2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
hahahaa pisim ben piss..bebenin emziği yere düşerdi ağzıma sokar geri verirdim bee.düşündükçe cahillik diz boyu diyorum valla. bişiy daha diyim mi sizee kınayın benii :) irem dişleri cok zor cıkartmıstı ölürdük gece gündüz diş patlatırken.10 aylık falandı oturma odamın koltuğunun kenarı deriydi orayı dişleyince rahatlardı damakları sanırsam önce pis diye hemen alırdım ordan sonra baktım duruyo kemir bebem dedimm.kemir bende 2 dk nefes alıyım derdim.:eek:ys:

yarıldım beee... bu arada ahahahahahhahaha üvey oğlun kocanmış :) ahahahahhahah.

kız gökçe kopardın gene beni nazounun uvey oğlan dediği kocası kız :D :kahkaha:

ehehehheh kızım pc bozuk algılayamıyorum. dedim eşinin oğlu var dıye şey ettim üvey üvey deyince :))) üstüme gelmeyin bu ara alıklığım üzerimde beeeeeeeee

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
günaydınn kızlarrrr... cok fenaa burnumm tıkalıı arkadass 1 ay olduu bi iyilesmedim yaa bütün gece bogazım yandı:uzgun: dün görümcemdeydm b altın ile almayı beceremedim yahu. güne 1 gr altın veriyodu herkes. meger onunda 22 si 24 ü varmıss. cehalet ayrı bişi ben gidip 22 sini almısım. yanlıslıkla bile olsa ucuzunu alıyorum yanii pintiligime bakın hele:kahkaha: aksam da kayınvalidemdeydim. dün gece pek gıcık olmadım ona gariptir.

bu arada soklardayım ali taran ın esi vefat etmişş.. oturupp aglayabilirim.. rezil adam utanmadan mezarına da gider simdi:uzgun::uzgun:

Günaydın fıstık...Ben de çok üzüldüm sabah sabah bu habere, kadın içinde yaşamış acısını :(

amanın amanın nazom deme..
emziği ağza alıp tekrar bebeğe vermek..
ben eşimle bilem salatayı ortadan yemem. Çoçuğun ağzına o şekilde emzik vermek..
Ölürüm ya...

Yok artık :D Valla mı salatayı ortadan yiyemiyon? Sen de çok tikli çıktın be tanselim :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ben eşimle bilem salatayı ortadan yemem. Çoçuğun ağzına o şekilde emzik vermek..
Ölürüm ya...

Aha benim eşimden bi tane daha :D
Benim eşim de asla ortadan salata yemez :)

Süt izinlerini toplu kullanıyoruz öylemi bilmiyordum..
bende öyle yapayım..
Süz izinni toplu kullanmak daha mantıklı..

Bizim şirket toplu kullanmaya imkan tanıyo.
Daha doğrusu izin kullananın tasarrufuna bırakıyo...İStanbulda günlük kullanmak zaten imkansız.Ya haftalık ya toplu en mantıklısı.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
canım burun tıkanması için buhar makinası öneririm.. Ben chicco aldım çok memnunun..

Yazık ya kadına Allah rahmet eylesin.. Etme bulma dünyası onlar neler yaşayacak bakalım..

amin. gencecik kadın. ay ben bu ara cok genc haberi aldımm moralim bozuluyo.. bi aile dostumuz 40 yasında kalp krizi gecirip vefat etti. arkasından bi baskası bagırsak kanserinden 1 ay içinde vefat ettii 30 larında. en kötüsü de birisi fotograf cekerken bütün ailesinin gözü önünde balkondan düsüp vefat etmiş. ona da ayrı sok oldum dün ögrendim daha. esi gece yarısı yakınında kim varsa tutup mezarlıga gidiyomus. allah ım ne acılar yasıyo insanlarr. rabbim herkesi korusun.

buhar makinesi bebek için gelcek bi tane. o bana da fayda eder heralde dimi:zonk: fizyosol damlatıyorum sürekli ama gece odun gibi oluyo burnum

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
gecmis olsun Hayatım.. ama zaten hepimize oluyor böyle tip sancılar birde ustune yasadigin stres eklenince biraz fazla olmus olabilir tatlım.. cidden dikkatli olmak lazım...

iyi yapmıs tatlım, yok canım tedbir iyidir bemce.....

Tatlım bende burda bisürü detay ögreniyorum, sonucta akıl akıldan üstündür demisler....
Nasılsın güzelcim?

Hoşgeldin canım, idare ediyorum sen nasılsın?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
günaydınn kızlarrrr... cok fenaa burnumm tıkalıı arkadass 1 ay olduu bi iyilesmedim yaa bütün gece bogazım yandı:uzgun: dün görümcemdeydm b altın ile almayı beceremedim yahu. güne 1 gr altın veriyodu herkes. meger onunda 22 si 24 ü varmıss. cehalet ayrı bişi ben gidip 22 sini almısım. yanlıslıkla bile olsa ucuzunu alıyorum yanii pintiligime bakın hele:kahkaha: aksam da kayınvalidemdeydim. dün gece pek gıcık olmadım ona gariptir.

bu arada soklardayım ali taran ın esi vefat etmişş.. oturupp aglayabilirim.. rezil adam utanmadan mezarına da gider simdi:uzgun::uzgun:

Günaydın canım.Ali taranın annesi ne iş? ben takip etmemişim onu...

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Ölürüm ya...

sen dur tanselim bu ilk bebek dimi senin.daha neler yapcaksınız kendinize inanmayacaksınız sonra..o karnınızda uslu duran bebikler emeklemeye baslıcak ayakkabı dolapları vazgeçilmezleri olacak yalıcaklar onların altını.yadaa yadaa emeklerken eline kıl tüy gelecek onu parmağıyla almayı bilmediği için yalıcak avcunu hahaha gözüme iremin o halleri geldi:kahkaha: siz ilk etapta hemen ağzını elini yıkayacaksınız sonraa sadece bakıp geçceksiniz:kahkaha: cocuktur diyeceksiniz..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
geçmiş olsun canım sana da
bişey sorcam süt izni neye göre hesaplanıyor
72 gün demişsin ya
bana takribi 40 küsür gün gibi çıkarmışlardı

Ahahaha yine element mi uydurdum yoksa :D
ben kafadan bi hesap yaptım, yanlış olabilir...
Ama 40tan daha fazla olmalı ya, torba yasadan çıktı ya ilk 6 ay günde 3 saat, sonraki 6 ay günde 1,5 saat.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Günaydın pikoş, erkencisin bugün :)

künaydın dadlum.....ehehhüü.. kıs dün daha erkenciydim bukün biras gec kalktım ayıptır sülemesi... ya bacım gece 5-6 kez uyanıyorum eskisi gibi cok erken kalkamıyorum, daha dogrusu kalkıyorum sonra bana yat uyu diyo agrilarım yatıyorum bende...........:eek:ys::eek:ys::eek:ys:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
iyi gibiyim bende canım, iste herkes gibi oralarım buralarım.. banada aksamları adet sancısı gibi seyler girip cıkıyor vb. vb... normal herhal............

Herşeye normal diyor doktorlar :D Son dönemlere girdik sıkıntılarımız başladı..Allah başka sıkıntı vermesin :)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
-hmmŞafak Zonguldak

Ay ya dün pargalı nasıl yattı Nigar kalfa ile yaaa...Kadınceğizin hayalinin üstünde bir gece oldu :D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
beni de dahil edin konuşmaya yaa :(

salatayı bende ortadan yemem mesela hadi konuşun ilgilenin benlen :(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar