haa pisim ben piss..bebenin emziği yere düşerdi ağzıma sokar geri verirdim bee.düşündükçe cahillik diz boyu diyorum valla. bişiy daha diyim mi sizee kınayın benii
irem dişleri cok zor cıkartmıstı ölürdük gece gündüz diş patlatırken.10 aylık falandı oturma odamın koltuğunun kenarı deriydi orayı dişleyince rahatlardı damakları sanırsam önce pis diye hemen alırdım ordan sonra baktım duruyo kemir bebem dedimm.kemir bende 2 dk nefes alıyım derdim.
ys:
kız gökçe kopardın gene beni nazounun uvey oğlan dediği kocası kız:kahkaha:
günaydınn kızlarrrr... cok fenaa burnumm tıkalıı arkadass 1 ay olduu bi iyilesmedim yaa bütün gece bogazım yandı:uzgun: dün görümcemdeydm b altın ile almayı beceremedim yahu. güne 1 gr altın veriyodu herkes. meger onunda 22 si 24 ü varmıss. cehalet ayrı bişi ben gidip 22 sini almısım. yanlıslıkla bile olsa ucuzunu alıyorum yanii pintiligime bakın hele:kahkaha: aksam da kayınvalidemdeydim. dün gece pek gıcık olmadım ona gariptir.
bu arada soklardayım ali taran ın esi vefat etmişş.. oturupp aglayabilirim.. rezil adam utanmadan mezarına da gider simdi:uzgun::uzgun:
amanın amanın nazom deme..
emziği ağza alıp tekrar bebeğe vermek..
ben eşimle bilem salatayı ortadan yemem. Çoçuğun ağzına o şekilde emzik vermek..
Ölürüm ya...
ben eşimle bilem salatayı ortadan yemem. Çoçuğun ağzına o şekilde emzik vermek..
Ölürüm ya...
Süt izinlerini toplu kullanıyoruz öylemi bilmiyordum..
bende öyle yapayım..
Süz izinni toplu kullanmak daha mantıklı..
canım burun tıkanması için buhar makinası öneririm.. Ben chicco aldım çok memnunun..
Yazık ya kadına Allah rahmet eylesin.. Etme bulma dünyası onlar neler yaşayacak bakalım..
gecmis olsun Hayatım.. ama zaten hepimize oluyor böyle tip sancılar birde ustune yasadigin stres eklenince biraz fazla olmus olabilir tatlım.. cidden dikkatli olmak lazım...
iyi yapmıs tatlım, yok canım tedbir iyidir bemce.....
Tatlım bende burda bisürü detay ögreniyorum, sonucta akıl akıldan üstündür demisler....
Nasılsın güzelcim?
günaydınn kızlarrrr... cok fenaa burnumm tıkalıı arkadass 1 ay olduu bi iyilesmedim yaa bütün gece bogazım yandı:uzgun: dün görümcemdeydm b altın ile almayı beceremedim yahu. güne 1 gr altın veriyodu herkes. meger onunda 22 si 24 ü varmıss. cehalet ayrı bişi ben gidip 22 sini almısım. yanlıslıkla bile olsa ucuzunu alıyorum yanii pintiligime bakın hele:kahkaha: aksam da kayınvalidemdeydim. dün gece pek gıcık olmadım ona gariptir.
bu arada soklardayım ali taran ın esi vefat etmişş.. oturupp aglayabilirim.. rezil adam utanmadan mezarına da gider simdi:uzgun::uzgun:
Günaydın seker minnosları......
Nazo gecmis olsun buarada....
Günaydın canım.Ali taranın annesi ne iş? ben takip etmemişim onu...
Ölürüm ya...
Hoşgeldin canım, idare ediyorum sen nasılsın?
geçmiş olsun canım sana da
bişey sorcam süt izni neye göre hesaplanıyor
72 gün demişsin ya
bana takribi 40 küsür gün gibi çıkarmışlardı
günaydın cnmGünaydın seker minnosları......
yarıldım beee... bu arada ah
ha üvey oğlun kocanmış
a
hah
h.
ehehehheh kızım pc bozuk algılayamıyorum. dedim eşinin oğlu var dıye şey ettim üvey üvey deyince)) üstüme gelmeyin bu ara alıklığım üzerimde beeeeeeeee
Günaydın seker minnosları......
Günaydın pikoş, erkencisin bugün
iyi gibiyim bende canım, iste herkes gibi oralarım buralarım.. banada aksamları adet sancısı gibi seyler girip cıkıyor vb. vb... normal herhal............
günaydın cnm
:
ama hiç göremiyorum benbiri özet geçsin bana ya.. hep ittiniz beni ya hepp. grup oldunuz.
günaydın canım.saolasın.