akşam ben de çekecem benimkine de bayıl. valla küserim. zati hep geç kalıyorum bari bayıl göbüşüme de aranızda oldugumu hissedeyim tımam mı bebişim?
bende bayılcam sözz bak akşam gircem özellikle kaçıncı sayfada özel msj istiyorum görcem göbüşünü
akşam ben de çekecem benimkine de bayıl. valla küserim. zati hep geç kalıyorum bari bayıl göbüşüme de aranızda oldugumu hissedeyim tımam mı bebişim?
ayy bende eksik kalmayayım o saman... deneme
maşallahbuda benimkisi teyzeleriiiiii
yaaa aramızda 3,5 hafta var yaa normal mi bu koca göbek bu oğlan nasıl fırtlıycak aceba???
buda benimkisi teyzeleriiiiii
off göbeğim acayip gergin. böyle altından mavi mavi damarlarım çıkıyo arada. sanki morarmış gibi... acıyo da meret.
öylemi dersin 27.haftanın içindeyim bana büyük geldi babuşunkine göre
ayy sağol birtanemmmm o senin göbeğinin güzelliği:zonk::zonk:
hihhhhhhh kurban olurum ben sana sen ekle sana çifte bayılcam valla söz ahanda söz
Ben de bayılabilir miyim? Ama sen de benimkisine bayıl![]()
Ay bilmiyorum ki ne duysam inanır hale geldim.Şimdi gergin olduğu için belli olmaz diyenler de var..Ama google a hamilelikte çatlak yazınca şiş olan göbüşlerde çatlaklar görüyorum..
İnşallah sonradan süpriz yımırtadan çıkar gibi çıkmasın da
bende bayılcam sözz bak akşam gircem özellikle kaçıncı sayfada özel msj istiyorum görcem göbüşünü
buda benimkisi teyzeleriiiiii
azo tahmınlerımce senlen benmkı baya bı heybetli bacım. bunların ki ne ayol mınnak mınnak göbüşler. şöyle bi serelim de görsünler gobbek nasıl oluyormuş...ky:
tımam bebiş...
bu sefer ben de alacam çok beğendim, güle güle giydir
yaaa ben göremedim pikecanınkini[sıze="3"]
aman da aman pek bi narin pek bi sempatik bir göbüş gördüm maşallah canım 41 kere..
Hırkanı da çok beğendim[/sıze]
[sıze="3"]
herkesin vucud yapısı farklı güzelcim.. Bence gayet iyi ikinizinkide...
Ama ben görmedim seninkini.....[/sıze]
Aman da aman pek bi narin pek bi sempatik bir göbüş gördüm maşallah canım 41 kere..
Hırkanı da çok beğendim
eneee hatunun göbüşü bile naif kız... a. naif göbek mi olur be dıyenlere kapak olsun ahan da oluy işte bakın...
azo tahmınlerımce senlen benmkı baya bı heybetli bacım. bunların ki ne ayol mınnak mınnak göbüşler. şöyle bi serelim de görsünler gobbek nasıl oluyormuş...ky:
tımam bebiş...
off göbeğim acayip gergin. böyle altından mavi mavi damarlarım çıkıyo arada. sanki morarmış gibi... acıyo da meret.
kız ne güzel giyinmişin, senin göbüşün çok artistik he, bblau bunu beğendi
maşallah 41 kere
evek bunu görmüstüm önceden masallah canım süperkmis..
Tek heybetli olan yer göbeğim olsa keşke Gökçem, kasa aldı başını gidiyor vallaha, dolunay gibin oldu :kahkaha:
Seninle hep aynı şeyleri yaşıyoruz...Önce kuku hamlaması şimdi de buyoksa...yoksaaa
Benim yaşadığım acıyı tarif ediyorsun...Dün akşam şekeri yaparken canım acıdı gerilme yüzünden.
Damarlarım çok ürkütücü,bakasım gelmiyor..
Aneeemmmmm göbüşe bak maşallah maşallah
Göbüş bile diil göbecik
AŞKUMM BENDE BU DEDİKLERİNİN HEPİCİĞİ MEVCUTT GÖKÇE CİLT SAYDAMLIĞI HARİÇÇ UFFF YA ÇOK ÇİRKİN HİSSEDİYORUM KENDİMİ:uzgun:konuşurken nefes nefese kalma olayın var mı azom? akıntım da var hem benim. beyaz yoğun. günlük pedimi bile aşıyor bazen. arada çişimi de kaçırıyorumkarnımın alt kısmı bazen öne tartacak kadar ağır geliyor bana korkuyorum.
cildim saydamlaştı resmen altından damarlarımı görüyorum. karnım kocaman azo. azo kocamanım. ühüüüüü
KENDİNE İİ BAK ZUZU ÖPÜYORUM SENİ KOCUMAN BYE BYEben çıkıyorum kızlar azcık işimde var toparlayım çıkayım.çok öptüm siziiii..gökçe bak yarın o göbüşü görcem ve beğencemm