2012 Şubat Anneleri

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Geçmedi valla :( Sabah kalkıyorum birşeyim yok, öğlen başlıyor acı yatana kadar, gülerken bile canım acıyor..Bir sonraki kontrol 9 aralıkta, ama renkliye giricem 1 Aralıkta o zaman radyologa sorayım diyorum, olmadı bi müko'nun yanına da çıkarım.
Ben alamıcam rapor, sgk yok evet..Önümüzdeki ay işten ayrılcam.

Böyle gerilme gibi bir acıma mı? Benimki aynen öyle sanki geriyorlar geriyorlar, böyle kopacak gibi.

canım geçmiş olsun.benimde böbreklerime doğru acı oluyor bazen özellikle eğilirken zaten karnım yamuk duruyor bariz bebik sağda böbreklerin hemen yanında mübarek.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Sen doğumdan sonra ne zaman işe döncem tatlım..
izin süren ne kadar?

Tatlım ben bu pazartesi günü Allah nasip ederse, (1 hafta erken olacak ama doktorum 32 gösterecek) çalışabilir raporu alıcam.5 haftayı doğum sonrasına atıcam.
8+5=13 hafta doğum izni
1hafta bu seneden kalan+3 hafta seneyi senelik izin=4 hafta
Bir de süt izinlerini toplu kullanıcam, onu tam hesap etmedim ama 72 gün kadar da o ediyo sanırım 10 hafta de
27 hafta kadar sanırım toplamda canım.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
azo hatun naber? hee simit yapmadım ben yanlardan. kız boşuna ı konuşuyorum ben ya benim aldığım o kilolar nerde diye.

memelerim büyüdü karnım var o kadar. ama karnım 11 kilo almış bi karın değil. memelrim de 11 kilo alamyacağına göre anlamadım nereye sakladım o kiloyu ben.

ya yer kalmadı bence azom bebek de baskı yapıyo oraya buraya agrıyor işte. bi de akşam hepten hareketsiz kalıp yatıyoruz ya ondan sanırım bu agrılar.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Aynen canım öyle bir acı.. Ama geçiyor çok sürmüyor..
Ciddi bişey değildir bence.. 15 günde bir doktora gidiyoruz, bişey olsa söylerler..

Haklısın, benim aklıma nedense _HaYaTiM_ gibi erken doğum geldi :D Tırstım..Benimkisi 6-7 saat sürüyor.
Hamileliğimin 5. ayıydı, eşime bigün "hani diyorlar ya annenin seni karnında taşımasının hakkını, onu 40 kere kucağında hacca taşısan ödeyemezsin diye, anlamıyorum ben bunu ne var ki taşımakta taşıyoruz işte biraz fazla mı abartıyor millet" demiştim..Dün o lafımı geri aldığımı söyledim kendisine :D Son 3 ayda sıkıntılar başlıyormuş meğer.

günaydın kızlar ben geldim :sila:

Günaydın canım hoşgeldin naber?

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Dökül dökül :D
Ya bence yıkanması gerekenler tenine birebir değen iç zıbın, tulum felan onlar..Mesela ben şimdi yazlık kıyafetlerini almaya başladığımda daha yıkamıcam, sakınan göze de çöp batıyor..Bağışıklık kazansın yavru :D

Ben kendi kıyafetlerimide yıkarım.. mağazadan aldığım kıyafeti direk giyemem..
Aman bakmayın bana benim ömrüm çamaşır yıkamakla geçer:nanik:
Eşim önceleri çok şaşırıyordu, hergün çamaşır yıkanır, sürekli ütü yapılır..
Adam alıştı, delisin sen diyor..

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Dökül dökül :D
Ya bence yıkanması gerekenler tenine birebir değen iç zıbın, tulum felan onlar..Mesela ben şimdi yazlık kıyafetlerini almaya başladığımda daha yıkamıcam, sakınan göze de çöp batıyor..Bağışıklık kazansın yavru :D

hahahaa pisim ben piss..bebenin emziği yere düşerdi ağzıma sokar geri verirdim bee.düşündükçe cahillik diz boyu diyorum valla. bişiy daha diyim mi sizee kınayın benii :) irem dişleri cok zor cıkartmıstı ölürdük gece gündüz diş patlatırken.10 aylık falandı oturma odamın koltuğunun kenarı deriydi orayı dişleyince rahatlardı damakları sanırsam önce pis diye hemen alırdım ordan sonra baktım duruyo kemir bebem dedimm.kemir bende 2 dk nefes alıyım derdim.:eek:ys:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Tatlım ben bu pazartesi günü Allah nasip ederse, (1 hafta erken olacak ama doktorum 32 gösterecek) çalışabilir raporu alıcam.5 haftayı doğum sonrasına atıcam.
8+5=13 hafta doğum izni
1hafta bu seneden kalan+3 hafta seneyi senelik izin=4 hafta
Bir de süt izinlerini toplu kullanıcam, onu tam hesap etmedim ama 72 gün kadar da o ediyo sanırım 10 hafta de
27 hafta kadar sanırım toplamda canım.

Süt izinlerini toplu kullanıyoruz öylemi bilmiyordum..
bende öyle yapayım..
Süz izinni toplu kullanmak daha mantıklı..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
azo hatun naber? hee simit yapmadım ben yanlardan. kız boşuna ı konuşuyorum ben ya benim aldığım o kilolar nerde diye.

memelerim büyüdü karnım var o kadar. ama karnım 11 kilo almış bi karın değil. memelrim de 11 kilo alamyacağına göre anlamadım nereye sakladım o kiloyu ben.

ya yer kalmadı bence azom bebek de baskı yapıyo oraya buraya agrıyor işte. bi de akşam hepten hareketsiz kalıp yatıyoruz ya ondan sanırım bu agrılar.

Haklısın Gökçem bu akşam yeniden yürüyüşlere başlıcam..Bütün gün oturuyoruz ya işyerinde.
11 kiloyu içinde saklı tutuyon ne iyi kızzz :D Ben artık dışardan göstermeye başladım :D

Ben kendi kıyafetlerimide yıkarım.. mağazadan aldığım kıyafeti direk giyemem..
Aman bakmayın bana benim ömrüm çamaşır yıkamakla geçer:nanik:
Eşim önceleri çok şaşırıyordu, hergün çamaşır yıkanır, sürekli ütü yapılır..
Adam alıştı, delisin sen diyor..

Oyyyy, yıkama birşey değil de, ütü kısmı çok sıkıcı :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Günaydın Kızlar;
Herkeste farklı şeyler oluyor vallahi...
Dün akşam bendede acayip bir mide ve kasık ağrısı vardı.
Eşim kızıyor kendini işte çok yoruyorsun, evdede sürekli iş yapıyorsun..
Ben yapmasam kim yapacaksa:lala:

Dün bebişimin odası tamamen boşaldı artık..
Duvarlarını sildirdim, prıl pırıl oldu.
Hafta sonu odası gelcek inşallah..
Çok değişik bir duyguya..
Bebiş odası çalışma odamızdı, bir sürü kitaplar bilgisayar felan, hep ders çalışırdık..
Şimdi bebişimin odası..
AYY NE KADAR GÜSEL DİMİ O HAZIRLIKLAR BENİM ODA 1,5 AYDIR BOMBOŞ GİDİP GELİP BAKIYORUM AMA ODANIN GELMESİNEDE EPEY VAR HAKKATEN DÜZEN YARATIYO BEBİŞLER YERLERİNİ AÇIYOLAR...
offff uykular da kaçmaya başladı. eheheheheh hepimizin bi terapiye ihtiyacı var bence. birbirimizden mi etkileniyoruz napıyoruz bilmem ki.

off offf.
YOK KIZ BİRBİRMİZDEN NİE ETKİLENELİM KARIN AĞRISI BUU
Yok tatlım yapılması gereken testler değil de, benim tsh alarm verdi biliyosun geçen ay.O yüzden bir ay sonra tekrar bakalım demişti doktor ben de onu yaptırdım.Hastanede arkadaşım var, madem kan vericen hemogramlarına filan da baksınlar dedi.Onları da yazdırmış, rutinler vardır ya, herkese bakılır kan tahlillerinde onlar işte.
Mecburiyet yok yani.
HIMMM SANA ÖZEL TESTLER UMARIM İYİ ÇIKMIŞTIR BABUŞ
Geçmiş olsun tanselcim sana da...İşte artık son düzlükteyiz, her taraf ayrı sinyal veriyo vücutta :zonk:
Bizde de masaüstü pc vardı, ekranı çok büyüktü tv gibi, eşim çizim yapıyordu, onu verdik laptop aldık, birkaç parça eşya yolladık evden.Eşime diyorum ki bak cüceye nasıl da geldi kondu hayatımızın tam orta yerine :D Nasıl da kendine göre düzenlettiriyo herşeyi daha şimdiden...
Ama beşik geldikten,onun eşyaları yerleştikten sonra evimiz gerçek ev gibi oldu sanki...Yaşamaya başladı sanki.Evdi de yuva oldu gibi...
YAAA MÜKEMMEL BİZİMDE OTURMA ODAMIZ DEĞİŞTİ HERŞEY BAMBAŞKA BİR HAL ALDI EN MİNİK ODAMIIZI OĞLUMUZA AYIRDIK ÇOK BAŞKA BŞİİ YAA
2 hafta sonra kontrolüm var ve ödüm kopuyor bana çalışmayacaksın yatıp dinleneceksın dıyecek diye. oysa ben 37. haftama kadar çalışmak istiyordum. ama bedenim buna izin vermıyor artıuk.

resmen akşamları kanepeyle bütünleşiyorum...
GÖKÇEM DAYAN GÜSELİM YAA BEN BAZEN DİYORUM Kİ ALLAHTAN OTURARAK ÇALIŞIYORUM YA ESKİ İŞİMDE OLSAYDIM NE YAPARDIM SÜT FABRİKASINDA TÜM GÜN AYAKTA OFF KABUL AĞIR İŞLERDE ÇALIŞANLAR NAPIYO ACABA TOTOMU KOYCAK YER BULAMIYORUM AKŞAMLARI ŞEKİLDEN ŞEKLE GİRİYORUM
benimde midem fenaydı aksam..uff uff.bu arada bebişş güzel günlerde kullansın şimdiden odasını..

en cok benim terapiye ihtiyacım var beni edin önce.anacım bana sıra hiç gelmiyor.bi gün irem bi gün üvey oğlan hasta..
nerde göbekleriniz bulamadım benn :(
TAKLUM 505 İNCİ SAYFADAN İTİBAREN 4-5 SAYFA PEŞ PEŞE BEBİŞLERİMİZ GÖZÜKÇEK :D
azo azo ses bir iki deneme:):)ordamısın???

gökçeye döndüm hehehahahehehahahaa
:D
Aynısı bana oldu geçen.Arkadaşla mailleştik Eskişehirden, 4,5 yaşında kızı var onun da.
İşte yavaş yavaş başladım dedim bebişin eşyaları yıkayıp ütülemeye.
Neden yıkıyosun ki dedi.O da yıkamadan kutusundan çıkardığı gibi giydirmiş.
MALL O KADINLAR YAA ÜŞENGEÇ CAHİL KESİM tekstili bilmeyen kişiler depolarda o eşyalar yerlerde sürünüyo kirli olmasa bile tozlu mikroplu sonuçta kimiside yıkıyıp koyuyo ütüyede üşeniyo :D benim eltimde öle kutudan açtığı gibi kullanmış nasıl kıyıyolar o bebeğe yaaa
Oyyy yesinler senin göbeeeniii :D Maşallah, kız hani simit yapmamışsın sen yanlardan :D

Ben hastane çıkışı hariç 2 tulum koydum babuş nolur nolmaz kusar pisletir belki diye :)

Günaydın dolgun dudaklum :D

Günaydın aslım, bizde geldik işe oğluşla, naparsın küçük yaşta ekmek parası derdine düştüler :D

Anaaaaa dünür geçmişi okusaydın böyle hakkımı yemezdin, Layla'ya sorduk hatta şahittir kendisi :D Geçmiş olsun canım ayrıca, hastalıklar üst üste geldi sizde :(

Konuş kız helal olsun :D

Böyle normal tekmelerden farklı, aralıkları hep aynı yani misal 40 saniyede bir pıt, bir daha,bir daha..Öyle düzenli vuramıcana göre hıçkırıktır :D

Günaydın yevriii..Ben de sana bu satırları yazarkene dana gibi tıkınıyorum :D Eskiler doğru demiş, can boğazdan gelir :D
Bu arada geçmiş olsun..

Günaydın canım, hadi hayırlı olsun en zevkli kısma geçtin oda :D Hem yorucu hem güzel...İnşallah çabuk biter de paylaşırsın bizle ;)

Ayrıca kızlar ya ben dün canımın acısından ağladım artık, bu karnımın sağ tarafı gerilmeden mi neden bilmiyorum belli bir saatten sonra çok acıyor, canım yanıyor :( Sebebini bilmiyorum bebişim yaslanıp bir organımımı sıkıştırıyor o mu acı yapıyor bilmiyorum..Ama ağrı değil bu bariz acı..
Çok gergindim bu sebepten foto çekemedim :uzgun:
günaydınnnnn azoooo o koca dudaklarımla bir öperim seniiii ohhh kan oturtururum yanaklarına :panter:
oyyyy kıyamam. üvey oğlan derken eşinin ilk evliliğinden mi? ana birden evde 3 çocuk he? ahahah süper tam hayalim işte. her yerde çocuk. küçükken değil de yaşlanınca adam lazım oluyo be nazom. bak annemler 8 kardeş biri 6 sene önce kanserden vefat etti yeri geldi o 7 karde yetmedi teyzeme.

geçen dedem düştü biliyosun yine 7 kardeş yetmedi inan. off off kalabalık aile iyidir severim.

kız gökçe kopardın gene beni nazounun uvey oğlan dediği kocası kız :D :kahkaha:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
günaydınn kızlarrrr... cok fenaa burnumm tıkalıı arkadass 1 ay olduu bi iyilesmedim yaa bütün gece bogazım yandı:uzgun: dün görümcemdeydm b altın ile almayı beceremedim yahu. güne 1 gr altın veriyodu herkes. meger onunda 22 si 24 ü varmıss. cehalet ayrı bişi ben gidip 22 sini almısım. yanlıslıkla bile olsa ucuzunu alıyorum yanii pintiligime bakın hele:kahkaha: aksam da kayınvalidemdeydim. dün gece pek gıcık olmadım ona gariptir.

bu arada soklardayım ali taran ın esi vefat etmişş.. oturupp aglayabilirim.. rezil adam utanmadan mezarına da gider simdi:uzgun::uzgun:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
hahahaa pisim ben piss..bebenin emziği yere düşerdi ağzıma sokar geri verirdim bee.düşündükçe cahillik diz boyu diyorum valla. bişiy daha diyim mi sizee kınayın benii :) irem dişleri cok zor cıkartmıstı ölürdük gece gündüz diş patlatırken.10 aylık falandı oturma odamın koltuğunun kenarı deriydi orayı dişleyince rahatlardı damakları sanırsam önce pis diye hemen alırdım ordan sonra baktım duruyo kemir bebem dedimm.kemir bende 2 dk nefes alıyım derdim.:eek:ys:

amanın amanın nazom deme..
emziği ağza alıp tekrar bebeğe vermek..
ben eşimle bilem salatayı ortadan yemem. Çoçuğun ağzına o şekilde emzik vermek..
Ölürüm ya...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
babuş 27 hafta mı. yeahhh dıyorum burdan sana. 27 hafta çok bizi sensız bırakma ya... ben de 37 ye kadar çalışıp (inşallah) 37 de izne ayrılacam. o 5 haftamı geri kalan 8 haftama eklıcem toplam edıyor 13. 2 hafta da kullanmadığım iznim var etti mi sana 15.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Geçmedi valla :( Sabah kalkıyorum birşeyim yok, öğlen başlıyor acı yatana kadar, gülerken bile canım acıyor..Bir sonraki kontrol 9 aralıkta, ama renkliye giricem 1 Aralıkta o zaman radyologa sorayım diyorum, olmadı bi müko'nun yanına da çıkarım.
Ben alamıcam rapor, sgk yok evet..Önümüzdeki ay işten ayrılcam.

Sen sor radyologa olmadı mükoyada çıkarsın o gün.
Zaten bir hafta kalmış.
Benim de bi acıma oluyo özellikle tuvalate sıkışıkken, işte o anlarda bebek de vurursa dehşet bi acı oluyo.Ağrı değil ama resmen acı.Sığışamıyolar sanırım içerde.:ajan:

bende çerkes değilim.
Evliliğimiizn ilk yıllarında akrabalarının olduğu bir çerkes köyüne gitmiştik..
Orda bir kız çoçuğunun ismiydi... Nasıl güzel bi kız..
Ordan aklımda kalmıştı..

Biliyorum tatlım eşin değil miydi Çerkes?
Ben Çerkesim de eşim değil, beğenmeyebilir yada istemez belki...Kendim fikir yürütüyorum tabi, belki de beğenir...
Çerkes isimlerini taradım ben aslında ama pek Türkçeye yatkın bişi de yok....

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
günaydınn kızlarrrr... cok fenaa burnumm tıkalıı arkadass 1 ay olduu bi iyilesmedim yaa bütün gece bogazım yandı:uzgun: dün görümcemdeydm b altın ile almayı beceremedim yahu. güne 1 gr altın veriyodu herkes. meger onunda 22 si 24 ü varmıss. cehalet ayrı bişi ben gidip 22 sini almısım. yanlıslıkla bile olsa ucuzunu alıyorum yanii pintiligime bakın hele:kahkaha: aksam da kayınvalidemdeydim. dün gece pek gıcık olmadım ona gariptir.

bu arada soklardayım ali taran ın esi vefat etmişş.. oturupp aglayabilirim.. rezil adam utanmadan mezarına da gider simdi:uzgun::uzgun:

canım burun tıkanması için buhar makinası öneririm.. Ben chicco aldım çok memnunun..

Yazık ya kadına Allah rahmet eylesin.. Etme bulma dünyası onlar neler yaşayacak bakalım..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

:kahkaha::kahkaha::kahkaha: Demek insan yeri geliyor öyle çok bunalıyor ki titizlik felan gözü görmüyor :D

iyiyim sağol sen nasılsın pardon siz yani bebiş ve sen :)

İyiyiz teyzesi :D Allah'a şükür, ama azcık uykum var ne yalan söyliyim, alamıyorum uykumu.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
babuş 27 hafta mı. yeahhh dıyorum burdan sana. 27 hafta çok bizi sensız bırakma ya... ben de 37 ye kadar çalışıp (inşallah) 37 de izne ayrılacam. o 5 haftamı geri kalan 8 haftama eklıcem toplam edıyor 13. 2 hafta da kullanmadığım iznim var etti mi sana 15.

Aslında bana istersen süt izinlerini istersen haftada 1,5 gün kullan dediler de toplu kullanmak daha mantıklı geldi...
Aslında 6 ay haftada 1,5 gün, 6 ay 1 gün izinli olmak da çekici ama, toplu kullan diyo herkes...

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
oyyyy kıyamam. üvey oğlan derken eşinin ilk evliliğinden mi? ana birden evde 3 çocuk he? ahahah süper tam hayalim işte. her yerde çocuk. küçükken değil de yaşlanınca adam lazım oluyo be nazom. bak annemler 8 kardeş biri 6 sene önce kanserden vefat etti yeri geldi o 7 karde yetmedi teyzeme.

geçen dedem düştü biliyosun yine 7 kardeş yetmedi inan. off off kalabalık aile iyidir severim.

anamm bebemm yerim seni benn.leader alıntı yapınca gördüm mesajı kacırmısım ben bunu.benim üvey oğlan dana gibin olup 37 yasındadır kendisi azcık da kocam olur kuzum.ben üvey oğlum diyom bi tek doğurmadım ondan.adam 37 yasında anası 7 yasındayken vefat etmiş.10 yıldır bütün nazı kaprisi bebe gibi bana.hastalansa iremden farkı yok.aksamları facede oyun oynar arkadaslarından uranyum ister.ben elinden alırım bilgisayarı ondan benim üvey oğlan o:kahkaha: ama bende cok cocuk severim.eşim daha istekli olsaydı bu konuda kesin doğururdum bence ben..

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Günaydın kız milleti.Nassınız.Ben kan verdim geldim, öncelikle tsh ve kan vermişken bakılsın madem dediğimiz diğer rutinler için.Çok acıkmışım dana gibi tıkındım söylemesi ayıptır.
Doktor yemeni artır dedi de ben abarttım zaar.
Dün akşam inanılmaz bi mide ağrısıyla boğuştum.Canımın acısına erkenden yattım geçsin diye.Sanırım çıkamayan bi gaz kütlesi mideme vurdu.Ölüyorum diye sayıklaya sayıklaya uyumuş gitmişim...Gece birkaç kez kalktım devam ediyodu, sabaha geçmiş...

geçmiş olsun canım sana da
bişey sorcam süt izni neye göre hesaplanıyor
72 gün demişsin ya
bana takribi 40 küsür gün gibi çıkarmışlardı

aman Allah korusun erken doğumdan hepimizi, benim de oluyor ağrılarım, geceleri de uykusuz geçiyor hep, az kaldı ama zorlaşacak her şey belli :acep:

Amin canım çok sağol

geçmiş olsun Hayatım...Bunun aynı bana bayramdan önceki gün oldu.Anam ben doğuruyorum diye doktorumu aradım hatta...O yoğunlukta bi daha tekrarlamadı ama,ara sıra o yalancı kasılmalar giriyo.

sağol canım
yok ben aramadım korkudan yatıp uyudum :D

yok hayatım ayaklarına koycan direk bel yada kalça kısmına koyarsan evet dediğin gibi aşırı sıcak açılmaya sebebiyet verebiliyor.ben battaniyemi alıyorum uzanıyorum koltuğa ayaklarımada su tulumunu kouyorum ohh misler gibi sıcacık tv keyfi yapıyorum:):)

hee ayaklara koycaz sağol canım :)

SENDE SAĞOL BACIM SANIRIM YALANCI KASILMA YAŞIYORUZ AZ EVVEL YİNE BUNA BENZER BİŞİ OLDU BANA WCYE GİRDİM BİRAZ OLSUN GEÇTİİ:uzgun:

kandırıyo bizi :nanik:

Günaydın Kızlar;
Herkeste farklı şeyler oluyor vallahi...
Dün akşam bendede acayip bir mide ve kasık ağrısı vardı.
Eşim kızıyor kendini işte çok yoruyorsun, evdede sürekli iş yapıyorsun..
Ben yapmasam kim yapacaksa:lala:

Dün bebişimin odası tamamen boşaldı artık..
Duvarlarını sildirdim, prıl pırıl oldu.
Hafta sonu odası gelcek inşallah..
Çok değişik bir duyguya..
Bebiş odası çalışma odamızdı, bir sürü kitaplar bilgisayar felan, hep ders çalışırdık..
Şimdi bebişimin odası..

ohh temizlenmiş odada da gelsin süper olca inşallah

canım bende bavula hazırlarım eşyaları..
Kızlar geçen ne oldu çok şaşırdım..
Eşimin arkadaşı bize geldiler 3 yaşında kızları var..
Bebiş hazılıklarından bahsediyordum, daha yıkanıp ütülenecek felan dedim.
Şey dedi ne gerek varki hepsi daha yeni demezmi.
Olurmu dedim, mağzada duran şeyler yıkamadan yeni doğmuş bebeğe giydirilirmi..
Kadın ne gamsız ya o yıkamadan giydirmiş..
Bide bizlere bak, bebişlerimizi ne kadar düşünüyoruz..

ben kendime de bişey alsam yıkamadan giymem ki
apre kokusu tozu gitsin diye

ayyy öyle ya canımcım.. Çok güzel dedin evdi yuva oldu..
Sağlıkla gelsinler. Bizim kıymetlilerimiz onlar..
Biz bebişin ismini Selim diye düşünüyorduk..
Ben iki isim istemiyordum.
Eşim önünerde Önder isminide koyalım diyor sizce nasıl?
Önder Selim ....

önder ismini sevmiyorum ama Selim güzel
ismi gibi aklı Selim olur inşallah :)

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
günaydın kızlar

dün tam yemeği ısıtırken bi sancı girdi
sonra yemeğe oturduk başladık
sancı hızlandı sanki daha fazlaydı
ıyyy aşkımm bana sancı giriyo dedim
anammm bi başladı
annem bile olsaaaa şöyle yapma böyle yapma nazar değdircenn bilmemne
ama resmen adet sancısı gibi başladı
aklım uçtu yaaa
sonra kalktım ayağa belimi karnımı sıvazlıyorum gaz sancısı mı diye
üstten çıkıyo gaz
sonra durdu yine oturdum yemeğe
ula 2 dakka sonra yine gelince
dedim doğum sancısı bu zaar girip çıkıyo
tuvalete gittim
ishal olmuşum
aklıma geldi erken doğum belirtilerinde ishal de var
emin olmak için bilgisayarı açtım baktım var :(
eşim belimi falan ovaladı
sonra düşündüm normal doğum da ben heyecandan ölürüm sanırım
dün bile o kadar sancı girmesinde panik yaptım
gerçi panik yapmamın sebebi erken doğumdan korkmam belki doğurcamı bilsem zamanında o kadar olmam bilmiyorum ama
sonra korkudan gittim yattım dedim uyuyım bari oturdukça kafayıa takcam
bi ara eşim geldi
kalk hadi dra gidelim diye
yok dedim uyuycam ben
saat 9 da yattım uyudum can havliyle :kahkaha:
Rabbime çok şükür iyiyim şu an
neydi acaba anlamadım gerçekten gaz mı, yoksa braxton hicks kasılmaları mı ne var ya o mu?

gecmis olsun Hayatım.. ama zaten hepimize oluyor böyle tip sancılar birde ustune yasadigin stres eklenince biraz fazla olmus olabilir tatlım.. cidden dikkatli olmak lazım...

evet pikoşum eşim de ne varsa koydurdu maşallah,sanki tatile gidiyoruz :D
:

iyi yapmıs tatlım, yok canım tedbir iyidir bemce.....

:eek:ys: Utanırım ama :D
Sayenizde valla kızlar, ben o kadar detaylı anlamam ki bebik bakmaktan, onun hijyeninden burda öğreniyoruz işte :D

Tatlım bende burda bisürü detay ögreniyorum, sonucta akıl akıldan üstündür demisler....
Nasılsın güzelcim?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar