2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
çok güzel bilgiler paylaşmışsın azoş..yaa ben şimdiye kadar hep normal doğum düşünüyordum ama son duyduklarımdan sonra artık vazgeçer gibi oldum(size asla anlatmam)ya evet kötü örnekler olduğu gibi hiiç bişey anlamadan doğum yaptım diyenlerde var ama bilmiyorum yaa kafam cidden karıştı:uzgun::uzgun:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
İzlemedim ben :gozluk:
Zaten izlediğim 2 dizi var, biri mutteşem Sülüman, diğeri İffet.

Eşim de bayram boyu netten izlemediği İffet bölümlerini izledi.Hangi bölümde kalmıştın ki en son dedim, 1 diyo :D:zopa:

Ben sadece Fatmagülü izliyorum. Denk gelirsem İffete bakıyorum.Eşim Kuzey Güneyi izlediği için Süleymanı bıraktım, zaten ona da 3-5 bölümde bir takılıyodum :D
Bu sene her güne bi dizim olsun da vakit geçsin derken hiç dizi edinemedim.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
çok güzel bilgiler paylaşmışsın azoş..yaa ben şimdiye kadar hep normal doğum düşünüyordum ama son duyduklarımdan sonra artık vazgeçer gibi oldum(size asla anlatmam)ya evet kötü örnekler olduğu gibi hiiç bişey anlamadan doğum yaptım diyenlerde var ama bilmiyorum yaa kafam cidden karıştı:uzgun::uzgun:

Ben doktoruma bırakcam valla, ne derse o.
Sezoş için iyisini de duydum kötüsünü de.Normal için de aynı şekilde.
Sadece içimden sürekli "bikaç saate kadar herşey bitcek, ağrım sızım kalmıcak" totemi yapcam :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Azoş bak şu tülleri diyorum, içine şeker koyuyosun ya:

Ekli dosyalar

• imagesCAJ0DYV5.jpg
    imagesCAJ0DYV5.jpg
    7,1 KB · Görüntüleme: 51

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Ben doktoruma bırakcam valla, ne derse o.
Sezoş için iyisini de duydum kötüsünü de.Normal için de aynı şekilde.
Sadece içimden sürekli "bikaç saate kadar herşey bitcek, ağrım sızım kalmıcak" totemi yapcam :D

sanırım dediğin gibi o vakit gelene kadar düşünmemek düşündükçe ürperiyorum çünkü:(ben doktoruma bırakamıyorum canım çünkü o sezeryanla doğum yaptırıyor bir tek tecrübeleri çok fazla diye onu tercih ettim ve görümcem de gittiğim hastanede müdür en iyisi o dedi adam zaten ilk muayenede aslı hanaım ben normal doğuma girmiyorum biliyorsunuz değilmi seçiminiz ona göre demi dedi evet dedik gündüz olursa normal doğum gelirmiş ama sancı akşam yada gece gelirse malesef gelemeyecek:(bu sebeplede tedirginim sanırım bilinçaltım sürekli karışık

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
napıyosunuz güzel annelerr...azoş ben bu hafta muhteşem hürremmimi izleyemedim misafirden hangi siteden izlesem son bölümü sen bilin.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Sağol canım...Ben hiç olumsuzları okumadım, hep nerde kolay doğum var onları okudum..Ama şuna inan bire bin katıp anlatan çok, abartan çok yaptığı doğumu..Herkesin ağrı eşiği farklı, benim kaldıramayacağım bir acıyı, ağrıyı sen kaldırabilirsin..Hangisinde kendini rahat hissedeceksen onu yapmalısın bence..

Eşim de bayram boyu netten izlemediği İffet bölümlerini izledi.Hangi bölümde kalmıştın ki en son dedim, 1 diyo :D:zopa:

Ben sadece Fatmagülü izliyorum. Denk gelirsem İffete bakıyorum.Eşim Kuzey Güneyi izlediği için Süleymanı bıraktım, zaten ona da 3-5 bölümde bir takılıyodum :D
Bu sene her güne bi dizim olsun da vakit geçsin derken hiç dizi edinemedim.

Hehehhe daha 1de miymiş yaw :D Yarın 7. bölüm var ;)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Sağol canım...Ben hiç olumsuzları okumadım, hep nerde kolay doğum var onları okudum..Ama şuna inan bire bin katıp anlatan çok, abartan çok yaptığı doğumu..Herkesin ağrı eşiği farklı, benim kaldıramayacağım bir acıyı, ağrıyı sen kaldırabilirsin..Hangisinde kendini rahat hissedeceksen onu yapmalısın bence..

yok ben bir yerde okumadım deneyimlerini dinledim üstelik ben tamam kapatın şu konuyu dediğim halde susmayan çok etrafımda neyse en son da bugün bir arkadaş sağolsun arkadaşının kötü tecrübesini aradı anlattıı sonra neyin var aslıcım diyor tansiyonum düşmüş okadar yani..yaa hamile bir kadına denecek şeylermi bunlar allah aşkına azoş:(:(:(evet ağrı eşiğiyle alakalı biliyorum ama offfff neyse en iyisi ben düşünmeyim sizide kötü düşünmeye peşimden teşvik etmeyim

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar