benim tansıyon 9/5![]()
bayılacak gibiyim ya. öffff
ne ıoluyor bize böyle yaaa hepimizde bir gariplik var..azcık ayaklarını uzat havaya kaldır yastık koy müsaitsen canım
benim tansıyon 9/5![]()
bu arada dün,
içli dışlı bi adet zıbın,
1 adet (sebamed) şampuan,
1 adet (seboş) pişik kremi,
1 adet (seboş) bebe yağı,
1 adet (seboş) sabun,
1 adet banyo süngeri,
3 adet yenidoğan ıslak mendil,
1 adet burun pompası (ah ne kız onun adı)
1 adet tırnak makası
1 adet çıtçıtlı body'ye: 170 tl verdim. çok feci kazıklandığımı hissettim sonradan. bu seboş bu kadar pahalı mıydı ya bakmadan aldım bi de fiyatlarına.
ama kime sorduysam sebamedi önerdi.
tansiyonun iyi değil mi? benim de 7/11 veya 6/10 falan oluyo
sen yanlış anlamış olabilirsin canım
sonuçta hamilesin drun açmak ve bakmak zorunda
yoğunluğundan bakamamıştır
benim tansıyon 9/5![]()
ben izin alayım da gideyim diye düşünuyorum. tansıyonum hakıkaten normal değil..
ben izin alayım da gideyim diye düşünuyorum. tansıyonum hakıkaten normal değil..
neyse ben cıkıyorum kızlarrr.. az işim var evde dinlene dinlene yapayımm.. yemegim de yok bide yemek yapıcamneyse bana kolay gessinn artık enerjik olmam lazım yoksam bitmez bu işler
yna5
yna5
yna5
yna5
öfff sonlara geldik derken bi de taniyon çıktı şimdi.
bu arada kalabalık olalım ya diğer topıkten transfer gündemine başlıcam haaaaa. kim var kım yok getırecem. oyelken gelmedi mi buraya
Benimki muhtemelen Şekerden bebişim, sanki az bişey yüksek…Soğuk diye yürüyüşe çıkmadım ondan mıdır nedir….
Napıcam bilmiyorum bu şeker meselesini, moralim bozuldu valla
Yelken gelmedi sanırsam daha haber uçuramadık....
takma sen azimli hatunsun üstesinden geleceksin inşallah. hayır adamı yoruyor ama böyle bi leyla yapıyor ki sorma. şu an uzayda serbest salınım yapıyorum sanki.
aklım bedenimden bağımsız gibi. eheheheh ehehehe
Ya azimle filan olmuyo bu işler sanırsam
Vücuduma söz geçirememek beni uyuz ediyor…
Keşke yürüseydim öğle yemeğinden sonra soğuk moğuk demeyip de…
Belki de birkaç günlük düzenli diyet+sporla düşer….
olabülüüü dene olmadı sal gitsin.
amann güselim evde ziyafet verecektim size ben hepiniz bi öğlen kaçın gelin bana:nk:Sen götür bari :acep:
Hadi afiyet olsun, ben 3te yicem yoksa hemen acıkıyorum :gozluk:
löp löp et olmasın doğuramam dahada şişersem kızzzçabuk git gel... afiyet bal şeker olsun. bıngıl bıngıl yağ löp löp et olsun... yarasınnnnnn
aşkummm çok geşmiş olsun noldun sen yaaa öle ağır şeyler yeme emi bi dahaacıkmak deyince bayramın 2.günü ben ölüyordum resmen azoş((öğlen yemek yemiştim en son eşimin kuzenine gittik sonra akşam 10 gibi kayseride kışın çok yapılan içanadoluda bilinen ARABAŞI çorbası yemiştim sen benim miğdeme ağrı gir ama ölüyorum ağrıdan ambulans falan gelmiş ben yerimden kalkamadım hepsini tam hatırlamıyorum ama acilde buldum kendimi..tahliller falan yapıldı orda sonra benim doğum hastaneme sevk ettiler orda nst çekildi sancıma bakıldı kalp atışını falan dinledik kızın neyseki şükür bişeycik çıkmadı gaz spazmı geçirmişim ula ben meğer:zonk::zonk
değilde 2 gündür kocam bişey yedirmiyor kendimi pis boğazlı gibi hissediyorum:ilknur::ilknur:
evet zaten kendimden çok kızım diye ağlamışım:uzgun::uzgun:sizlerde dikkat edin canlar akşam 8den sonra bişeycik yemeyin dedi doktorum sadece meyve yiyebilirmişiz[/QUOTE]ay canım geçmiş olsun gaz sancısı da beterdir yaa
normal olsak umursamıcaz da
böyle olunca insan en ufak sancıyı veya acıyı bebeğe yoruyo
geçmiş olsun cnm yine eşin önünden sucuğumu kaçırdı yoksasana öyle gelmiş belli. benim de tansiyon çok oynak bu ara. bayramın ilk günü bayılıyordum az daha.kendimi yataga nasıl attığımı bilemedim.
napıcaz biz böyle ya?
bu arada dün,
içli dışlı bi adet zıbın,
1 adet (sebamed) şampuan,
1 adet (seboş) pişik kremi,
1 adet (seboş) bebe yağı,
1 adet (seboş) sabun,
1 adet banyo süngeri,
3 adet yenidoğan ıslak mendil,
1 adet burun pompası (ah ne kız onun adı)
1 adet tırnak makası
1 adet çıtçıtlı body'ye: 170 tl verdim. çok feci kazıklandığımı hissettim sonradan. bu seboş bu kadar pahalı mıydı ya bakmadan aldım bi de fiyatlarına.
ama kime sorduysam sebamedi önerdi.
bende sancı yok henüz inşallah olmazda korkuyorum siz diyince böle:acep:amann güselim evde ziyafet verecektim size ben hepiniz bi öğlen kaçın gelin bana:nk:
löp löp et olmasın doğuramam dahada şişersem kızzz
aşkummm çok geşmiş olsun noldun sen yaaa öle ağır şeyler yeme emi bi daha
evet zaten kendimden çok kızım diye ağlamışım:uzgun::uzgun:sizlerde dikkat edin canlar akşam 8den sonra bişeycik yemeyin dedi doktorum sadece meyve yiyebilirmişiz
mustela süper evet. de geçen bi hesapladım üstne az daha fark koysam eve yazılırım o derece))
mustela pişik önleyici almayı düşünuyorum ben. altermed duymadım bile. belkim buralara daha gelmemiştir ehehhee.