2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
konuşurken nefes nefese kalma olayın var mı azom? akıntım da var hem benim. beyaz yoğun. günlük pedimi bile aşıyor bazen. arada çişimi de kaçırıyorum :( karnımın alt kısmı bazen öne tartacak kadar ağır geliyor bana korkuyorum.

cildim saydamlaştı resmen altından damarlarımı görüyorum. karnım kocaman azo. azo kocamanım. ühüüüüü

Yok konuşurken değil de merdiven çıkınca kalıyom nefes nefese :D Akıntı benim de aynı ama daha çiş kaçırmadım..Bakalım ne zaman kaçırcam :D Ben de kocamanım akşam resmi koy sabah bakarım bende.Akşama mutteşem sülümanı izlicem :D

ben çıkıyorum kızlar azcık işimde var toparlayım çıkayım.çok öptüm siziiii..gökçe bak yarın o göbüşü görcem ve beğencemm:):)

Hoşçakal Aslım iyi bak kendine öpüldünnnn :panter:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
[sıze="3"]

sende mi bacımmmm.. Enneee.. Valla bak aslında kocaman göbüküm var..... Karsidan gören destur edüyör..... Ehehe atmasyon tabee.. Ama ben önceden minnacık biseydim bak cok heybetli oldum simdi.........
(saolasın gülüm........valla hepiniz moral oldunus var olun yanim)
[/sıze]

pike ben göremedim lütfen bi daha koyarmısın yada hangi sayfada bakamıyorum geçmişe bakıyorum ama seni göremiyorum kaçıncı sayfada bari onu de

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Kızlar gobusleriniz yakıyo valla cok tatlı cıkmıslar

Bu da bizden o zaman

pwf8.jpg

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Kızlar ben anladım niye kücük buldunuz üsteki ikiz tepelerin seyliginden anlayın iste büyüklügünden.. :eek:ys::eek:ys:
hani azos diyodu ya bilmemne inegi kibin hah iste ben öyle oldum .. ayıptır süülemesi bi 4 kat büyüdü gibi sanki :(...........

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bakın terbiyesizler ordusu. ben şimdi çıkıyorum. eve gidince bu yaptıklarınızı burnunuzdan fitil fitil getirecem ama durun siz.

fazla konuşmayın beni yormayın. zati kronik yorgunluk var bende 7 aydır. ben gelene kadar bekleyin. sayfanın numarasını aldım, en son konuşanın ismini de. o na göre.

iyi akşamlar. (durun hele bi göbek resmi çeekyim de aklınız şaşsın be. göbek diye göbüş koydular buraya ya)

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
pike ben göremedim lütfen bi daha koyarmısın yada hangi sayfada bakamıyorum geçmişe bakıyorum ama seni göremiyorum kaçıncı sayfada bari onu de

Kıs bacım hemen yukarı koydum ya.. sen dersinde yapmam mı seker...

Dünyam minnos seninki en birinci zaten...... en bastan beri hep takipteyis ..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Kızlar gobusleriniz yakıyo valla cok tatlı cıkmıslar

Bu da bizden o zaman

pwf8.jpg

41 kere Maşallah dunyam..

bakın terbiyesizler ordusu. ben şimdi çıkıyorum. eve gidince bu yaptıklarınızı burnunuzdan fitil fitil getirecem ama durun siz.

fazla konuşmayın beni yormayın. zati kronik yorgunluk var bende 7 aydır. ben gelene kadar bekleyin. sayfanın numarasını aldım, en son konuşanın ismini de. o na göre.

iyi akşamlar. (durun hele bi göbek resmi çeekyim de aklınız şaşsın be. göbek diye göbüş koydular buraya ya)

Hahahhaa sayfa nömarosunu mu aldın kızzzzz, ben zati 15 dakkaya çıkıcam yırttım yani :D
Hadi öptüm hoşçakal :sirin:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
AYYY SAĞOLSIN BACIMM MÜKEMMEL KIS KÜÇÜCÜK YANİ ZAYIFSIN YA ONDAN SANIRIM ÇOK GÜSEL MAŞALLAH BEN FİL GİBİN OLMUŞUM:acep:

valla canım öyle iyi geldi ki bu sözler.. tam dogru olmasa bile öyleymis gibi yapmak istiyorum bi müddet.. keyfini cıkarıcam.. eski ince günlerimi düsünüp düsünüp....... ehehe :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
dünyam naber kız. sen pek sessız bişi oldun artık. nıye? gıdıyom şimdi cevap verme takriben 45 dakıka sonra ver cevabını.

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
oyyyy minik pıtırcığımın göbüğe bakarmısın yirim ben onuuuu eness büyümüş yaa uzaklaştın gittin yaa katılmıyon eskisi gibi

Enes bey koca adam oldu nerdeyse cıkıcak dısarı :DD

Fazla giremiyorum nete canım ev isleri kaynanamlar kocam derken zaman kalmıyo iste. Ama zaman da cabuk geciyo anlamıyorum gunler nasıl bitiyo diye valla :)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Çabuk ol çabuk hadi bekliyorum bak 17:45te çıkıcam o vakte kadar hazır et göbeee

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar