2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
kuzum herhal ölee herkesin salatası ortadan kasıklanır mı.kocanın ki dedik..ahahaha yarın bide beben ıssıracak yemicek sen atıvercen ağzına o da bu işin en güzel istisnası :))

vuuu yirlisi bacım.kendisi ankarada doğup büyümüş ama anne baba kayseride yetişmiş.iremimi dedesi botti diye severdi bilin mi bottiyi :)

vuuuuuuuuuuuuu bottiyi bilmemmi anammmm gadasını aldığım..seninki yiğin yerlisiymiş:)nörüyolar ankarada gayseriye öz torpaklarınıza dönün:):)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
katılıyorum sana bebişim. bu hatunlar pis ben diyim.

nazom takıntılı olduğum kişiler var benim. mesela kayınpederimin yediği salatadan yiyemem. anannemin yediği salatadan da. ayrıca ne öyle ya? alırsın tabağına ohh mis. ekmek mi banacan, suyunu kafaya dikip mi içecen napacaksın yap ama ortadaki tabağa ekmeğini park etme lütfen. eşimden iğrenmiyorum. ama nutellayı falan kaşıklasa cıngar çıkarırım o başka. benim reçel kaplarım bile ayrı be. minnak minnak herkesin önünde. elimde değil iğrenıyorum ama :(

azo: kapıdan girergirmez duvar fantazisi mi abowwwwwwwwwww dıyorum sadece. kızım sen var ya off offf.

Onu ben de yemem len.Kimsenin zalatasından yimem hatta.
Reçelleri kaplara koyarım o da tamam.
Nutellayı kaşıklama kısmına gelince, benden başka kimse kaşıklamaz onu :D
Ben de tek kaşık alırım.
O yüzden ben yemek yaparken tüm kaşıklar tabaklar batıyo :acep:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kuzum herhal ölee herkesin salatası ortadan kasıklanır mı.kocanın ki dedik..ahahaha yarın bide beben ıssıracak yemicek sen atıvercen ağzına o da bu işin en güzel istisnası :))

vuuu yirlisi bacım.kendisi ankarada doğup büyümüş ama anne baba kayseride yetişmiş.iremimi dedesi botti diye severdi bilin mi bottiyi :)

ahahahahah bebemin bokunu da yirim.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Onu ben de yemem len.Kimsenin zalatasından yimem hatta.
Reçelleri kaplara koyarım o da tamam.
Nutellayı kaşıklama kısmına gelince, benden başka kimse kaşıklamaz onu :D
Ben de tek kaşık alırım.
O yüzden ben yemek yaparken tüm kaşıklar tabaklar batıyo :acep:

Ayyy nutella yesek ne iyi olurdu şimdiii...O da bakkaldan alınmaz ki şimdi ayıp :(

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
acıktım. yemekte karışık kızartma varmış ne demek o? karışık kızartma hiç iş yerinde çıkacak bi yemek midir sorarım size ey ahali. hele de şu rejımdeki halımlen bana yapılır mı bu?

neyse gıdıp çorbamı kapuskamı yıyeyım bariisi. öfff

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar