ahahhauahauhauahaua niye kız sevmlıdır böğkkk...)) çekik çekik. ben bı yemege gideyım gelıyorum.
Beni de götür çok açım
ahahhauahauhauahaua niye kız sevmlıdır böğkkk...)) çekik çekik. ben bı yemege gideyım gelıyorum.
kızlarr iyi dilekleriniz ,kutlamalarınız için yeniden ayrı ayrı tesekkür ederim.hepinizi kocaman öpüyorum..iremi okula götürücem.öğleden sonra görüşmek üzereee mucuksss..
hımm bende sıcağın pek iyi gelmediğini biliyorum o yüzden nisana gidelim oğlan doğunca dedim bakalım ikna edebilirsemcanım sıcak su boyutunda bişey diyemicem ama sauna,hamam kesinlikle yasak diye biliyorum ben.cok uygun görmüyorlar annenin vucüt ısısını arttırdığı için bebeğinde vücut ısısı artıyormus.ben ilk dönemde sormustum doktoruma yeni hamileydim kesinlikle uzak dur demişti.su an için durum nasıl ondan tam emin değilim ama.
aynen taklım bende öle düşünüyorum paylaşımlar için sağolsıcak bence açılmaya ve erken doğuma sebebiyet verebilir
riskli
Sıcak bence de çok iyi değil, tansiyonun çıkabilir, artı kasılma vs.ye sebep olabilir.
Bi de sauna, hamam, kaplıca hijyenik bulmuyorum ben, özellikle bu dönemde.
Doktorlukta para yokmuş boşver..Zaten ne alakaysa rüyamda sahneye çıkacakmışım, deli gibi repertuar hazırlıyordum, sonra en büyük problem aklıma geldi, sesimin berbatlığı :zonk:
Öyle uğraşıp dururken uyanmışımyna4
Bekar arkadaş mıPek içime sinmezdi o zaman...
Peki neresi bu yurtdışı? Hanımlarıyla ünlü bir yer falansa hiç şansı yok yollamazdım :kahkaha:
hanımlarıyla ünlü bir ülke?
bakınız ukrayna meseladan
ah
ha :dill:
ben göndermezdim o saman ecrinim yanii ne yapar eder ya kendimde giderdim yada hiç gitmezdim biizmkide diyoki hayatım afyonda kaplıcaya gitsekmi? sıcak su şu anda bana ii gelirmi bilemiyorum bu konuyla ilgili fikri olan söyleyebilirmi?
Ehehehe hayır olsun kız gündüz niyetine.
Ben de rüyamda eşimin bi kızla sürekli cep telefonuyla konuştuğunu gördüm::
Kıyametleri koparırkene uyanmışım…
rotesto:Onu da seviyomuş beni de güya.
Yatmadan The Twilight Saga: Eclipse’i izledim, sanırsam etkisinde kalmışım biraacık:acep:
hanımlarıyla ünlü yer gecen seneydi rusya:zonk::zonk: bizimki gidemedi nedenini hatırlamıyorum ama benle ilgisi yoktu evli degildik cünküm:acep: bu seferki nereye bilmiyorumm sadece tarih subat diye duydum. bayi gezisi diye erkekleri mutlu etcek yerlere götürüyolar .tayland ,rusya falanben onu bi kıbrısa gönderdimm 10 kişi barda sabahladılar nisanlıyken.. güven meselesi degil de insan rahatsız oluyo
:
sana sıcak iyi gelmez cünkü dusunuzu bile ılık suyla yapın diyolar cnm.. dolasımı vs actıgı için. allah krusun. ben arkadasının ayagını kaydırayım bari yahuu sürekli bişi yumurtluyo bu cocuk.. bitmicek bu geziler sirket ayakta kaldıkca. yada kociş wc deyken tehdit edeyimm. :kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha: hürrrem le pargalı kimin olalımm:kahkaha::kahkaha::kahkaha:
Beni de götür çok açım
ben de hep yorgunum hepppp yorgun
cumartesi günü çarşıya gidiyoaruz inşallah tamamlayabilirim
Haklısın ben de rahatsız olurdum...
Hem zaten Şubatta bebiş yeni doğmuş olcak, otursun oturduğu yerde
bencede ver ayarıda göndertme ama iş gezisi adı altındaysa elleme kız adamı bizimkide iş değiştirse bir ayak hep fuarlarda olcak mecbur kalcam göndermeye ama öyle gezmeyle tozmayla işi olmaz bizimkinin alkol ağzına sürmüyo saten yapacağı en büyük çılgınlık kayak filan olur heralde
açlıktan öleyrumm :zonk: ben bi aç karnımı doyurmaya gidiyorum güseller kendinize ii bakın çok kaynatmayın bak hee
açlıktan öleyrumm :zonk: ben bi aç karnımı doyurmaya gidiyorum güseller kendinize ii bakın çok kaynatmayın bak hee
Hahhah
İyice cozutmuşuz biz he :kahkaha: Hayrolsun.
Bu arada 18 Kasımda yenisi çıkıyor, bebükleri oluyor nihayet
ben imkanı yok izin vermezdim
büyük konuşmuyorum yani gerçekten vermem
benimkinin karşısına çok iyi iş fırsatları çıktı
ama arada sırada istanbul dışı seyahatleri de olcaktı
işi kabul etmesine izin bile vermedim
kız uzak kaldım eşlere niye izin vermıyoruz anlamadım... kaçırdım zaar konuyu yine.
ne olmuş kim eşine niçin izin vermemiş?