2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Doktorum aradı şimdi beni. Hemen tetanoz aşısını naptın dedi.
Dedim sağlık ocağında yokmuş, eczaneden alıp olucam dedim.
O markayı söyledim, gerek yok olma, tek doz üzerinden gidelim, hem için de rahat etsin dedi :saskin:
Dedim benim içimin rahat etmesi önemli değil, olması gerekeni yapalım.Benim şahsi kanaatim olmamandan yana dedi. Eskiden hiç yaptırmıyorduk, zaten elzem de değil, Afrikada doğurmayacaksın ki, hijyenik bir ortamda yapacağız doğumu dedi.Ben kendim de olmadım diyerekten de bağladı.
2. dozu olmıcam yane....
Zaten sanırım vakti de geçti, olsam da bi işe yaramayacak sanırsam.30 Eylülde olmuştum, olsa da ne işe yarar dedi kendince sanırsam.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bu arada dün,
içli dışlı bi adet zıbın,

1 adet (sebamed) şampuan,
1 adet (seboş) pişik kremi,
1 adet (seboş) bebe yağı,
1 adet (seboş) sabun,
1 adet banyo süngeri,
3 adet yenidoğan ıslak mendil,
1 adet burun pompası (ahahah ne kız onun adı)
1 adet tırnak makası
1 adet çıtçıtlı body'ye: 170 tl verdim. çok feci kazıklandığımı hissettim sonradan. bu seboş bu kadar pahalı mıydı ya bakmadan aldım bi de fiyatlarına.

ama kime sorduysam sebamedi önerdi.

Oh sağlıklı günlerde kullansın damadım, misler gibin.Oh maşallah :)

tansiyonun iyi değil mi? benim de 7/11 veya 6/10 falan oluyo
sen yanlış anlamış olabilirsin canım
sonuçta hamilesin drun açmak ve bakmak zorunda
yoğunluğundan bakamamıştır

Tansiyonum iyi aslında...
Benim için gayet düşük.....Son zamanlar hep olmaya başladı....

benim tansıyon 9/5 :(

bayılacak gibiyim ya. öffff

Su iç babuş bana iyi geldi biraz.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Ayy kızlar noluyor, okuyunca sanki benim de tansiyonum düştü :(
Erken ayrılmak zorunda kalmayız bu gidişle inşallah işten.
Gökçe izin al hadi zaten yarısı bitti günün.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
neyse ben cıkıyorum kızlarrr.. az işim var evde dinlene dinlene yapayımm.. yemegim de yok bide yemek yapıcam:uyku::uyku: neyse bana kolay gessinn artık enerjik olmam lazım yoksam bitmez bu işler:eek:yna5:eek:yna5:eek:yna5:eek:yna5

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
neyse ben cıkıyorum kızlarrr.. az işim var evde dinlene dinlene yapayımm.. yemegim de yok bide yemek yapıcam:uyku::uyku: neyse bana kolay gessinn artık enerjik olmam lazım yoksam bitmez bu işler:eek:yna5:eek:yna5:eek:yna5:eek:yna5

Kolay gelsin yavrum çok yorma kendini..:panter:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
öfff sonlara geldik derken bi de taniyon çıktı şimdi.

bu arada kalabalık olalım ya diğer topıkten transfer gündemine başlıcam haaaaa. kim var kım yok getırecem. oyelken gelmedi mi buraya :)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
yavruma aldığım kozmatik ürünlerine iyi niyette bulunan herkese de teşekkkürler bu arada. kafam iyi değil alık alık bakıyorum teşekkür etmeyi unutuyorum falan kusura bakmayın.

hepten mallaştım ya.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
öfff sonlara geldik derken bi de taniyon çıktı şimdi.

bu arada kalabalık olalım ya diğer topıkten transfer gündemine başlıcam haaaaa. kim var kım yok getırecem. oyelken gelmedi mi buraya :)

Benimki muhtemelen Şekerden bebişim, sanki az bişey yüksek…Soğuk diye yürüyüşe çıkmadım ondan mıdır nedir….
Napıcam bilmiyorum bu şeker meselesini, moralim bozuldu valla :(
Yelken gelmedi sanırsam daha haber uçuramadık....

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Benimki muhtemelen Şekerden bebişim, sanki az bişey yüksek…Soğuk diye yürüyüşe çıkmadım ondan mıdır nedir….
Napıcam bilmiyorum bu şeker meselesini, moralim bozuldu valla :(
Yelken gelmedi sanırsam daha haber uçuramadık....

takma sen azimli hatunsun üstesinden geleceksin inşallah. hayır adamı yoruyor ama böyle bi leyla yapıyor ki sorma. şu an uzayda serbest salınım yapıyorum sanki.

aklım bedenimden bağımsız gibi. eheheheh ehehehe

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
takma sen azimli hatunsun üstesinden geleceksin inşallah. hayır adamı yoruyor ama böyle bi leyla yapıyor ki sorma. şu an uzayda serbest salınım yapıyorum sanki.

aklım bedenimden bağımsız gibi. eheheheh ehehehe

Ya azimle filan olmuyo bu işler sanırsam :(
Vücuduma söz geçirememek beni uyuz ediyor…
Keşke yürüseydim öğle yemeğinden sonra soğuk moğuk demeyip de…
Belki de birkaç günlük düzenli diyet+sporla düşer….

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Sen götür bari :acep:

Hadi afiyet olsun, ben 3te yicem yoksa hemen acıkıyorum :gozluk:
amann güselim evde ziyafet verecektim size ben hepiniz bi öğlen kaçın gelin bana:nk:
çabuk git gel... afiyet bal şeker olsun. bıngıl bıngıl yağ löp löp et olsun... yarasınnnnnn
löp löp et olmasın doğuramam dahada şişersem kızzz
acıkmak deyince bayramın 2.günü ben ölüyordum resmen azoş:(((öğlen yemek yemiştim en son eşimin kuzenine gittik sonra akşam 10 gibi kayseride kışın çok yapılan içanadoluda bilinen ARABAŞI çorbası yemiştim sen benim miğdeme ağrı gir ama ölüyorum ağrıdan ambulans falan gelmiş ben yerimden kalkamadım hepsini tam hatırlamıyorum ama acilde buldum kendimi..tahliller falan yapıldı orda sonra benim doğum hastaneme sevk ettiler orda nst çekildi sancıma bakıldı kalp atışını falan dinledik kızın neyseki şükür bişeycik çıkmadı gaz spazmı geçirmişim ula ben meğer:zonk::zonk:eek: değilde 2 gündür kocam bişey yedirmiyor kendimi pis boğazlı gibi hissediyorum:ilknur::ilknur:
aşkummm çok geşmiş olsun noldun sen yaaa öle ağır şeyler yeme emi bi daha
ay canım geçmiş olsun gaz sancısı da beterdir yaa
normal olsak umursamıcaz da
böyle olunca insan en ufak sancıyı veya acıyı bebeğe yoruyo
evet zaten kendimden çok kızım diye ağlamışım:uzgun::uzgun:sizlerde dikkat edin canlar akşam 8den sonra bişeycik yemeyin dedi doktorum sadece meyve yiyebilirmişiz[/QUOTE]
bende sancı yok henüz inşallah olmazda korkuyorum siz diyince böle:acep:
o saman ben her gece aç kaldım cünkü 7de eve geliyorum yemeği hazırlayıp sofrayı kurmam 8,30 u buluyo
sana öyle gelmiş belli. benim de tansiyon çok oynak bu ara. bayramın ilk günü bayılıyordum az daha.kendimi yataga nasıl attığımı bilemedim.

napıcaz biz böyle ya?
geçmiş olsun cnm yine eşin önünden sucuğumu kaçırdı yoksa
bu arada dün,
içli dışlı bi adet zıbın,

1 adet (sebamed) şampuan,
1 adet (seboş) pişik kremi,
1 adet (seboş) bebe yağı,
1 adet (seboş) sabun,
1 adet banyo süngeri,
3 adet yenidoğan ıslak mendil,
1 adet burun pompası (ahahah ne kız onun adı)
1 adet tırnak makası
1 adet çıtçıtlı body'ye: 170 tl verdim. çok feci kazıklandığımı hissettim sonradan. bu seboş bu kadar pahalı mıydı ya bakmadan aldım bi de fiyatlarına.

ama kime sorduysam sebamedi önerdi.

güle güle kullansın benim yakışıklı erkekim bu arada evet sebamed pahalı biraz tek tek alınca hani hep ben koyuyom cicileri kimsenin koyduğu gösterttiği yok gökçe iyimisin sen yaa kendine dikkat et he tuzlu bir ayran içiver...
bu arada benim alt komşum ecza mümessili sordum ona bebek bakım ürünlerinden en iyisi hangisi die piyada en pahalısı altermed var tamamen doğal bir şampuanı 200ml 55tl dedi
sebamed orta şekerli mustela çok çok iyidir dedi bide doğallık sınırını geçmeyen chicco var dalinlere jonssanlara bulaşmayın 1 yaşını geçmeden dedi onun oğlan şanslı herşeyi beleşe geldi çocuğun... bakım ürünleri filan hep eczacılar veriyomuş

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ahahahahah şu an ayağa kalsam yeminle yıldız tilbe kadar birbirinden bağımsız kol ve bacak hareketleri yapabilirim ya. ahahahahah kafam 1 milyon sanki. dünya dönüyor ya da benim kafa dönüyor.

bişiyler dönüyor ama kim hangisi bilemedim. akşama misafirim var ama hala kaynanam beni arayıp gelicez demedi.

birazdan eşim arar annemler bize gelecekmiş diye. öyle bı huyu var ev sadece oğluşunun sanıyor. oğlunu arar hep.

allahı var çok iyidir, yapmıştır pastasını böreğini şimdi de ne gerek var yani dün beraberdik yahu... maksat; park yatak aldı ya bize gelip onu görüp gururlanmak.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
amann güselim evde ziyafet verecektim size ben hepiniz bi öğlen kaçın gelin bana:nk:

löp löp et olmasın doğuramam dahada şişersem kızzz

aşkummm çok geşmiş olsun noldun sen yaaa öle ağır şeyler yeme emi bi daha

evet zaten kendimden çok kızım diye ağlamışım:uzgun::uzgun:sizlerde dikkat edin canlar akşam 8den sonra bişeycik yemeyin dedi doktorum sadece meyve yiyebilirmişiz
bende sancı yok henüz inşallah olmazda korkuyorum siz diyince böle:acep:
o saman ben her gece aç kaldım cünkü 7de eve geliyorum yemeği hazırlayıp sofrayı kurmam 8,30 u buluyo

geçmiş olsun cnm yine eşin önünden sucuğumu kaçırdı yoksa

güle güle kullansın benim yakışıklı erkekim bu arada evet sebamed pahalı biraz tek tek alınca hani hep ben koyuyom cicileri kimsenin koyduğu gösterttiği yok gökçe iyimisin sen yaa kendine dikkat et he tuzlu bir ayran içiver...
bu arada benim alt komşum ecza mümessili sordum ona bebek bakım ürünlerinden en iyisi hangisi die piyada en pahalısı altermed var tamamen doğal bir şampuanı 200ml 55tl dedi
sebamed orta şekerli mustela çok çok iyidir dedi bide doğallık sınırını geçmeyen chicco var dalinlere jonssanlara bulaşmayın 1 yaşını geçmeden dedi onun oğlan şanslı herşeyi beleşe geldi çocuğun... bakım ürünleri filan hep eczacılar veriyomuş[/QUOTE]

mustela süper evet. de geçen bi hesapladım üstne az daha fark koysam eve yazılırım o derece :)))

mustela pişik önleyici almayı düşünuyorum ben. altermed duymadım bile. belkim buralara daha gelmemiştir ehehhee.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
mustela süper evet. de geçen bi hesapladım üstne az daha fark koysam eve yazılırım o derece :)))

mustela pişik önleyici almayı düşünuyorum ben. altermed duymadım bile. belkim buralara daha gelmemiştir ehehhee.

hehe bu arada reklam yapayım birazcık size işte alt komşumun eski mümessilliğini yaptığı firmanın ürünleri bende hala bazı ürünleri bulunmakta müthiş bişi ve ürünleri tamamen %100 doğal ve kokusuz hemide bura çok ucuzmuş alacak varsa aklında olsun

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar