2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Ben o haticeyle pargalının balkondan balkona sevdasına bayılıyodum...Çok güzeldi, sonra kavuşunca büyüsü bozuldu.....

Aynen, işte elde edince aşk bitiyor ya o hesap :D

2 dk bırakıyoz arkamızı dönüyoz pırrrrrrrrrr gitmiş 5-6 sayfa anam ne çenesi düşük avratlarsınız:):)

geçen kayserinin yerlisi emme zengin bir amcası geldi yanıma
gızım benim avrada şöyle en pahalısından bir villa cizsanda içine onu dıksam dedi:):)
anlayaman varsa türkçesini yazabilirim:):)
sizi gidi avratlar siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:kahkaha::kahkaha:

Oh ne iyi adammış o :D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Nigar Pargalının üstünü örtmeye girdi odasına, pargalı tuttu yatağa attı bunu.Azmış kudurmuş zaar :D

Anammmm, o zaman sen adam işten gelince adamı duvara yapıştırıp ticavüz etme fantağğzisi yapmadın hiç :D Hani ilk banyoya sokuyon ya o bakımdan :D
Ay sustum tamam sonra Gökçe bana ayıpçı dicek, okuyorsa burdan kendisine hürmetlerimi sunuyom :D

Yok kız nerde.............
Ben planlı bir kadınım:nanik:
önce banyo, diş bakımı varsa sakal traşı.. Bunlar yüzenden belkim 5,5 yıl bebiş olmadı:))

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
anaaaa kız bel fıtığı olanları sezoş mu yapıyolarmış? ay başıma gelen. boşuna kendimi kandırıyorum ben ya. bel fıtığım var, sırtımda kronik spazm var, basurum var bi de normal doğuracakmışım. pehhhh...

:( :eek:ky:
sevsene beni :(
alla alla ya valla kocaman. (ben üstten görüyorum diye mi bana kocaman gelıyo acaba ya. hay alah kocamandı ama o)
ben de izlemedim bak neler olmuş gördün mü. bu arada sevin tabisi ben sevilecek kadınım

heee kocaman kocamann.. kız sen göbekk görmemişinn. benimki seninkinin 2 katı +5 i. yasar nuri hocanın denklemini caldım azcık ama olsun:kahkaha:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Olmaz mı oldu pişman...Hemen sabah öteki saraya sepetliyiverdi Nigar'ı..Dedi "böyle birşey yaşanmadı"..Erkek milleti hıh...

Hahahahha beni yoldan çıkarma dünür:kahkaha:
çık hadi yoldan hep beraber cıkalımm hadii hadii:kahkaha::kahkaha:
bende bazen bi takıntılılıkla diyorumki bu adamla iyi çoçouk yapmışız..
Ama ben ondada takığımdır.
Öncesi ve sonrası çiftler mutlaka banyo yapmalı, dişler mutlaka fırçalanmalı.
Güzel kokulmalı..
eşimde alıştı bu halime ne yapayım..
oh mis gibi.sizin ki yemede yanında yat olur canım..ama zorluklarıda var be güzelim koltukta otururkene öpeceğin tutsa adamı ne olcek.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
gecmis olsun Hayatım.. ama zaten hepimize oluyor böyle tip sancılar birde ustune yasadigin stres eklenince biraz fazla olmus olabilir tatlım.. cidden dikkatli olmak lazım...

bana ilk kez oldu bi daha doğuma kadar olmaz umarım :)
sağol canım

günaydınn kızlarrrr... cok fenaa burnumm tıkalıı arkadass 1 ay olduu bi iyilesmedim yaa bütün gece bogazım yandı:uzgun: dün görümcemdeydm b altın ile almayı beceremedim yahu. güne 1 gr altın veriyodu herkes. meger onunda 22 si 24 ü varmıss. cehalet ayrı bişi ben gidip 22 sini almısım. yanlıslıkla bile olsa ucuzunu alıyorum yanii pintiligime bakın hele:kahkaha: aksam da kayınvalidemdeydim. dün gece pek gıcık olmadım ona gariptir.

bu arada soklardayım ali taran ın esi vefat etmişş.. oturupp aglayabilirim.. rezil adam utanmadan mezarına da gider simdi:uzgun::uzgun:

Allah rahmet eylesin

Ahahaha yine element mi uydurdum yoksa :D
ben kafadan bi hesap yaptım, yanlış olabilir...
Ama 40tan daha fazla olmalı ya, torba yasadan çıktı ya ilk 6 ay günde 3 saat, sonraki 6 ay günde 1,5 saat.

bana 40 küsür gün dediler ya
sen yani rahim filmi çiziyodun :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Nigar Pargalının üstünü örtmeye girdi odasına, pargalı tuttu yatağa attı bunu.Azmış kudurmuş zaar :D

Anammmm, o zaman sen adam işten gelince adamı duvara yapıştırıp ticavüz etme fantağğzisi yapmadın hiç :D Hani ilk banyoya sokuyon ya o bakımdan :D
Ay sustum tamam sonra Gökçe bana ayıpçı dicek, okuyorsa burdan kendisine hürmetlerimi sunuyom :D
abooooww kudurmuş herif daha hatice ağzını açsın havalara baksın :D
ayyy koptumm kocamın her hali güsel kokar missss ohhh bebek gibin valla o fantaziler bebekten önceydi bebişim bebek denemeleri yaparken on nomaraydı :eek:ys:
2 dk bırakıyoz arkamızı dönüyoz pırrrrrrrrrr gitmiş 5-6 sayfa anam ne çenesi düşük avratlarsınız:):)

gızım benim avrada şöyle en pahalısından bir villa cizsanda içine onu dıksam dedi:):)

muhohohoyttttt :kahkaha: avrata ev çizcen içinede avratı dikcek ne demekmiş bi açıkla bacımm:kahkaha::kahkaha:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
abooooww kudurmuş herif daha hatice ağzını açsın havalara baksın :D
ayyy koptumm kocamın her hali güsel kokar missss ohhh bebek gibin valla o fantaziler bebekten önceydi bebişim bebek denemeleri yaparken on nomaraydı :eek:ys:

muhohohoyttttt :kahkaha: avrata ev çizcen içinede avratı dikcek ne demekmiş bi açıkla bacımm:kahkaha::kahkaha:

dikmeyecek kız avradını tıkacakmış yani villaya atacakmış karısını yerinede daha iyisini daha güzelini alacak maksat o:eek:ky:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

sen bir numaramsın benim :kahkaha: azosum benimm..fanteziiye bak yavrumm kim tutar seni.bende tam onu soracaktım tercüman oldun..mucukss öperim..

amanın benim herif mi geldiki yanına kız kayserilidir kendisi.bana doğum hedayesi villa yaptırırmı bilmem de içine dıkma kısmını yapabiler gadasını aldığım..:kahkaha:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bende bazen bi takıntılılıkla diyorumki bu adamla iyi çoçouk yapmışız..
Ama ben ondada takığımdır.
Öncesi ve sonrası çiftler mutlaka banyo yapmalı, dişler mutlaka fırçalanmalı.
Güzel kokulmalı..
eşimde alıştı bu halime ne yapayım..

katılıyorum sana bebişim. bu hatunlar pis ben diyim.

nazom takıntılı olduğum kişiler var benim. mesela kayınpederimin yediği salatadan yiyemem. anannemin yediği salatadan da. ayrıca ne öyle ya? alırsın tabağına ohh mis. ekmek mi banacan, suyunu kafaya dikip mi içecen napacaksın yap ama ortadaki tabağa ekmeğini park etme lütfen. eşimden iğrenmiyorum. ama nutellayı falan kaşıklasa cıngar çıkarırım o başka. benim reçel kaplarım bile ayrı be. minnak minnak herkesin önünde. elimde değil iğrenıyorum ama :(

azo: kapıdan girergirmez duvar fantazisi mi abowwwwwwwwwww dıyorum sadece. kızım sen var ya off offf.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
sen bir numaramsın benim :kahkaha: azosum benimm..fanteziiye bak yavrumm kim tutar seni.bende tam onu soracaktım tercüman oldun..mucukss öperim..

amanın benim herif mi geldiki yanına kız kayserilidir kendisi.bana doğum hedayesi villa yaptırırmı bilmem de içine dıkma kısmını yapabiler gadasını aldığım..:kahkaha:

ayyy gadasını aldığımmı gızz cidden seninki kayserili anlaşıldı yirlisimi?????

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Al kız hayatım :D

uterus.gif

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
katılıyorum sana bebişim. bu hatunlar pis ben diyim.

nazom takıntılı olduğum kişiler var benim. mesela kayınpederimin yediği salatadan yiyemem. anannemin yediği salatadan da. ayrıca ne öyle ya? alırsın tabağına ohh mis. ekmek mi banacan, suyunu kafaya dikip mi içecen napacaksın yap ama ortadaki tabağa ekmeğini park etme lütfen. eşimden iğrenmiyorum. ama nutellayı falan kaşıklasa cıngar çıkarırım o başka. benim reçel kaplarım bile ayrı be. minnak minnak herkesin önünde. elimde değil iğrenıyorum ama :(

azo: kapıdan girergirmez duvar fantazisi mi abowwwwwwwwwww dıyorum sadece. kızım sen var ya off offf.
kuzum herhal ölee herkesin salatası ortadan kasıklanır mı.kocanın ki dedik..ahahaha yarın bide beben ıssıracak yemicek sen atıvercen ağzına o da bu işin en güzel istisnası :))
ayyy gadasını aldığımmı gızz cidden seninki kayserili anlaşıldı yirlisimi?????

vuuu yirlisi bacım.kendisi ankarada doğup büyümüş ama anne baba kayseride yetişmiş.iremimi dedesi botti diye severdi bilin mi bottiyi :)

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
muhohoytt vayy be amcama bak yaş yetmiş ama belliki iş bitmemiş:kahkaha:

azomm fantazin mükemmell:eek:ys:tey gidin bizdemi azdık yoksam pargalı gibin

evet azonun fantezisi 10 nomerö ciddende şu göbekle nasıl yapılcek orası malum..hem lütfen azoş bizi azdırmaya çalışma diyetteyiz biz sex diyeti bilinmi:eek:ky::eek:ky::eek:ky:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar