2012 Şubat Anneleri

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Herşeye normal diyor doktorlar :D Son dönemlere girdik sıkıntılarımız başladı..Allah başka sıkıntı vermesin :)

amin... insallah canım... normal sartlarda ben 8 hafta kaldı gibi düsünüyorum icimden... iste zaten benim belfıtıgı oldugu icin sezaryan yapıcak gibi duruyor...
Rabbim yardimcımız olsun hepimizin......

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
adennnnn nasıl göbek kız oo.. bide kilo aldım diyoo töbe allahımm bayılazaammmm:kahkaha:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
künaydın dadlum.....ehehhüü.. kıs dün daha erkenciydim bukün biras gec kalktım ayıptır sülemesi... ya bacım gece 5-6 kez uyanıyorum eskisi gibi cok erken kalkamıyorum, daha dogrusu kalkıyorum sonra bana yat uyu diyo agrilarım yatıyorum bende...........:eek:ys::eek:ys::eek:ys:

Ayyy ben de yatmak istiyorum...Çok değil 10a kadar uyusam yeter :ajan:

-hmmŞafak Zonguldak

Ay ya dün pargalı nasıl yattı Nigar kalfa ile yaaa...Kadınceğizin hayalinin üstünde bir gece oldu :D

Aaaaaa ben izlemedim diye atraksiyon olmuş yaaaaa....
Eeee pişman olmadı mı sonra peki Pargalı? Bi anlık gafletinden mi oldu noldu anlatın gız.

beni de dahil edin konuşmaya yaa :(

salatayı bende ortadan yemem mesela hadi konuşun ilgilenin benlen :(

Gel babuş gel, seviyok kız seni :)

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
beni de dahil edin konuşmaya yaa :(

salatayı bende ortadan yemem mesela hadi konuşun ilgilenin benlen :(
kıyamam sana..siz şimdi aynı bardaktan su da içmiyonuzdur..yaaa aklıma ayıp seyler geliyoo azooo tercüman ol bebişim duygularıma :D bebişi iyi yapmısınız kuzum ne öle salatayı ortadan yemem falan:kahkaha: mucuk mucuk yaparken iyi ama demii.yeme sen ortadan salata hahahah
-hmmŞafak Zonguldak

Ay ya dün pargalı nasıl yattı Nigar kalfa ile yaaa...Kadınceğizin hayalinin üstünde bir gece oldu :D

yazıkk kiii ben üzüldüm nigar kalfacığa ne hayalleri vardı..unutalım gitsin dedii pargalı uyuzu.şimdi nigar hamile kalırda bizden önce doğurursa o zaman catlarım ben..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Günaydın fıstık...Ben de çok üzüldüm sabah sabah bu habere, kadın içinde yaşamış acısını :(

Yok artık :D Valla mı salatayı ortadan yiyemiyon? Sen de çok tikli çıktın be tanselim :D

vallahi öyle azoşum biraz arıza bir tipimdir.
Salata büyük kasede yapılır ve kendi salata tabaklarımıza alınır.
Hele kahvaltılıklara acayip takığımdır..
Kahvaltılıklar ortaya konur herkes mutlaka tabağına alır.
Reçeleler için şu küçük otelelrde olan kaplar varya onlar kullanılır..
Evde bilem böyledir..
Böyle bir tipim işte...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

Eeee pişman olmadı mı sonra peki Pargalı? Bi anlık gafletinden mi oldu noldu anlatın gız.

aaa pargalıı nigarla mı yattı şokkkkk gecenin bombası olmuş nasıl yakınlaştılar hatice öldürür nigarı

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Olmaz mı oldu pişman...Hemen sabah öteki saraya sepetliyiverdi Nigar'ı..Dedi "böyle birşey yaşanmadı"..Erkek milleti hıh...

kıyamam sana..siz şimdi aynı bardaktan su da içmiyonuzdur..yaaa aklıma ayıp seyler geliyoo azooo tercüman ol bebişim duygularıma :D bebişi iyi yapmısınız kuzum ne öle salatayı ortadan yemem falan:kahkaha: mucuk mucuk yaparken iyi ama demii.yeme sen ortadan salata hahahah

yazıkk kiii ben üzüldüm nigar kalfacığa ne hayalleri vardı..unutalım gitsin dedii pargalı uyuzu.şimdi nigar hamile kalırda bizden önce doğurursa o zaman catlarım ben..

Hahahahha beni yoldan çıkarma dünür:kahkaha:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

bende bazen bi takıntılılıkla diyorumki bu adamla iyi çoçouk yapmışız..
Ama ben ondada takığımdır.
Öncesi ve sonrası çiftler mutlaka banyo yapmalı, dişler mutlaka fırçalanmalı.
Güzel kokulmalı..
eşimde alıştı bu halime ne yapayım..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

konu ne zaman buraya gelcek die bekliyoduö nazom :D evet ayıpçı gökçe anlat bakalım nasıl yaptınız bebeğee...

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
aaa pargalıı nigarla mı yattı şokkkkk gecenin bombası olmuş nasıl yakınlaştılar hatice öldürür nigarı

Nigar Pargalının üstünü örtmeye girdi odasına, pargalı tuttu yatağa attı bunu.Azmış kudurmuş zaar :D

bende bazen bi takıntılılıkla diyorumki bu adamla iyi çoçouk yapmışız..
Ama ben ondada takığımdır.
Öncesi ve sonrası çiftler mutlaka banyo yapmalı, dişler mutlaka fırçalanmalı.
Güzel kokulmalı..
eşimde alıştı bu halime ne yapayım..

Anammmm, o zaman sen adam işten gelince adamı duvara yapıştırıp ticavüz etme fantağğzisi yapmadın hiç :D Hani ilk banyoya sokuyon ya o bakımdan :D
Ay sustum tamam sonra Gökçe bana ayıpçı dicek, okuyorsa burdan kendisine hürmetlerimi sunuyom :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
2 dk bırakıyoz arkamızı dönüyoz pırrrrrrrrrr gitmiş 5-6 sayfa anam ne çenesi düşük avratlarsınız:):)

geçen kayserinin yerlisi emme zengin bir amcası geldi yanıma
gızım benim avrada şöyle en pahalısından bir villa cizsanda içine onu dıksam dedi:):)
anlayaman varsa türkçesini yazabilirim:):)
sizi gidi avratlar siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:kahkaha::kahkaha:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
amin... insallah canım... normal sartlarda ben 8 hafta kaldı gibi düsünüyorum icimden... iste zaten benim belfıtıgı oldugu icin sezaryan yapıcak gibi duruyor...
Rabbim yardimcımız olsun hepimizin......

anaaaa kız bel fıtığı olanları sezoş mu yapıyolarmış? ay başıma gelen. boşuna kendimi kandırıyorum ben ya. bel fıtığım var, sırtımda kronik spazm var, basurum var bi de normal doğuracakmışım. pehhhh...

:( :eek:ky:

ehehehh alemsin kıssss:kahkaha::kahkaha:

sevsene beni :(

adennnnn nasıl göbek kız oo.. bide kilo aldım diyoo töbe allahımm bayılazaammmm:kahkaha:

alla alla ya valla kocaman. (ben üstten görüyorum diye mi bana kocaman gelıyo acaba ya. hay alah kocamandı ama o)

ben de izlemedim bak neler olmuş gördün mü. bu arada sevin tabisi ben sevilecek kadınım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar