canım bizimkide öyle inan, hala korkusundan donuna mıcar...
Ben bi benimki zannediyodum. Hatta siz anlatıyosunuz ama yok canım benimki kadar değildir diyorum içimden. Sanki kimse benim eşimden salak olamaz gibi geliyo bu konuda
canım bizimkide öyle inan, hala korkusundan donuna mıcar...
Ben bi benimki zannediyodum. Hatta siz anlatıyosunuz ama yok canım benimki kadar değildir diyorum içimden. Sanki kimse benim eşimden salak olamaz gibi geliyo bu konuda
Kızlar bebeleri ne zamana kadar rutin aylık kontrole götürcez?
bilmem ki babuş valla ben eşimin doktor çalıştıgı hastanelerden biri die oraya gittiğinde peşine takılıp gidiyorum devamlıda gidicem bu gidişle ama bizim kadar titiz olmayan çok anne baba var götürmeyede bilirsin sonuçta
Kızlar bebeleri ne zamana kadar rutin aylık kontrole götürcez?
Ya ben cumartesileri de öğleye kadar çalışıcam ya artık. Bizim doktor da öğleden sonra çalışmıyor.
Hafta içi ben 5te çıkıyorum doktor da 6ya kadar hastanede oluyormuş. O arada bir saatlik bir vaktim var, doktor çalıştığım yere çok uzak değil, ama eve git bebeği al, hastaneye git yetişmez.
En korktuğum şey de eşimin doktora anasıyla götürmesi ki, asla ama aslaaaaaaaaaaaa istemiyorum bunu.
Annem ben gelirim en kötü her ay dedi ama, eşim hep senin annen geliyor bu kez de benimkiyle götüreyim diyebilecek bi tip. anasının kafasızlığına bakmaz da, yapar yani bu teklifi.
Doktorun konuştuğundan tek kelime anlamaz kadın, bize de iletemez yani.
yani cnm dediğim gibi bunu kime sorabiliriz istersen bi doktoruna soru ver anlatım bilinçli bir babanne değil terimlerden anlamaz anlasa bile anlatamaz...
1 yaşına kadar demişti bizim doktor galiba...valla bizde sigortada yok yapilan herşey özel hastanede ama mecbuern götürüyoruz işte.. şimdi boy kiloya bakıyolar, genel kontrol işte o ayani...
benim k.validem bilinçlidir bilir ama yapmazbu baktıgı 7.torun ama eski yöntemlerle doktorlar çok biliyo diyip dediğini uygulamayanlardan
misal doguma girceğimden 10 dk evvel ebe bir kağıt getirdi önüme imzalattı ben sezeryan istiyorum die imzalıyorum sanmış bir çıkışı vardıki bana neden imzalıyosun bilmem ne die hemen ebe anlattıda beni kurtardıydı
zor pikem orda muayene ücretleri nasıl bizimde hastane ücretli bakıyo fakat eşimi çok sevdiğinden sağolsun doktor torunum die bakıyo işlem ücreti almıyo devlete gitmiyorum rezalet durumda burdaki hastaneler... sağlam adamı öldürür ölüyü diriltirler...
Senin kaynananı döverim ben.
O mu doğuracak, vay haspam.
Sezeryan da isteyebilirim, normal doğumda da.Dış kapının dış mandalısın be sana ne!
benim k.validem bilinçlidir bilir ama yapmazbu baktıgı 7.torun ama eski yöntemlerle doktorlar çok biliyo diyip dediğini uygulamayanlardan
misal doguma girceğimden 10 dk evvel ebe bir kağıt getirdi önüme imzalattı ben sezeryan istiyorum die imzalıyorum sanmış bir çıkışı vardıki bana neden imzalıyosun bilmem ne die hemen ebe anlattıda beni kurtardıydı
Bizim hastane pahalı ya. Bir idrar tahliline bile 20 tl diyorlar ki normalde 5 tl filan hastanelerde.
Geçen ay antihbs ag yaptırdık adaya, diğer özel hastanelerde 30 tl filandır ve sgk geçer, 58 tl ve sgk karşılamıyor dediler.
Muayene de 82 tl. Sgk indirimli hali bu. Normali 110muş.
Napalım evladımıza harcıcaz tabi.
Hoşgeldinnnnnnn
Nasıl geçti yolculuk, antalya nasıl, hava güzelmi
sadece güldüm korkup kaççam sanmış tutki öyle oldu bu benim tercihim kocam ve ben karar veririm buna maddiyatıda maneviyatıda benim sorumluluğumda ama karışacak yaa müdehale edecek onun için gelmiş öyle dediydi...
hosbuldum babusum yolculuk iyiydi sag salim geldik cok sukur
antalya,antalya işte her zamanki gibi sıcak yapıs yapıs
tam fikfik havası var deeermişim