2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
2 hafta sonra kontrolüm var ve ödüm kopuyor bana çalışmayacaksın yatıp dinleneceksın dıyecek diye. oysa ben 37. haftama kadar çalışmak istiyordum. ama bedenim buna izin vermıyor artıuk.

resmen akşamları kanepeyle bütünleşiyorum...

gökçe sendede bel fıtığı var demi..
bendede var o kadar kötü oluyorumki..
kanepeden sağdan sola eşim döndürüyor.
Belim feci ağrıyor..
bende korkuyorum 32. haftadan sonra çalışamazsam diye..
evde çok sıkılırım..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Oyyy yesinler senin göbeeeniii :D Maşallah, kız hani simit yapmamışsın sen yanlardan :D

Ütü yapıyorum ben de.
İçim sıkıldı, taburede oturmaktan da popom acıdı :acep:
Bişi sorcam size. Doğum çantasına hastane çıkışı koyucaz ya bebiklere, ayrıca pijama filan da koymaya gerek varmıkine?

Ben hastane çıkışı hariç 2 tulum koydum babuş nolur nolmaz kusar pisletir belki diye :)

günaydınnnnnnnnn bebişlerrr

Günaydın dolgun dudaklum :D

günaydınnn kızlarrrr..ben ve kızım gene sabahın köründe kaktık hazırlandık ve geldik işeeee:uzgun:

Günaydın aslım, bizde geldik işe oğluşla, naparsın küçük yaşta ekmek parası derdine düştüler :D

günaydın güzel hatunlarr..kaç gün yoktum ne soranım olmus ne ismimi anan:sinifsinif::sinifsinif:..:eek:ys:küsüm ben sizee.geçmişi okumam mümkün değil.umarım herkesler iyidir.gözüme gökcenin göbeciği carptı.o ne güzel sey be ölee.minnakk minnak.eminsin demi bizim aden oğlan var orda.basket topu neyim yutmadın:sila:

Anaaaaa dünür geçmişi okusaydın böyle hakkımı yemezdin, Layla'ya sorduk hatta şahittir kendisi :D Geçmiş olsun canım ayrıca, hastalıklar üst üste geldi sizde :(

günaydın bacım dün azoş gökçe tuğba ben andık seni hatta eşin rahatsızmış haberini aldık..şimdi nasıl?

Konuş kız helal olsun :D

yaa dün azo bebemi hıçkırık tutuyor kıyamıyom demiş..nirden anlıyoki hıçkırdığını????*

Böyle normal tekmelerden farklı, aralıkları hep aynı yani misal 40 saniyede bir pıt, bir daha,bir daha..Öyle düzenli vuramıcana göre hıçkırıktır :D

Günaydın kız milleti.Nassınız.Ben kan verdim geldim, öncelikle tsh ve kan vermişken bakılsın madem dediğimiz diğer rutinler için.Çok acıkmışım dana gibi tıkındım söylemesi ayıptır.
Doktor yemeni artır dedi de ben abarttım zaar.
Dün akşam inanılmaz bi mide ağrısıyla boğuştum.Canımın acısına erkenden yattım geçsin diye.Sanırım çıkamayan bi gaz kütlesi mideme vurdu.Ölüyorum diye sayıklaya sayıklaya uyumuş gitmişim...Gece birkaç kez kalktım devam ediyodu, sabaha geçmiş...

Günaydın yevriii..Ben de sana bu satırları yazarkene dana gibi tıkınıyorum :D Eskiler doğru demiş, can boğazdan gelir :D
Bu arada geçmiş olsun..

Günaydın Kızlar;
Herkeste farklı şeyler oluyor vallahi...
Dün akşam bendede acayip bir mide ve kasık ağrısı vardı.
Eşim kızıyor kendini işte çok yoruyorsun, evdede sürekli iş yapıyorsun..
Ben yapmasam kim yapacaksa:lala:

Dün bebişimin odası tamamen boşaldı artık..
Duvarlarını sildirdim, prıl pırıl oldu.
Hafta sonu odası gelcek inşallah..
Çok değişik bir duyguya..
Bebiş odası çalışma odamızdı, bir sürü kitaplar bilgisayar felan, hep ders çalışırdık..
Şimdi bebişimin odası..

Günaydın canım, hadi hayırlı olsun en zevkli kısma geçtin oda :D Hem yorucu hem güzel...İnşallah çabuk biter de paylaşırsın bizle ;)

Ayrıca kızlar ya ben dün canımın acısından ağladım artık, bu karnımın sağ tarafı gerilmeden mi neden bilmiyorum belli bir saatten sonra çok acıyor, canım yanıyor :( Sebebini bilmiyorum bebişim yaslanıp bir organımımı sıkıştırıyor o mu acı yapıyor bilmiyorum..Ama ağrı değil bu bariz acı..
Çok gergindim bu sebepten foto çekemedim :uzgun:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ozaman arap olmaaa fena olur:eek:ky::eek:ky:

bu sarı kafayla, bu peynir suratla zor bacım benim arap olmam zate :D

ayyy öyle ya canımcım.. Çok güzel dedin evdi yuva oldu..
Sağlıkla gelsinler. Bizim kıymetlilerimiz onlar..
Biz bebişin ismini Selim diye düşünüyorduk..
Ben iki isim istemiyordum.
Eşim önünerde Önder isminide koyalım diyor sizce nasıl?
Önder Selim ....

Ben de iki isim sevmiyorum ama eşim iki isim olsun illa diyo.
Önder Selim güzel bence...Hem de kimsenin içinde kalmamış olur böylece.
Benim eşim de Ada istiyor ama eş dost çevresinde pek beğenilmedi.Benim de çok içime sindiği söylenemez.
Ben de Sıla istiyorum ama eşim de onu arabesk buluyo.
Napıcaz bakalım :D

ene çok duygulanırım ben öyle yazma...

Ben de duygulandım ki yazarken :eek:ys:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Oyyy yesinler senin göbeeeniii :D Maşallah, kız hani simit yapmamışsın sen yanlardan :D

Ben hastane çıkışı hariç 2 tulum koydum babuş nolur nolmaz kusar pisletir belki diye :)

Günaydın aslım, bizde geldik işe oğluşla, naparsın küçük yaşta ekmek parası derdine düştüler :D

Anaaaaa dünür geçmişi okusaydın böyle hakkımı yemezdin, Layla'ya sorduk hatta şahittir kendisi :D Geçmiş olsun canım ayrıca, hastalıklar üst üste geldi sizde :(

Böyle normal tekmelerden farklı, aralıkları hep aynı yani misal 40 saniyede bir pıt, bir daha,bir daha..Öyle düzenli vuramıcana göre hıçkırıktır :D

Günaydın yevriii..Ben de sana bu satırları yazarkene dana gibi tıkınıyorum :D Eskiler doğru demiş, can boğazdan gelir :D
Bu arada geçmiş olsun..

Günaydın canım, hadi hayırlı olsun en zevkli kısma geçtin oda :D Hem yorucu hem güzel...İnşallah çabuk biter de paylaşırsın bizle ;)

Ayrıca kızlar ya ben dün canımın acısından ağladım artık, bu karnımın sağ tarafı gerilmeden mi neden bilmiyorum belli bir saatten sonra çok acıyor, canım yanıyor :( Sebebini bilmiyorum bebişim yaslanıp bir organımımı sıkıştırıyor o mu acı yapıyor bilmiyorum..Ama ağrı değil bu bariz acı..

Paylaşırım azocum..
eşimde yardımcı olur bana, ben bu foto çek, bilgisayara ekle... çok daralırım..
Ama eşim yardımcı olur size güzel fotolarını eklerim..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
canım bende bavula hazırlarım eşyaları..
Kızlar geçen ne oldu çok şaşırdım..
Eşimin arkadaşı bize geldiler 3 yaşında kızları var..
Bebiş hazılıklarından bahsediyordum, daha yıkanıp ütülenecek felan dedim.
Şey dedi ne gerek varki hepsi daha yeni demezmi.
Olurmu dedim, mağzada duran şeyler yıkamadan yeni doğmuş bebeğe giydirilirmi..
Kadın ne gamsız ya o yıkamadan giydirmiş..
Bide bizlere bak, bebişlerimizi ne kadar düşünüyoruz..

Ay bişi itiraf edeyim, ben de bilmiyodum yıkandığını, baktım herkes yıkamaktan bahsetti yıkıyım dedim ben de :D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
bu sarı kafayla, bu peynir suratla zor bacım benim arap olmam zate :D

Ben de iki isim sevmiyorum ama eşim iki isim olsun illa diyo.
Önder Selim güzel bence...Hem de kimsenin içinde kalmamış olur böylece.
Benim eşim de Ada istiyor ama eş dost çevresinde pek beğenilmedi.Benim de çok içime sindiği söylenemez.
Ben de Sıla istiyorum ama eşim de onu arabesk buluyo.
Napıcaz bakalım :D

Ben de duygulandım ki yazarken :eek:ys:

ben kızım olsaydı, ismini NERİS koyacaktım.
Çerkes ismi.. Anlamı gözümün nuru demekmiş..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
benimde midem fenaydı aksam..uff uff.bu arada bebişş güzel günlerde kullansın şimdiden odasını..

en cok benim terapiye ihtiyacım var beni edin önce.anacım bana sıra hiç gelmiyor.bi gün irem bi gün üvey oğlan hasta..
nerde göbekleriniz bulamadım benn :(

oyyyy kıyamam. üvey oğlan derken eşinin ilk evliliğinden mi? ana birden evde 3 çocuk he? ahahah süper tam hayalim işte. her yerde çocuk. küçükken değil de yaşlanınca adam lazım oluyo be nazom. bak annemler 8 kardeş biri 6 sene önce kanserden vefat etti yeri geldi o 7 karde yetmedi teyzeme.

geçen dedem düştü biliyosun yine 7 kardeş yetmedi inan. off off kalabalık aile iyidir severim.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Bu arada geçmiş olsun..

Azoş geçmedi mi gece de senin o acıma şeysi.Hayallah ya sen onu bi doktoruna söylesene.Bakalım devam etcek mi ama,eğer bikaç kez daha olursa bi ara bakalım Mükoyu usg de filan bi bakar....Ne zaman senin bi sonraki kontrol?
Çalışabilir raporu almıcan dimi sen sgk durumu yoktu sende?

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

Bu arada geçmiş olsun..

Azo bendede oluyor.
Sanki böyle elini mideme dayıyor..O kısım nasıl acıyor..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
yok azom ya sen bilmesende mutlaka yıkardın ki yıkadında:nanik:
Senin gibi biri hayatta böyle bişey yapmaz..

:eek:ys: Utanırım ama :D
Sayenizde valla kızlar, ben o kadar detaylı anlamam ki bebik bakmaktan, onun hijyeninden burda öğreniyoruz işte :D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Azoş geçmedi mi gece de senin o acıma şeysi.Hayallah ya sen onu bi doktoruna söylesene.Bakalım devam etcek mi ama,eğer bikaç kez daha olursa bi ara bakalım Mükoyu usg de filan bi bakar....Ne zaman senin bi sonraki kontrol?

Sen doğumdan sonra ne zaman işe döncem tatlım..
izin süren ne kadar?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
:eek:ys: Utanırım ama :D
Sayenizde valla kızlar, ben o kadar detaylı anlamam ki bebik bakmaktan, onun hijyeninden burda öğreniyoruz işte :D

Valla kuşum benim de burada duyup öğrendiğim çok şey oldu da, illa biri demiştir yani bebeğin kıyafetlerini yıka giydir diye o arkadaşlara bence kulak asmadıklarından...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Hımmmm Neris...Güzelmiş aslında...Ama benim eşim Çerkez diil o ne ola ki demesin :D

bende çerkes değilim.
Evliliğimiizn ilk yıllarında akrabalarının olduğu bir çerkes köyüne gitmiştik..
Orda bir kız çoçuğunun ismiydi... Nasıl güzel bi kız..
Ordan aklımda kalmıştı..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Geçmedi valla :( Sabah kalkıyorum birşeyim yok, öğlen başlıyor acı yatana kadar, gülerken bile canım acıyor..Bir sonraki kontrol 9 aralıkta, ama renkliye giricem 1 Aralıkta o zaman radyologa sorayım diyorum, olmadı bi müko'nun yanına da çıkarım.
Ben alamıcam rapor, sgk yok evet..Önümüzdeki ay işten ayrılcam.

Azo bendede oluyor.
Sanki böyle elini mideme dayıyor..O kısım nasıl acıyor..

Böyle gerilme gibi bir acıma mı? Benimki aynen öyle sanki geriyorlar geriyorlar, böyle kopacak gibi.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
dünürüm dünürümm hıhıı okumadım geçmişi çeneniz durmamıs nerdeyse 100 sayfa gitmiş benim kaldığım yerden..ben zatii kapris yaptım sizee :) bende bişiy itiraf ediyim mi size.iremde yıkadım mı hatırlamıyorum kıyafetleri.ama yün yelekleri falan yıkamamıstım :D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Geçmedi valla :( Sabah kalkıyorum birşeyim yok, öğlen başlıyor acı yatana kadar, gülerken bile canım acıyor..Bir sonraki kontrol 9 aralıkta, ama renkliye giricem 1 Aralıkta o zaman radyologa sorayım diyorum, olmadı bi müko'nun yanına da çıkarım.
Ben alamıcam rapor, sgk yok evet..Önümüzdeki ay işten ayrılcam.

Böyle gerilme gibi bir acıma mı? Benimki aynen öyle sanki geriyorlar geriyorlar, böyle kopacak gibi.

Aynen canım öyle bir acı.. Ama geçiyor çok sürmüyor..
Ciddi bişey değildir bence.. 15 günde bir doktora gidiyoruz, bişey olsa söylerler..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
dünürüm dünürümm hıhıı okumadım geçmişi çeneniz durmamıs nerdeyse 100 sayfa gitmiş benim kaldığım yerden..ben zatii kapris yaptım sizee :) bende bişiy itiraf ediyim mi size.iremde yıkadım mı hatırlamıyorum kıyafetleri.ama yün yelekleri falan yıkamamıstım :D

Dökül dökül :D
Ya bence yıkanması gerekenler tenine birebir değen iç zıbın, tulum felan onlar..Mesela ben şimdi yazlık kıyafetlerini almaya başladığımda daha yıkamıcam, sakınan göze de çöp batıyor..Bağışıklık kazansın yavru :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar