2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
off göbeğim acayip gergin. böyle altından mavi mavi damarlarım çıkıyo arada. sanki morarmış gibi... acıyo da meret.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
off göbeğim acayip gergin. böyle altından mavi mavi damarlarım çıkıyo arada. sanki morarmış gibi... acıyo da meret.

Seninle hep aynı şeyleri yaşıyoruz...Önce kuku hamlaması şimdi de bu:D yoksa...yoksaaa :D Benim yaşadığım acıyı tarif ediyorsun...Dün akşam şekeri yaparken canım acıdı gerilme yüzünden.
Damarlarım çok ürkütücü,bakasım gelmiyor..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
hihhhhhhh kurban olurum ben sana sen ekle sana çifte bayılcam valla söz ahanda söz:)

ehehehe tamam. çok şımardım şu an. ehehehe

ayy bende eksik kalmayayım o saman... deneme

eneee hatunun göbüşü bile naif kız... ahahahaha. naif göbek mi olur be dıyenlere kapak olsun ahan da oluy işte bakın...

Ben de bayılabilir miyim? Ama sen de benimkisine bayıl :D

Ay bilmiyorum ki ne duysam inanır hale geldim.Şimdi gergin olduğu için belli olmaz diyenler de var..Ama google a hamilelikte çatlak yazınca şiş olan göbüşlerde çatlaklar görüyorum..
İnşallah sonradan süpriz yımırtadan çıkar gibi çıkmasın da :D

azo tahmınlerımce senlen benmkı baya bı heybetli bacım. bunların ki ne ayol mınnak mınnak göbüşler. şöyle bi serelim de görsünler gobbek nasıl oluyormuş... :eek:ky:

bende bayılcam sözz bak akşam gircem özellikle kaçıncı sayfada özel msj istiyorum görcem göbüşünü

tımam bebiş...

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
azo tahmınlerımce senlen benmkı baya bı heybetli bacım. bunların ki ne ayol mınnak mınnak göbüşler. şöyle bi serelim de görsünler gobbek nasıl oluyormuş... :eek:ky:

tımam bebiş...

Tek heybetli olan yer göbeğim olsa keşke Gökçem, kasa aldı başını gidiyor vallaha, dolunay gibin oldu :kahkaha:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
[sıze="3"]

aman da aman pek bi narin pek bi sempatik bir göbüş gördüm maşallah canım 41 kere..
Hırkanı da çok beğendim :panter:
[/sıze]
yaaa ben göremedim pikecanınkini
[sıze="3"]

herkesin vucud yapısı farklı güzelcim.. Bence gayet iyi ikinizinkide...

Ama ben görmedim seninkini.....
[/sıze]

sağolsın bacımda ben seninkini kaçırdım bidaha koyarmıısn foto nolurrr?

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Aman da aman pek bi narin pek bi sempatik bir göbüş gördüm maşallah canım 41 kere..
Hırkanı da çok beğendim :panter:

ayy canım ya tesekkur ederim.. kıs narin bi tarafım kalmadı pek ama olsun duymak güsell geldi saolasın............

(Hırka kotondan canım, tesekkur)

eneee hatunun göbüşü bile naif kız... ahahahaha. naif göbek mi olur be dıyenlere kapak olsun ahan da oluy işte bakın...

tımam bebiş...

anam bende anlata anlata bitiremiyodum kocaman oldu göbüküm diye.. bu bacılar hiç heybetini görmek ne narin didiler naif didiler.. puuaaaa... anam benim 12 kilo yoksa arka tarafta mı toplandııııııııı !!!!:ayk::ayk::ayk::ayk:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

şımarrrrr yaaaaaa aramızda lafımı olur:)yaaa benimde kılcal damarlarım çıktı ama ilginç olan sadece sol tarafımda var geçen azoşada sorduydum onun gibimi bişeymi seninde hafif damar çatlağı gibimi gökçem

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Seninle hep aynı şeyleri yaşıyoruz...Önce kuku hamlaması şimdi de bu:D yoksa...yoksaaa :D Benim yaşadığım acıyı tarif ediyorsun...Dün akşam şekeri yaparken canım acıdı gerilme yüzünden.
Damarlarım çok ürkütücü,bakasım gelmiyor..

konuşurken nefes nefese kalma olayın var mı azom? akıntım da var hem benim. beyaz yoğun. günlük pedimi bile aşıyor bazen. arada çişimi de kaçırıyorum :( karnımın alt kısmı bazen öne tartacak kadar ağır geliyor bana korkuyorum.

cildim saydamlaştı resmen altından damarlarımı görüyorum. karnım kocaman azo. azo kocamanım. ühüüüüü

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ben çıkıyorum kızlar azcık işimde var toparlayım çıkayım.çok öptüm siziiii..gökçe bak yarın o göbüşü görcem ve beğencemm:):)

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Aneeemmmmm göbüşe bak maşallah maşallah
Göbüş bile diil göbecik :)

sende mi bacımmmm.. enneee.. valla bak aslında kocaman göbüküm var..... karsidan gören destur edüyör..... ehehe atmasyon tabee.. ama ben önceden minnacık biseydim bak cok heybetli oldum simdi.........
(saolasın gülüm........valla hepiniz moral oldunus var olun yanim)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
konuşurken nefes nefese kalma olayın var mı azom? akıntım da var hem benim. beyaz yoğun. günlük pedimi bile aşıyor bazen. arada çişimi de kaçırıyorum :( karnımın alt kısmı bazen öne tartacak kadar ağır geliyor bana korkuyorum.

cildim saydamlaştı resmen altından damarlarımı görüyorum. karnım kocaman azo. azo kocamanım. ühüüüüü
AŞKUMM BENDE BU DEDİKLERİNİN HEPİCİĞİ MEVCUTT GÖKÇE CİLT SAYDAMLIĞI HARİÇÇ UFFF YA ÇOK ÇİRKİN HİSSEDİYORUM KENDİMİ:uzgun:
ben çıkıyorum kızlar azcık işimde var toparlayım çıkayım.çok öptüm siziiii..gökçe bak yarın o göbüşü görcem ve beğencemm:):)
KENDİNE İİ BAK ZUZU ÖPÜYORUM SENİ KOCUMAN BYE BYE

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar