2012 Şubat Anneleri

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
akıl vermiş bi de ya. hiç eşinizin ismini koymayı düşündünüz mü diye. tee allam ya.

evek canım benim okudugumda bi okadar gereksiz bi kayınvalide ile ilgili akıl veriyodu....

Aminn canım inşallah..Allah hepimize göstersin o günleri.Çok sabırsızlanıyorum.

evek dadlum bende öyle......

masallah canım T-shirt de yakıyor bacım......

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

ene babuş o ne kız??? bnimki 5 katı.ehehheee. du bende çekıp yollıcam akşam banane...

Sen şimdi tam kaç haftalıksın tickerın yok bilemiyom ki sölim :acep:
Demir Aden 6. sırada doğacak az bekletcek seni (yine başladım kehanetlere bunları not edin :D)

sat 4 mayıs ama doktoruma sorsan erken gebelikmiş benimki. erken döllenme olmuşum. öyle de erkenci bi insanımdır. bugunun işini yarına asla bırakmam azom.

ben yarın 31. haftama giriyorum. ene 6 mı? vayyy olsun napalım hayırla sağlıkla doğsun da.

AAA KUŞUM AMA NAPALIM YİNEDE YAVAŞ YAZIŞIYOZ SENİN İÇİN

HEH DOĞRUSUNU ŞİMDİ SİN DEDİN ASLICAN DUYDUN MU ESAS TANIMI BİYOLOJİSİ KIT İNSANLARIK :hihi:

rahimden arta kalan yerde de bebiş büyüyor yazmış bi de biri. teyyy teyyy. görmüyorum sanıyosunuz ama göruyorum kaçırıyorum cevap veremıyorum.

Cidden çizip de anlatcam kız ben :D

aynen. rahimin cinsellikle alakası yok kızlar. rahim tamamen doğum için rabbim tarafından yaratılmış bi organımız. cinsel kısımlar daha aşağıdaki yerler. vajına (ki ilişki esnasında kasılıp gevşer, boyu uzayıp kısalır falan.) dış kısımlar ise dudaklar denilen bölge bambaşka işlere yarar ki burdan anlatsam beni fizana yollarlar. keza klitorise hiç girmiyorum...

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
sat 4 mayıs ama doktoruma sorsan erken gebelikmiş benimki. erken döllenme olmuşum. öyle de erkenci bi insanımdır. bugunun işini yarına asla bırakmam azom.

ben yarın 31. haftama giriyorum. ene 6 mı? vayyy olsun napalım hayırla sağlıkla doğsun da.
...
Maşallah kuzum, aramızda birşey yokmuş benim sat da 25 Nisan..
Sat deyince aklıma ab geliyor :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Kızlar, çatlaklar genelde doğumdan sonra belli olurmuş karnımız inince..Ya ben seviniyordum çatlağım yok diye ama çok sevinmemek lazımmış...:acep:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Maşallah kuzum, aramızda birşey yokmuş benim sat da 25 Nisan..
Sat deyince aklıma ab geliyor :D

ahuahuahuahau kadın yememiş içmemiş senin sat nedir diye sorduğun mesajı bulmuş. alaksız bi zamanda da gülelim diye gelmiş önüme sunmuş.

ben arkadışımla dalga geçirtir miyim be. terbiyesiz.

o değil de benim mahkeme ne oldu ki? mahkeme celbi falan da geçmedi elime. ahahuahaua

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Kızlar, çatlaklar genelde doğumdan sonra belli olurmuş karnımız inince..Ya ben seviniyordum çatlağım yok diye ama çok sevinmemek lazımmış...:acep:

yaaa kim diyo onu yaa..çatlayan çatlıyo bi kerem ben kendim gördüm daha öncede yazdıydım sanırım iki arkadaşım doğum yaptı birinde doğum yapmadan oncede yoktu sonrada olmadı oburunde daha karnı gerilmeye baslarken catladı dogal olarak sonra da kaldı..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ahuahuahuahau kadın yememiş içmemiş senin sat nedir diye sorduğun mesajı bulmuş. alaksız bi zamanda da gülelim diye gelmiş önüme sunmuş.

ben arkadışımla dalga geçirtir miyim be. terbiyesiz.

o değil de benim mahkeme ne oldu ki? mahkeme celbi falan da geçmedi elime. ahahuahaua

-hmm çok şımardım :D Açsın da kendi kukusuyla dalga geçsin o :D

buda benim şu anda çektiğim göbeğim fenayım yaa :acep:
Ekli dosyayı görüntüle 9457

Maşallahhhh tü tü tü :D Bak senin göbişte benimkisi gibi aşağıda..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
yaaa kim diyo onu yaa..çatlayan çatlıyo bi kerem ben kendim gördüm daha öncede yazdıydım sanırım iki arkadaşım doğum yaptı birinde doğum yapmadan oncede yoktu sonrada olmadı oburunde daha karnı gerilmeye baslarken catladı dogal olarak sonra da kaldı..

Kaynanam didi kız :acep: Dedi doğumdan sonra da küçük çatlaklar kendini gösterir dedi..Bakalım olcak mı.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Kaynanam didi kız :acep: Dedi doğumdan sonra da küçük çatlaklar kendini gösterir dedi..Bakalım olcak mı.

ona bakarsan çoğu yerde de genetik olduğu yazıyo çatlakların eğer anne veya kız kardeşte varsa sende de %90 oluyomuş falan..yok ama bence onla alakalı değil tamamen bünye meselesi vücudunun gerilmeye ne kadr müsait olduğuyla alakalı bence bu çatlak işi

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Valla dün çok hareketsiz olan bebeğim bugün kudurdu tırsmaya başladım, maşallah tabi ama sanki çıkıcak gibi ittiriyor ve ittirdiği yeri acıtıyor :acep::ayk:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
buda benimkisi teyzeleriiiiii

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0030.jpg
    Fotoğraf0030.jpg
    79,8 KB · Görüntüleme: 83

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar