iyi ki dogdun lidirimmmmguzel bir yil olsun senin icinn bebeginle ve esnle insallah. tum dileklerin isteklerin gercek olsun. hic kesken olmasin cnm.-alkis:hanimdil:
asta
Selam kizlar napiyosunuz?
Bugun yeni yerimde basladim. Gündüz giremeyecek gibiyim artik
selam kızlar,
son 3 sayfayı falan okuyabildim ancak. bebikom, leadercan, geçmiş olsun, Rabbim beterinden korusun...
babuş hayırlı olsun yeni işin. bol kazançlı ve huzurlu olsun...
ben fenayım. bakıcı olayı ne zormuş ya, elle uğraşmak hakikaten sıkıntı. Tuna uyuduğunda uyuyormuş, ve buzdolabını bildiğiniz karıştırıyor. tencerede, saklama kabında yemek, çorba, pilav bırakıyorum. o mesela yeşil soğanlarımı bitiriyor, salata malzemelerimin altından girip üstünden çıkıyor, meyvelerde oğlumla yarışıyor. hayır yediğinde değil gözüm ama buzdolabımı dilediği gibi karıştıran birisi diğer dolaplarıma ne yapmaz diye düşünmeden edemiyorum -kizgin Tv çok açık kalıyormuş, dizi falan açıyormuş. hep uyardık ama bakalım noolacak. sanki bekçilik yap dedik kadına. temizlik istemem, yemek istemem, sen oğluma hakkıyla bak yeter dedim. keşke bir sürü iş yükleseydim. o uyutup keyif yapma derdinde.
umarım sizin keyifler iyidir. biz 8ayı da devirdik çok yaramaz ama çokçok ballı kaymaklı bir uşak olduk valla... emeklerken tutabilene aşk olsun, yürüteçle yaptıklarına akıl sır erdiremiyorum. tutunup kalkıyor, sıralıyor, 5 dk durmuyor. geçen hafta saplık ocağına götürdüm. kilosu boyu iyi maşallah bu kiloya iyi hareketlenmiş diyor hemşire... boludaki doktorumuz biz tatildeyken gitmiş. yine doktorsuz kaldıknedir bizim bu doktorlardan çektiğimiz ana oğul
hepinizi ve kuzularınızı öpüyorum
Kimse uğramıyor heralde buralara
Bebikom , Leader geçmiş olsun kızlar düşe kalka büyüyecekler tostikler alışmak lazım Kayrada akşam emeklerken eli kaydı kafayı vurdu 10 dk ağladı
Babuşcum yeni işin hayırlı olsun inşallah rahat edersin
Littlecım yazdıklarına çok üzüldüm hakikatten zor bende hiç hoşlanmam yabancının kendi evi gibi sağı solu karıştırmasından hakkınızda hayırlısı olsun Tunama uygun inşallah bi bakıcı bulursun ne rahat insanlar var yaaaa Tuna çok insancıl bir çocuk gibi duruyor yabancılama gibi huyu varmı?
merhaba şekerler,
Klavyenin bir iki tuşu bouldu içecek döktüm de
yamak kolay degil kopyalıyorum felan sinir bir durum yani bo.ulan ''a'' ve alfabenin son harfi...
Bugun benim dogumgunum gerci daha dogmadim 11'de dunyaya gelmisim oglum sabah bi gusel sarildi kutladi esim olee sizlerde beni kucakalasiniz sevgi yumagi yapsak
Babuşum hayırlı olsun, bizi bu ortamdan uzaklaştıran işverenler utansın napalım
Canım Tunama maşallahhhh. Okurken keşke dedim burda olsaydınız, yengem bebek bakıcılığ işi arıyor, çünkü şu an çalıştığı yerde ikizlere bakıyor ve kadın o kadar vicdansız ki, akşamdan bardaklar yerde, ev darmadağın kendi pisliğini bile yengeme toplatıyor, burda olsaydınız Tuna'ya bakardı valla seve seve. Ne yapacaksın pek konuşacak mısın bakıcı ile?
Offf kuzum ya, kıyamam. Kuzey'de vurdu öyle kafasını, içim gidiyor canı yanınca
Ehehehe geçmişler olsun pikem, z yerine yaptığın gibi nokta koy, a zaten sesli harf, aralarda olmasa da okunur
Lidırımmmmmmm iyi ki doğdun tatlım benim, güzel anne, oğlunla ve eşinle uzuuuunnnnn ve mutlu yıllar seninle olsun :elif::elif:
Leadercım nice yaşlara doğum günün kutlu olsun Eymenle ve eşinle mutlu yıllar diliyorum:halayBugun benim dogumgunum gerci daha dogmadim 11'de dunyaya gelmisim oglum sabah bi gusel sarildi kutladi esim olee sizlerde beni kucakalasiniz sevgi yumagi yapsak
Hayırlı olsun Azoş bi bakmışsın doğum günü kutluyoruzVay anasını tickerda gördüm şimdi, 9. aya adım atmışız
ginaydin hanimlar. dun benimde evlilik yildonumumdu. o kadar hevesliydim. sonuc kusum konusmuyorum![]()
o birsey degilde evde duramadigimi farkettim. neden bilmiyorum ne lursa olsun cikmaliyim hissi var. hele bugun hakan giderken aglamak geldi icimden. gitcek bi yerde kalmadi cunku. buldumm dedim son dk saglikocagna gideyim. ogleden sonra dedi. tahlik yaptiracaktim diyetisyen icin bide defneyi olctururum falan.
karnimda sanki birsey olmus gibi bir heyecan var. cok garibim ya:ne:
bu arada reglim de bigun gecikti:uzgun:
Leadercım nice yaşlara doğum günün kutlu olsun Eymenle ve eşinle mutlu yıllar diliyorum:halay
Hayırlı olsun Azoş bi bakmışsın doğum günü kutluyoruz
bebelerin doğum günlerinde de hediye alışverişimi yapsak ne güzel olur doğumdan önce yaptığımız gibi
ginaydin hanimlar. dun benimde evlilik yildonumumdu. o kadar hevesliydim. sonuc kusum konusmuyorum![]()
o birsey degilde evde duramadigimi farkettim. neden bilmiyorum ne lursa olsun cikmaliyim hissi var. hele bugun hakan giderken aglamak geldi icimden. gitcek bi yerde kalmadi cunku. buldumm dedim son dk saglikocagna gideyim. ogleden sonra dedi. tahlik yaptiracaktim diyetisyen icin bide defneyi olctururum falan.
karnimda sanki birsey olmus gibi bir heyecan var. cok garibim ya:ne:
bu arada reglim de bigun gecikti:uzgun:
Ecrinnim sen iş bak, çalışmak sana iyi gelcek gibime geliyor.
günaydın kızlar.