2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
bende ff nin tulumlardan aldim bebikom. mothercare den hic farki yok valla. giyiyo iki gundur gayet guzeller. daha aklimda var bi iki sey dolabini iyice ayarlayayim da alicam. gezmeklik ben bi tek zara yi begendim. ist olsam bi de hm den alirdim. accik beklicem indirim olmazsa alirim iki takim. dedigin gibi bebekle nereyi geziyoruz zati.
tannsel
hosgeldin balimm. ohh iyi ettiniz. icinize sinmis ne guzel.biz 2 yildir tatilden muafiz. seney bizde gidebiliriz insallah. gerci hafta sonlari denizdeydik hep ama otel gibi olmuyo tabi.

ecrinnn in zayiflama gunlugu cnm topigin adi diyet bolumunde. beklerim

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Mehaba Kızlar;

Tatil biiti malesef.. Güzel geçi, Selim içinde çok iyi oldu. Otelde ek gıda konusunda hiç sorun yaşamadım, diyet bölümü vardı. Tuzsuz çorba, balık yedi, otelin yoğurdu çok güzeldi onuda yedi. Uçak yolculuğumuzda sıkıntısız geçti. Geldiğimden beri sürekli çamaşır yıkayıp seriyorum. Çok eşya götürmüştüm hepsinide kullandım. Topik biraz sessiz kalmış, herkesin işleri yogun galiba..
hosgeldın tanselcım benım sevındım selimin tatili sevmesine...
bende sırf bu bavul topla yerleştir gel yıka utule kaldır muhabbetınden sıkılıyorum...bu yuzdende tatile gıtmek benim için işkence
Bizde gecen gun azcik kislik kiyafet almaya gittik kipadaki f&f gercekten kaliteli ve uygun fiyatlari bide indirimeydi cogu urun uzun kollu t-shirt aldim 4 tane 1 tane polar tulum aldim bi takim pijama aldim ici polar
bide sonra c&a dan 2li alt aldim ici polar..
Bunlari evde giydirirm de gezmeye giderken giycek bisi begenemedim daha..(sanki nere gidiyosak gezmeye..)

güle güle giydir güzelim benim yemek olayını sormussun ben haftada 3 kere kıymalı tavuklu ve balık olmak uzere 3 kere yemek gıbı yogun kıyamda çorba yapıp veriyorum dun biftek haşladım bide domates rendeledim içine bol suda suyuyla beraber blendardan çektım pek sevmedı ama yanında yogurtla yedırdım...doktor protein destegi verdiydi...

bu arada kızlar eymen artık emekleme işinde çoştu bir seri gidiyoki anlamak mümkün degil pıtır pıtır kulaç atar gibi yönünü hemen değiştirebiliyo maşallah kuzuma

dün başımızdan ciddi bi kaza geçti :(
ben yemek yapıyodum eşimde telle konusuodu ona emanet etmiştim mutfakla salon bir bizim oda kapısında aşagı basamak gibii yer var kapı tamamen kapalı değilmiş bizim hayta yürüteçle zorlamıs zorlamıs acmıss ve sonuc yavrum tepetaklak geldi morardı nefes alamadı çok korktu sanırım eşimde sana gelio sanmıstım farkedemedim dedi...
hemen elini yüzünü yıkadık kendine geldi çok şükür bişeyi yok ama elim ayagım titredi çocugu öyle görünce...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
hosgeldın tanselcım benım sevındım selimin tatili sevmesine...
bende sırf bu bavul topla yerleştir gel yıka utule kaldır muhabbetınden sıkılıyorum...bu yuzdende tatile gıtmek benim için işkence

güle güle giydir güzelim benim yemek olayını sormussun ben haftada 3 kere kıymalı tavuklu ve balık olmak uzere 3 kere yemek gıbı yogun kıyamda çorba yapıp veriyorum dun biftek haşladım bide domates rendeledim içine bol suda suyuyla beraber blendardan çektım pek sevmedı ama yanında yogurtla yedırdım...doktor protein destegi verdiydi...

bu arada kızlar eymen artık emekleme işinde çoştu bir seri gidiyoki anlamak mümkün degil pıtır pıtır kulaç atar gibi yönünü hemen değiştirebiliyo maşallah kuzuma

dün başımızdan ciddi bi kaza geçti :(
ben yemek yapıyodum eşimde telle konusuodu ona emanet etmiştim mutfakla salon bir bizim oda kapısında aşagı basamak gibii yer var kapı tamamen kapalı değilmiş bizim hayta yürüteçle zorlamıs zorlamıs acmıss ve sonuc yavrum tepetaklak geldi morardı nefes alamadı çok korktu sanırım eşimde sana gelio sanmıstım farkedemedim dedi...
hemen elini yüzünü yıkadık kendine geldi çok şükür bişeyi yok ama elim ayagım titredi çocugu öyle görünce...

çok çok geçmiş olsun canım...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
dun babamla konustum ben hep kasım bası iş bası yapcam sanıyodum dogum belgeni bi getir bakim dedi 26/05e kadar ucretli iznimmiş 6 ayda ücretsiz kullancan kasım sonu yapcan iş bası 26 kasımda başlıycakmışım

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
gunaydinn kizlarr. lidiriimm cok gecmiss olsun damadima. buyucekler ama bizi de buyutcekler.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Tugba gecmis olsun canim Allah korumus..
Dun de benim esim 2.kazayi yapmis yolda :( bu defa jandarma durdurmus kontrol icin esimin arkasinda bi araba daha durmus ama 3.gelen araba duramamis carpmis o ona,oburude bizim arabaya...Allah tan bisey yok esim iyi sadece sag arka camurluk yamulmus biraz..of yarabbim ayni ay icinde 2.kaza noluyo ya :(

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Tugba gecmis olsun canim Allah korumus..
Dun de benim esim 2.kazayi yapmis yolda :( bu defa jandarma durdurmus kontrol icin esimin arkasinda bi araba daha durmus ama 3.gelen araba duramamis carpmis o ona,oburude bizim arabaya...Allah tan bisey yok esim iyi sadece sag arka camurluk yamulmus biraz..of yarabbim ayni ay icinde 2.kaza noluyo ya :(

sağol serapcım size çok gecmiş olsun esas :ne: allahım yarabbi kara bulutlar geziyo uzerinizde sankiii rabbim korusun şükür iyi olsunlarda görülmez kazada buna denir hani

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Ayyy baslicam bu tlf haa bisi yaziyom bi turlu gonderemiom tesekkurler kizlar sagolun 3'lemesin de ondan korkuyom
Allah korusun artik :(
benim kiz surekli emekleme pozisyonu aliyo ama icraat yok yaylanip duruyo ileri geri :D

G

gulderenbaskan

Misafir
Merhabalar,
Benim Şubat ayında doğan kızım var. Henüz emekleyemiyor, dişleri de çıkmadı daha. Bu ayda doğan ve çocuğu olan anneler sizin ufaklıklar ne durumda. Paylaşır mısınız?:elif:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ecrin yurumuyo emeklio ama masallah okadar hizli ki anlatamam telase muduru...seninkini gecemez o konuda yerim dotunu gelinimin...
Bebisimm eymende bir ara oyle idi ileri geri yaylaniyodu 10gune kalmaz bak gor cesaret toparliyamio ben kumanda ile yuruttum ojune koy yavsstan cekmeye bsla bak nasil gelio...
Hosgeldiniz bebekler degisio 3-18ay icinde dis cikarmayi muhtemel normal kabul edilio anne babaya cekermis dis emekleme yurume...
Emekleme olayida kas gelismesi basladiginda 6-12ay icinde herhangi bir zamanda olabilir gorumcemin kiz 11aylik emekledi 10 aylik dis cikardi misal oglum 7ay 1gunluk dis cikardi 6ay 1haftalik ilk emekledi sonra 2hafta bir durdu yaylanmaya basladi 2haftadirda baya seri emeklioo ama hala tam dik oturamio mesela bunun gibi ...

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Tubisim,niye suscam iste nolcak Hira hanim birakiyomu ki...
Mizmiz da mizmiz..
Esim yine izmire gidiyo yolda su anda dah dun ece gelmisti ya off
kazadan dolyai arabayi goturmesu lazimmis..o yollarda gidip geldikce ben aklimi oynatcam ya.
Bu arada hiraya yaptim yemek
1kucuk pattis
1kucuk domatis
yarim kabak
1 ceviz buyuklugunde kiyma
hepicigine guzelce hasladim
1 kasikda zeytinyagi koydum azcik blendir dan gecirdim
masallah yedi bebemm

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Hira sunlari yapiyo;

yurutecle tam gaz diyio ileri-geri
mutfak cekmecesinin sapini tutuyo,geri geri gidiyo aciyo cekmeceyi sonra yanasip icine bakiyo :D
salondaki cekmeceyi de aciyo karistiriyo
sallanan ortu varsa hak getire zaten hic affetmiyo
bide buzdolabini acinca deliriyo ciglik atiyo, oo ooo diyip duruyo :D

Tepki
56
Susmuyorum ama bir şey var buraya ne zaman girsem işim çıkıyor sayfa saatlerce alt tarafta öyle duruyor.. Nasılsınız bebişler nasıl ?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Hira sunlari yapiyo;

yurutecle tam gaz diyio ileri-geri
mutfak cekmecesinin sapini tutuyo,geri geri gidiyo aciyo cekmeceyi sonra yanasip icine bakiyo :D
salondaki cekmeceyi de aciyo karistiriyo
sallanan ortu varsa hak getire zaten hic affetmiyo
bide buzdolabini acinca deliriyo ciglik atiyo, oo ooo diyip duruyo :D
Bak zilliye daha ne yapsin ayoll oooo heee bayildim cirkine bakk eymende cop kovasinin dibinden ayrilmiyo engel koyuyorrum ziraa poseti kurcalamaya baslioooo yaramazz bebeler...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar