Sen götür bari :acep:
Hadi afiyet olsun, ben 3te yicem yoksa hemen acıkıyorum :gozluk:
simdik söle oluyor cnmm. sirket gezisi cıkıyo esimin arkadasının cift kişilikk oldugundan da yanına esimi cagırıyo.. bizimki hep giderdi fekat bu seferki subata gelcek sanırsam yırttım.bende dün bu konu olunca sorayım dedim bakayım herkes ben gibimi düsünüyo
acıkmak deyince bayramın 2.günü ben ölüyordum resmen azoş((öğlen yemek yemiştim en son eşimin kuzenine gittik sonra akşam 10 gibi kayseride kışın çok yapılan içanadoluda bilinen ARABAŞI çorbası yemiştim sen benim miğdeme ağrı gir ama ölüyorum ağrıdan ambulans falan gelmiş ben yerimden kalkamadım hepsini tam hatırlamıyorum ama acilde buldum kendimi..tahliller falan yapıldı orda sonra benim doğum hastaneme sevk ettiler orda nst çekildi sancıma bakıldı kalp atışını falan dinledik kızın neyseki şükür bişeycik çıkmadı gaz spazmı geçirmişim ula ben meğer:zonk::zonk
değilde 2 gündür kocam bişey yedirmiyor kendimi pis boğazlı gibi hissediyorum:ilknur::ilknur:
acıkmak deyince bayramın 2.günü ben ölüyordum resmen azoş((öğlen yemek yemiştim en son eşimin kuzenine gittik sonra akşam 10 gibi kayseride kışın çok yapılan içanadoluda bilinen ARABAŞI çorbası yemiştim sen benim miğdeme ağrı gir ama ölüyorum ağrıdan ambulans falan gelmiş ben yerimden kalkamadım hepsini tam hatırlamıyorum ama acilde buldum kendimi..tahliller falan yapıldı orda sonra benim doğum hastaneme sevk ettiler orda nst çekildi sancıma bakıldı kalp atışını falan dinledik kızın neyseki şükür bişeycik çıkmadı gaz spazmı geçirmişim ula ben meğer:zonk::zonk
değilde 2 gündür kocam bişey yedirmiyor kendimi pis boğazlı gibi hissediyorum:ilknur::ilknur:
Geçmiş olsunn...
Arabaşı hiç yemedim ama ağır yemek olduğunu biliyorum, dokundu herhalde. Neyse şükür bişi çıkmamış, bu kadarıyla gelmiş geçmiş olsun...
sağol canım yaa bende sevmem aslında sadece çorbasından yedim üstelik birde hamurunu çorbayla birlikte yutuyor burdaki halkbirde öyle yapsam ölecektim zaar
allah korudu ama resmen
canım 3 hfata evvel falan ben de bağlandım
nesinden korkuyolarmış anlamadım
karnına iki tane kemer bağlıyolar
biri kalp atışını takip ediyo, biri sancıyı
bişey yok ki
Büyük geçmiş olsun canım ya, gaz spazmı gaz çıkaramayınca mı oluyor :acep: Mazur gör hiç bilgim yok bu konularda..Bu arada nstye bağlanmışsın, genelde gebeler korkuyormuş ondan nedense..Korkulcak gibi birşey değil değil mi?
sen de bana kaynana deme :ayk::böö:-kizgin:alsana:
rotesto:
-zebani
:sinir::kizdim:
canım 3 hfata evvel falan ben de bağlandım
nesinden korkuyolarmış anlamadım
karnına iki tane kemer bağlıyolar
biri kalp atışını takip ediyo, biri sancıyı
bişey yok ki
Benim eşim de Malatyalı.Annesi bi kere ekşi tarhana yapmış, o tarafa özgü, ben de yedim. Daha ilk kaşıktan bi fena oldum ama nasıl ekşi nasıl ekşi.
Hadi dedim nimettir, kalmasın tabakta bitireyim.
Bitirmez olaydım 3 gün kıvrandım, ölüyodum :ilknur:
ky:
h yarıldım bu nasıl smoş be?