- #5.121
Enes bey koca adam oldu nerdeyse cıkıcak dısarıD
Fazla giremiyorum nete canım ev isleri kaynanamlar kocam derken zaman kalmıyo iste. Ama zaman da cabuk geciyo anlamıyorum gunler nasıl bitiyo diye valla
Oh ne iyi ya
Enes bey koca adam oldu nerdeyse cıkıcak dısarıD
Fazla giremiyorum nete canım ev isleri kaynanamlar kocam derken zaman kalmıyo iste. Ama zaman da cabuk geciyo anlamıyorum gunler nasıl bitiyo diye valla
güzeller ben cıkıyorum saat 5'e geliyormus gidip yimah yapayım.. birasdan acıkırıs... öpüyorum sizleri.....
güzeller ben cıkıyorum saat 5'e geliyormus gidip yimah yapayım.. birasdan acıkırıs... öpüyorum sizleri.....
Oh ne iyi yaBana hiç geçmiyor günler.
buyrun efendim dar bir halimiz :deli:
[ımg]http://a1111.hizliresim.com/r/r/pwps.jpg[/ımg]
Buyrun efendim dar bir halimiz :deli:
kız nazar değcek maşallah mükemmel Tütütütü tüküreyimde
Ayyy maşallahhhh maşallah
Çok tatlı çok minnoş
kendine ii bak azooo görüşürüz seninde göbüşü istiyoruz lütfen bizi kırma bi sen kaldın nolurrr[sıze="3"]
maşallah subhanallah tekrardan...
Ben de ufaktan uzayayım kızlar, öptüm hepinizi, allah'a emanet olun :rose::rose:[/sıze]
kasıyım o zaman biyerimi :dddddd
Kızlar gobusleriniz yakıyo valla cok tatlı cıkmıslar
Bu da bizden o zaman
bakın terbiyesizler ordusu. ben şimdi çıkıyorum. eve gidince bu yaptıklarınızı burnunuzdan fitil fitil getirecem ama durun siz.
fazla konuşmayın beni yormayın. zati kronik yorgunluk var bende 7 aydır. ben gelene kadar bekleyin. sayfanın numarasını aldım, en son konuşanın ismini de. o na göre.
iyi akşamlar. (durun hele bi göbek resmi çeekyim de aklınız şaşsın be. göbek diye göbüş koydular buraya ya)
Maşallah subhanallah tekrardan...
Ben de ufaktan uzayayım kızlar, öptüm hepinizi, Allah'a emanet olun :rose::rose:
Maşallah subhanallah tekrardan...
Ben de ufaktan uzayayım kızlar, öptüm hepinizi, Allah'a emanet olun :rose::rose:
maşallah canım
sen gerçekten safsın bacım yaaa
hani hayatım senin göbüşüde görmedim ben yaa şahinciğe nazar değmez kız kem gözlü insancıklar yok burda bide sen çek koy hadi beaaa bu arada gökçe harbi bambaşka ya bu kadar doğal olamaz insan yirim onu çirkin şeyy
çekmem lazım evde şimci nasıl koyam