2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kızlar, şu sitede kardeşimin dediğine göre dünyanın her yerine ücretsiz kargo varmış.

Dedim gümrüğe takılmıyo mu, takılmıyo heralde arkadaşlarım burdan alışveriş ediyolar dedi...

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Sen götür bari :acep:

Hadi afiyet olsun, ben 3te yicem yoksa hemen acıkıyorum :gozluk:

acıkmak deyince bayramın 2.günü ben ölüyordum resmen azoş:(((öğlen yemek yemiştim en son eşimin kuzenine gittik sonra akşam 10 gibi kayseride kışın çok yapılan içanadoluda bilinen ARABAŞI çorbası yemiştim sen benim miğdeme ağrı gir ama ölüyorum ağrıdan ambulans falan gelmiş ben yerimden kalkamadım hepsini tam hatırlamıyorum ama acilde buldum kendimi..tahliller falan yapıldı orda sonra benim doğum hastaneme sevk ettiler orda nst çekildi sancıma bakıldı kalp atışını falan dinledik kızın neyseki şükür bişeycik çıkmadı gaz spazmı geçirmişim ula ben meğer:zonk::zonk:eek: değilde 2 gündür kocam bişey yedirmiyor kendimi pis boğazlı gibi hissediyorum:ilknur::ilknur:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
simdik söle oluyor cnmm. sirket gezisi cıkıyo esimin arkadasının cift kişilikk oldugundan da yanına esimi cagırıyo.. bizimki hep giderdi fekat bu seferki subata gelcek sanırsam yırttım.bende dün bu konu olunca sorayım dedim bakayım herkes ben gibimi düsünüyo

ee sen ne düşündün ki? gitsin adam ne var ayol? gerçi şubatta bebişler doğacak be ya.

sen şubatta gitmesine mi taktın? :)
yoksa sadece gitmesine mi?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
acıkmak deyince bayramın 2.günü ben ölüyordum resmen azoş:(((öğlen yemek yemiştim en son eşimin kuzenine gittik sonra akşam 10 gibi kayseride kışın çok yapılan içanadoluda bilinen ARABAŞI çorbası yemiştim sen benim miğdeme ağrı gir ama ölüyorum ağrıdan ambulans falan gelmiş ben yerimden kalkamadım hepsini tam hatırlamıyorum ama acilde buldum kendimi..tahliller falan yapıldı orda sonra benim doğum hastaneme sevk ettiler orda nst çekildi sancıma bakıldı kalp atışını falan dinledik kızın neyseki şükür bişeycik çıkmadı gaz spazmı geçirmişim ula ben meğer:zonk::zonk:eek: değilde 2 gündür kocam bişey yedirmiyor kendimi pis boğazlı gibi hissediyorum:ilknur::ilknur:

Geçmiş olsunn...
Arabaşı hiç yemedim ama ağır yemek olduğunu biliyorum, dokundu herhalde. Neyse şükür bişi çıkmamış, bu kadarıyla gelmiş geçmiş olsun...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

geçmiş olsun yaaaaa. o bi kere de bana oldu. balıktan zehirlendim sanırım. ilk gazla geldi. sonra ben ishal oldum sandım öyle bi sancı vurdu...ama ı ıhh ishal değilmişim. en son yine klozete yapışıp ne var ne yok kusarak çıkardım da rahatladım. dikkat et

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Büyük geçmiş olsun canım ya, gaz spazmı gaz çıkaramayınca mı oluyor :acep: Mazur gör hiç bilgim yok bu konularda..Bu arada nstye bağlanmışsın, genelde gebeler korkuyormuş ondan nedense..Korkulcak gibi birşey değil değil mi?

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Geçmiş olsunn...
Arabaşı hiç yemedim ama ağır yemek olduğunu biliyorum, dokundu herhalde. Neyse şükür bişi çıkmamış, bu kadarıyla gelmiş geçmiş olsun...

sağol canım yaa bende sevmem aslında sadece çorbasından yedim üstelik birde hamurunu çorbayla birlikte yutuyor burdaki halk:hihi:birde öyle yapsam ölecektim zaar:)allah korudu ama resmen

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ay canım geçmiş olsun gaz sancısı da beterdir yaa
normal olsak umursamıcaz da
böyle olunca insan en ufak sancıyı veya acıyı bebeğe yoruyo[/QUOTE]

evet zaten kendimden çok kızım diye ağlamışım:uzgun::uzgun:sizlerde dikkat edin canlar akşam 8den sonra bişeycik yemeyin dedi doktorum sadece meyve yiyebilirmişiz

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
sağol canım yaa bende sevmem aslında sadece çorbasından yedim üstelik birde hamurunu çorbayla birlikte yutuyor burdaki halk:hihi:birde öyle yapsam ölecektim zaar:)allah korudu ama resmen

Benim eşim de Malatyalı.Annesi bi kere ekşi tarhana yapmış, o tarafa özgü, ben de yedim. Daha ilk kaşıktan bi fena oldum ama nasıl ekşi nasıl ekşi.
Hadi dedim nimettir, kalmasın tabakta bitireyim.
Bitirmez olaydım 3 gün kıvrandım, ölüyodum :ilknur:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bizim eski topiğe baktım şimdi. güzel bu halide be :) sessiz sakin dingin durgun... "ben onu aldım ya sizler" havada uçuşuyor.

ehehehehe o değil de hakaretmatik hatun gece yazmış yine bişiyler. (gerçi bu sefer bize dokndurmamış.) hangi yüzle gelip hala yazabiliyor aklım almıyor...

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
canım 3 hfata evvel falan ben de bağlandım
nesinden korkuyolarmış anlamadım
karnına iki tane kemer bağlıyolar
biri kalp atışını takip ediyo, biri sancıyı
bişey yok ki

Heee iyiymiş o zaman, bu nst ayrıca suni sancı veren alet mi? Belki o sebepten korkuyorlardır :acep:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Büyük geçmiş olsun canım ya, gaz spazmı gaz çıkaramayınca mı oluyor :acep: Mazur gör hiç bilgim yok bu konularda..Bu arada nstye bağlanmışsın, genelde gebeler korkuyormuş ondan nedense..Korkulcak gibi birşey değil değil mi?

sağol canım yok valla gaz çıkartamamktan değildi nasıl girdi o sancı bende anlamadım valaha:)bende ilk kez yaşadım ama anneme anlattığımda oda bana 8 aylık hamileyken nohut yediğinde olmuş yazık babacığım hemen kapmış doktora götürmüş annemi doğum başladı diyerekten:)ama meğer oda gaz sancısıymış genetikmidir nedir bizde?evet canım korkulacak bir şey yok valla 2 tane kemer bağladılar karnıma 15 dk falan sancı eşiğim ölçüldü hiç bişey olmuyor bacım yatıyon öle korkulacak bişey yok

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Benim eşim de Malatyalı.Annesi bi kere ekşi tarhana yapmış, o tarafa özgü, ben de yedim. Daha ilk kaşıktan bi fena oldum ama nasıl ekşi nasıl ekşi.
Hadi dedim nimettir, kalmasın tabakta bitireyim.
Bitirmez olaydım 3 gün kıvrandım, ölüyodum :ilknur:

yöresel şeylere alışkın olmamaktan kaynaklanıyor canım miğde alışık değilki.üstelik ben 24 saat sebzeyle beslenen biri olarak miğde ohaaaa bu ne lan diyerekten iflas etti elbet:)asıl bana koyan kocamın bana obezit gözüyle bakması:zonk::zonk:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar