2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
içmedim bebişim. ama şimdi daha iyiyim.

yuh... utanmadan burda gelip 2 kilo aqldım dıyosun bı de. yazıklar olsun sana yazıklarr.... ben 10 kilo aldım kız ehehehehe azo keza 12-13 aldı. utanmıyo musun yanımızda bunu demeye sen?

:))hee valla kalleşlik yaptım bende siz gibi almadım ilk başta kg ama alırım ben ya bünye müsait valla...ben yetişirim size azoşla merak eyleme baksana çok yemekten zafiyet geçirmişliğim var bayramın 2.günü:kahkaha::kahkaha:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
an itibarıyla şunu aldım:

09.027.9175.000201t3.jpg

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Biri yelkene mesaj atsın haber versin kızlar:

azelya,bblau,leader,adengökçe okuyorlar mı acaba yazdıklarımızı
azelya çamaşırlarını yıkayıp ütülemişti...
bblau yla kapı süsü bakacaktık...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ahkikohkoh:kahkaha: bana boyunla kg söle ben sana balık etlimisin diyim benim boy 1,68-1,70 kg şu anda 76

He aynen o civarlardayım bebişim kg olaraktan :)
Boy olarak azcık daha uzun olabilerim senden :vecihi:
Balık etinden ziyade bir orkinos, ne bileyim bir balina, bir cavs oluyoruz biz daha ziyade.:gulbis:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Biri yelkene mesaj atsın haber versin kızlar:

azelya,bblau,leader,adengökçe okuyorlar mı acaba yazdıklarımızı
azelya çamaşırlarını yıkayıp ütülemişti...
bblau yla kapı süsü bakacaktık...

ayamızda sadece aslıyrt var haber verebilecek??? oda gelirmi bilemem... a.b olan şahısla pek bi samimi idi...:acep:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kızlar benim eş beni almaya geliyor ben gidiyorum dayanamıcam daha fazla. bi de kahuloguloya da takarım ben kafamı off offf. haber vermediğine göre kötü sanırım haber.

hiç vermesin daha iyi ama hala bi umut taşıyorum içimde çünkü...

öffff gidiyorum ben öptüm sizi.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
hımm krem kullanmayı ihmal etme cnm o saman
sen zayıfsın tamam mı aslı ben balina etliyim :zonk:
bende 2,5kg almışım toplamda şimdilik hafta sonu tartıldım 2kg vermişim yehu :sirin:

yogggg kız vallaha değilim zayıf inanki:)sadece göbeğim büyüdü o sebeple kg saklıyom:):durbun::durbun:hayırdır sen neden kg verdin bilerekmi yoksam dietmi yapıyon

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ayamızda sadece aslıyrt var haber verebilecek??? oda gelirmi bilemem... a.b olan şahısla pek bi samimi idi...:acep:

Gelsin gelsin.
Aslı haber ver kız, bizim pasaportumuz yok :)

kızlar benim eş beni almaya geliyor ben gidiyorum dayanamıcam daha fazla. bi de kahuloguloya da takarım ben kafamı off offf. haber vermediğine göre kötü sanırım haber.

Hadi güle güle babuşum. Selametle.
Kendüğe dikkat et.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

cnm çok geçmiş olsun kendine dikkat et umarım o arkadaşımız hayırlı bir haberle döner durumu çok acı
yogggg kız vallaha değilim zayıf inanki:)sadece göbeğim büyüdü o sebeple kg saklıyom:):durbun::durbun:hayırdır sen neden kg verdin bilerekmi yoksam dietmi yapıyon

yok kız ne diyeti ben ve boğaz tutmak hee yok sadece 78 kg görünce gözlerim pörtlediydi bende biraz kısıtladım abur cubur vs yemedim her acıktığımda midemi doldurmadım (hamur işi kestim bir ara un kurabiyesine fena dadandıydım...)sonuç 2kg vermişim... ama ödemde şişlik yapabilirmiş belki 4 gündür karpuz gibinn yatmaktan geçmiştir şişliklerim oda bi ihtimal...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Hayatım, senin unnado'dan aldığın şirinlerli tulumlar kargoya verildi mi?

yaaa kahyetsin ben alamadım o tulumlayı :acep: püff alışverişe bu ay bütçe ayıramadım gelecek ay bakalım bu ay koltuk aldım eve doğum yaklaşıyo gelen giden olcak eski koltuklarımı attım ohh be

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar