ben çıkıyorum kızlar azcık işimde var toparlayım çıkayım.çok öptüm siziiii..gökçe bak yarın o göbüşü görcem ve beğencemm
ben çıkıyorum kızlar azcık işimde var toparlayım çıkayım.çok öptüm siziiii..gökçe bak yarın o göbüşü görcem ve beğencemm
konuşurken nefes nefese kalma olayın var mı azom? akıntım da var hem benim. beyaz yoğun. günlük pedimi bile aşıyor bazen. arada çişimi de kaçırıyorumkarnımın alt kısmı bazen öne tartacak kadar ağır geliyor bana korkuyorum.
cildim saydamlaştı resmen altından damarlarımı görüyorum. karnım kocaman azo. azo kocamanım. ühüüüüü
saol canım ama valla kocaman inanki resimde öyle cıktı demek...abovvv bu ne kız
2 aylık mı hamilesin senmaşallah
tabee tatlımm..yaaa ben göremedim pikecanınkini
sağolsın bacımda ben seninkini kaçırdım bidaha koyarmıısn foto nolurrr?
[sıze="3"]
sende mi bacımmmm.. Enneee.. Valla bak aslında kocaman göbüküm var..... Karsidan gören destur edüyör..... Ehehe atmasyon tabee.. Ama ben önceden minnacık biseydim bak cok heybetli oldum simdi.........
(saolasın gülüm........valla hepiniz moral oldunus var olun yanim)[/sıze]
saol canım ama valla kocaman inanki resimde öyle cıktı demek...
tabee tatlımm..
pike ben göremedim lütfen bi daha koyarmısın yada hangi sayfada bakamıyorum geçmişe bakıyorum ama seni göremiyorum kaçıncı sayfada bari onu de
kızlar gobusleriniz yakıyo valla cok tatlı cıkmıslar
bu da bizden o zaman
[ımg]http://a1111.hizliresim.com/r/r/pwf8.jpg[/ımg]
Kızlar gobusleriniz yakıyo valla cok tatlı cıkmıslar
Bu da bizden o zaman
bakın terbiyesizler ordusu. ben şimdi çıkıyorum. eve gidince bu yaptıklarınızı burnunuzdan fitil fitil getirecem ama durun siz.
fazla konuşmayın beni yormayın. zati kronik yorgunluk var bende 7 aydır. ben gelene kadar bekleyin. sayfanın numarasını aldım, en son konuşanın ismini de. o na göre.
iyi akşamlar. (durun hele bi göbek resmi çeekyim de aklınız şaşsın be. göbek diye göbüş koydular buraya ya)
Ay yine bebemi hıçkırık tuttu ya, kıyamıyom içim gidiyo hıçkırırken
AYYY SAĞOLSIN BACIMM MÜKEMMEL KIS KÜÇÜCÜK YANİ ZAYIFSIN YA ONDAN SANIRIM ÇOK GÜSEL MAŞALLAH BEN FİL GİBİN OLMUŞUM:acep:
Kızlar gobusleriniz yakıyo valla cok tatlı cıkmıslar
Bu da bizden o zaman
valla canım öyle iyi geldi ki bu sözler.. tam dogru olmasa bile öyleymis gibi yapmak istiyorum bi müddet.. keyfini cıkarıcam.. eski ince günlerimi düsünüp düsünüp....... ehehe
oyyyy minik pıtırcığımın göbüğe bakarmısın yirim ben onuuuu eness büyümüş yaa uzaklaştın gittin yaa katılmıyon eskisi gibi
Dar bişi giyip koysana Dünyam bidaha bakalım
bakın terbiyesizler ordusu. ben şimdi çıkıyorum. eve gidince bu yaptıklarınızı burnunuzdan fitil fitil getirecem ama durun siz.
fazla konuşmayın beni yormayın. zati kronik yorgunluk var bende 7 aydır. ben gelene kadar bekleyin. sayfanın numarasını aldım, en son konuşanın ismini de. o na göre.
iyi akşamlar. (durun hele bi göbek resmi çeekyim de aklınız şaşsın be. göbek diye göbüş koydular buraya ya)