2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
vala neydi bilmiyorum ama etrafı kokuttum resmen korkudan :D
sıcak su torbası diyon dimi ama o sakıncalı olmaz mı açılmaya sebeh olmuyo mu?

tuğba, gökçe size de olduğuna göre normal o zaman
ay içim rahatladı sağolun

nazo hoşgeldin nasılsın?
SENDE SAĞOL BACIM SANIRIM YALANCI KASILMA YAŞIYORUZ AZ EVVEL YİNE BUNA BENZER BİŞİ OLDU BANA WCYE GİRDİM BİRAZ OLSUN GEÇTİİ:uzgun:
Günaydın kız milleti.Nassınız.Ben kan verdim geldim, öncelikle tsh ve kan vermişken bakılsın madem dediğimiz diğer rutinler için.Çok acıkmışım dana gibi tıkındım söylemesi ayıptır.
Doktor yemeni artır dedi de ben abarttım zaar.
Dün akşam inanılmaz bi mide ağrısıyla boğuştum.Canımın acısına erkenden yattım geçsin diye.Sanırım çıkamayan bi gaz kütlesi mideme vurdu.Ölüyorum diye sayıklaya sayıklaya uyumuş gitmişim...Gece birkaç kez kalktım devam ediyodu, sabaha geçmiş...

GÜNAYDIN BABUŞŞ RUTİN BİR KAN TESTİMİ BU BU AYLARDA YAPILMASI MI GEREKİYIOR BACIM FENA YA DOĞURMAYALIMDA ERKEN ERKEN ZOR OLMASIN İŞİMİZ :acep: SANCILARA KATLANCAZ ARTIK BİRAZ BİRAZ...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
iyi akşamlar bblau ve diğer şeker anneeeleer,
ben koymayı düşünüyorum tatlım. sıkıntı olur Allah korusun, fazla kalmak gerekir belki, yanımızda bulunsun. zararı olmaz dimi :panter:
annem 6buçuktan beri ütü yapıyor, 6-9 aylıklar hariç hepsini yıkadık. tam 3 makina minik minik eşya oldu. yarın da örgüleri yıkıycak. çok güzel yelekler, hırkalar örmüş anneanne ve babaanne. ben bile özendim :hihi:

Evet koydum canım zaten doğru dedin :)
Yalnız çıkışta sarmak için battaniye filan da koyunca benimkisi çanta değil bildiğin bavul oldu.Spor çantalara sığmadı valla bavula geçirdim :)

koy bence tatlım zaten 2 gram agırlık bile yapmıyolar, fazlası olsun az olmasın... fazla fazla koy bence........

evet pikoşum eşim de ne varsa koydurdu maşallah,sanki tatile gidiyoruz :D

ene koskoca siteyi bana bırakıp gittiler. ehehhe.

o halde;
-günaydın kendim
- günaydın kendim

günaydın babuşung naber?

günaydınnn kızlarrrr..ben ve kızım gene sabahın köründe kaktık hazırlandık ve geldik işeeee:uzgun:

Günaydın aslı nabıyon bacı?

günaydın güzel hatunlarr..kaç gün yoktum ne soranım olmus ne ismimi anan:sinifsinif::sinifsinif:..:eek:ys:küsüm ben sizee.geçmişi okumam mümkün değil.umarım herkesler iyidir.gözüme gökcenin göbeciği carptı.o ne güzel sey be ölee.minnakk minnak.eminsin demi bizim aden oğlan var orda.basket topu neyim yutmadın:sila:

Kız sormazmıyız ben biliyodum ki eşinin endoskopi olacağını.

yaa dün azo bebemi hıçkırık tutuyor kıyamıyom demiş..nirden anlıyoki hıçkırdığını????*

Bana doktor ultrasonda hıçkırmasını gösterdi.O anda tek tekme gibi hissettim.Böyle kelebek gibi yaptığı hareketler değil de tek ve sert vuruşları hıçkırık.

sana da geçmiş olsun, artık hepimiz ağrılarla boğuşuyoruz galiba :vecihi:

Saol canım, evet herkes dökülmeye başladı ya :acep:

günaydıncanım ne oluyorsa bu ara bize yaa birimize gaz sancısı giriyor diğerimize tansiyon offf offff

Evet sanırım 3.trimesterin cilveleri bunlarrr:acep:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Günaydın Kızlar;
Herkeste farklı şeyler oluyor vallahi...
Dün akşam bendede acayip bir mide ve kasık ağrısı vardı.
Eşim kızıyor kendini işte çok yoruyorsun, evdede sürekli iş yapıyorsun..
Ben yapmasam kim yapacaksa:lala:

Dün bebişimin odası tamamen boşaldı artık..
Duvarlarını sildirdim, prıl pırıl oldu.
Hafta sonu odası gelcek inşallah..
Çok değişik bir duyguya..
Bebiş odası çalışma odamızdı, bir sürü kitaplar bilgisayar felan, hep ders çalışırdık..
Şimdi bebişimin odası..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
offff uykular da kaçmaya başladı. eheheheheh hepimizin bi terapiye ihtiyacı var bence. birbirimizden mi etkileniyoruz napıyoruz bilmem ki.

off offf.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
SENDE SAĞOL BACIM SANIRIM YALANCI KASILMA YAŞIYORUZ AZ EVVEL YİNE BUNA BENZER BİŞİ OLDU BANA WCYE GİRDİM BİRAZ OLSUN GEÇTİİ:uzgun:

GÜNAYDIN BABUŞŞ RUTİN BİR KAN TESTİMİ BU BU AYLARDA YAPILMASI MI GEREKİYIOR BACIM FENA YA DOĞURMAYALIMDA ERKEN ERKEN ZOR OLMASIN İŞİMİZ :acep: SANCILARA KATLANCAZ ARTIK BİRAZ BİRAZ...

Yok tatlım yapılması gereken testler değil de, benim tsh alarm verdi biliyosun geçen ay.O yüzden bir ay sonra tekrar bakalım demişti doktor ben de onu yaptırdım.Hastanede arkadaşım var, madem kan vericen hemogramlarına filan da baksınlar dedi.Onları da yazdırmış, rutinler vardır ya, herkese bakılır kan tahlillerinde onlar işte.
Mecburiyet yok yani.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
saolun kızlarr iyi dilekleriniz için valla kocanın kaprislisi hele hastalandığında hiçç çekilmiyorr.anam bebe gibii.mıyy mıyy vızz vızz..

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Yalnız çıkışta sarmak için battaniye filan da koyunca benimkisi çanta değil bildiğin bavul oldu.Spor çantalara sığmadı valla bavula geçirdim :)

günaydın babuşung naber?

napıyım bacıı iyiyim bugün şükür sen nabıyon kızçenle bakim?

Bana doktor ultrasonda hıçkırmasını gösterdi.O anda tek tekme gibi hissettim.Böyle kelebek gibi yaptığı hareketler değil de tek ve sert vuruşları hıçkırık.
yaaa kurban olurum ben onların hıçkırdıkları ağızlarınaaaa:):)ben bilmiyordum sizden öğrendim

evet son evre son devre:):)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Günaydın Kızlar;

Bebiş odası çalışma odamızdı, bir sürü kitaplar bilgisayar felan, hep ders çalışırdık..
Şimdi bebişimin odası..

Geçmiş olsun tanselcim sana da...İşte artık son düzlükteyiz, her taraf ayrı sinyal veriyo vücutta :zonk:
Bizde de masaüstü pc vardı, ekranı çok büyüktü tv gibi, eşim çizim yapıyordu, onu verdik laptop aldık, birkaç parça eşya yolladık evden.Eşime diyorum ki bak cüceye nasıl da geldi kondu hayatımızın tam orta yerine :D Nasıl da kendine göre düzenlettiriyo herşeyi daha şimdiden...
Ama beşik geldikten,onun eşyaları yerleştikten sonra evimiz gerçek ev gibi oldu sanki...Yaşamaya başladı sanki.Evdi de yuva oldu gibi...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

günaydın babuşung naber?

canım bende bavula hazırlarım eşyaları..
Kızlar geçen ne oldu çok şaşırdım..
Eşimin arkadaşı bize geldiler 3 yaşında kızları var..
Bebiş hazılıklarından bahsediyordum, daha yıkanıp ütülenecek felan dedim.
Şey dedi ne gerek varki hepsi daha yeni demezmi.
Olurmu dedim, mağzada duran şeyler yıkamadan yeni doğmuş bebeğe giydirilirmi..
Kadın ne gamsız ya o yıkamadan giydirmiş..
Bide bizlere bak, bebişlerimizi ne kadar düşünüyoruz..

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Günaydın Kızlar;

Şimdi bebişimin odası..

günaydın, benim bebek odam evimizin kileri gibi bişeydi, başka da odamız yok zaten ama onu ne kadar boşaltsam da boşaltamıyorum yaa, benim de hafta sonu gelecek herhalde takım bakalım nasıl yapcaz.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
2 hafta sonra kontrolüm var ve ödüm kopuyor bana çalışmayacaksın yatıp dinleneceksın dıyecek diye. oysa ben 37. haftama kadar çalışmak istiyordum. ama bedenim buna izin vermıyor artıuk.

resmen akşamları kanepeyle bütünleşiyorum...

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Günaydın Kızlar;

Şimdi bebişimin odası..
benimde midem fenaydı aksam..uff uff.bu arada bebişş güzel günlerde kullansın şimdiden odasını..
offff uykular da kaçmaya başladı. eheheheheh hepimizin bi terapiye ihtiyacı var bence. birbirimizden mi etkileniyoruz napıyoruz bilmem ki.

off offf.

en cok benim terapiye ihtiyacım var beni edin önce.anacım bana sıra hiç gelmiyor.bi gün irem bi gün üvey oğlan hasta..
nerde göbekleriniz bulamadım benn :(

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Geçmiş olsun tanselcim sana da...İşte artık son düzlükteyiz, her taraf ayrı sinyal veriyo vücutta :zonk:
Bizde de masaüstü pc vardı, ekranı çok büyüktü tv gibi, eşim çizim yapıyordu, onu verdik laptop aldık, birkaç parça eşya yolladık evden.Eşime diyorum ki bak cüceye nasıl da geldi kondu hayatımızın tam orta yerine :D Nasıl da kendine göre düzenlettiriyo herşeyi daha şimdiden...
Ama beşik geldikten,onun eşyaları yerleştikten sonra evimiz gerçek ev gibi oldu sanki...Yaşamaya başladı sanki.Evdi de yuva oldu gibi...

ayyy öyle ya canımcım.. Çok güzel dedin evdi yuva oldu..
Sağlıkla gelsinler. Bizim kıymetlilerimiz onlar..
Biz bebişin ismini Selim diye düşünüyorduk..
Ben iki isim istemiyordum.
Eşim önünerde Önder isminide koyalım diyor sizce nasıl?
Önder Selim ....

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

ene çok duygulanırım ben öyle yazma...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
canım bende bavula hazırlarım eşyaları..
Kızlar geçen ne oldu çok şaşırdım..
Eşimin arkadaşı bize geldiler 3 yaşında kızları var..
Bebiş hazılıklarından bahsediyordum, daha yıkanıp ütülenecek felan dedim.
Şey dedi ne gerek varki hepsi daha yeni demezmi.
Olurmu dedim, mağzada duran şeyler yıkamadan yeni doğmuş bebeğe giydirilirmi..
Kadın ne gamsız ya o yıkamadan giydirmiş..
Bide bizlere bak, bebişlerimizi ne kadar düşünüyoruz..

Aynısı bana oldu geçen.Arkadaşla mailleştik Eskişehirden, 4,5 yaşında kızı var onun da.
İşte yavaş yavaş başladım dedim bebişin eşyaları yıkayıp ütülemeye.
Neden yıkıyosun ki dedi.O da yıkamadan kutusundan çıkardığı gibi giydirmiş.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar