2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bak gördün mü boşuna evham yapmışsın canım
ben hiç olmadım tetenoz aşısını Kağan Kocatepe'nin söylemesi üzerine

bu tansiyona sana düşük geliyo öyle mi?

Düşük geliyo kuşum bana...Hipertansiyon şüphesiyle kardiyologa sevketmişti beni kadındoğumcum.180/140ları buluyodu o aralar.Hala daha muayenelerde 150/110lar civarında seyrediyo, heyecanlanıyorum sanırsam.

Ben de tetanozun ilk dozunu oldum ama 2.ciyi olmıcam işte...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Yine çıkar kampanyası kuşum alırsın...
Güle güle koltukları nasıl aldın?

Hadi bakalım bekliyoruz dönüşünü :)

inşallah çok üsüldüm kaçırdım onları die koltuk bu çektat tarzını hiç sevmem ama evim kutu gibi bir salon gibi kullandığım bir oda var kışın soğuk oluyo bide bir oturma odası var küçük oda 6m2 ancadır orayada anca bunun gibi koltuk oluyodu hemide gelene yatak olur dedim

mimoza-max-tk-phaselis-pembe8.jpg

bunun vizon rengini yaptırdım çok şeker oldu şimdi doğurana kadar taksitleri var bu ayda peşinat verdim ondan oğluma bütçe ayıramadım kendimi suçlu hissediyorum eski koltuklarım 30 sene önceden annemden kalmaydı kenarları oymalı filan daracık oturma alanı olan bebekim kafasını gözünü patlatsın istemedim nasıl sence???

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kuşum çok iyi yapmışsın, bi tek çorap tutucu kaldı onu da al onu da al :1::kahkaha: Gökçe görmesin şimdi yine fenalık geçirir çorap tutucuyu okuyunca :kahkaha:

ehehehehe çorap tutucuya takıktı dimi o :)
kayınpedere sorayım onda vardır çorap tutucu, toptancı ya.
sanırım külotlularla birlikte en az 50-60 çift çorabı vardır bizim gızın, dedeye yeni model geldikçe 3-5 çift tırtıklıyoz :)ama tutucusu yok işte :)

benim de bi kere ikili test yapılırken heyecanlanmıştım 9-13 çıktı tansiyonum

Heyecandandır işte.
Beyaz önlük sendromu diyolar :)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
inşallah çok üsüldüm kaçırdım onları die koltuk bu çektat tarzını hiç sevmem ama evim kutu gibi bir salon gibi kullandığım bir oda var kışın soğuk oluyo bide bir oturma odası var küçük oda 6m2 ancadır orayada anca bunun gibi koltuk oluyodu hemide gelene yatak olur dedim

bunun vizon rengini yaptırdım çok şeker oldu şimdi doğurana kadar taksitleri var bu ayda peşinat verdim ondan oğluma bütçe ayıramadım kendimi suçlu hissediyorum eski koltuklarım 30 sene önceden annemden kalmaydı kenarları oymalı filan daracık oturma alanı olan bebekim kafasını gözünü patlatsın istemedim nasıl sence???

Canım güle güle kullan çok güzel..Çok iyi yapmışsın.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kızlar bişey sorcam

bu dönenceler neden o kadar pahalı ya
yuh yani alamadım bi türlü

Dönence alırken ben de senin gibi uygun olanlarından bakayım dedim.Hatta kraftın buldum netten 15tlya..
Aaaaa dedim hemen zıplayayım bidaha nerde bulucam..Ama geldi pişman oldum çok dandik, plastik sapı felan..Az daha bekleseydim daha içime sinen birşey alırdım :(

ehehehehe çorap tutucuya takıktı dimi o :)
kayınpedere sorayım onda vardır çorap tutucu, toptancı ya.
sanırım külotlularla birlikte en az 50-60 çift çorabı vardır bizim gızın, dedeye yeni model geldikçe 3-5 çift tırtıklıyoz :)ama tutucusu yok işte :)

Heyecandandır işte.
Beyaz önlük sendromu diyolar :)

O kadan çorap olduktan sonra varsın tutmayıversin babuş valla giy- at giy-at süpermiş :1:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Çok modern ve güzel tatlım. Vizon da çok güzel olmuştur.
Ben bu kolsuzları çok beğeniyorum, güle güle kullan sağlıklı günlerde.Yatak olması da iyi, yatılı misafirlerde zorluk olmaz işte.Oh mis.

kızlar bişey sorcam

Ya sorma. Ben de beşiği aldığımız yere indirim yapın dedim, kampanyada yapamıyoruz ama hediye verelim mesela dönence dediler de öyle aldım....

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızlar bişey sorcam

nie biliyomusun tatlım hepsinin özellikleri farklı ucuzlarda var mesela ikeada 15tlyede var 150 tlye de var muzik ve projeksiyonu aynı anda kullanmışlar bazılarında kullanım özelliğine göre değişiğio ama bana soracak olursanız çok pahalı bişi almaya gerek yok bakacağı yer çatlasın 3 ay filan devamlı aynı şey bebeğin ilgisini bile çekmiyor. öle süs duruyo yatağın ucunda kraftın vardı o mesala uygun gibi 25tl miydi ne idi

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
O kadan çorap olduktan sonra varsın tutmayıversin babuş valla giy- at giy-at süpermiş :1:

Sorma eşimle bana da veriyolar bi sürü model, evde koli koli çorap var. Daha da sağa sola dünyanın çorabını dağıtıyorum :)
En son Van'a yolladım koca koli....Bitmiyo evde heryer çorap :kahkaha:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Canım güle güle kullan çok güzel..Çok iyi yapmışsın.
ayy çok sağol azoşş ya aldıok artık ama bebek beklerken bu masrafı yapmasaydık iyiydi heryere bi taksit kafandıklarımız kredi kartlarına gidiyo
Çok modern ve güzel tatlım. Vizon da çok güzel olmuştur.
Ben bu kolsuzları çok beğeniyorum, güle güle kullan sağlıklı günlerde.Yatak olması da iyi, yatılı misafirlerde zorluk olmaz işte.Oh mis.

Ya sorma. Ben de beşiği aldığımız yere indirim yapın dedim, kampanyada yapamıyoruz ama hediye verelim mesela dönence dediler de öyle aldım....

sağol babuş beğendiğinize sevindim evim büyük olsa neler düşünürdüm ya ama aferin bana 2 sene içinde evi düzdüm yeniden tüm eşyalar eski idi bi tek yatak odam eski kaldı onuda çatıdan kısalan bi oda istemiyorum değiştirmeyi yeni bir ev alırsak şayet gönlüme göre en kralını alcam :panter:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
iş yapcam diye cıktımm dimi ben.. resmen algım zayıff uzaylı gibiyim yahu:zonk::zonk: 1 elma 3_5 cevizyedim.. makineye camasır attım simdi bitti.. koslaya camasır bastım. ütülenceklrii toplayıp salona getirdim ama ütülemedim.. mal mall bakınıyom öle amacım belli degil. yemek de yapmadım daha. ayy anlatırken bile ruhum daraldı:kahkaha:

catlaklardan bahsedilmişş sanırsam.. ben dr un verdigi kremi almadım nedense o para battı gözüme. halbuki catlamaya cok meyilliyim. gbelikten önce bir miktar kilo aldıgımdan hala dizlerimin iç tarafında kırmızı catlamayı bekleyenn fay hatları var.. orayı kremliyorumm yaglı kremle.. göbegimdeyse seytan kulagına kursun hesabıı ne kasıntıı ne kızarıklıkk hiçbişi yok bu devasallıga ragmn. demek ki benim kasıktan asagım catlamaya meyilliymiş:kahkaha: bide catlak yönünü keser bicimde masaj yapmak haketten işe yarıyorr haberiniz olsun..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
nie biliyomusun tatlım hepsinin özellikleri farklı ucuzlarda var mesela ikeada 15tlyede var 150 tlye de var muzik ve projeksiyonu aynı anda kullanmışlar bazılarında kullanım özelliğine göre değişiğio ama bana soracak olursanız çok pahalı bişi almaya gerek yok bakacağı yer çatlasın 3 ay filan devamlı aynı şey bebeğin ilgisini bile çekmiyor. öle süs duruyo yatağın ucunda kraftın vardı o mesala uygun gibi 25tl miydi ne idi

Bana verdiklerinin üstünde 40 tl etiket var ama eh işte öylesine.Kaliteli diyemem.Çok dandik de değil ama, öyle aman aman da değil.
Projeksiyonlu olanlar çok güzel ama pahalı.Bebek ayaklandığında zaten yolup atacak onları...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
oda ben gibi yazık çırpınıyor üye olcam diye mesaj atmış özelden virus gibi bişey çıkıyor diye anladığım kadar anlatmaya çalıştım umarım başarılı olmuşumdur:)

yanılmışım demekki oda bizle beraber olmak istedi yehuu hanımefendi.com bir yerde yanlış link göndermiş olabiliriz aslında hadı bakalım oyelkende geliyo muhabbete kaldığımız yerden devamm :sirin:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar