nörek anam,hayat meşakkatinde uğrasıp duruyok..aslım sen kayseridemisin?
evet canım kayserili bir koca ilen evlendim buraya yerleştimm ve sağolsunlar 2 yıldada şivelerini çözdüm
nörek anam,hayat meşakkatinde uğrasıp duruyok..aslım sen kayseridemisin?
Bakkal sana alışmıştır artık))
Ama öyle ortada yalamak olmazki şimdi))
acıktım. yemekte karışık kızartma varmış ne demek o? karışık kızartma hiç iş yerinde çıkacak bi yemek midir sorarım size ey ahali. hele de şu rejımdeki halımlen bana yapılır mı bu?
neyse gıdıp çorbamı kapuskamı yıyeyım bariisi. öfff
Başka bir yere topluca geçeriz.. Çete olduk biz:kahkaha::kahkaha:
Demi T cetveli lullanara bi çizsin bakalım)
evet canım kayserili bir koca ilen evlendim buraya yerleştimm ve sağolsunlar 2 yıldada şivelerini çözdümsen gelirmisin kayseriye gelirsen görüşelim valla
yerik anama öğlene ne kaldıki şunun şurasında benimde cnm çekti evde vardı bir kaşıklayayım ağzım burnum çikolata olsunAyyy nutella yesek ne iyi olurdu şimdiii...O da bakkaldan alınmaz ki şimdi ayıp
hadi bakam cizsinnnde marifetini bi görelimDemi T cetveli lullanara bi çizsin bakalım)
oda doğruyaaa evde yalarım bende kendimden geçe geçe ohhhh misss ama sonra benim oğlan durmazz yerindeBakkal sana alışmıştır artık))
Ama öyle ortada yalamak olmazki şimdi))
dene tabi yeniliğe açık bir mimar ol bacımm:kahkaha:valla hiç tecrübe edinmedim nü resimde bacım dur deneyim dermişimmmm
evet canım kayserili bir koca ilen evlendim buraya yerleştimm ve sağolsunlar 2 yıldada şivelerini çözdümsen gelirmisin kayseriye gelirsen görüşelim valla
Ayyy nutella yesek ne iyi olurdu şimdiii...O da bakkaldan alınmaz ki şimdi ayıp
Demi T cetveli lullanara bi çizsin bakalım)
acıktım. yemekte karışık kızartma varmış ne demek o? karışık kızartma hiç iş yerinde çıkacak bi yemek midir sorarım size ey ahali. hele de şu rejımdeki halımlen bana yapılır mı bu?
neyse gıdıp çorbamı kapuskamı yıyeyım bariisi. öfff
anam bir kayserili gelini desene..oyy oyy ben seni nasıl anlarım şimdi..eşimin tüm sülalesi kayseride kalanlar tabi.hatta gökçeyle azonun en sevdikleri hala da kayseride.bayramlarda,düğünlerde,cenazelerde gelip gidiyoruz. nostaljiye uğruyoruz,sema bacı,kaşıkla derken ben doldurup geliyorum ordan..gelirsek görüşelimm.hatta akraba falan cıkarmıs kocalarımız
)
neyse kızlarr ben cıkıyorumm.. cıkıp ta nereye gidicem bilmiyorum da cıkıyorum işte. selma desmond dagıttı beni bu sabah toplayamadım kendimi:uzgun: izledikce daha kötü oluyorumm. cıkayımm makineyi calıstırıpp pazara gideyim bari. görüsürüzz
Kızlar size şimdi olayı anlatıcam.İyi dinleyin ha sınav edicem sonra:
Ekli dosyayı görüntüle 9493
Bakın şimdi bana, sinir etmeyin beni.
Uterus dediği rahim. Endometrium dediği rahim duvarı. Gebelik başlar başlamaz bu duvar kalınlaşmaya başlar.Yeterli kalınlığa ulaşmaması bi problemdir mesela gebe kalma açısından.
Efendim ovary dediği yer yumurlalık. Yumurta adet döneminin ilk yarısında burda büyümeye başlar, yeterli büyüklüğe ulaştığında çatlar, buna ovulasyon diyoruz. Oradan fallopian tube denilen fallop tüplerinden yavaş yavaş devam eder. İşte orada spermle karşılaşırsa, döllenir, döllenmiş halde bölünerek rahim içine ulaşır birkaç günde ve tutunur. Sonra da büyümeye başlar.İşte o günlerde beklenen adetiniz gecikir, hamilemiyimki diye kıvranmaya başladığınız günlere denk gelir bu tutunma...
Cervix dediği yer rahim ağzı, serviks yani.
Miyometrum uterus kasıdır.
Vajinayı zaten görüyorsunuz ki kendisi rahim değildir.
Sorusu olan?
Dış gebelik nerde oluşur anlatiim mi lazım mı
bende yemeğe gidiyorum sulu köfte varmış yiyim geleyimgörüşürükkk
Bende doğma büyüme kayseride yaşadım.. Üniversiteden sonra Konya ya geldim ve burda evlendim..
Ailem Kayseride..
ah öyle deme kız adamı haklı çıkartma. özelde babuşa yazmıştı onu çete gibisiniz diye. a
.
benım de t cetvelyle ılgılı bı geçmişim var ama t cetvelıyle çizilecek iş değil o meret.
o değil de aslı sen de az fırlama değilsin ha. azodan farkın yok yani))
bu arada babuşum; aynen ben de yemek yaparken deli oluyorum kendime. tadına mı bakacam bi kaşık al. onu makınaya at, başka yemege bakarken yıne kaşık al derken 3-5 adet çatal kaşık pislenıyo be.
neyse gıdıpğp yıyım ben yemegımı. fazla konuşmayın.
Tişekkür ederiz örtmenim, süper açıklayıcı olmuş
Bana biyoloji dersi verdirip yemeğe mi gidiyonuz şimdi.
zırt yiyin töbe töbe :zopa: