2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ahahahahah şu an ayağa kalsam yeminle yıldız tilbe kadar birbirinden bağımsız kol ve bacak hareketleri yapabilirim ya. ahahahahah kafam 1 milyon sanki. dünya dönüyor ya da benim kafa dönüyor.

bişiyler dönüyor ama kim hangisi bilemedim. akşama misafirim var ama hala kaynanam beni arayıp gelicez demedi.

birazdan eşim arar annemler bize gelecekmiş diye. öyle bı huyu var ev sadece oğluşunun sanıyor. oğlunu arar hep.

allahı var çok iyidir, yapmıştır pastasını böreğini şimdi de ne gerek var yani dün beraberdik yahu... maksat; park yatak aldı ya bize gelip onu görüp gururlanmak.

Bizimki de pek sever öyle gururlanma şeylerini...
Bi de oğlunu arar böyle şeylerde hep seninki gibin :)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Karnımın sağ tarafı (hep tekme yediğim yer), çok acayip gergin, dik durmamı bile engelliyor, sanırım oramdan çatlıcam :acep:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Karnımın sağ tarafı (hep tekme yediğim yer), çok acayip gergin, dik durmamı bile engelliyor, sanırım oramdan çatlıcam :acep:

baby losyonunu kullan 200ml ben başından beri her gece yatmadan sürüyorum birebir çatlak önleyici resmen çok memnunum kamburum çıkmak üzre benimde dobiş oldu bebeler bizi böle ediyolar

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Bizimki de pek sever öyle gururlanma şeylerini...
Bi de oğlunu arar böyle şeylerde hep seninki gibin :)

kadın 10 numara hatun ama kaynana oldugu için bi yerlerde bi "aması" var işte. daha ne olduğunu bulamadım ama bana bi yerlerde "ama" dedirtiyor hep. bak saat kaç oldu hala arıcak beni. o da sabah eltim söyledi he "akşam sana geliyomuşuz hayırdır neden, sen hastasın ne alaka" dıye. dedım bilmem öyle mi. hee dedi kaynanam öyle dedi bu sabah dedi. akşam arar bi çaya gelicez biz der. ama adım gibi eminim şuan eşim geleceklerini biliyor ama korkudan söyleyemıyor eminim... tansıyonum da düşük ya şimdi geçsin diye bekliyor. ehehehhehehee.

çatlamazsın yavruş... yani inşallah çatlamazsın.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

baby losyonunu kullan 200ml ben başından beri her gece yatmadan sürüyorum birebir çatlak önleyici resmen çok memnunum kamburum çıkmak üzre benimde dobiş oldu bebeler bizi böle ediyolar

Sağol yavrukuşum, kremim var iyi de geliyor ama bu can acıtması gıcık etti beni :(

Krem kullanıyomusun piki?
Bi de pullanma var mı sende?
Pul pul dökülüyo benim karnım...

Krem kullanıyorum, dökülme olmadı henüz, ama acıyor şu an gerginlikten.:acep:

çatlamazsın yavruş... yani inşallah çatlamazsın.

Amin inşallah kuzu, canım acıyor, yani yan kısım :acep:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
kadın 10 numara hatun ama kaynana oldugu için bi yerlerde bi "aması" var işte. daha ne olduğunu bulamadım ama bana bi yerlerde "ama" dedirtiyor hep. bak saat kaç oldu hala arıcak beni. o da sabah eltim söyledi he "akşam sana geliyomuşuz hayırdır neden, sen hastasın ne alaka" dıye. dedım bilmem öyle mi. hee dedi kaynanam öyle dedi bu sabah dedi. akşam arar bi çaya gelicez biz der. ama adım gibi eminim şuan eşim geleceklerini biliyor ama korkudan söyleyemıyor eminim... tansıyonum da düşük ya şimdi geçsin diye bekliyor. ehehehhehehee.

Babuş yat gitsin kendini kötü hissedersen.
Sağlam olanlar yapsın servisi.
Elti var, kaynanoş var sana mı kalmış bu halinle.
Bu arada o kıl elti mi bu?

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Krem kullanıyomusun piki?
Bi de pullanma var mı sende?
Pul pul dökülüyo benim karnım...

aynı deri dökülme olayı bendede var canım siayh bady giyemiyorum resmen bembeyaz oluyor sanki kepekmiş gibi neden oluyor acaba kuruluktanmı kaynaklanırki??

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Sağol yavrukuşum, kremim var iyi de geliyor ama bu can acıtması gıcık etti beni :(

Krem kullanıyorum, dökülme olmadı henüz, ama acıyor şu an gerginlikten.:acep:

Amin inşallah kuzu, canım acıyor, yani yan kısım :acep:

oyy kıyamam sana ben ya sizi anlamam için aynı haftada olmam lasım sanırım bende yaşıycam bunları bebişler doğana kadar böle mi olcaz:acep:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
aynı deri dökülme olayı bendede var canım siayh bady giyemiyorum resmen bembeyaz oluyor sanki kepekmiş gibi neden oluyor acaba kuruluktanmı kaynaklanırki??

alla alla sanırım kuruluktan benm cildimde aşırı yağlı ondan mı dökülmüyo ki zuzu bol bol kremle bebe yağı filan kullan sabah akşam belki kesilir çok zayıftınız siz acaba gerginliğe mi gelemiyor karnınız???

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Babuş yat gitsin kendini kötü hissedersen.
Sağlam olanlar yapsın servisi.
Elti var, kaynanoş var sana mı kalmış bu halinle.
Bu arada o kıl elti mi bu?

heee o valla:) o' da hamile kalınca kıza bişi oldu. şuan kanka ayaklarında eskisi gibi. kusura bakmasınlar zaten eger akşamına da böyleysem yatarım oğluşu yapsın servisini.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ya o değil de kahulogülodan haber var mı? (ismi bu değildi ama anladınız siz) çok merak edıyorum ben o kızı.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
heee o valla:) o' da hamile kalınca kıza bişi oldu. şuan kanka ayaklarında eskisi gibi. kusura bakmasınlar zaten eger akşamına da böyleysem yatarım oğluşu yapsın servisini.

en azından dinlen öyle olmasanda söle tansıyonum düşük ara ara başdönmesi geliyo de gökçem kolla kendini merdivenden filan inerken biri olsun yanında aman hee ayran içtin mi? tuzlusundan...

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
alla alla sanırım kuruluktan benm cildimde aşırı yağlı ondan mı dökülmüyo ki zuzu bol bol kremle bebe yağı filan kullan sabah akşam belki kesilir çok zayıftınız siz acaba gerginliğe mi gelemiyor karnınız???

sanırsam kuruluktan şekerparem(ayy canım çekti:)deyince..yok kız ben zayıf değilim düşündüğün kadar sadece çok az kilo aldım 1 kg daha almışım toplamda 2 kg almış oldum:)yoksaki bende balıketli hamile kalanlardanım

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ya o değil de kahulogülodan haber var mı? (ismi bu değildi ama anladınız siz) çok merak edıyorum ben o kızı.

Haber yok, girmiyor sanırım oraya..Girmediği için aklıma kötü olan geliyor maalesef :(

Bu arada psikolojim bozuldu benim sanırım, tavlada yendiğim eşimle alay edince bana "balık" dedi şanslı anlamında..
"Balık değilim" ben diye zırladım resmen..Çok utandım sonra..Ama ne bileyim bir bahane lazımdı ağlamam için ve aklımca iyi bir bahaneydi..Sonra kendime gelince anladım ki pekte iyi bir bahane değilmiş :zonk: Şimdi artık eşim benim taklidimi yapıp benle dalga geçiyor :ilknur:
Şimdi ben azcıcık barbie yılbaşı şeysini izlicem gelirim..(alay etmeyin filmimle :vecihi:)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
en azından dinlen öyle olmasanda söle tansıyonum düşük ara ara başdönmesi geliyo de gökçem kolla kendini merdivenden filan inerken biri olsun yanında aman hee ayran içtin mi? tuzlusundan...

içmedim bebişim. ama şimdi daha iyiyim.

sanırsam kuruluktan şekerparem(ayy canım çekti:)deyince..yok kız ben zayıf değilim düşündüğün kadar sadece çok az kilo aldım 1 kg daha almışım toplamda 2 kg almış oldum:)yoksaki bende balıketli hamile kalanlardanım

yuh... utanmadan burda gelip 2 kilo aqldım dıyosun bı de. yazıklar olsun sana yazıklarr.... ben 10 kilo aldım kız ehehehehe azo keza 12-13 aldı. utanmıyo musun yanımızda bunu demeye sen?

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Haber yok, girmiyor sanırım oraya..Girmediği için aklıma kötü olan geliyor maalesef :(

Bu arada psikolojim bozuldu benim sanırım, tavlada yendiğim eşimle alay edince bana "balık" dedi şanslı anlamında..
"Balık değilim" ben diye zırladım resmen..Çok utandım sonra..Ama ne bileyim bir bahane lazımdı ağlamam için ve aklımca iyi bir bahaneydi..Sonra kendime gelince anladım ki pekte iyi bir bahane değilmiş :zonk: Şimdi artık eşim benim taklidimi yapıp benle dalga geçiyor :ilknur:
Şimdi ben azcıcık barbie yılbaşı şeysini izlicem gelirim..(alay etmeyin filmimle :vecihi:)

barbie yılbaşı neysi neysi??? ahahahahahaha balıkkkkkkkkkkk

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

hımm krem kullanmayı ihmal etme cnm o saman
sen zayıfsın tamam mı aslı ben balina etliyim :zonk:
bende 2,5kg almışım toplamda şimdilik hafta sonu tartıldım 2kg vermişim yehu :sirin:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
içmedim bebişim. ama şimdi daha iyiyim.

yuh... utanmadan burda gelip 2 kilo aqldım dıyosun bı de. yazıklar olsun sana yazıklarr.... ben 10 kilo aldım kız ehehehehe azo keza 12-13 aldı. utanmıyo musun yanımızda bunu demeye sen?

çok şükür aman iyi olda güselim yaa biz sizden 3,5 hafta gerideyiz ama zuzu normal değilmi az kg almamız sizin haftaya gelince belkim bizde çok alcazz aneaam oğlan takla atıyo yine çikolata yedim şimdi ondan sanırsam:vecihi:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

aynen aynen. bayramda siyah body giydim çıkarırken hem havada uçuştular kar yağar gibi, hem de göbek kısmı bembeyaz olmuş içeriden.
Kuruluktan sanırsam benim cildim çok kurudur normaldede.

Yok kız ben de zayıf diilim cilt tipinden muhtemelen...

Haber alamadım ben de...
Girmedi haber vermeye başka iletişim de olmayınca...
Ama sanırım iyi haber değil :(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar