2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
acıktım. yemekte karışık kızartma varmış ne demek o? karışık kızartma hiç iş yerinde çıkacak bi yemek midir sorarım size ey ahali. hele de şu rejımdeki halımlen bana yapılır mı bu?

neyse gıdıp çorbamı kapuskamı yıyeyım bariisi. öfff

o karışık kızartma yüzünden dün evde zafiyet geçiriyordum çok yemişim birde sarımsaklı yoğurtta döktüydüm anammm ölüyom sandım ters dönmüş böcek gibi halının üstünde yuvarlandım bütün gece:)kocacığım yasak etti artık kızartmayı sende dikkatli yii haaa

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
neyse kızlarr ben cıkıyorumm.. cıkıp ta nereye gidicem bilmiyorum da cıkıyorum işte. selma desmond dagıttı beni bu sabah toplayamadım kendimi:uzgun: izledikce daha kötü oluyorumm. cıkayımm makineyi calıstırıpp pazara gideyim bari. görüsürüzz:panter:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kızlar size şimdi olayı anlatıcam.İyi dinleyin ha sınav edicem sonra:

RAHIM-~1.JPG

Bakın şimdi bana, sinir etmeyin beni.
Uterus dediği rahim. Endometrium dediği rahim duvarı. Gebelik başlar başlamaz bu duvar kalınlaşmaya başlar.Yeterli kalınlığa ulaşmaması bi problemdir mesela gebe kalma açısından.
Efendim ovary dediği yer yumurlalık. Yumurta adet döneminin ilk yarısında burda büyümeye başlar, yeterli büyüklüğe ulaştığında çatlar, buna ovulasyon diyoruz. Oradan fallopian tube denilen fallop tüplerinden yavaş yavaş devam eder. İşte orada spermle karşılaşırsa, döllenir, döllenmiş halde bölünerek rahim içine ulaşır birkaç günde ve tutunur. Sonra da büyümeye başlar.İşte o günlerde beklenen adetiniz gecikir, hamilemiyimki diye kıvranmaya başladığınız günlere denk gelir bu tutunma...
Cervix dediği yer rahim ağzı, serviks yani.
Miyometrum uterus kasıdır.
Vajinayı zaten görüyorsunuz ki kendisi rahim değildir.
Sorusu olan?
Dış gebelik nerde oluşur anlatiim mi lazım mı:vecihi:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Başka bir yere topluca geçeriz.. Çete olduk biz:kahkaha::kahkaha:

ahahahahah öyle deme kız adamı haklı çıkartma. özelde babuşa yazmıştı onu çete gibisiniz diye. ahahahaha.

Demi T cetveli lullanara bi çizsin bakalım:))

benım de t cetvelyle ılgılı bı geçmişim var ama t cetvelıyle çizilecek iş değil o meret.

o değil de aslı sen de az fırlama değilsin ha. azodan farkın yok yani :)))

bu arada babuşum; aynen ben de yemek yaparken deli oluyorum kendime. tadına mı bakacam bi kaşık al. onu makınaya at, başka yemege bakarken yıne kaşık al derken 3-5 adet çatal kaşık pislenıyo be.

neyse gıdıpğp yıyım ben yemegımı. fazla konuşmayın.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
evet canım kayserili bir koca ilen evlendim buraya yerleştimm ve sağolsunlar 2 yıldada şivelerini çözdüm:)sen gelirmisin kayseriye gelirsen görüşelim valla

anam bir kayserili gelini desene..oyy oyy ben seni nasıl anlarım şimdi..eşimin tüm sülalesi kayseride kalanlar tabi.hatta gökçeyle azonun en sevdikleri hala da kayseride.bayramlarda,düğünlerde,cenazelerde gelip gidiyoruz. nostaljiye uğruyoruz,sema bacı,kaşıkla derken ben doldurup geliyorum ordan..:) gelirsek görüşelimm.hatta akraba falan cıkarmıs kocalarımız :))

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ayyy nutella yesek ne iyi olurdu şimdiii...O da bakkaldan alınmaz ki şimdi ayıp :(
yerik anama öğlene ne kaldıki şunun şurasında benimde cnm çekti evde vardı bir kaşıklayayım ağzım burnum çikolata olsun
hadi bakam cizsinnnde marifetini bi görelim :p
Bakkal sana alışmıştır artık:)))
Ama öyle ortada yalamak olmazki şimdi:)))
oda doğruyaaa evde yalarım bende kendimden geçe geçe ohhhh misss ama sonra benim oğlan durmazz yerinde
valla hiç tecrübe edinmedim nü resimde bacım dur deneyim dermişimmmm:):):)
dene tabi yeniliğe açık bir mimar ol bacımm:kahkaha:
evet canım kayserili bir koca ilen evlendim buraya yerleştimm ve sağolsunlar 2 yıldada şivelerini çözdüm:)sen gelirmisin kayseriye gelirsen görüşelim valla

kayseri ıhhhh ıhhhh kayseri ıhhh ıhhhh hümmet ağabeyyy dayanamıyooooom :hihi:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kızlar öperim sizi bende cıkayım iremi kurstan alıp okula götürücem.servis şöferi gibiyim valla.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

Bende doğma büyüme kayseride yaşadım.. Üniversiteden sonra Konya ya geldim ve burda evlendim..
Ailem Kayseride..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ayyy nutella yesek ne iyi olurdu şimdiii...O da bakkaldan alınmaz ki şimdi ayıp :(

Nutella olmazsa çokokrem alıver tüpte :D

Ahahahaha :D Autocadde çizsem :D

acıktım. yemekte karışık kızartma varmış ne demek o? karışık kızartma hiç iş yerinde çıkacak bi yemek midir sorarım size ey ahali. hele de şu rejımdeki halımlen bana yapılır mı bu?

neyse gıdıp çorbamı kapuskamı yıyeyım bariisi. öfff

Karışık kızartma :D Bayılırım

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
anam bir kayserili gelini desene..oyy oyy ben seni nasıl anlarım şimdi..eşimin tüm sülalesi kayseride kalanlar tabi.hatta gökçeyle azonun en sevdikleri hala da kayseride.bayramlarda,düğünlerde,cenazelerde gelip gidiyoruz. nostaljiye uğruyoruz,sema bacı,kaşıkla derken ben doldurup geliyorum ordan..:) gelirsek görüşelimm.hatta akraba falan cıkarmıs kocalarımız :))

evet bacım kayseri geliniyim sorma sorma:)valla beklerim yolunuz düşsün düşmesin bir yolunu bulup düşürün yolunuzu:)heee yaa kaşıklının mantısı süper olur ananın yerininde öyle:)olurmu olur çıkarmışızzz ne güzel olurdu

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
neyse kızlarr ben cıkıyorumm.. cıkıp ta nereye gidicem bilmiyorum da cıkıyorum işte. selma desmond dagıttı beni bu sabah toplayamadım kendimi:uzgun: izledikce daha kötü oluyorumm. cıkayımm makineyi calıstırıpp pazara gideyim bari. görüsürüzz:panter:

Takma kafanııııı, ne acılar oluyor hayatta, bencil ol bu ara hep kendini düşün..Çık gez toz, görüşürüz canım.

Kızlar size şimdi olayı anlatıcam.İyi dinleyin ha sınav edicem sonra:

Ekli dosyayı görüntüle 9493

Bakın şimdi bana, sinir etmeyin beni.
Uterus dediği rahim. Endometrium dediği rahim duvarı. Gebelik başlar başlamaz bu duvar kalınlaşmaya başlar.Yeterli kalınlığa ulaşmaması bi problemdir mesela gebe kalma açısından.
Efendim ovary dediği yer yumurlalık. Yumurta adet döneminin ilk yarısında burda büyümeye başlar, yeterli büyüklüğe ulaştığında çatlar, buna ovulasyon diyoruz. Oradan fallopian tube denilen fallop tüplerinden yavaş yavaş devam eder. İşte orada spermle karşılaşırsa, döllenir, döllenmiş halde bölünerek rahim içine ulaşır birkaç günde ve tutunur. Sonra da büyümeye başlar.İşte o günlerde beklenen adetiniz gecikir, hamilemiyimki diye kıvranmaya başladığınız günlere denk gelir bu tutunma...
Cervix dediği yer rahim ağzı, serviks yani.
Miyometrum uterus kasıdır.
Vajinayı zaten görüyorsunuz ki kendisi rahim değildir.
Sorusu olan?
Dış gebelik nerde oluşur anlatiim mi lazım mı:vecihi:

Tişekkür ederiz örtmenim, süper açıklayıcı olmuş :D

bende yemeğe gidiyorum sulu köfte varmış yiyim geleyim:)görüşürükkk

Afiyet olsun canım görüşürükkk..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
ahahahahah öyle deme kız adamı haklı çıkartma. özelde babuşa yazmıştı onu çete gibisiniz diye. ahahahaha.

benım de t cetvelyle ılgılı bı geçmişim var ama t cetvelıyle çizilecek iş değil o meret.

o değil de aslı sen de az fırlama değilsin ha. azodan farkın yok yani :)))

bu arada babuşum; aynen ben de yemek yaparken deli oluyorum kendime. tadına mı bakacam bi kaşık al. onu makınaya at, başka yemege bakarken yıne kaşık al derken 3-5 adet çatal kaşık pislenıyo be.

neyse gıdıpğp yıyım ben yemegımı. fazla konuşmayın.

Ya iyiki burdayız.. Ben burda mutluyum ya.. Sizleri ve sitemiiz çok seviyorum..:nanik:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar