ama hiç göremiyorum benbiri özet geçsin bana ya.. hep ittiniz beni ya hepp. grup oldunuz.
neyi göremiyosun aşkummm
ama hiç göremiyorum benbiri özet geçsin bana ya.. hep ittiniz beni ya hepp. grup oldunuz.
Herşeye normal diyor doktorlarSon dönemlere girdik sıkıntılarımız başladı..Allah başka sıkıntı vermesin
annesi deel kız eski esi..
beni de dahil edin konuşmaya yaa![]()
salatayı bende ortadan yemem mesela hadi konuşun ilgilenin benlen
künaydın dadlum.....ehehhüü.. kıs dün daha erkenciydim bukün biras gec kalktım ayıptır sülemesi... ya bacım gece 5-6 kez uyanıyorum eskisi gibi cok erken kalkamıyorum, daha dogrusu kalkıyorum sonra bana yat uyu diyo agrilarım yatıyorum bende...........ys:
ys:
ys:
-hmmŞafak Zonguldak
Ay ya dün pargalı nasıl yattı Nigar kalfa ile yaaa...Kadınceğizin hayalinin üstünde bir gece oldu
beni de dahil edin konuşmaya yaa![]()
kıyamam sana..siz şimdi aynı bardaktan su da içmiyonuzdur..yaaa aklıma ayıp seyler geliyoo azooo tercüman ol bebişim duygularımabeni de dahil edin konuşmaya yaa![]()
-hmmŞafak Zonguldak
Ay ya dün pargalı nasıl yattı Nigar kalfa ile yaaa...Kadınceğizin hayalinin üstünde bir gece oldu
Günaydın fıstık...Ben de çok üzüldüm sabah sabah bu habere, kadın içinde yaşamış acısını![]()
Yok artıkValla mı salatayı ortadan yiyemiyon? Sen de çok tikli çıktın be tanselim
Ayyy ben de yatmak istiyorum...Çok değil 10a kadar uyusam yeter
Aaaaaa ben izlemedim diye atraksiyon olmuş yaaaaa....
Eeee pişman olmadı mı sonra peki Pargalı? Bi anlık gafletinden mi oldu noldu anlatın gız.
Gel babuş gel, seviyok kız seni
Eeee pişman olmadı mı sonra peki Pargalı? Bi anlık gafletinden mi oldu noldu anlatın gız.
kıyamam sana..siz şimdi aynı bardaktan su da içmiyonuzdur..yaaa aklıma ayıp seyler geliyoo azooo tercüman ol bebişim duygularımabebişi iyi yapmısınız kuzum ne öle salatayı ortadan yemem falan:kahkaha: mucuk mucuk yaparken iyi ama demii.yeme sen ortadan salata
hah
yazıkk kiii ben üzüldüm nigar kalfacığa ne hayalleri vardı..unutalım gitsin dedii pargalı uyuzu.şimdi nigar hamile kalırda bizden önce doğurursa o zaman catlarım ben..
kızlaaaarrr oylamaya katılalımm lütfennnn
https://www.hanimefendi.com/yemek-y...uot-yarismasinda-oylama-basladi-hanimlar.html
kıyamam sana..siz şimdi aynı bardaktan su da içmiyonuzdur..yaaa aklıma ayıp seyler geliyoo azooo tercüman ol bebişim duygularımabebişi iyi yapmısınız kuzum ne öle salatayı ortadan yemem falan:kahkaha: mucuk mucuk yaparken iyi ama demii.yeme sen ortadan salata
hah
yazıkk kiii ben üzüldüm nigar kalfacığa ne hayalleri vardı..unutalım gitsin dedii pargalı uyuzu.şimdi nigar hamile kalırda bizden önce doğurursa o zaman catlarım ben..
hah
aaa pargalıı nigarla mı yattı şokkkkk gecenin bombası olmuş nasıl yakınlaştılar hatice öldürür nigarı
bende bazen bi takıntılılıkla diyorumki bu adamla iyi çoçouk yapmışız..
Ama ben ondada takığımdır.
Öncesi ve sonrası çiftler mutlaka banyo yapmalı, dişler mutlaka fırçalanmalı.
Güzel kokulmalı..
eşimde alıştı bu halime ne yapayım..
Olmaz mı oldu pişman...Hemen sabah öteki saraya sepetliyiverdi Nigar'ı..Dedi "böyle birşey yaşanmadı"..Erkek milleti hıh...
ecrin canım ama burdan resimler görülmüyoo.yani yemeklerin ismine göre mi oy vercez.resimleri olsa olmamı..
yoksa benim oyum hanımgöbeğine:kahkaha:
amin... insallah canım... normal sartlarda ben 8 hafta kaldı gibi düsünüyorum icimden... iste zaten benim belfıtıgı oldugu icin sezaryan yapıcak gibi duruyor...
Rabbim yardimcımız olsun hepimizin......
ehehehh alemsin kıssss:kahkaha::kahkaha:
adennnnn nasıl göbek kız oo.. bide kilo aldım diyoo töbe allahımm bayılazaammmm:kahkaha: