2012 Şubat Anneleri

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
ii geceler kızlar

belki beni unutmuşsunuzdur o kadar uzunn süredir bişi yazmıyomki unutsanız bile haklısınız valla
ben çözemiyorum koca gün evde olduğum halde neden pc açamıyorum neden vakit olmuyoo olsa bile hemen bişi bakıp kapatıyorum
benim zilli kızım hep benimle ilgilen hiç bişi yapma diyo ev işleri hiiiçç bitmiyo falannnnnnnnnn filann

neysee geçmişi okumam mümkün deil inş kötü bişi yoktur herkes iyidir ve herşey yolundadır

size sormak istediğim o kadar çook soru varki......
ama şimdi soru sor git yapmak istemiyorum innşş vakit bulup girdiğimde konuşuruzz

bizi soracak olursanız
elanın 14 eylülde dişi patladı:):) halada çıkma aşamasında iyice belli artık hatta göğsümü ısırmaya başladı bile eşşek
ama çok zor çıktı dişimiz geceler resmen kabus gibiydi hoşş halada öyle ama dün sanki düzeldi gibi inşş dahada düzelir benim fıstığım sabahın 5inde alkış yapmayı bırakır:):)
kızım artık sürünerek istediği herşeyi alabiliyo
izlerinin üstüne kalkıp emekleme pozisyonu alıyo popoyu kaldırıp indiriyo hoplatıyo ama malesef elleri ilerletmeyi bi türlü beceremiyo:) onuda yapması sanırım yakındır
yandım yaniii:)

bende hepp aynıyım işte evde geçiyo koca günüm şimdi aklımda elanın diş buğdayı var onuda bi yaparsam rahatlıcam..

bide çok ciddi bi karar verdik eşimle inş Allahın izniyle ev almak istiyoruz peşinatı biraz ayarlayabilirsek 100.000 yada 125.000 falan kredi çekip ödemeyi düşünüyoruz
tabi bu tek maaşla çok zor ama kayınvalidemler oturduğumuz evin kirasını bize verecekler üstünüde biz tamamlayıp 10 senede borcu bitiririz diye düşünüyoruz
belki bilenler vardır kocamustafapaşayı dar sokaklar eski binalar falan tam bi eski istanbul yani sokakları bile hala at arabalarına göre genişlikte... kızım burda büyüsün hiç istemiyorum. başakşehir,beylikdüzü tarafında oturanınız varmı tavsiye edermisiniz oraları??

neyse kızlar ben hiç birinizi unutmadım hep aklıma geliyonuz sizde beni unutmayın olurmu..
hepinizi çok öpüyorum Allaha emanet olun

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
gunaydinn kizlarr. hafta sonu bomboss buralar. herkese ii hafta sonlari o zaman:miyagi:

dun diyetisyene gittim. yarabbi gencecikk bi kizz. o da bana cok gencsiniz dedi:gul:ama uzun zamandir bu kadar guzel bir yuz gormemistim. huzur veren bi yuzu vardi. duyduguma gore seker gibi hastaligi varmis.uzuldum.
su oranim cok dusukmusss. bu benim gencligimi elimden alir gidermis. normal bir insanin 25 birim altindaymis.

yag oranim cok yuksekmis. normal bir insanin en ust snirinin 6 birim ustundeymis. bu da sagligimi elimden alir gotururmus.

vucudum da gevsekmis. diyetisyende bi gomdu bni sagolsun. ideal kilom 55-56 imis. ama madem oyle istiyosun hedefimiz 53 olsun dedi. 8 ayda bu kiloya ulasirsin ama zamana takilma daha erken de olabilir,kacamak yaparsan daha gec de. ne kadar uyarsan programa o kadar sikintisiz ve hizli olur dedi.8 ogun verdi bana. 3 hafta yasak var bazi seylere. tatli da buna dahil. cok yedigin icin tatli istemiceksin merak etme dedi. uc hafta spor yapmam da yasak. daha sonra kilo vermenin hizlanmasi icinmis. yalniz bana 32 defa gorusucez dedi. bu 8 ay her hafta demek. mumkun degil gidemem. bide aylik parayi pesin aliyolarmis. vermedim tabi. haftaya konusucam bu konuyu hic sevmem onden para odemeyi.

daha once actigim topikte gunluk tutmaya devam edicem. desteginizi bekliyorum. ayrica dr icinde gunluk tutucam yeme gunlugu o dolabin ustunde yapisik suan. su dahil herseyi yazmak zorundaymisim. insallah basaririm kizlar. opt hepinizi

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
selam kızlar...
ay bu hft sonu da misafirim var, hatta önümüzdeki hft sonum da şimdiden doldu...dahası bugün zaten misafirim varken başka bir arkadaş da aradı akşam gelmek istiyoruz diye...sanırım kabul ayımdayım bu ay hahahahha, herkesin bizi göreceği gelmiş :) gerçi çocuk tebriği de 8 ay geçince artık tebrik falan kalmadı yani bence...en iyi tarafı evim hep temiz olmak zorunda kalıyor :D eşime dedim her hft birilerini çağıralım bak ne güzel ev hep temiz oluyor dedim, kendisi de yrdm etme zorunda kaldığından çekemem her hft dedi, hahahaha :)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
abowww herkes yan gel yat osman modunda. zilliler sizi... öpuyorum hepinizi.. bu arada Aden'in vücudunda küçük isilik tipinde kırmızı lekelr var. bu sabah ilk defa normal yumurta yedırdım daha once köyden gelen yumurta verıyordum ondan olabılır diyorum. geçmezse yarın yine hastanelerdeyim yani :( offff bi de başka bişeyse yavrum hepten perişan olacak. hala toparlayamdı kendini zaten :(

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Selam kzilar noruyonuz ?
Hira nin burun akintisi tam gecmedi deva,m edioyo hala cunku otribebeyle cektirmio resmen savasiyoruz esim ustune cullaniyo basini tutuyo kollarini falan ciglik cigliga agliyo nefret etcek bendn artik cektirmiuo daha burnuna elimle bile dokunsam aglamaya basliyo..
Sizde ne var ne yok

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Mannakcim disiniz hayirli olsun
Ecrincim sanada basarilar canim
insallah ulasirsin hedefine..

Hira'nin disleri kabarmis ama daha gorunen yok bakalim ne zaman cikcak..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Kizlar ne sorcam size yaa
bebislere corba-yogurt-meyvepuresi-kahvalti disinda yemek olarak ne veriyosunuz ?
Ne siklikta veriyosunuz ?

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ben birde tahıllı mamalardan veriyorum akşam üstü şeker...
genelde 2-3 saatte bir yediriyorum...

pikem sagol cvp icin..bende o saydiklarimdan baska tahilli mama veriyorum muhallebi fln. Ama bazi annelewr bebek yemegi yapiyomus ne bilim,kiymali pattis
kofte,kiymali bezelye fln..
Ben daha o sekilde yapip yedirmedim hic..o yuzden sordum

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
pikem sagol cvp icin..bende o saydiklarimdan baska tahilli mama veriyorum muhallebi fln. Ama bazi annelewr bebek yemegi yapiyomus ne bilim,kiymali pattis
kofte,kiymali bezelye fln..
Ben daha o sekilde yapip yedirmedim hic..o yuzden sordum

ben yapiyorum bebegim. kofte denk gelmedi hic ama. cezve en yakin dostum. haslamalik denek minik patatesler var ya. bi patates bi havuc bi parca sogan ve domatesi hasliyorum mesela. dipfrize minik minik kiyma toplari yapip attim. 2 gunde bir kiyma da atiyorum. en son zeytinyagi koyuyorum kapatip. bazen sehriye corba yapirum kiymali. ama artik gag geldi cezveyle yapmaktan. bizim yemekleri defne ye gore yapiyorum genelde. ona biraz ayirip tuzluyorum daha iyi oluyo. ama defne biz ne yiyiyosak yiyiyo. bugun yogurlu pilav yedi mesela.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Mehaba Kızlar;

Tatil biiti malesef.. Güzel geçi, Selim içinde çok iyi oldu. Otelde ek gıda konusunda hiç sorun yaşamadım, diyet bölümü vardı. Tuzsuz çorba, balık yedi, otelin yoğurdu çok güzeldi onuda yedi. Uçak yolculuğumuzda sıkıntısız geçti. Geldiğimden beri sürekli çamaşır yıkayıp seriyorum. Çok eşya götürmüştüm hepsinide kullandım. Topik biraz sessiz kalmış, herkesin işleri yogun galiba..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Kizlar ne sorcam size yaa
bebislere corba-yogurt-meyvepuresi-kahvalti disinda yemek olarak ne veriyosunuz ?
Ne siklikta veriyosunuz ?

canım ben kıymal çorbalar yapıyorum. Blenderdan çekiyorum, doktorumuz protein önermşti. Selim öyle lezzetsiz şeyleri hayatta yemez, mutlaka çorbalara bişeyler katıyorum. Kıyma, et suyu yada tuzsuz tereyag. Mesela patates yemeğini çok seviyor. Patates, soğan, domates, kıyma pişiriyorum Biraz koyu kıvamlı oluyor blendardan çekince. Yanınada yoğur koyup koca adam gibi patates yemeği ve yogurdu yediriyorum.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Selimi paşam diye severim artık paşam demeye korkuyorum. Paşaların hepsi içeride:( Çok üzgünüm.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
gunaydinn kizlarr. hafta sonu bomboss buralar. herkese ii hafta sonlari o zaman:miyagi:

dun diyetisyene gittim. yarabbi gencecikk bi kizz. o da bana cok gencsiniz dedi:gul:ama uzun zamandir bu kadar guzel bir yuz gormemistim. huzur veren bi yuzu vardi. duyduguma gore seker gibi hastaligi varmis.uzuldum.
su oranim cok dusukmusss. bu benim gencligimi elimden alir gidermis. normal bir insanin 25 birim altindaymis.

yag oranim cok yuksekmis. normal bir insanin en ust snirinin 6 birim ustundeymis. bu da sagligimi elimden alir gotururmus.

vucudum da gevsekmis. diyetisyende bi gomdu bni sagolsun. ideal kilom 55-56 imis. ama madem oyle istiyosun hedefimiz 53 olsun dedi. 8 ayda bu kiloya ulasirsin ama zamana takilma daha erken de olabilir,kacamak yaparsan daha gec de. ne kadar uyarsan programa o kadar sikintisiz ve hizli olur dedi.8 ogun verdi bana. 3 hafta yasak var bazi seylere. tatli da buna dahil. cok yedigin icin tatli istemiceksin merak etme dedi. uc hafta spor yapmam da yasak. daha sonra kilo vermenin hizlanmasi icinmis. yalniz bana 32 defa gorusucez dedi. bu 8 ay her hafta demek. mumkun degil gidemem. bide aylik parayi pesin aliyolarmis. vermedim tabi. haftaya konusucam bu konuyu hic sevmem onden para odemeyi.

daha once actigim topikte gunluk tutmaya devam edicem. desteginizi bekliyorum. ayrica dr icinde gunluk tutucam yeme gunlugu o dolabin ustunde yapisik suan. su dahil herseyi yazmak zorundaymisim. insallah basaririm kizlar. opt hepinizi

canım hadi bakalım koly gelsn. Ben tatilde kilo almamışım çok sevindim. Kilolar yavaş gidiyor ama gidiyor. Spora yazılıcam. Vucudumu çok gevşemi hissediorum. Hangi topikte yazıyorsun bende geleyim.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Kizlar tsk ederrim cevaplar icin alinti yapamadim tlf dan okuyorum cunku..
Yani simdi anladigima gore kiymayi da o sebzelerle birlikte mi hasliyosunuz ?

Ben corbalarini tavuk suyuna yapiyorum
yedigimiz yemeklerden sofradayken veriyorum ama ogun olarak yedirmedim hic bi kere pilav yedirmeye kalktim tikancak diye korktum pirinclerden vazgectim..

Ecrin hani minnak tencereler oluyo yya 3 lu satiliyo falan onladan al sende yavruya ;)

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Bizde gecen gun azcik kislik kiyafet almaya gittik kipadaki f&f gercekten kaliteli ve uygun fiyatlari bide indirimeydi cogu urun uzun kollu t-shirt aldim 4 tane 1 tane polar tulum aldim bi takim pijama aldim ici polar
bide sonra c&a dan 2li alt aldim ici polar..
Bunlari evde giydirirm de gezmeye giderken giycek bisi begenemedim daha..(sanki nere gidiyosak gezmeye..)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar