hayatımda şu derin kadar uyuzzzzz, gudubetttt, salağını görmedim
İzlemedim ben :gozluk:
Zaten izlediğim 2 dizi var, biri mutteşem Sülüman, diğeri İffet.
çok güzel bilgiler paylaşmışsın azoş..yaa ben şimdiye kadar hep normal doğum düşünüyordum ama son duyduklarımdan sonra artık vazgeçer gibi oldum(size asla anlatmam)ya evet kötü örnekler olduğu gibi hiiç bişey anlamadan doğum yaptım diyenlerde var ama bilmiyorum yaa kafam cidden karıştı:uzgun::uzgun:
Ben doktoruma bırakcam valla, ne derse o.
Sezoş için iyisini de duydum kötüsünü de.Normal için de aynı şekilde.
Sadece içimden sürekli "bikaç saate kadar herşey bitcek, ağrım sızım kalmıcak" totemi yapcam
çok güzel bilgiler paylaşmışsın azoş..yaa ben şimdiye kadar hep normal doğum düşünüyordum ama son duyduklarımdan sonra artık vazgeçer gibi oldum(size asla anlatmam)ya evet kötü örnekler olduğu gibi hiiç bişey anlamadan doğum yaptım diyenlerde var ama bilmiyorum yaa kafam cidden karıştı:uzgun::uzgun:
Eşim de bayram boyu netten izlemediği İffet bölümlerini izledi.Hangi bölümde kalmıştın ki en son dedim, 1 diyo:zopa:
Ben sadece Fatmagülü izliyorum. Denk gelirsem İffete bakıyorum.Eşim Kuzey Güneyi izlediği için Süleymanı bıraktım, zaten ona da 3-5 bölümde bir takılıyodum
Bu sene her güne bi dizim olsun da vakit geçsin derken hiç dizi edinemedim.
Azoş bak şu tülleri diyorum, içine şeker koyuyosun ya:
napıyosunuz güzel annelerr...azoş ben bu hafta muhteşem hürremmimi izleyemedim misafirden hangi siteden izlesem son bölümü sen bilin.
Sağol canım...Ben hiç olumsuzları okumadım, hep nerde kolay doğum var onları okudum..Ama şuna inan bire bin katıp anlatan çok, abartan çok yaptığı doğumu..Herkesin ağrı eşiği farklı, benim kaldıramayacağım bir acıyı, ağrıyı sen kaldırabilirsin..Hangisinde kendini rahat hissedeceksen onu yapmalısın bence..
yok ben bir yerde okumadım deneyimlerini dinledim üstelik ben tamam kapatın şu konuyu dediğim halde susmayan çok etrafımda neyse en son da bugün bir arkadaş sağolsun arkadaşının kötü tecrübesini aradı anlattıı sonra neyin var aslıcım diyor tansiyonum düşmüş okadar yani..yaa hamile bir kadına denecek şeylermi bunlar allah aşkına azoşevet ağrı eşiğiyle alakalı biliyorum ama offfff neyse en iyisi ben düşünmeyim sizide kötü düşünmeye peşimden teşvik etmeyim
kızlar ben geldimmmmm :lilav: oğlumu gördüm çok mutluyum sıpam tocuman olmuşş kıpır kıpırdı yine o vurduğu yer elleriymiş ayaklarını çok oynatmıyo 900 gr olmuş boy35cm teyzeleri buda yeni fotosu
Ekli dosyayı görüntüle 9122
Ekli dosyayı görüntüle 9123
napıyosunuz güzel annelerr...azoş ben bu hafta muhteşem hürremmimi izleyemedim misafirden hangi siteden izlesem son bölümü sen bilin.