2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
orasi kesin tanselim. ama defne yi birakmak istemiyorum. yuzune baktikca icim eziliyor. kendimi sucluyorum surekli. bilerek yapmadim ama herseyi yoluna koymadan cocuk yaparsan olcagi bu diyorum.halasi bakicak bakici aramiycam ama o da ben gibi evde oturamayan bi tip. diyorum gerci o cikinca diger halasina birakir mesela. o zamanda duzeni mi bozulur ki acaba. kafam bi dunya. defne yasina girene kadar bekliycem bakalim. zaten sonra krese 1 yil kaliyo hayirlisiyla
Canım suçluluk duygusu oluyor ama bende şöyle bişey var. Okula gelince Selimi çok özlediğimden eve gittiğimde daha kaliteli vakit geçiriyorum. Dışarı çıkarıyorum, oynuyorum. Defneye halası bakarsa hiç bir sorun olmaz.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Kızlar selime bakıcısı şekersi aşure yapmış çok severek yedi. Pirinç, çok az bulgur, taze meyveler, ceviz, fındık koyup pişirip robottan geçrimiş. Çok lezzetli olmuştu tavsiye ederim.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Canım suçluluk duygusu oluyor ama bende şöyle bişey var. Okula gelince Selimi çok özlediğimden eve gittiğimde daha kaliteli vakit geçiriyorum. Dışarı çıkarıyorum, oynuyorum. Defneye halası bakarsa hiç bir sorun olmaz.

dogru soyluyosun. gecen gokceye demistim calisan anneler evde oturanlara gore cok daha kaliteli vakit geciriyomus diye. sanki evde basinda durup ta kus konduruyorum cocuga 10 dk oynuyoruz beraber sonra ben bi daha ev isinden kendimi alasiya kendisi takiliyo kuzum. ne bileyim iste uzaktan bile ben daha iyi izlerim gibi te:D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
çok güzel olur laylam. Hediye işini ben çok seviyorum.. Oğluşuma ecrinimin aldıklarını giydirirken çok hoşuma gidyordu.
Bencede güzel olur hatıra olarak bile saklarım hediyemizi büyüyüncede anlatırım sizi:elif:
günaydın kızlar.
günaydın madam nasılsınız inşallah
insallah cnm. ama davul gibi oldum olaym biran once. amin diyeyim defne icin. bilmiyorum nasil olur nice donumler:tskler:

Herşey yoluna girer umarım en azından Defne için deneyeceksiniz

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

Bencede güzel olur hatıra olarak bile saklarım hediyemizi büyüyüncede anlatırım sizi:elif:

günaydın madam nasılsınız inşallah

Herşey yoluna girer umarım en azından Defne için deneyeceksiniz

giriyo zaten laylam. soyle ki sabah kalkinca adam hicbisi olmamis gibi gune basliyo. bende bi sure sonra aman olmasin ne olcak diyorum. hediye almasa ne olcak, oyle konusmasa ne olcak, aman onu yaptiysa ne olcak. konusmaya devam ediyoruz salaga yatip. ama ben eksiliyorum her seferinde. sahit olun hepiniz bundan sonra ne dogumgunu ne yildonumu ne de baska birsey. zaten icimde kalmadi. sonunu da dun kullandim heyecanimin.bundan sonra ne olsa kiymeti yok. iyi insanlar olmak evlilik icin yetmiyor maalesef

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
off alıntı yapamadım, yapıştırarak bu kadar ya.abiliyorum 5 saatte..:(

Leadercım dogum günün kutlu olsun şeker..

a.om ve Laylam cola içiyodum ehehe :D

yaaa olmuyo böyle...

Öperim hepini.i şeker lerrrrrrrrrr:cikolata::cikolata:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ecrin bence gayet ıyısın. çok az vermen gereken bi kilon var. kocan ne istıyor anlamadım. zayıfken çok guzel çok ıyıydı de hafıften kilo alınca mı bitiyor bazı şeyler. vay anasına ya.

onur'un beni boşaması lazım o halde. ben hamileliğimde 72 kiloya çıktım. 1.60-1.62 arası bi boyla. penguen gibiydim. onur beni arkadan itiyordu merdiven falan çıkarken. napalım yani. ben hızlı verdim kilomu senin ****bolizman yavaş demek ki. yavaş yavaş vereceksın. kaldı ki vermek zorunda dagsin yani. öfff

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

Leadercım nice yaşlara doğum günün kutlu olsun Eymenle ve eşinle mutlu yıllar diliyorum:halay

Hayırlı olsun Azoş bi bakmışsın doğum günü kutluyoruz
bebelerin doğum günlerinde de hediye alışverişimi yapsak ne güzel olur doğumdan önce yaptığımız gibi:)
bu arada seni rüyamda gördüm Kuzeyide HAYIR OLSUN İNŞALLAH bana gelmiştiniz:)

Sagol laylam benim nice dogumgunlerine beraber gjrmek dilegiylee hepinizi cok seviyorum

Pikosum alinti yaptiydim ama cikmamis sagol bitanem opuyorum oglusumla senide:huhuu:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
En vahimi benim sanirim 1,68-1.70 boy 73.5 kg emmeyi birakinca kg alimi basladi hayret ediorum yedigim yemek hep ayni

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ideal kgm icin sanirim 58-63 kg arasi olmam gerekio ama nasilll ne bana kg yapio bilemedim abur cubur hamur isiyok hayatima ekmek agzima surmem desem yeri... bitek caya seker atiorum...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

Leadercım nice yaşlara doğum günün kutlu olsun Eymenle ve eşinle mutlu yıllar diliyorum:halay

Hayırlı olsun Azoş bi bakmışsın doğum günü kutluyoruz
bebelerin doğum günlerinde de hediye alışverişimi yapsak ne güzel olur doğumdan önce yaptığımız gibi:)
bu arada seni rüyamda gördüm Kuzeyide HAYIR OLSUN İNŞALLAH bana gelmiştiniz:)

Sagol laylam benim nice dogumgunlerine beraber gjrmek dilegiylee hepinizi cok seviyorum

Pikosum alinti yaptiydim ama cikmamis sagol bitanem opuyorum oglusumla senide:huhuu:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Laylam sizede gecmis olsun canım..

Tugba'cım nice yıllara ailenle mutlu,huzurlu insallah canım..
Allah torun torba sahibi yapsın seni insallah :elif:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
pofff...

su anda Hira mutfakta yurutecle vals yapıyo...
ocakta nohut haslanıyo...
hava sıcak....
bende acıktım ne yesem diye dusunuyom....

:deli:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar