2012 Şubat Anneleri

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Ütü yapıyorum ben de.
İçim sıkıldı, taburede oturmaktan da popom acıdı :acep:
Bişi sorcam size. Doğum çantasına hastane çıkışı koyucaz ya bebiklere, ayrıca pijama filan da koymaya gerek varmıkine?

iyi akşamlar bblau ve diğer şeker anneeeleer,
ben koymayı düşünüyorum tatlım. sıkıntı olur Allah korusun, fazla kalmak gerekir belki, yanımızda bulunsun. zararı olmaz dimi :panter:
annem 6buçuktan beri ütü yapıyor, 6-9 aylıklar hariç hepsini yıkadık. tam 3 makina minik minik eşya oldu. yarın da örgüleri yıkıycak. çok güzel yelekler, hırkalar örmüş anneanne ve babaanne. ben bile özendim :hihi:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Ütü yapıyorum ben de.
İçim sıkıldı, taburede oturmaktan da popom acıdı :acep:
Bişi sorcam size. Doğum çantasına hastane çıkışı koyucaz ya bebiklere, ayrıca pijama filan da koymaya gerek varmıkine?

koy bence tatlım zaten 2 gram agırlık bile yapmıyolar, fazlası olsun az olmasın... fazla fazla koy bence........

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
GÖKÇEMM KIZZZ 13 TANE MİSAFİR VARR BİZLE BERABER MUHOHOYTTT BUYRUN EFEM UZAKTAN DİKİZLEMEYİN :lilav:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
günaydın güzel hatunlarr..kaç gün yoktum ne soranım olmus ne ismimi anan:sinifsinif::sinifsinif:..:eek:ys:küsüm ben sizee.geçmişi okumam mümkün değil.umarım herkesler iyidir.gözüme gökcenin göbeciği carptı.o ne güzel sey be ölee.minnakk minnak.eminsin demi bizim aden oğlan var orda.basket topu neyim yutmadın:sila:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
günaydın güzel hatunlarr..kaç gün yoktum ne soranım olmus ne ismimi anan:sinifsinif::sinifsinif:..:eek:ys:küsüm ben sizee.geçmişi okumam mümkün değil.umarım herkesler iyidir.gözüme gökcenin göbeciği carptı.o ne güzel sey be ölee.minnakk minnak.eminsin demi bizim aden oğlan var orda.basket topu neyim yutmadın:sila:

günaydın bacım dün azoş gökçe tuğba ben andık seni hatta eşin rahatsızmış haberini aldık..şimdi nasıl?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
günaydınnn kızlarrrr..ben ve kızım gene sabahın köründe kaktık hazırlandık ve geldik işeeee:uzgun:
günaydınnn fıstıkk malesef kara bahtımız kör talihimiz sabah kalkmak

nazom günaydın sormuşuzdur bacımm sormamıyız
nasılsın iyimisin? Geçmişe bak bblau,dünyam80,aslıyrt,pikecan ben hapimiz göbüşlerimizi koyduk 505 sayfalardan itibaren görünce şaşırma binbir çeşit göbek şekli :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kızlar günaydın. şaka mı yapıyosunuz anlamadım ki. bak fotoya bakınca ben de alla alla diyorum küçük gibi ama değil. kocaman bi göbeğim var. ya da bana öyle geliyor bilemedim. bu arada verdiğiniz moraller içinde hepinize ayrı arı teşekkürler bebişler.

bu arada nazom ben seni dün sordum. bu zilliilerden hiç biri de cevap ermedi. hatta nazom yazarken bile kırmızıya boyadım ismini. şuh dursun diye :)

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
yaa dün azo bebemi hıçkırık tutuyor kıyamıyom demiş..nirden anlıyoki hıçkırdığını????*

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
günaydınnnn balımmmm:)evet yaa ama inadına pazar günleride uykum kaçıyor 8'de hortluyorum anam

ben kalksamda pazar sabah tekrar vuruyorum kafayı inat ediyorum uyuycam die uyuyorumda 1e kadar fosur fosur ohhhhhhhh sefam olsunn 1 gün izin mi olur yaaa babaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa duy sesimii ben hamileyimmm...........

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ben kalksamda pazar sabah tekrar vuruyorum kafayı inat ediyorum uyuycam die uyuyorumda 1e kadar fosur fosur ohhhhhhhh sefam olsunn 1 gün izin mi olur yaaa babaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa duy sesimii ben hamileyimmm...........

önceden c.teside tatildi demi kuşum kalktı artık yok sadece pazara talimsin sende sanırsam:(:(zor oluyor bee uyuyummu ,çamaşırmı yıkayım,evimi toplayım 1 gün yetmiyorr offf offf offf

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar