içmedim bebişim. ama şimdi daha iyiyim.
yuh... utanmadan burda gelip 2 kilo aqldım dıyosun bı de. yazıklar olsun sana yazıklarr.... ben 10 kilo aldım kız ehehehehe azo keza 12-13 aldı. utanmıyo musun yanımızda bunu demeye sen?
içmedim bebişim. ama şimdi daha iyiyim.
yuh... utanmadan burda gelip 2 kilo aqldım dıyosun bı de. yazıklar olsun sana yazıklarr.... ben 10 kilo aldım kız ehehehehe azo keza 12-13 aldı. utanmıyo musun yanımızda bunu demeye sen?
hımm krem kullanmayı ihmal etme cnm o saman
sen zayıfsın tamam mı aslı ben balina etliyim :zonk:
bende 2,5kg almışım toplamda şimdilik hafta sonu tartıldım 2kg vermişim yehu :sirin:
heee o vallao' da hamile kalınca kıza bişi oldu. şuan kanka ayaklarında eskisi gibi. kusura bakmasınlar zaten eger akşamına da böyleysem yatarım oğluşu yapsın servisini.
Ben de balık etliyim. Köpek balığı kıvamında :kahkaha:
Haber alamadım ben de...
Girmedi haber vermeye başka iletişim de olmayınca...
Ama sanırım iyi haber değil
ahkikohkoh:kahkaha: bana boyunla kg söle ben sana balık etlimisin diyim benim boy 1,68-1,70 kg şu anda 76
Biri yelkene mesaj atsın haber versin kızlar:
azelya,bblau,leader,adengökçe okuyorlar mı acaba yazdıklarımızı
azelya çamaşırlarını yıkayıp ütülemişti...
bblau yla kapı süsü bakacaktık...
hımm krem kullanmayı ihmal etme cnm o saman
sen zayıfsın tamam mı aslı ben balina etliyim :zonk:
bende 2,5kg almışım toplamda şimdilik hafta sonu tartıldım 2kg vermişim yehu :sirin:
ayamızda sadece aslıyrt var haber verebilecek??? oda gelirmi bilemem... a.b olan şahısla pek bi samimi idi...:acep:
kızlar benim eş beni almaya geliyor ben gidiyorum dayanamıcam daha fazla. bi de kahuloguloya da takarım ben kafamı off offf. haber vermediğine göre kötü sanırım haber.
hiç vermesin daha iyi ama hala bi umut taşıyorum içimde çünkü...
öffff gidiyorum ben öptüm sizi.
Gelsin gelsin.
Aslı haber ver kız, bizim pasaportumuz yok
Hadi güle güle babuşum. Selametle.
Kendüğe dikkat et.
cnm çok geçmiş olsun kendine dikkat et umarım o arkadaşımız hayırlı bir haberle döner durumu çok acıkızlar benim eş beni almaya geliyor ben gidiyorum dayanamıcam daha fazla. bi de kahuloguloya da takarım ben kafamı off offf. haber vermediğine göre kötü sanırım haber.
hiç vermesin daha iyi ama hala bi umut taşıyorum içimde çünkü...
öffff gidiyorum ben öptüm sizi.
yogggg kız vallaha değilim zayıf inankisadece göbeğim büyüdü o sebeple kg saklıyom
hayırdır sen neden kg verdin bilerekmi yoksam dietmi yapıyon
vereyim vermesinede kime vercem onu deyin hemen yazayım özelden
Hayatım, senin unnado'dan aldığın şirinlerli tulumlar kargoya verildi mi?
oyelkene
mesajı attıktan sonra sil ama mesaj kutundan