Ecrincim sanada nice mutlu yıldönümleri olsun sağlıklı sıhatli canım
streste tetikliyor regl günlerinin geçikmesini rahat ol
insallah cnm. ama davul gibi oldum olaym biran once. amin diyeyim defne icin. bilmiyorum nasil olur nice donumler
Ecrincim sanada nice mutlu yıldönümleri olsun sağlıklı sıhatli canım
streste tetikliyor regl günlerinin geçikmesini rahat ol
Canım suçluluk duygusu oluyor ama bende şöyle bişey var. Okula gelince Selimi çok özlediğimden eve gittiğimde daha kaliteli vakit geçiriyorum. Dışarı çıkarıyorum, oynuyorum. Defneye halası bakarsa hiç bir sorun olmaz.orasi kesin tanselim. ama defne yi birakmak istemiyorum. yuzune baktikca icim eziliyor. kendimi sucluyorum surekli. bilerek yapmadim ama herseyi yoluna koymadan cocuk yaparsan olcagi bu diyorum.halasi bakicak bakici aramiycam ama o da ben gibi evde oturamayan bi tip. diyorum gerci o cikinca diger halasina birakir mesela. o zamanda duzeni mi bozulur ki acaba. kafam bi dunya. defne yasina girene kadar bekliycem bakalim. zaten sonra krese 1 yil kaliyo hayirlisiyla
Canım suçluluk duygusu oluyor ama bende şöyle bişey var. Okula gelince Selimi çok özlediğimden eve gittiğimde daha kaliteli vakit geçiriyorum. Dışarı çıkarıyorum, oynuyorum. Defneye halası bakarsa hiç bir sorun olmaz.
merhaba şekerler,
Klavyenin bir iki tuşu bouldu içecek döktüm de
yamak kolay degil kopyalıyorum felan sinir bir durum yani bo.ulan ''a'' ve alfabenin son harfi...
ecrin senin boy kiloyu alayım bebişim. bakayım kafana neyi takıyosun...
Bencede güzel olur hatıra olarak bile saklarım hediyemizi büyüyüncede anlatırım sizi:elif:çok güzel olur laylam. Hediye işini ben çok seviyorum.. Oğluşuma ecrinimin aldıklarını giydirirken çok hoşuma gidyordu.
günaydın madam nasılsınız inşallahgünaydın kızlar.
insallah cnm. ama davul gibi oldum olaym biran once. amin diyeyim defne icin. bilmiyorum nasil olur nice donumler
Bencede güzel olur hatıra olarak bile saklarım hediyemizi büyüyüncede anlatırım sizi:elif:
günaydın madam nasılsınız inşallah
Herşey yoluna girer umarım en azından Defne için deneyeceksiniz
Leadercım nice yaşlara doğum günün kutlu olsun Eymenle ve eşinle mutlu yıllar diliyorum:halay
Hayırlı olsun Azoş bi bakmışsın doğum günü kutluyoruz
bebelerin doğum günlerinde de hediye alışverişimi yapsak ne güzel olur doğumdan önce yaptığımız gibi
bu arada seni rüyamda gördüm Kuzeyide HAYIR OLSUN İNŞALLAH bana gelmiştiniz
Leadercım nice yaşlara doğum günün kutlu olsun Eymenle ve eşinle mutlu yıllar diliyorum:halay
Hayırlı olsun Azoş bi bakmışsın doğum günü kutluyoruz
bebelerin doğum günlerinde de hediye alışverişimi yapsak ne güzel olur doğumdan önce yaptığımız gibi
bu arada seni rüyamda gördüm Kuzeyide HAYIR OLSUN İNŞALLAH bana gelmiştiniz