2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Gokcecim serapcim cok tesekkurler rabbim saglikli huzurlu sizlerlede bir omur nasip etsinn...

Eymen benim aklimi kacirticak 1.5 saat uyutmak ici ugrastim 30dk uyudu... cin gibi bakio uyuturke ayakta sallayan kuzular bebekleriniz kendink saga sola zorlayip kasiyomu kendini eymen bj konuda benimle savasio salincakta uyutayim dedim ordda 20 dk salladim pis pislayaram uyur gibi oldu ama ihh ihya i yok... uyku saati bana cinnet gecirme saati oluyo az uyuycada miz miz hep ondan zorluyorm uutmaya ama...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Gokcecim serapcim cok tesekkurler rabbim saglikli huzurlu sizlerlede bir omur nasip etsinn...

Eymen benim aklimi kacirticak 1.5 saat uyutmak ici ugrastim 30dk uyudu... cin gibi bakio uyuturke ayakta sallayan kuzular bebekleriniz kendink saga sola zorlayip kasiyomu kendini eymen bj konuda benimle savasio salincakta uyutayim dedim ordda 20 dk salladim pis pislayaram uyur gibi oldu ama ihh ihya i yok... uyku saati bana cinnet gecirme saati oluyo az uyuycada miz miz hep ondan zorluyorm uutmaya ama...

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
tubisim,Hira da bazen uyumamak icin direniyo ozaman hiiic zorlamıyorum ben kendim sinir oluyom cunku,brıakıyom yurutece yada yere iyice yoruluyo hırpalanıyo sonra artık uykusuzluktan aglayınca iki sallıyom hemen uyuyo napiyim :tskler:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Selam kizlar. İki gundur sizden ayriyim cok koydu bana hakkaten cok alismisim :(
Laylam,bebikom gecmis olsun kizlar...
Tugbacim nice mutlu senelerin olsun ailenle,evladinla...
Yeni isimi hayirlayan canlarim,cok sagolun,insallah hayirli olur. Bana ve aileme....

Lidilimsansaynim bakici konusunda seni benden iyi kimse anlayamaz tatlim...
Benim de benzer kizginliklarim var. Bizimki de biraz seninkine benziyor. Yemek konusunda ozellikle. Ben yemek brakiyorum yemiyo ama kendine kadar pisirip yiyo makarna olur,pilav olur,kizartma olur...
Abur cubura cok duskun esimin aldigi abur cuburlar silinip supuruluyo. Her hafta koca bir kova yogurt sirf kendi bitiriyo.Yediginde degilim ama anneme babusun yemekle arasi yok demis. Annemde kadina yemek birakmiyomusun dedi.
Yani hem yemiyo hem de laf ediyo arkamdan.
Ayrica yaptigimi yemeyip sadece kendine kadar pisirip yemesi hic hos degil.
Abur cuburlar ozel tüketim sonucta. Biraz saygı duymak lazım.
Evet ben sana günlük yemek bırakmakla yükümlüyüm ama çikolata,bisküvi ihtiyacını gidermek zorunda değilim.
Sana canın ne isterse ye dedik ama 10lu çokoprens paketini bi günde bitir, her gün bi paket bisküviyi mideye indir, bir koli rulokatı bir haftada yarıla demedik.
Bunu ben saygısızlık olarak görüyorum. Hele de bıraktığım yenmeyip bunlara dadanılınca hepten uyuz oluyorum...
Allahtan Adanın yiyeceklerine, meyvelerine filan dokunmuyor...
Ama salata malzemesiymiş, atıştırmalıklarmış ohoooo gırla gitsin.
Eve abur cubur almamaya karar verdik ama düşününce saçmalık. Evimde ne yiyeceğimi bile birilerine göre karar vermek durumundayım! İşe bak!

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Babusum nasılsın ?
bugun nasıl gecti ?

Canım benim, iyiyim sen nasılsın? Hira napıyo?
İyi işte idare ediyoruz. Alışmaya çalışıyorum.
Şartları çok iyi bu şirketimin ama içimde hiç coşku yok. Neden bilmiyorum...
Organize sanayi bölgesinden şehrin göbeğine geçiş yaptım. Ofisi görsen, her yer ev misali tertemiz halı kaplama, kristal avizeler, dev ekran plazmalar, full camdan odalar, kahveler gidiyo çaylar geliyo, yemek desen süper lüks bi restoranda yeniyo, onlarca yemek çeşidi var...Seç beğen al. İnsanlar nazik, cana yakın. Süper bir notebook verdiler.... Maaşım iyi hamdolsun. Ama nedendir bilinmez içimde zerre coşku yok, istek yok....Hatta içim buruk...Ama eski işimi filan özlemiyorum da. Nedir çözemedim. Cumartesi çalışma desen, e o fikre de alıştım....
(acaba alıştım sanıyorum ama kabullenemedim mi bilinç altından altından...hayatımı çok etkileyeceğini mi düşünüyorum da mutlu olamıyorum...)

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Canım benim, iyiyim sen nasılsın? Hira napıyo?
İyi işte idare ediyoruz. Alışmaya çalışıyorum.
Şartları çok iyi bu şirketimin ama içimde hiç coşku yok. Neden bilmiyorum...
Organize sanayi bölgesinden şehrin göbeğine geçiş yaptım. Ofisi görsen, her yer ev misali tertemiz halı kaplama, kristal avizeler, dev ekran plazmalar, full camdan odalar, kahveler gidiyo çaylar geliyo, yemek desen süper lüks bi restoranda yeniyo, onlarca yemek çeşidi var...Seç beğen al. İnsanlar nazik, cana yakın. Süper bir notebook verdiler.... Maaşım iyi hamdolsun. Ama nedendir bilinmez içimde zerre coşku yok, istek yok....Hatta içim buruk...Ama eski işimi filan özlemiyorum da. Nedir çözemedim. Cumartesi çalışma desen, e o fikre de alıştım....
(acaba alıştım sanıyorum ama kabullenemedim mi bilinç altından altından...hayatımı çok etkileyeceğini mi düşünüyorum da mutlu olamıyorum...)

sen içini ferah tut,alısma sureci olarak dusun..mutlaka adapte olcaksındır yeni işine..bak sahip olduklarının farkındasın ne güzel..
takma o cosku da gelir elbet :elif:

Hira napsın kuduruyo iste her zamanki gibi teyzesi :miyagi:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Selam kizlar. İki gundur sizden ayriyim cok koydu bana hakkaten cok alismisim :(
Laylam,bebikom gecmis olsun kizlar...
Tugbacim nice mutlu senelerin olsun ailenle,evladinla...
Yeni isimi hayirlayan canlarim,cok sagolun,insallah hayirli olur. Bana ve aileme....

tatlım umarım cok iyi hayırlı gelir bu yeni işin.. umarımda iyi alışrsın işine, ö.lettin kendini bunu bil...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ecrin bence gayet ıyısın. çok az vermen gereken bi kilon var. kocan ne istıyor anlamadım. zayıfken çok guzel çok ıyıydı de hafıften kilo alınca mı bitiyor bazı şeyler. vay anasına ya.

onur'un beni boşaması lazım o halde. ben hamileliğimde 72 kiloya çıktım. 1.60-1.62 arası bi boyla. penguen gibiydim. onur beni arkadan itiyordu merdiven falan çıkarken. napalım yani. ben hızlı verdim kilomu senin ****bolizman yavaş demek ki. yavaş yavaş vereceksın. kaldı ki vermek zorunda dagsin yani. öfff

nerdeyse ayni cnm iste. kocanin seni ittigi zamanlaarda kalmisim ben. bide 13 kg verdim yani. geriye kalan bu:deli:

bbaaabbussss yeni isin hayirli olsun bebegimmm.. alisirsinn insallahh sikma kendini. zamanla olur. bol kazancli bereketli olsun insallah:huhuu:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
selam kizlarr. ne zaman sokaga ciksam ac kalip kacamak yapiyorum. alisverisi halledeyim evde oturucam valla.

kocamin gunahini almisim. bide gece bosuna kavga etmisiz. gerci ben etmedim o benle etti ama neyse. dun meger hediye almis bana. sonra onu ablasi almis ordan teslim. ben gec kalinca bekleyememis eve gitmis. benimki de beni alinca gidip paketi almamis cart curt. bugun iki paket geldi. bi kolye bi de kunye. birini seceyim diye. kunyeyi sectim kolye guzel degildi. ikisini de alsam ses etmezdi ama paradan sikisik zaten diye ses etmedim. bide bugun telefon alcakmis. kuzenine agzimi aratmis. ben ona 300-400 tl ye telefon mu olur deyince benimki kasinmayayim ben bu yeter demis. :deli: halbuki o bana iphone umu satcam dovme yaptircam kalanla ne alabilirim dediydi. bende tilifonunu satmasin diye sey ettimdi. nankor ben keske bunun yerine telefon alsaydin dedim. neyse affettim gitti yanisi. uzuldum bide. yine de odun tabi ama :gul:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
gnaydin kizlarr.

ayy sinemayi konseri gectim de en cok nyi ozledim biliyo musunuz? yayila yayila yatmayi, saat mevhumu olmadan:ne: ama korkarim en az 10 yil boyle bir gun olmayacak. aman dannrimm korkunc:tskler:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
günaydın kızlar...

Günaydın Ecrincim noruyon ? defne napıyo su anda bakiim yaramaz veletim benim :D

hediye hediyedir kızım bosver,ne dovmesi yaptırcakmıs kiiii mrak ettim

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
gnaydin kizlarr.

ayy sinemayi konseri gectim de en cok nyi ozledim biliyo musunuz? yayila yayila yatmayi, saat mevhumu olmadan:ne: ama korkarim en az 10 yil boyle bir gun olmayacak. aman dannrimm korkunc:tskler:

aynını bende ozledim,boyle artık uyumaktan yorulmus olmayı ozledim,verandasının onunde sabahtan aksama kadar oturup koca gobegi onunde sallanırken,hala birasını yudumlayabilen,etrafında sinekler ucusan ama hicbirine aldırmayan,kirli sakallı,pis,sisko adamlar gibi,yani MALAK gibi yayılmayı ozledim :deli:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
o dedigini ben yaparim ama senn yapamazsinn...cunku senin asla sisko bi gobeginn olamicakkk iihhhihhiihhhiiihhh:sılakonda::cikolata:

suan ben koltuktayim. o da koltuga tutunmus bana cene yetistiriyo. aaa namnammmmm aa mammama mememmii bide kedi yavrusu gibi bi sesi var onu yapiyo. kaslar da catik

dovme yaptircak olan esim degil kuzeni. bilmiyorum yildiz yagmuru yaptircak galiba. :ne:

mesele hediye degil ki bebikom incelik yok:tskler:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
günaydın hatunlar...

kız ecrin yeminle senin yazdıklarını anlamak için kendime bi ecrinsöker dekoderi alacam he. kız bi nokta koy, araya bi virgül at bişi yap anacım.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
o dedigini ben yaparim ama senn yapamazsinn...cunku senin asla sisko bi gobeginn olamicakkk iihhhihhiihhhiiihhh:sılakonda::cikolata:

suan ben koltuktayim. o da koltuga tutunmus bana cene yetistiriyo. aaa namnammmmm aa mammama mememmii bide kedi yavrusu gibi bi sesi var onu yapiyo. kaslar da catik

dovme yaptircak olan esim degil kuzeni. bilmiyorum yildiz yagmuru yaptircak galiba. :ne:

mesele hediye degil ki bebikom incelik yok:tskler:

fotograf koyamıyon demi hala ..merak ettim defneyi :)
cok sirin kız masallah kuzum...
o da dogru incelik daha onemli ama napıcan iste..ne deyim bilmiyom ki :uzgun:

bu aralık ta bizde 3.yılımızı kutlicaz insallah bakalım...

sen alısverise nerelere gidion hangi avm lere

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kizz gokkceeeeeeee, usenmedim saydim bebegim. tam 23 nokta koymusum bi paragrafcik yaziya:ne: neyi anlamadinn ki

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar